- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #48.121
Kızlar cogunuz mama takvıyesı yapıyosunuz,ben sdc anne sutu verıyorum,bende mama vermelımıyım arada
canım ben 1 hafta oldu ek olarak mamaya başlayalı...
aslında oğlum doymuyormuş geçenlerde sütüm azaldı oğlum ellerini kemiriyor resmen aslında bunu hep yapardı bizde gülüyorduk çocuk obur diye tabi işin içinde bilinçsizlikte var...
ben eczaneden yenidoğan maması aldım hemen mamayı çok az veriyorum memeden sonra... her defasında değil 3-4 kez mama gece ile birlikte hem sütümde kendine geliyor biraz memeyi dinlendiriyorum ki süt dolsun... bir doktoruna sor bakalım... o nediyecek bebeğin gelişimine kilosuna baksın... ama karnı doyduğun için kaka yapabiliyor ve rahatça uyuyor...
ya kızlar siz emzirme önlüğü aldınızmı... önümüz yaz ve biz sahilde oturuyoruz yazın piknik alanına götürürüm oğlumu saatlerce kalırız belki yazın süper oluyor bizim burası... sizce kullaşlımıdor alsammı...
ayyyy sahılmı ne guzel ama nerde oturuyosunuz merak ettım
ben almadım mama onlugu,kullanabılıcem bı yer yok ,bızım sahılımızde yok (kucuk emrah smılesı)
beledıyenın yaptırdıgı cesıtlı ebatlardakı barajlarla ıdare edıverıyoz:)
Kızlar cogunuz mama takvıyesı yapıyosunuz,ben sdc anne sutu verıyorum,bende mama vermelımıyım arada
Ya arkadaşlar bu dediğiniz dut şurubu ne oluyor, nereden alınıyor, ne için kullanıyorsunuz:44:
yaş çizelgesı ıcın bılgı verebılırmısınız anneler bulamadım yahu:S
ya kızlar siz emzirme önlüğü aldınızmı... önümüz yaz ve biz sahilde oturuyoruz yazın piknik alanına götürürüm oğlumu saatlerce kalırız belki yazın süper oluyor bizim burası... sizce kullaşlımıdor alsammı...
bnde var cnm..geçen annemler gelmişti babam fln tam kahvaltı sırasında bnm canavar uyandı e şimdi başka odaya gttm emzirmeye bi sürde orda durdum ama dedm annemi ne kdr görüyormki şu vakitler gidiyo aldm emzirme önlümü geçtm içeri hem yanlarında oldm hemde emzirdim çok rahat oluyo kalabalıkta..
yaş çizelgesı ıcın bılgı verebılırmısınız anneler bulamadım yahu:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?