- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #50.321
foto eklemeyeli bayağı olmuş...
teyzeleri size ilk gülüşümü gösteriyorum... maşallahlarınızı ihmal etmeyin olurmu...
Eki Görüntüle 403012
ay tam çıkıyodum bu güzelliği görünce dayanamadım.çok şeker çıkmış kuzucuk.maşallahhhhh,teyzesi yesinn onu
hay Allah razı olsun
zaten kafayı yicem bi başımalıktan bi de burda kimse cevap yazmıo iyice bunalıma girdim
1-inşallah geçer Allah yardımcımız olmuş anne olmak zor zanaatmiş annelermzin hakkını ödeyemeyiz valla. minik ama beni parmagında oynatıyo valla millet yer uyur şimdi o diyo. yoo bizimki gayet kucakta uyku filan hak getire
2- benim de makinem yok manuelim de yok. taş gbi olsa bile emince boşalıyo hemen acaba sağsak daha mı çoğalır yoksa bebeğin emmesi çoğalmasına yeter mi elimle sağsam olur mu :44:inek sağar gibim
3- yakın arkadaşlarım olsa keşke kalkın yapın kendiniz de derim ama hep mesafeli oldugum evime ilk defa gelecek olan kişiler haftalar öncesinden de söylediler sana gelecez diye çat kapı oldu hazırlıksız yakalndım durumu da yok yani
maşaAllah barekallahfoto eklemeyeli bayağı olmuş...
teyzeleri size ilk gülüşümü gösteriyorum... maşallahlarınızı ihmal etmeyin olurmu...
Eki Görüntüle 403012
annemin evi de olsa misafirlik artık sıktı, evime gitmek istiyorum..annemler kırkı çıksın diye ısrar ediyo, daha 2 hafta var ona da .............annemlerin evde gerginlik, tartışma eksik olmuyo...güya yemeğim önüme geliyo ama hergün bi tartışma dinliyorum..off, çok sıkıldım...bi kaç güne bi bahane bulup gidicem sanırım..
Eki Görüntüle 403012
Eki Görüntüle 403012
hay Allah razı olsun
zaten kafayı yicem bi başımalıktan bi de burda kimse cevap yazmıo iyice bunalıma girdim
1-inşallah geçer Allah yardımcımız olmuş anne olmak zor zanaatmiş annelermzin hakkını ödeyemeyiz valla. minik ama beni parmagında oynatıyo valla millet yer uyur şimdi o diyo. yoo bizimki gayet kucakta uyku filan hak getire
2- benim de makinem yok manuelim de yok. taş gbi olsa bile emince boşalıyo hemen acaba sağsak daha mı çoğalır yoksa bebeğin emmesi çoğalmasına yeter mi elimle sağsam olur mu :44:inek sağar gibim
3- yakın arkadaşlarım olsa keşke kalkın yapın kendiniz de derim ama hep mesafeli oldugum evime ilk defa gelecek olan kişiler haftalar öncesinden de söylediler sana gelecez diye çat kapı oldu hazırlıksız yakalndım durumu da yok yani
Herkese selam; Çok mutluyum çünkü yarın evime gidiyorum
Dün babam Afyondan gelince ''salı sabah Giresun'a toplantıya gidiyoruz, tosyadan geçeceğiz'' deyince benim gözler faltaşı gibi açıldı, ''ne tosya mı, o zaman bizide götürün'' dedim; annemde garibim hani bebeği kırklayacaktık, afyona termale gidecektik dedi, bende yaa ben evimi özledim dedim( kocamı,düzenimi özledim diyemiyorum tabi) annemde canım ya, ''yoksa burada rahat değil misin'' dedi... bende ''anne 17 şubattan beri buradayım ve çok rahattım, (Rabbim annemden de babamdan da razı olsun) ama kendini benim yerime koy sen anneannemlerdeyken evni özlemiyor musun'' dedim(ki anneannemde annem oraya gidince anneme hiç iş yaptırmazdı, annem orada çok rahat eder) oda ''haklısın kızım, tamam o zaman gidelim'' dedi... ve yarın sabah tosyaya evime gidiyorum, yaklaşık on gün kadar annemde bizimle kalacak
selam kızlar..
benim oğlum nerdeyse her emmeden sonra kusuyo, bazen kesik bazen süt.. az da değil yani midesine ne gidiyo merak ediyrum(( doktorun dediği gibi en az 2.5 saatte bir emiyo ve hemen de yatırmıyorum.. napsak bilemedim...
Ne güzel ya sorunlarını çözmüşsün, ben hala savaşıyorum oğlanla ve kendimle.maşallah canım. çok tatlı bebişin.
biz de dün ilk gezimizi yaptık çekirdek aile olarak. bizimki biraz huzursuz oldu ama uzun sürmedi. emzirme olayını önlüğümle çözdüm. iyi ki almışım.
az önce de hülya hanımla grüştüm. mei tai ile wrap arasında kararsız kalmıştım. nakışlı mei tailerden verdim siparişi. bakalım miniğim rahat edecek mi? sürekli kucak istiyor yavrum.
ağlama olayını da bugün çözdüm gibi.3 saattir huzurlu uyudu. reflü yastığı almıştım. yüzükoyub yatırayım dedim. 1 saatten önce uyumayan yavrum 5 dakikada kendinden geçti. bir süre sonra da sırt üstü yatırdım gayet güzel uyudu. şnşallah böyle devam eder.
bulgur çorbası tarifini veren arkadaşa da çok teşekkür ederim. etkisini çok çabuk gösterdi :))
canım ben tıramısu patates salatası kıymalı borek tarcınlı kurabıye yaptım yeter bunlarda :)) sende oyle yap daha cok cesıt yapmana gerek yok yenmıyor cunku kalıyor
ay inşallah öledir üff hemen olmıyım regl..çok yoğun değil..sen öle oldun diemi gittin doktora baktıdın usg?
Eki Görüntüle 403012
arkadaşlar bebeğe rezene çayı içirsek zararı olurmu yada anason rezeneden değlde anasondan korkuyorum bi zararı olurmu bide eğer içiriliyosa ne kadar içirebiliriz
Arkadaşlar yaa benim bebişimin de sorunu var.Şöyle:Meme emerken ortasında memeyi bırakiyor tekrar istiyor,bırakıyo tekrar,bırakıyo tekrar...tekrar...Bıraktığında bakıyorum mememde süt var fışkırıyor sıkınca.Tabi ben hemen diğer göğsümü veriyorum.E haliyle o dolu oluyor emilmiş memeye göre ve bebeğim o göğsümü şapur şupur emiyo.Zora gelemiyo benimki.Sizde de böyle olan yaşayan var mı?Bu arada gaz yokken oluyor bunlar.Ne yapsam ki?
arkadaşlar neden herkes sağıyo sütünü sağmak mı gerek
acıkdıkça emziriyorum ben zaten fazla sütüm de yok
pompam da yok almalı mıyım
Slm bana cevap yazan yorum yapan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum okudum sagolsun telefonda tek tek alİnti yapamıyorum sizleri seviyorum cok uykum var küçük sipa inşallah uyur da bende dinlenirim bu gece
Gecen güne göre aramız biraz iyi gibi sustuğum sürece bı sorun yok
Benimki de aynı, üstelik yetmeyen sütümü bir de kusuyor sıpa, arada da mama veriyorum ben, ama kilo alımı normalin de üstünde olduğu için dert etmiyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?