2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese..
uhde seni görmek ne güzel. ikizler nasıllar? gecende yazmıssın. işe baslamıssın. biraz erken degil mi senın ıznın bızden uzun olması gerekmıyor mu? bebişlere kim bakıyor nasıllar? zor oldu mu ilk zamanlar ikisi birden olunca ?

gamze gecmiş olsun canım. nasıl oldun? tedavi oluyor musun ?

uykusuz gece gecıren arkadaslarım kolaylıklar dılıyorum.. biizimkisi neyseki geceleri uyuyor sıkıntısı gunduz oluyor sureklı kucak ıstemesi fln. kangruyla gezıyoruz evın ıcınde.o sekilde biraz ıdare edıyorum yemek fln ..

iyi diyelim iyi olalım hülyacım sen nasılsın nasıl gidiyor??

ikizlerin fotosunu koyda görelim tatlım yaaa.. özlettin kendini.
işe de başlamışsın.. çok erken değilmi yaaa.. kim bakıyo miniklere

ikizlerde doğumdan önce 10 hafta doğumdan sonra 8 hafta iznimiz vardı ben doğum öncesini kullanmıştım sonraya aktarmadım hiç izin yıllık iznim falan vardı ama 1 ay önce 1 sonra ne farkederki diye düşündüm yıllık iznimi kullanmadım işe başladım hemen ilerki zamanlarda oda lazım olacak bana.. bebişlerime annemle bakıcı tuttum onlar bakıyolar evim iş yerine yakın oldugu için öğle paydoslarında gidiyorum süt iznim var 1,5 saat önce işden çıkıyorum bir şekilde idare ediyoruz.. çok zor elbette iki tane bebek ikiside aynı şeyleri istiyor birde gece uyku problemimiz var uyumuyolar yaramazlar uyusalarda biri kalkınca diğerini uyandırıyor uykusuz çok günler geçirdim halende devam ediyor ama herşeye değer bebişlerim onlar iyi olsunda ben razıyım uykusuzluğaaaa...
en kısa zamanda eklerim resimlerini miniklerimin canımmm

ikizlerde doğumdan önce 10 hafta doğumdan sonra 8 hafta iznimiz vardı ben doğum öncesini kullanmıştım sonraya aktarmadım hiç izin yıllık iznim falan vardı ama 1 ay önce 1 sonra ne farkederki diye düşündüm yıllık iznimi kullanmadım işe başladım hemen ilerki zamanlarda oda lazım olacak bana.. bebişlerime annemle bakıcı tuttum onlar bakıyolar evim iş yerine yakın oldugu için öğle paydoslarında gidiyorum süt iznim var 1,5 saat önce işden çıkıyorum bir şekilde idare ediyoruz.. çok zor elbette iki tane bebek ikiside aynı şeyleri istiyor birde gece uyku problemimiz var uyumuyolar yaramazlar uyusalarda biri kalkınca diğerini uyandırıyor uykusuz çok günler geçirdim halende devam ediyor ama herşeye değer bebişlerim onlar iyi olsunda ben razıyım uykusuzluğaaaa...

Allah kolaylık versin canım, ben de işe erken başlayacam bakalım nasıl olacak, şimdiden derdi tuttu beni

ya kızlar oynatmama az kaldı aden bütün gün kucağımda durmak istiyo hep ağlıyo ağlıyo helak oldum sırtım boynum tutuldu artık yaaaa.........gündüz uykuları artık yok gibi bişey mama yiyo kucağımda gözler gidiyo uzunca bir süre dalmasını bekliyorum yatağına götürüyorum 10 dk sonra başlıyo ağlamaya kucağıma alınca susuyo sizinkiler nasıl hatta bunları yazarken bile kucağımda valla mahvoldum...
aynııı :)
kızlar ROTAVİRÜS aşısı vurduracakmısınız bu aşı genelde 2.ay da oluyor.
baktımda 2.ay aşısını vurduran anneler hiç bundan söz etmiyolar
yaptırcam çok önemli bi aşı.. zehirli ishali engelliyomuş.. bi de kuzenimin kızı olmuş zehirli ishal o yüzden kesin yaptırcam

bebeğim 53 günlük ve bazen şaşı baktığını far ediyorum bu normal mi birde eldivenleri ne zaman çıkarayım elini gözüne sokarsa diye korkuyorum..
bazen şaşı bakıyolar.. bende 45 gün eldiven kullandım.. ilerde kendine güvensiz olurlarmış eldivenle. korkarak çıkardım.. çiziyo evet ama kendini değil beni :( göğsüm harita gibi boynum öyle...

saat 1 ve aden hala uyanık ve ben sinir krizi geçiricem artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sabahtan beri uyumazmı bir bebek yaaaa......

benimki 3te uyudu sen yine şanslısın

günaydın kızlar bi derdim var ben 53. günde regl oldum 7 gün sürdü çok değildi ama 15 gün geçti dün yine oldum yine çok değil sabah kalktım yine gayet normal sonra kova ile boşalıyo gibi boşaldı halada devam ediyo hasta bezi var korkmaya başladım ben 40 tan sonra muayeneyede gitmiştim normal demişti neki bu anlamadım
benim doktor regl değildir kalanı atıyodur vücut dedi :( 3 gün sürmüştü.. tekrarlarsa gel dedi.. bi doktoruna görün derim

selammmmmmmm biz aşıdan geldik şükür buda bitti normalde yırtınan aden aşıda sadece azıcık viyakladı şokdayım acaba odamı şokda :27:

