2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay canım ya inşallah değildir

inşallah değildir..ara sıra kusuyo kesik kesik bende takmıyodum ateşi falan yok ama sürekli devam edince acabamı dedim....aman Allah korusun bebeklerimizi..

maskeyle duruyorum iki gündür yavrumun kokusunu özledimmm
inşallah ona geçmez cok korkuorum
5000lere gelmişiz hey maşşallahhhh:)
hep okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuo,
kızlar size bi uyarım olsun bebeği emzirirken bişey yiyip içmeyin
ben cok susadıgım için emzirirken su içerdim hep, yakınlarım sakın içme emzirirken
bebeğe sakıncası var dediler,
bide salı günü kırkımız cıkcacak cok şükür arkadaş bu ne yaa lohusa dönemi batıl inanç hurafe ve kocakarı
söylemlerinin tavan yaptıgı dönemmiş höyfffff her hareketime şunu yapma şu bu olur dediler bayılazam artıkDD

Canım ya, merak ettim..Bebeği emzirirken su içersen bebeğe niye zararı oluyormuş ki? Çok geçmiş olsun bu arada

Canım ya, merak ettim..Bebeği emzirirken su içersen bebeğe niye zararı oluyormuş ki? Çok geçmiş olsun bu arada

valla cnm inan bende sakıncası ne merak ediorum ama nette bişey bulamadım
bebegin beynine zarar dedi yakınlarım ama henüz doktora sormadım,
cok su iciodum bende emzirirken içmiorum artık,
bide emzirirken konuşma diolar cocuk rahatsız oluomuş

emzirirken su içme konusunu bilmiyorum ama KONUŞMA konusunda katılmıyorum.. ilerde hep sessiz ortamda emmek ister o zaman.. benim ilk kızım öyleydi, evde yalnız başıma baktığım için sessiz sessiz emzirirdim, sonra bi baktım ki kimsenin yanında, gürültülü ortamda hatta emzirme odalarında birileri varsa emziremiyordum, emmiyordu.annemlere gittiğimde bile odalara kaçıp sessizlik sağlamak zorunda kalıyordum

Son düzenleme:

canım aynen ya bazen bizimde öyle yatmasıyla kalkması bir oluyor birde üzüldüğüm şey onu o an yatırmak için kırk saat uğraş belim nasıl ağrımış ama içerden ın gaaaaaaaaaaaa diye ses gelmezmi... aşınızı oldunuzmu canım?

kızlar ROTAVİRÜS aşısı vurduracakmısınız bu aşı genelde 2.ay da oluyor.
baktımda 2.ay aşısını vurduran anneler hiç bundan söz etmiyolar

canım ilk dozu 3. ay yapılacak...
3. ay devlet aşısı olmadığı için onu o arada yaparız dedi doktor...
sanırım fiyatı 110 tl...

Selam kızlar nasılsınz? Benı sorck olursanz ben uyumayan kuzeyın uykusuz annesıyım:))) Bakmaya bıle vaktım olmuo cocugum uyuynca bı sevıncle gelıp pc acıorum sonra vik vik etmeye baslıoo haydaaa koy memeyee:)) Ozledım vallaaa ınsallah herkesler ıyıdır gecmıse hıc bakamıorumm onemlı bırsey varmı? haberlerı sunack bır bağğyan arıyorum:)))

geçmiş olsun dileğinde bulunan canım arkadaşlarım hepinize kocaman teşekkür ederim

alya canım sanada geçmiş olsun
bu arada ben emzirirken sürekli su içiyorum umarım zararı olmaz
benim kayınvalidemde emzirirken sofraya oturma der bebek ateşlenirmiş vs.
saçma hurafeler ama insan etkileniyor işte :26:

kızlar anladımki bu ıslak mendillerin en iyisinide alsak yeterince hijyenik değiller
ben o kadar dikkat ettim en pahalı ıslak mendili kullandım
ama yine kızım idrar yolu enfeksiyonu oldu
şimdi kaka yaptmı direk yıkıyorum
bizimkide bir kerede boşaltmıyorki gıdım gıdım yapıyor
göüzüm sürekli poposunda cadı kızın :)

afacan ya...
çabucak büyüsemde ne planları ne afacanlıkları var kafasında gibi duruyor... yerim ağzını senin...

öncelikle yarı kırkınız hayırlı olsun...
gaz için bol bol masaj yap yüz üstü yatır kollarını yukarı doğru kaldırki acımasın poposuna, sırtına masaj yap... yada sırt üstü yatarken bacakları göbeğe doğru kaldır... hem pırtlatırda o pozsyonda... ayşe öner diye bebek hemşiresi var onun videolarını şzleyebilirsin gaz çıkarmayla ilgili...
gaz ilacı kullanabilirsin ben sab simplex kullanıyorum ama çeşit olarak çok her çocuğa hepsi ayaramıyor deneye deneye bunu buldum...

bende sezeryanla doğum yaptım. taburcu olduktan 10 gün sonra kontrole gittik hem bebek hem ben... ultrasonla baktı... dikişlerime baktı dahada gel demedi...

bende mart 1 annesiyim hanımlar şimdiye kadar hep okumakla yetindim ama artık bende aranızdayım:) kızımın resminide yükledim buda benim zeynep durum:)

Eklentiler

• $Fotoğraf-0013w.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:

cinsellik 45 gün yasak hastaneden bununla ilgili rapor bile vermişlerdi... eşininle konuş anlayışlı olmasını söyle ve ayrıca her türlü korunmaya güvenmiyorum ama eşinin korunması daha iyi...

canım kız bebeklerdeki idrar yolu enfeksiyonunun ıslak mendillerle filan alakası yokmuş.. Defne 6 aylıkken iye geçirdiğinde doktor sizden kaynaklı değil üzülmeyin, bebeğin vücudu yapıyor demişti.

[SUB]uzunnn zamandır görüşemedik nasılsınız annecikler :))) [/SUB]

nerelerdesin seeeeeeeeennnnnnn????
bebiş nasıl, sen nasılsın???

canım geçmiş olsun emzirirken su içmenin bebeğe ne sakıncası olacak asıl hurafen bu... biz hamileyken bile araştırırken demedkmi su için süt olsun anında hatta emzirirken bende ilk doğumdan sonra çok susardım emzirirken o an hep su içerdim... suyu kesme canım bol bol tüket...

bende mart 1 annesiyim hanımlar şimdiye kadar hep okumakla yetindim ama artık bende aranızdayım:) kızımın resminide yükledim buda benim zeynep durum:)

aramız hoşgeldin... Allah bağışlasın çok tatlı kuzun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…