- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #48.141
Ya arkadaşlar bu dediğiniz dut şurubu ne oluyor, nereden alınıyor, ne için kullanıyorsunuz:44:
kızlar, bu ara mevlüt için hazırlıklarımı tamamlıyorum da tatlı olarak ne versek karar veremedim. tulumba tatlısı veriyorlar genelde bizim buralarda, bi de irmik helvası. bizim mevlüt 50-55 kişilik fln olucak. tulumba tatlısı almak daha mı mantıklı olur? veya farklı önerisi olan varmı???
Ben kocaman oldum teyzoşlar
Eki Görüntüle 387790
Eki Görüntüle 387789
Doğum sonrası bendoğumdan sonra sadece 1 kilo fazlam kalmıştı doğum yapalı 2 ay oldu hala o 1 kilo terketmedi beni 78 le hamile kalmıştım 86 kiloyla doğuma girdim......ama kafaya koydum yaza kadar dahada incelicem ahada buraya yazıyorummm
Eki Görüntüle 387791
kızlar, bu ara mevlüt için hazırlıklarımı tamamlıyorum da tatlı olarak ne versek karar veremedim. tulumba tatlısı veriyorlar genelde bizim buralarda, bi de irmik helvası. bizim mevlüt 50-55 kişilik fln olucak. tulumba tatlısı almak daha mı mantıklı olur? veya farklı önerisi olan varmı???
cnm ben daha kırkım çıkmadan yaptım mevlüdü kurtuldum çok şükür biz cevizli ve fıstıklı baklava verdik tatlı olarak yemek olarak da etli pilav..ben irmik tatlısı yada helva fln sevmiyorum o yüzden öyle yaptım bence tulumba al eğer ikisinden biri olacaksa..kızlar, bu ara mevlüt için hazırlıklarımı tamamlıyorum da tatlı olarak ne versek karar veremedim. tulumba tatlısı veriyorlar genelde bizim buralarda, bi de irmik helvası. bizim mevlüt 50-55 kişilik fln olucak. tulumba tatlısı almak daha mı mantıklı olur? veya farklı önerisi olan varmı???
ayy maaşallah cnmBen kocaman oldum teyzoşlar
Eki Görüntüle 387790
Eki Görüntüle 387789
Doğum sonrası bendoğumdan sonra sadece 1 kilo fazlam kalmıştı doğum yapalı 2 ay oldu hala o 1 kilo terketmedi beni 78 le hamile kalmıştım 86 kiloyla doğuma girdim......ama kafaya koydum yaza kadar dahada incelicem ahada buraya yazıyorummm
Eki Görüntüle 387791
bence tulumba daha mantıklı okadar kısı varmıs,pekı okadar kısı evıne sıgacakmı canım? Menude baska neler var bıde fıkır alayım aklımda olsun
eşimin adağı vardı bebek sağ salim doğarsa die. onu kesicez. kavurma+pilav+ayran+tatlı olucak menüde. ayrıca şerbet ve lokum. dağıtmak için de magnet ve havlu(tül keselere koyup emzik şeklinde süsler bağlıyorum şuan onlara) hazırlıyorum. şerbet barkalarımı da süsledim.
evimiz geniş cnm, bahçe de var. onun için sığarız die düşünüyorum
Kızcelerım karadut surubuylar dut surubu aynı seymı? Pamukcuk ıcın kullananlar rengı nası bısı bunun,aman yanlıs bısı yapmayayımda..kayınpedere aldırdım eczaneden aynı sey demısler dogrumu
Kızımı besıgınde sallamadan uyutamıyorum kızlar,baya bıldıgın sallıyom bende,valla ıyımı edıyom kotumu bılmıyom
ooo super bı menu,Rabbım adagınızı kabul eder ınsallah,
benım evım hıc musaıt dııl okadar adamı nereye sıgdırcam bılmıyom valla,sımdıden stres oldum,anaaaam napım kucak kucaga otursunlar artık
kızlar bu arada bu gelen mısafırler hedıyelerıyle gelıyolar dımı,fıx kıyafet getırırler zatende,farklı adetı olan varmı
ya kızlar siz emzirme önlüğü aldınızmı... önümüz yaz ve biz sahilde oturuyoruz yazın piknik alanına götürürüm oğlumu saatlerce kalırız belki yazın süper oluyor bizim burası... sizce kullaşlımıdor alsammı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?