Uff yaa apartmanda mantolama başladı..heryerden bi ses geliyo..benim oğlan nasıl uyicam bu gürültüde yaaaa..kaç ay sürüyo bu işş..annemlere mi taşınıcam ben sürekliiii...sinirlerim bozuk yaaa...evi b..k götürüyoo...artk kocamı bi akşam yemeğinde görüyorum oda bazen..kardeş kardeş yatıyoruz zaten..çünkü ben saat 9-10 gibi sızıyorumm..çok yorgunum çokkkkkkkk

1 ay sürer..eğer düzgüz çalışıyolarsa..savsaklıyolarsa Allah kerim..bizim mantolamanın kaç ay sürdüğü hiç belli değil..ama annemlerinki 1 ay fln sürmüştü

vay be biz 1 taneyle başa çıkamıyoruz snde 2 tane..helal olsun valla Allah kolaylık versin cnm

selammmmmmmm biz aşıdan geldik şükür buda bitti normalde yırtınan aden aşıda sadece azıcık viyakladı şokdayım acaba odamı şokda :27:

hadi atlattınız geçmiş olsun..9 mayısta bizimki bakalım napcaz ateş felan olmaz inşallah..
aynııı :)

bazen şaşı bakıyolar.. bende 45 gün eldiven kullandım.. ilerde kendine güvensiz olurlarmış eldivenle. korkarak çıkardım.. çiziyo evet ama kendini değil beni :( göğsüm harita gibi boynum öyle...

ben hala eldiven takıyorum ya korkuyodum çıkarmaya uyurken kescem tırnaklarını artık çıkarcam..güvensiz olumyomuş ölemi ilk defa duydum hemen çıkarayım bari...

ben hala eldiven takıyorum ya korkuyodum çıkarmaya uyurken kescem tırnaklarını artık çıkarcam..güvensiz olumyomuş ölemi ilk defa duydum hemen çıkarayım bari...

evet kuzum yaa öle oluyomuş.. bende korkuyodum çünkü doktora eşim sormuştu çıkarmayın gözünü çizer demişti 15 günlükken... o günden beri hep taktım eldiven.. ama arkadaşım çıkar çizmez diyince bi deneyim dedim. ki ben tırnaklarını kesip eldiven takıyodum düşün! çıkardım çocuk ilk gün tırnakları ojeli gibi durdu :)) yani ellerini hiç kullanmıyo hala eldiven var gibi davranıyo içim parçalandı.. şimdi çok şükür elliyo gözlerini ovuşturuyo parmaklarını kullanıyo ama dikkat ediyorum öle kendine zarar vercek şeyler yapmıyo.. çok acıkınca bile beni tırmalıyo ama kendine zarar vermedi şükür 1 haftadır açık herhalde elleri...

canım ne verdin sen şurup verdin mi? kaç kilo olmuş ? bizde yeni olduk geldik benim oğluşum bayık bayık uyuo şuan çok ağladıı:(((

$DSCN1598.webp :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

evet kuzum yaa öle oluyomuş.. bende korkuyodum çünkü doktora eşim sormuştu çıkarmayın gözünü çizer demişti 15 günlükken... o günden beri hep taktım eldiven.. ama arkadaşım çıkar çizmez diyince bi deneyim dedim. ki ben tırnaklarını kesip eldiven takıyodum düşün! çıkardım çocuk ilk gün tırnakları ojeli gibi durdu :)) yani ellerini hiç kullanmıyo hala eldiven var gibi davranıyo içim parçalandı.. şimdi çok şükür elliyo gözlerini ovuşturuyo parmaklarını kullanıyo ama dikkat ediyorum öle kendine zarar vercek şeyler yapmıyo.. çok acıkınca bile beni tırmalıyo ama kendine zarar vermedi şükür 1 haftadır açık herhalde elleri...

benim kız eldivenli ama habire gözlerini ovuşturuyo arada cuk cuk eldiveni yalıyo..demek çıkarınca parmaklarını yalıcak...:))

Allah kolaylık versin canım, ben de işe erken başlayacam bakalım nasıl olacak, şimdiden derdi tuttu beni
ayrılmak onları bırakmak hakkatten çok zorr ama mecburuz işte başka çaresi varmı ki
bende yaptırcam rotavirüa aşısnı doktoru yapılması lazım önemli dedi..
bende yaptırdım ikizlerime rota virüsü aşısını hakkatten önemli benim arkadaşım yaptırmamıştı bebek virisü kaptı ishal kusma ateşlenme haftalarca hastanede yattı sonra kusmalardan dolayı mide kapakcıgı gevşemiş reflü oldu çocuk çok zor günler geçirdiler önemli aşılardan birisi kızlar mutlaka yaptırın derim bennn
vay be biz 1 taneyle başa çıkamıyoruz snde 2 tane..helal olsun valla Allah kolaylık versin cnm

amin Allahım hepimize kolaylık versin büyüyünce bunların hepsi geçer elbett biraz sabır istiyorrr

bende yaptırdım ikizlerime rota virüsü aşısını hakkatten önemli benim arkadaşım yaptırmamıştı bebek virisü kaptı ishal kusma ateşlenme haftalarca hastanede yattı sonra kusmalardan dolayı mide kapakcıgı gevşemiş reflü oldu çocuk çok zor günler geçirdiler önemli aşılardan birisi kızlar mutlaka yaptırın derim bennn

evet canım aynen yaptırcam bakalım..ikizlerin nasıl? çalışmayamı başladın?

Back
X