- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #50.341
gıt evıne canım. insanın kendıne guvenı gelıyor aynı ıldeysen zaten hıc problem olmaz zorlanınca cagırırsın bızım gıbı farklı ılse de alışılıyor..
bugn doktor kontrolum vardı mecbur gıdecektım hastane ortamına goturmektense esımın ofıse goturdum odadan cıkaemamış. 1.5 saate dondum aldım. gitmesem aklım yaralarımda kalcak saglık bu . ve 10 gundur de hastayım halsızım ama bebegı ıcın ınsana guc gelıyor..senın normal dogumdu hemen toparlamışsındır. benım sezeryandı . huzur mıu zorluk mu dersen bence huzur. nerede rahatsan orda olmalısın canım.
arkadaşlar sezeryandan sonra spor yapmaya başlayan var mı,ya da ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?
nette çok farklı bılgıler var,biri 2 ay,bırı 3,bırı 4 ay diyor.power plate e başlıym dedım onlarda 6 ay dıyo.iyice kafam karıstı :44::44: lütfen fikir verir misiniz :26:
arkadaşlar sezeryandan sonra spor yapmaya başlayan var mı,ya da ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?
nette çok farklı bılgıler var,biri 2 ay,bırı 3,bırı 4 ay diyor.power plate e başlıym dedım onlarda 6 ay dıyo.iyice kafam karıstı :44::44: lütfen fikir verir misiniz :26:
Anam hastayım size, ayrıca da hayranım, ben yemeğe vakit bulamıyorum yaratık oğlumdan siz spordan bahsediyorsunuz, benim şuan yaptığım tek spor uykusuz kalabilme sporu.
Benim annem tatile gitti ramazanda gelicek sonra yinw gitcek. Zaten bende kalmiyordu, gunasiri gelip 4-5 saat durup gidiyordu. Simdi bakici ariyoruz, bakici alisana kadar 1-2 hafta dursun diye kayinvalidemi cagircaz ama onun da gelicegini sanmam. Yani butun gun yalniİm, esim sehir disina cikicak, o zaman gece de yalniz kalicam bebisimle.
Siz annelerinizi anlatinca anneme daha cok kiriliyorum, sutum zaten az bitmesin diye moralimi yuksek tutmaya calisiyorum.
Bana doktor, yurume yuzme serbest, karin egzersizleri 6 ay yasak dedi
sezeryan hakkında fikrim yok, ben mekik çekmeye başladım, yarın da yürüyüşe başlıcam inşallah ama sezeryan da biraz daha beklemek gerekiyodur heralde
Anam hastayım size, ayrıca da hayranım, ben yemeğe vakit bulamıyorum yaratık oğlumdan siz spordan bahsediyorsunuz, benim şuan yaptığım tek spor uykusuz kalabilme sporu.
Benimki de aynı, üstelik yetmeyen sütümü bir de kusuyor sıpa, arada da mama veriyorum ben, ama kilo alımı normalin de üstünde olduğu için dert etmiyorum ben.
kızımı uyuttuum.dün zor ve yorucu bi geceydi.ev kalabalıktı,sanırım bu yüzden kızım biraz huzursuz oldu.uyuyamadı,yorgun düştü.uykuya dalamayıncada daha çok huysuzlandı.uykusuzum.temzmilik da yaptım yoruldum..biraz dinlenebilirsem kızım uyanmadan dinleneyim....of yaz geldi.dolapları düzenlemem lazım.bugünlerde yapmam lazım inşallah yapabilirim..şimdilik ben kaçar.görüşürz anneler ve meleklerii
Herkese selam; Çok mutluyum çünkü yarın evime gidiyorum
Dün babam Afyondan gelince ''salı sabah Giresun'a toplantıya gidiyoruz, tosyadan geçeceğiz'' deyince benim gözler faltaşı gibi açıldı, ''ne tosya mı, o zaman bizide götürün'' dedim; annemde garibim hani bebeği kırklayacaktık, afyona termale gidecektik dedi, bende yaa ben evimi özledim dedim( kocamı,düzenimi özledim diyemiyorum tabi) annemde canım ya, ''yoksa burada rahat değil misin'' dedi... bende ''anne 17 şubattan beri buradayım ve çok rahattım, (Rabbim annemden de babamdan da razı olsun) ama kendini benim yerime koy sen anneannemlerdeyken evni özlemiyor musun'' dedim(ki anneannemde annem oraya gidince anneme hiç iş yaptırmazdı, annem orada çok rahat eder) oda ''haklısın kızım, tamam o zaman gidelim'' dedi... ve yarın sabah tosyaya evime gidiyorum, yaklaşık on gün kadar annemde bizimle kalacak
canım naptın aldığın ürünü denedin mi, bende yarın tosyaya gidince eşime göstereceğim, ona göre hangisi içimize sinerse onu alacağım, bu arada gaz sorunudur demişsin, ama zinko kullanıyoruz, alttan çıkarttığı gazında haddi hesabı yok2 yaşına kadar kullanılıyormuş, şuan dışarı çıkıp gezmedim tabi ama evde denedim, çok rahat gözüküyor, gezince de ayrıntılı yorum yaparım.
