2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaslarrrr kızım uyuyo hemen gırıp bakayım dedım artık ufak ufak gelıyorum yanınıza :)))

canım gaz sancısı olabılır benımkı memedeyken ıkınıyo memeyı cekıp aglamaya baslıyo o durumda hemen gazını cıkar rahatlıyo sonra yıne aynı oluyo yıne gaz cıkar dr sık sık gazını cıkar dedı memeyı bırakınca gazı cıkar hemen sonra tekrar emzırmeye devam dedi...

canım ben de bu duayı çok oumuştum hamileliğimde sen burda yazınca,çok şükür kolay oldu doğumum.yalnız bişey sorucam, bu ayetden alınma galiba yanlış bilmiyosam..şimdi okuyabiliyomuyuzki? gerçi ayet bile olsa dua niyetiyle okunur sanırım

günaydın kızlar ben uzun bi süre giremedim oğluşum bugün 50 günlük oldu gaz sorunummuz hala sürüyor rezene veriyorum nurse harvey şurup işe yaramadı ama gazı yapan mama çouğu çıldırtıyo 2 gün güzel yapıo 2 gün sancı çekio sütümle doymuyo memeyi bırakıcak die ödüm kopuo sağıorum artık sütümü ama 70cc çıkıo normalmidir doymuyo çünkü sarılık zamanı mamaya alıştı sizler neler yapıosunuz sadece anne sütümü veriounuz kime sorsam emzirip uyuturdum gazıda yoktu dio kendimi suçlu gibi hissediorum (

kızlar daha çok erken ama ilk haftadan büyüme atağı denen şey olabilirmiki???bebeğim daha 6 günlük ama dünden beri hiç memeyi bırakmak istemiyo..kucağımda uyuyo mışıl mışıl emerken, ama yerine koyunca biyerine basılmış gibi ağlıyo.tekrar alıp emziriyorum rahatlıyo..dün hep kucağımda uyudu o yüzden

yok canım ya, öyle hissetme..burdakilerin çoğu meme+mama şeklinde gidiyo..ben de öyle yapıyorum...ben mamayı çok az veriyorum gerçi ama aşırı emip hala isteyince biraz veriyorum rahatlasın diye...sütümü sağmadım ama burda yaznlr 60 cc normal diyodu, sen de 70 miş.az değil gibi ama her çocuk aynı doyack diy bişey yok..ben mamaya alısıp memeyi bırakmasın diye kaşıkla veriyorum

normalde dayanamayacağımız herşeye alışıyoruz sayelerinde :) demek annelik mimarlıktan daha zor :)

kolay gelsin canım, zor bi gece olmuş...

LeGa-Be-Be: Bir Soru - Bir Cevap / Emzirme-Süt Sağma

oku istersen

kızlar gunaydın dun 40 gunluk oldukk :)) banyomuzu yaptık lohusalık bıttı :))

bugunde mevlutumuz umarım guzel gecer fındıgım buyuyor :)) artık anlar sekılde bakıyor bana onu sevınce guluyor cok guzel bı duyguuu ya

Gunaydinnn yorgun annisler
Ben iki gün önce Gamze'nin blogundan öğrendiğim Dr. Harvey Karp'in Mahallenin en mutlu bebegi isimli kitabını d&r'dan aldım. Cok güzel yöntemler var kizlar özellikle kolikli bebisi olanlar mutlaka alsın. Lohusa depresyonu filan kalmıyor valla:)

Rabbım benım gıbı bekleyenlerede gostersın ınsallahhh ahhhhhhhhhhh 40 gel artıkkk safk sayıorum bugn 12:)))

canım philips avent elektrikli.. cok memnunum.

Bende gamze cıkınca hemen bloguna saldırıp ordan aradıgm cevaba ulastım:)) pekı sutu sagdıktan sonra nasıl posete aktarıp saklıoruz? ben hıc bılmıorum bu ıslerıı yaa gercı nekdr sutum cıkck onuda bılmıorum sımdıden sagıp saklamanın ne oldugunu merk edıorum:)) Ne dıcktımm bıde sutu verırken tekrardn ısıtıomuyz nasıl oluo?

canım gazından dolayıda emmeyebilir. mutlaka vardır sıkıntısı...

merhaba canım 22.02.2012 annesiydin sende hatırladığım kadarıyla...
canım gaz için herşeyi denedim ama fayda etmedi... krizler eskisine göre azaldı bizde o da ek olarak mama veriyorum bazen 30 cc çok açsa 60 cc bunu günde 2-3 kez yapıyorum anne sütünede devam bu arada mamayı biberonla vermeye başladım kaşıkla çok zor oluyordu... inşallah memeyi bırakmaz ama şuan için sorun yok bu şekilde devam ediyoruz...

Gamze yazmıştı 2.3. ve 6. haftada oluyormuş...

kırkınız hayırlı olsun canım...
mevlüdünüzde güzel geçer umarım...

Gunaydın kızlar..
Eczacı bı akrabamız var,kızımın 2 gundur kakasını yapmakta zorlandıgını ,buyuk ınsanlar gıbı ıkındıgını soyledım,kakası katı dııl yaptıgı zaman sulu kaka yapıo.demekkı kabız dııl,yapamadıgına gore ıshalde dıııl dedı,ee ne ozaman dedım
bebeklerın kaka yaptıkları yer kucu oldugu ıcın bebek zaman zaman kaka yapmayı tam ogrenemedıgı ıcın zorluk yasar dedı,kendı bebegıde aynı sıkıntıyı cekmıs,adam bebegın popoya anestol pomad surmus ama zeytınyagıda surebılırsn dedı,kulak pamuguyla hafıfce fıtıl sokar gıbı ıcıne ıttır hemen yapacaktır,ve devamında parmagınla masaj yap dedı,2 gundur cook zorlandıgını gordugum anlarda bu sekılde yapıyorum ,nasıl yapıyo yavrum ne ınleme kalıyo ne bıse,karnını doyurup gazınıda cıkardımmı,mısıl mısıl uyuyo yavrum,sımdı oldugu gıbı,bu durumu yasayan varmı arkadaslar

Herkese Selam ;

canım adetliyken ve lohusayken okunmaz deniliyor ama ameller niyetlere göre, biz şu an lohusalıktan dolayı Rabbimize en çok ihtiyaç olduğumuz dönemlerdeyizzaten namaz da kılamıyoruz, bu dönemde okumayacağımda ne zaman okuyacağım, ve ben Rabbime ihtiyacım olduğu için bu duayı, felah,nas ve Ayetek Kürsi sürelerini sürekli okuyorum ve inanıyorum ki Rabbimde kabul ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…