2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hanı mevlud yapıyosunuzya onu ıllakı kı kırkı cıkıncamı yapıyosunuz bıde mısafırlerınız falan gelıyomu,anam ben bılmıyom kayserıde hıc gormedım bunu yapanı,yapıyolarda besık yapma dıyolar oda kırkı cıkar cıkmaz dııl daha sonra yapıyolar

canım aynısı bizdede var... baş parmağını tıpa gibi bastır popoya ozamanda çıkaıyor... bizde zeytinyağı ile yaptırıyoruz yapmayınca kakanın içeride kalmasından iyidir...
zeytinyağının faydasını gördük...

canım biz kırkından 2 gün sonra yaptık... evet kırkının çıkması beklenir mevlüt için...
kırkının olduğu gün bebeği banyo ile kırkını çıkarıp üst kata amcamlara çıkarmıştım... hava soğuktu uzağa gidemezdim... onlarda hediye verdi oğluma öyle olurmuş...
o gün sende yıkan üstünüzü hep yıka giydiklerini çıkar çarşafı fln değiştik sonuçta bizde kırklı oluyormuşuz... annemden alıntıdır...

okunmaz die bişeyi ben de kabul etmiyorum
allah katında lohusa kadının yeri ayrıdır ki buna göre neden dualarımız kabul edilmesin

bende her sabah nazar için oğluma okuyorum
1 ayetel kürsi,1 elham,3 kulhuvallah

merhaba canım iki gündür bizde aynı şikayet var bebegim 3 aylık suanda ben bi çay kaşıgı zeytinyagı içirdim şimdi çok rahat dr danıştım zeytinyagının bi zararının olmayacagını söyledi karnına sıcak havlu koyup uyuttum şimdi daha iyi

anladım canım dedıklerını yaparım ınsallah,gelecek hafta salı gunu kırkımız cıkıyo ınsallah

Benim kızımda dört günde bir senin tarif ettiğin şekilde yapardı. Bunun sebebide popodaki kasları tam kullanmayı beceremediklerindenmiş. Bizde zeytin yağı ve kulak çöpünü kullandık ama çok kullanmakta bebekte tembellik yapabilir hatta sürekli yardım isteyebilir demişti hemşire bir arkadaş. . Sonra çok darda kaldıkça yaptık.. Oğlumda o sıkıntı yok çok şükür.

Selimhan emdikten sonra ağızdan gaz çıkaramıyor. Ben karnına masaj yaparak dizlerini karnına bastırarak popodan çıkarmasını sağlıyorum. Şimdi de mızırdanıyor...

gelmezmı..illa kırkı çıkınca deil ..ben yaptım 1 aylıktı ama pişman oldum..çoçuğun yenı oluşan düzeni boozuldu..çok kalabalıktı..nazar değdi oğluma o akşam çatlıcaktı pipisi felan kızardı normalde olmaz...40 bie az bebişler 2-3 aylık olunca yapılmalı...

netten Kuran actım oğluşuma dinliyor uykuya daldı..ağlamasını anck kesti..hamileykende hergün ona kuran okumuştum alışık hoşuna gitti.gidip yatağına bırakayım..

tek göğüs ve 50 cc mama ardındanda kendiliğinden çıkan gaz...
işlem tamam... mışıl mışıl uyku...

mart bebişleri karar almışlar dün gece demekki mart annelerini uyutmamaya, bizimkide gaz sancısı kaka yapamama derken sabahı sabah etti. en sonunda uyuyakalmıs bende uyumusum neyseki esim aglayınca almıs biberonla beslemiş böylece birzda olsa gözüme uyku girdi:)

canım lansinohun posetleri var suanda da jokerde indirimde %50 bence al bol bol bulunsun.

sanırım bebişler artık yeni kaka düzenine alışıyorlar benimkinin her bezinde kaka olurdu şimdi günde 2-3 e düşürdü. dr. uda gittikçe azaltacak demişti ama bu düzene alışana kadar zorlanıyor yavrum

bende kırkını sadece annem ben kayınvalidem yapıcam mayın 10u gibide kalabalık şekilde yapıcam, bebiş ne zamn alışık oldugu düzenin dısına cıksa mesela misafirliğe gitsk bize misafir gelse düzeni bozuluyor zorlanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…