2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

annemin evi de olsa misafirlik artık sıktı, evime gitmek istiyorum..annemler kırkı çıksın diye ısrar ediyo, daha 2 hafta var ona da .............annemlerin evde gerginlik, tartışma eksik olmuyo...güya yemeğim önüme geliyo ama hergün bi tartışma dinliyorum..off, çok sıkıldım...bi kaç güne bi bahane bulup gidicem sanırım..

kızımı uyuttuum.dün zor ve yorucu bi geceydi.ev kalabalıktı,sanırım bu yüzden kızım biraz huzursuz oldu.uyuyamadı,yorgun düştü.uykuya dalamayıncada daha çok huysuzlandı.uykusuzum.temzmilik da yaptım yoruldum..biraz dinlenebilirsem kızım uyanmadan dinleneyim....of yaz geldi.dolapları düzenlemem lazım.bugünlerde yapmam lazım inşallah yapabilirim..şimdilik ben kaçar.görüşürz anneler ve meleklerii

Herkese selam; Çok mutluyum çünkü yarın evime gidiyorum

Dün babam Afyondan gelince ''salı sabah Giresun'a toplantıya gidiyoruz, tosyadan geçeceğiz'' deyince benim gözler faltaşı gibi açıldı, ''ne tosya mı, o zaman bizide götürün'' dedim; annemde garibim hani bebeği kırklayacaktık, afyona termale gidecektik dedi, bende yaa ben evimi özledim dedim( kocamı,düzenimi özledim diyemiyorum tabi) annemde canım ya, ''yoksa burada rahat değil misin'' dedi... bende ''anne 17 şubattan beri buradayım ve çok rahattım, (Rabbim annemden de babamdan da razı olsun) ama kendini benim yerime koy sen anneannemlerdeyken evni özlemiyor musun'' dedim(ki anneannemde annem oraya gidince anneme hiç iş yaptırmazdı, annem orada çok rahat eder) oda ''haklısın kızım, tamam o zaman gidelim'' dedi... ve yarın sabah tosyaya evime gidiyorum, yaklaşık on gün kadar annemde bizimle kalacak

Son düzenleme:

elinle nasıl sağacan acır yaww manuel pompa al eczanede 5 tl..onla çekersin tabiki sağsan yenisi üretilir buda sütü artırır zannımca....ne var sanki hepsi bişey yapıp gelseler ,insan der sain sen bişi yapma çay yap yeter biz getiris diye dimi..nerde düşüncesiz oluyor bazı hemcinslerim çok kzııyorum.

gıt evıne canım. insanın kendıne guvenı gelıyor aynı ıldeysen zaten hıc problem olmaz zorlanınca cagırırsın bızım gıbı farklı ılse de alışılıyor..
bugn doktor kontrolum vardı mecbur gıdecektım hastane ortamına goturmektense esımın ofıse goturdum odadan cıkaemamış. 1.5 saate dondum aldım. gitmesem aklım yaralarımda kalcak saglık bu . ve 10 gundur de hastayım halsızım ama bebegı ıcın ınsana guc gelıyor..senın normal dogumdu hemen toparlamışsındır. benım sezeryandı . huzur mıu zorluk mu dersen bence huzur. nerede rahatsan orda olmalısın canım.

foto eklemeyeli bayağı olmuş...
teyzeleri size ilk gülüşümü gösteriyorum... maşallahlarınızı ihmal etmeyin olurmu...

Eki Görüntüle 403012

maşallah canım. çok tatlı bebişin.
biz de dün ilk gezimizi yaptık çekirdek aile olarak. bizimki biraz huzursuz oldu ama uzun sürmedi. emzirme olayını önlüğümle çözdüm. iyi ki almışım.
az önce de hülya hanımla grüştüm. mei tai ile wrap arasında kararsız kalmıştım. nakışlı mei tailerden verdim siparişi. bakalım miniğim rahat edecek mi? sürekli kucak istiyor yavrum.
ağlama olayını da bugün çözdüm gibi.3 saattir huzurlu uyudu. reflü yastığı almıştım. yüzükoyub yatırayım dedim. 1 saatten önce uyumayan yavrum 5 dakikada kendinden geçti. bir süre sonra da sırt üstü yatırdım gayet güzel uyudu. şnşallah böyle devam eder.

