- 21 Haziran 2011
- 643
- 155
- 123
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #48.081
kızım bugün doğru düzgün hiç emmedi. sebebini anlamadım ama memeyi ağzına alınca 2 kez fln çekip ağlamaya tepinmeye başlıo.. pamukcukdan dolayı ağzı mı acıyor die düşünüyorum. dut şurubuna başladık.. zaten iştahsızlığı da vardı bugün. niye böyle oldu hiç anlamadım..
Bu arada şunu da belirteyim;
hatırlarsanız sürekli burada bir dua paylaşırdım, ben doğumumu bu duanın kolaylaştırdığına inanıyorum ve şimdi de bu duayı bebeğimi emziriken, ilgilenirken okuyorum ve inanıyorum ki yavrumu büyütmemide kolaylaştıracak
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"
günaydın kızlar ben uzun bi süre giremedim oğluşum bugün 50 günlük oldu gaz sorunummuz hala sürüyor rezene veriyorum nurse harvey şurup işe yaramadı ama gazı yapan mama çouğu çıldırtıyo 2 gün güzel yapıo 2 gün sancı çekio sütümle doymuyo memeyi bırakıcak die ödüm kopuo sağıorum artık sütümü ama 70cc çıkıo normalmidir doymuyo çünkü sarılık zamanı mamaya alıştı sizler neler yapıosunuz sadece anne sütümü veriounuz kime sorsam emzirip uyuturdum gazıda yoktu dio kendimi suçlu gibi hissediorum(
annelik işte:) geçmiş ola:) ben de diyorum seni sıpa seniiii, ben mimarlık okudum da bu kadar uykusuz kalmadım, uykular sana feda olsun oğluşum diyorum gece yarısı deli gibi...dayanamadığım bir uykusuzluk vardı, onu da yendim sayesinde
günaydın...bebeişi yatağına bıraktım geldim..şuan ıkınmakla meşgul..dün gece yine ağladı zır zır gaz sancısına ..sonra bi yapıştı memeye akşam haber saatiydi..gece 12ye kadar.ne memede derman kaldı ne bende..en son dayanamadım yine mama verdim(( doymadı diye meğer derdi varmış cortt bi güzel kaka yaptı...neyse altını alıp yatağına koydum..tam eşimi artık uyan çok yoruldum sırtım belim kırıldı diye şikayet ediyordum ki bizimkine baktım..yawrucum uyuyakalmış ...hala omuzlarım ve sırtım çok ağrıyor..onu kucağımda tutmaktan ...Ama olsun bebişlere değer.....
günaydın kızlar ben uzun bi süre giremedim oğluşum bugün 50 günlük oldu gaz sorunummuz hala sürüyor rezene veriyorum nurse harvey şurup işe yaramadı ama gazı yapan mama çouğu çıldırtıyo 2 gün güzel yapıo 2 gün sancı çekio sütümle doymuyo memeyi bırakıcak die ödüm kopuo sağıorum artık sütümü ama 70cc çıkıo normalmidir doymuyo çünkü sarılık zamanı mamaya alıştı sizler neler yapıosunuz sadece anne sütümü veriounuz kime sorsam emzirip uyuturdum gazıda yoktu dio kendimi suçlu gibi hissediorum(
kızlar gunaydın dun 40 gunluk oldukk :)) banyomuzu yaptık lohusalık bıttı :))
bugunde mevlutumuz umarım guzel gecer fındıgım buyuyor :)) artık anlar sekılde bakıyor bana onu sevınce guluyor cok guzel bı duyguuu ya
Rabbım benım gıbı bekleyenlerede gostersın ınsallahhh ahhhhhhhhhhh 40 gel artıkkk safk sayıorum bugn 12:)))
canım philips avent elektrikli.. cok memnunum.
kızım bugün doğru düzgün hiç emmedi. sebebini anlamadım ama memeyi ağzına alınca 2 kez fln çekip ağlamaya tepinmeye başlıo.. pamukcukdan dolayı ağzı mı acıyor die düşünüyorum. dut şurubuna başladık.. zaten iştahsızlığı da vardı bugün. niye böyle oldu hiç anlamadım..
kızlar daha çok erken ama ilk haftadan büyüme atağı denen şey olabilirmiki???bebeğim daha 6 günlük ama dünden beri hiç memeyi bırakmak istemiyo..kucağımda uyuyo mışıl mışıl emerken, ama yerine koyunca biyerine basılmış gibi ağlıyo.tekrar alıp emziriyorum rahatlıyo..dün hep kucağımda uyudu o yüzden
kızlar gunaydın dun 40 gunluk oldukk :)) banyomuzu yaptık lohusalık bıttı :))
bugunde mevlutumuz umarım guzel gecer fındıgım buyuyor :)) artık anlar sekılde bakıyor bana onu sevınce guluyor cok guzel bı duyguuu ya
canım adetliyken ve lohusayken okunmaz deniliyor ama ameller niyetlere göre, biz şu an lohusalıktan dolayı Rabbimize en çok ihtiyaç olduğumuz dönemlerdeyizzaten namaz da kılamıyoruz, bu dönemde okumayacağımda ne zaman okuyacağım, ve ben Rabbime ihtiyacım olduğu için bu duayı, felah,nas ve Ayetek Kürsi sürelerini sürekli okuyorum ve inanıyorum ki Rabbimde kabul ediyorcanım ben de bu duayı çok oumuştum hamileliğimde sen burda yazınca,çok şükür kolay oldu doğumum.yalnız bişey sorucam, bu ayetden alınma galiba yanlış bilmiyosam..şimdi okuyabiliyomuyuzki? gerçi ayet bile olsa dua niyetiyle okunur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?