2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yoğurt yiyormusunuz süt gaz yapıyor ya yoğurtta inek sütü ile yapıldığı için yemiyorum gaz yapar diye... ışıl tarif vermişti süt arttırması için dereotunu yoğurda katsam gaz yaparmı...

kızlar, bu ara mevlüt için hazırlıklarımı tamamlıyorum da tatlı olarak ne versek karar veremedim. tulumba tatlısı veriyorlar genelde bizim buralarda, bi de irmik helvası. bizim mevlüt 50-55 kişilik fln olucak. tulumba tatlısı almak daha mı mantıklı olur? veya farklı önerisi olan varmı???

Ben kocaman oldum teyzoşlar

Doğum sonrası ben doğumdan sonra sadece 1 kilo fazlam kalmıştı doğum yapalı 2 ay oldu hala o 1 kilo terketmedi beni 78 le hamile kalmıştım 86 kiloyla doğuma girdim......ama kafaya koydum yaza kadar dahada incelicem ahada buraya yazıyorummm

bence tulumba daha mantıklı okadar kısı varmıs,pekı okadar kısı evıne sıgacakmı canım? Menude baska neler var bıde fıkır alayım aklımda olsun

ıkınızede masallaaah canım sende gayet fıt duruyosun ne guzel.oglusun emzık alıyomus keske kızımada aldırabılseydım

canımm sanki tulumba tatlısı alsan daha pratik olcak senin için. eger yapabilirim dersen 50 kişiye helva yap bence(pek severim de ) ama yerinde olsam hiçç strese sokmam kendimi gider hazır alırım. sen zaten bir sürü şey hazırlamıssındır smdi, birde iki arada yorma kendini. bizimkilerde sütlü nuriye,baklava vs. koyarlar mevlütte genelde.

cnm ben daha kırkım çıkmadan yaptım mevlüdü kurtuldum çok şükür biz cevizli ve fıstıklı baklava verdik tatlı olarak yemek olarak da etli pilav..ben irmik tatlısı yada helva fln sevmiyorum o yüzden öyle yaptım bence tulumba al eğer ikisinden biri olacaksa..
ayy maaşallah cnmbebişine...

sen şimdi 79 kilomusun bu resimde inanmam...gayet düzgün fiziğin verirsen de zevk için olsun artıkk

bence tulumba daha mantıklı okadar kısı varmıs,pekı okadar kısı evıne sıgacakmı canım? Menude baska neler var bıde fıkır alayım aklımda olsun

eşimin adağı vardı bebek sağ salim doğarsa die. onu kesicez. kavurma+pilav+ayran+tatlı olucak menüde. ayrıca şerbet ve lokum. dağıtmak için de magnet ve havlu(tül keselere koyup emzik şeklinde süsler bağlıyorum şuan onlara) hazırlıyorum. şerbet barkalarımı da süsledim.
evimiz geniş cnm, bahçe de var. onun için sığarız die düşünüyorum

Kızımı besıgınde sallamadan uyutamıyorum kızlar,baya bıldıgın sallıyom bende,valla ıyımı edıyom kotumu bılmıyom

teşekkürler kızlar..
bu durumda tulumba tatlısına karar vericem sanırım.
helvayı helvacıya yaptırıcaktım, kendileri tek tek paketleyip getiriyorlar zaten, uğraşmaya gerek kalmıyor yani. ama tulumba tatlısı daha iyi olucak gibi.

cnm ben artık pek giremiyorum o yüzden sana cvp yazamadım geçenlerde sormuşsun 2çocuklu nasıl diye..

zor oluyor tabi özellikle benim kızımın bu kadar kıskanacağını hiç tahmin etmiyordum bebekten çok benim koca kızım arıza çıkarıyor nerdeyse kardeşi doğduğundan beri uyumuyor kızım bütün kimyası bozuldu hep yanımda yatmak istiyor eskiden kendi yatağa gider uyurdu şimdi yok birde gece uyanıp uyanıp ağlıyor inan bebeğimden çok memnunumcnm gaz dışında bir sorunumuz olmadı bir de sarılığımız çok uzadı şu an hala var ama hiçbir zaman tehlike sınırına gelmedi o yüzden evde atlatmaya çalışıyoruz annemler su ver diyor ama ben hala direniyorum sadece anne sütü diye...

ooo super bı menu,Rabbım adagınızı kabul eder ınsallah,
benım evım hıc musaıt dııl okadar adamı nereye sıgdırcam bılmıyom valla,sımdıden stres oldum,anaaaam napım kucak kucaga otursunlar artık
kızlar bu arada bu gelen mısafırler hedıyelerıyle gelıyolar dımı,fıx kıyafet getırırler zatende,farklı adetı olan varmı

Kızcelerım karadut surubuylar dut surubu aynı seymı? Pamukcuk ıcın kullananlar rengı nası bısı bunun,aman yanlıs bısı yapmayayımda..kayınpedere aldırdım eczaneden aynı sey demısler dogrumu

Kızcelerım karadut surubuylar dut surubu aynı seymı? Pamukcuk ıcın kullananlar rengı nası bısı bunun,aman yanlıs bısı yapmayayımda..kayınpedere aldırdım eczaneden aynı sey demısler dogrumu

evet ben de eşime aldırdım karadut şurubu die istedim dut şurubu vermişler aynı demişler

Kızımı besıgınde sallamadan uyutamıyorum kızlar,baya bıldıgın sallıyom bende,valla ıyımı edıyom kotumu bılmıyom

aslında bıraksan biraz yatağa ağlaya ağlaya uyur ama anne yüreği dayanamıyor işte ben de kızımı hep sallıyordum ama oğlum şimdilik kendi kendine uyuyor bazen de emerken uyuyor sonra yatağına koyuyorum uyumaya devam ediyor ama dediğim gibi şimdilik böyle(!)her anne değişebilir bu bebeklerin sağı solu pek belli olmaz

evet bizde de kıyafet battaniye vs şeyler getirirler bebeğe. 6 ay kınasında altın takan fln oluyor ama mevlütte olmuyor bizde. hatta mevlütte ev için bişiler getirenlerde oluyor cam eşya türü..

bizim mevlüttede 40 kişi felan gelmişti..menü olarak tavuklu pilav,su böreği ve cevizli baklava verdik..

bende aldım mycey emzirme önlüğü, 2 defa kullandım kuzenler gelmişti bir keresinde, diğerinde de günümüz wardı kuzenim çat kapı geldi bende masadan kalkmayım die yoğun ısrarlara dayanamadım taktım :) yalnız bebeği emzirme bitince ordan çıkartırken aman göğsüm gözükmesin die baya bi uğraş vermedim değil:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…