- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #48.101
Gunaydın kızlar..
Eczacı bı akrabamız var,kızımın 2 gundur kakasını yapmakta zorlandıgını ,buyuk ınsanlar gıbı ıkındıgını soyledım,kakası katı dııl yaptıgı zaman sulu kaka yapıo.demekkı kabız dııl,yapamadıgına gore ıshalde dıııl dedı,ee ne ozaman dedım
bebeklerın kaka yaptıkları yer kucu oldugu ıcın bebek zaman zaman kaka yapmayı tam ogrenemedıgı ıcın zorluk yasar dedı,kendı bebegıde aynı sıkıntıyı cekmıs,adam bebegın popoya anestol pomad surmus ama zeytınyagıda surebılırsn dedı,kulak pamuguyla hafıfce fıtıl sokar gıbı ıcıne ıttır hemen yapacaktır,ve devamında parmagınla masaj yap dedı,2 gundur cook zorlandıgını gordugum anlarda bu sekılde yapıyorum ,nasıl yapıyo yavrum ne ınleme kalıyo ne bıse,karnını doyurup gazınıda cıkardımmı,mısıl mısıl uyuyo yavrum,sımdı oldugu gıbı,bu durumu yasayan varmı arkadaslar
Kızlar hanı mevlud yapıyosunuzya onu ıllakı kı kırkı cıkıncamı yapıyosunuz bıde mısafırlerınız falan gelıyomu,anam ben bılmıyom kayserıde hıc gormedım bunu yapanı,yapıyolarda besık yapma dıyolar oda kırkı cıkar cıkmaz dııl daha sonra yapıyolar
Herkese Selam ;
canım adetliyken ve lohusayken okunmaz deniliyor ama ameller niyetlere göre, biz şu an lohusalıktan dolayı Rabbimize en çok ihtiyaç olduğumuz dönemlerdeyizzaten namaz da kılamıyoruz, bu dönemde okumayacağımda ne zaman okuyacağım, ve ben Rabbime ihtiyacım olduğu için bu duayı, felah,nas ve Ayetek Kürsi sürelerini sürekli okuyorum ve inanıyorum ki Rabbimde kabul ediyor
canım biz kırkından 2 gün sonra yaptık... evet kırkının çıkması beklenir mevlüt için...
kırkının olduğu gün bebeği banyo ile kırkını çıkarıp üst kata amcamlara çıkarmıştım... hava soğuktu uzağa gidemezdim... onlarda hediye verdi oğluma öyle olurmuş...
o gün sende yıkan üstünüzü hep yıka giydiklerini çıkar çarşafı fln değiştik sonuçta bizde kırklı oluyormuşuz... annemden alıntıdır...
Gunaydın kızlar..
Eczacı bı akrabamız var,kızımın 2 gundur kakasını yapmakta zorlandıgını ,buyuk ınsanlar gıbı ıkındıgını soyledım,kakası katı dııl yaptıgı zaman sulu kaka yapıo.demekkı kabız dııl,yapamadıgına gore ıshalde dıııl dedı,ee ne ozaman dedım
bebeklerın kaka yaptıkları yer kucu oldugu ıcın bebek zaman zaman kaka yapmayı tam ogrenemedıgı ıcın zorluk yasar dedı,kendı bebegıde aynı sıkıntıyı cekmıs,adam bebegın popoya anestol pomad surmus ama zeytınyagıda surebılırsn dedı,kulak pamuguyla hafıfce fıtıl sokar gıbı ıcıne ıttır hemen yapacaktır,ve devamında parmagınla masaj yap dedı,2 gundur cook zorlandıgını gordugum anlarda bu sekılde yapıyorum ,nasıl yapıyo yavrum ne ınleme kalıyo ne bıse,karnını doyurup gazınıda cıkardımmı,mısıl mısıl uyuyo yavrum,sımdı oldugu gıbı,bu durumu yasayan varmı arkadaslar
Kızlar hanı mevlud yapıyosunuzya onu ıllakı kı kırkı cıkıncamı yapıyosunuz bıde mısafırlerınız falan gelıyomu,anam ben bılmıyom kayserıde hıc gormedım bunu yapanı,yapıyolarda besık yapma dıyolar oda kırkı cıkar cıkmaz dııl daha sonra yapıyolar
Bende gamze cıkınca hemen bloguna saldırıp ordan aradıgm cevaba ulastım:)) pekı sutu sagdıktan sonra nasıl posete aktarıp saklıoruz? ben hıc bılmıorum bu ıslerıı yaa gercı nekdr sutum cıkck onuda bılmıorum sımdıden sagıp saklamanın ne oldugunu merk edıorum:)) Ne dıcktımm bıde sutu verırken tekrardn ısıtıomuyz nasıl oluo?
Gunaydın kızlar..
gelmezmı..illa kırkı çıkınca deil ..ben yaptım 1 aylıktı ama pişman oldum..çoçuğun yenı oluşan düzeni boozuldu..çok kalabalıktı..nazar değdi oğluma o akşam çatlıcaktı pipisi felan kızardı normalde olmaz...40 bie az bebişler 2-3 aylık olunca yapılmalı...
ayy yesinler adeni ne tatlı olmus, kostüm süpppper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?