bulgur çorbası tarifini veren arkadaşa da çok teşekkür ederim. etkisini çok çabuk gösterdi :))

selam kızlar..
benim oğlum nerdeyse her emmeden sonra kusuyo, bazen kesik bazen süt.. az da değil yani midesine ne gidiyo merak ediyrum (( doktorun dediği gibi en az 2.5 saatte bir emiyo ve hemen de yatırmıyorum.. napsak bilemedim...

foto eklemeyeli bayağı olmuş...
teyzeleri size ilk gülüşümü gösteriyorum... maşallahlarınızı ihmal etmeyin olurmu...

Eki Görüntüle 403012

cok ttattllııı masallah .. bacaklar kat kat annesı ısır onları . cok guzel yakalamışsın canım. nazar degmesın

bunalıma gırme canım.. sutun coksa bosalt. azsa cogaltmak ıcın gerekıyır sagmak ve yara su bu sorun varsa...

Canım senin adına sevindim, ben Keçiörendeki anneme bile gidince evimi özlüyorum, seni anlıyorum, kocanın da evinin da tadını çıkar.

Benimki de aynı, üstelik yetmeyen sütümü bir de kusuyor sıpa, arada da mama veriyorum ben, ama kilo alımı normalin de üstünde olduğu için dert etmiyorum ben.

Ne güzel ya sorunlarını çözmüşsün, ben hala savaşıyorum oğlanla ve kendimle.

ay inşallah öledir üff hemen olmıyım regl..çok yoğun değil..sen öle oldun diemi gittin doktora baktıdın usg?

40kontrolune gitmistim canim, yumurtaliklar uyuyormus, ama sutum az oldugu icin mayis sonu regl olursun dedi

Yasminka benim doktorum ikk 6 ay esin korucak ondan sonra istersen sen dedi. 2-3 sene icinde cocuk dusunursen spiral taktirma dedi bir de.

arkadaşlar bebeğe rezene çayı içirsek zararı olurmu yada anason rezeneden değlde anasondan korkuyorum bi zararı olurmu bide eğer içiriliyosa ne kadar içirebiliriz

ben aktardan rezene tohumu aldım, çay değil..bu daha etkili dedi ablam(sağlıkçı kendisi)..1 su bardağı suyu kaynattıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı bu tohumlardan atıp 10 dk demlenmesini bekliyorum(ateşte değil, suyu ateşten aldıktan sonra atıyorum tohumları)..sonrada tohumları süzüyorum..sudan 1-2 kaşık veriyorum bebeğe günde 2 sefer...iyi geliyo sanırım, gaz sorunumuz yok (maşallah)

benimki de aynısını yapıyo..süt azalınca uğraşmak istemiyo beyimiz :) dolu memeyi verince yamulup içiyo :)

arkadaşlar neden herkes sağıyo sütünü sağmak mı gerek
acıkdıkça emziriyorum ben zaten fazla sütüm de yok
pompam da yok almalı mıyım

sütün fazla değilse mutlaka sağ..ilk zaman benimde çok azdı, sağdıkca çoğalıyo.

inşallah daha iyi olur canım...günde 21 defa 'ya vedud' oku eşin için..(seven, sevdiren ANLAMINDA aLLAHIN İSMİ)

arkadaşlar sezeryandan sonra spor yapmaya başlayan var mı,ya da ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?
nette çok farklı bılgıler var,biri 2 ay,bırı 3,bırı 4 ay diyor.power plate e başlıym dedım onlarda 6 ay dıyo.iyice kafam karıstı :44::44: lütfen fikir verir misiniz :26:

Benimki de aynı, üstelik yetmeyen sütümü bir de kusuyor sıpa, arada da mama veriyorum ben, ama kilo alımı normalin de üstünde olduğu için dert etmiyorum ben.

demekki sütün yetiyo ki kilo alıyor bebeğin.. maşşallah diyeyim
kusunca fazlasını çıkarıyo derler ya, inşallah öyledir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…