- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #50.761
Kızlar sız bebeklerınızı nasıl gıydırıyosunuz,ıclerıne kat katmı gıydırıosunuz
evet canım kaş bölgesindede var hemde yüzünün tamamı kabuk gibi bepanten kremmi merhemmi sürcem..
canım kabuk gibi dediğin şey elleyince pötür oötür gelen bir hisse bizimde olmuştu... doktoruna sorduğumda öpmekten dedi... ama böyle tatlı çocuk öpülmezde ne olur dedi... her bebekte olur dedi... ilaç sordum krem tarzı gerek yok dedi... öpme işini kesince birde ben arada hametan sürmüştüm pişik ve cilt tahrişleri için düzeldi...
Arkadaşlar geçmiş olsun yazılarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürler... iyiki varsınız...
canımm benim kızımda aynı durumda. krem olanını sürceksin bana öyle dedi doktor. isilikleri azaldı bzmkininde. kaslarının baslangıc yerleri kabuk smdi.sanki sarı sarı kabuk gbi. bepathene krem epey azalttı. banada doktor anne baharatlı yerse olur dedi,bende o dönem baharat yemiştim cidde fazlaca.
merhaba herkese... ben çok fena durumdayım... dün gece acile götürdüler beni... ateşi 39 çıktı... serum yedim. düşmedi... odaya kaldırdılar tamamen soyundurup her yerime soğuk suya havluyu batırıp her yerime koydular havluyu... 37 ye düşünce eve geldik... enfeksiyon kapmışım boğazlarım faranjit olmuş... aman sizler kendinize dikkat edin. çok fena salgın var...
günaydın kızlar,, ya benim kızın yüzü kabuk gibi semsert oldu niye anlamadım..kırmızı şeylerde geçmedi onlar hep var? ne sürebilirim biraz yumuşasın okadar sertki
ayrıcaaaaa bugün sezeryan sonrası 2. kontrolüm vardı bu sefer alttan baktı,Smear için doku aldı ahh ahhh ben ne ödlek biriyim kasım kasım kasıldım ve cok acıdı yneee. muayene de etti yaram kapanmamıs daha , ama rahim toparlanmıs iyisin dedi. yaramda zamanla düzelcekmişş..
canım güneşe falan mı maruz kaldı ki? bebeyağı belki işe yarar?
Emzırırken kızımın bası cok terlıyo sıpır spır terler akıyo basından,bıde agzı kopuruyo bı kac gundur,bu ıkı durumunda normal oldugunu okumustum ama yınede aklıma takılıyo
cnm geçmiş olsn yaranda iyileşir inş.en kısa zmnda..bişi sorcm smear testi niye yapıyolar sezeryanda ve alt tarafta bi değşiklik oluyomu onu mrk ediyorm..
yok canım ya hiç güneşe çıkarmadım direk yüzünü..ilk önceleri kırmızı pötürler vardı şimdi kabuk gibi sert yüzü..bebe yağı vücuda sürülüyoda yüze sürülüyomuki?? az önce bepanten krem sürdüm bakalım iyi gelcekmi?
Kızlar bsı dıcem yaa,dogumdan sonra bende cınsel anlamda acaıp ısteksızlık oldu,normal dogum yaptım,sukur yaralarım falan cok oldu ıyıleselı ama bende tık yok,9 ay daha ellemese olur valla...
Kızıma az once mama verım dedım,anaam sankı zehır verıyom nası aglıo,bıberonu cekmıyo bıle,sankı 4 gun ac bırakmısım gıbı delıcesıne memeye yapısmıs durumda
anam norucem ben bu mamayı benmı ıcsem acaba:) tadınada baktım ama hıc hosuma gıtmedı bee.
Ayyy bısı sorcam kendı sutunun tadına bakan varmı?
cnm geçmiş olsn yaranda iyileşir inş.en kısa zmnda..bişi sorcm smear testi niye yapıyolar sezeryanda ve alt tarafta bi değşiklik oluyomu onu mrk ediyorm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?