Yeldene dediğim gibi yukarıda canım, deneyince ayrıntılı yorum yazarım en kısa zamandaCanım günde 2 kere yapıyorsa o kakadan çok gazdan olabilir, alttan gaz çıkarmak içinde ıkınıp kızarıyorlar.
maşaAllah barekallahEki Görüntüle 401975
kızlar bebeklerinizi bu şekilde uyutmayı denemediyseniz mutlakaaaaaaaaaaa deneyin deliksiz 3 saat rahat uyuyo aden 2 gündür deniyorum ve acayip rahatladı bu pozisyonda kendini kucağımda yatıyomuş gibi hissediyo ve ellerini yüzüne çarpmadığı için uyanmıyo
ay maşaAllah barekallah, nigolim başka sorunlarla uğraşıyorum demişsin, inşaAllah ciddi büyük sorunlar değildir:44:bu da benim tosunum kızlar
canım benim ya Rabbim yardımcın olsun, ama şunu unutma ki annenin evinde ne kadar rahatta olsan insan kendi evini özlüyor, ben tosyayı hiç sevmediğim halde, annemin evinde rahat olduğum halde evime gideceğim diye mutluyum, bu yüzden inşaAllah sende tez zamanda evine dönersinannemin evi de olsa misafirlik artık sıktı, evime gitmek istiyorum..annemler kırkı çıksın diye ısrar ediyo, daha 2 hafta var ona da .............annemlerin evde gerginlik, tartışma eksik olmuyo...güya yemeğim önüme geliyo ama hergün bi tartışma dinliyorum..off, çok sıkıldım...bi kaç güne bi bahane bulup gidicem sanırım..
Tşk ederim, arkadaşımda öyle diyor, ben bir günlüğüne anneme gidiyorumda özlüyorum, sen ikibuçuk aydır iyi durdun diyorCanım senin adına sevindim, ben Keçiörendeki anneme bile gidince evimi özlüyorum, seni anlıyorum, kocanın da evinin da tadını çıkar.
evet yaa, ben 3 haftada 6 kilo vermişim maşallah ama karın gitmyo, ille egzersiz yapmak gerekiyo...benı ıcın öenmlı olan da karın,karın egzersizi olmadan gıtmıyo göbek
canım naptın aldığın ürünü denedin mi, bende yarın tosyaya gidince eşime göstereceğim, ona göre hangisi içimize sinerse onu alacağım, bu arada gaz sorunudur demişsin, ama zinko kullanıyoruz, alttan çıkarttığı gazında haddi hesabı yokama ne zaman kakayı yaparsa o zaman rahatlıyor yavrum
zinco kullanan arkadaşlar ben ilk defa bugün denedim
kzım kaka yapmadı azcık alttan pırtlattı ama aklıma takılan
verdiğimden beri sarhoş gibi uyuyor
acaba uyuması normalde ben alışkın olmadığımdan tuhafımamı gitti :111:
yoksa bu damla kızı sersemlettimi :97:
Eki Görüntüle 403131 Eki Görüntüle 403132 Eki Görüntüle 403133 Eki Görüntüle 403134
kızlar bu da benim minnak Alya'm :):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?