2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben banyodan sonrada hiçbişe sürmüyorum vücudunada:)) mustelanın vücut losyonu varmış çok güzelmiş o ondan almak istiyorum alınca ondan sürerim vücuduna..

Bernysıta sende normal dogum yaptın dımı canım,pekı cınsel anlamda eskısı gıbımsn yanı nasıl desem hanı hep derlerya normal dogum yapan kadınların malum yerlerı deforme oldugundan hıcbıse eskısı gıbı olmazmıs,valla ben bı degısıklık goremedım...hos onu herıfcezıme sormak lazım:):)

cnm çok geçmiş olsun ya..bndede var valla boazlarda kırgınlık hapşırma burun tıkanıklığı..bide kndime uyuz oluyorm kalkıp bi ıhlamur bile kaynatmıyorm kndime o kdr yorgun hissediyorm

Doktorum kırkın cıktıktan sonra gel demıstı,kırkım cıkalı epey oluyo ama hala gıtmedım,demekkı banada smear yapılacak,oo daha once cok verdım alısıgım ama sımdı o masayı gorunce dızlerım tıtrıo,aklıma dogum yaptıgım an gelıo,kırkın ıcınde bı kere daha gıtmıstımde ordan bılıyorum,kızımın gelecek hafta kalca usgsı cekılecek bende bı muayene olurum artıkın:)

bnmkindede vardı o sanki..kaşlarının olduğu yerler beyaz beyaz soyuluyodu kalın bi tabaka kaplamıştı sanki orayı bnde banyodan sonra yumuşadıı için soydum tırnaklarımla dayanamadım :26: öyle soyulan şeylere alerjim var hayatta dayanamıyorum..ama geçti şimdi bişi yok

valla öyle bi deformasyon söz konusu değil çok zor bi doğum olmasına rağmen..ama illaki kız oğlan kız değiliz yani :)) eskiden ilk etapta brz zorlanıyosam şimdi zorlanmıyorum o var yani :)) ama 2. 3. çocukta ne olur onu bilemem yapanlara sormak lazım..ama görüntü olrk hiç bi değişiklik yok hatta dr. kontrolde snde dikiş varmı diye sordu..belli olmuyo yani..ama sonuçta doğum yapmış bi kadından eskisinin aynısı olması beklenemez..bide şöyle bişey var başlarda aman bida normal yapmam fln diyodum ama o zor zmnlar çok çabuk geçtiği için hmn unutup eski hayatına dönüyosun bn unuttum bile çektiğim acıları şimdi yine normal yaparm diyorum ama sezeryan olsaydı öyle diyebilirmiydim onu bilmiyorum..sonuçta vajina kesilip iyileşmeye hazırlıklı bi organ doğumdan sonra Allah vergisi ama karın bölgesinde bu olası bişey olmadığı için yani buna hazırlıklı olmadığı için sanırım daha farklı olurdu belkide hala acılarını çekiyo olurdum..bilmiyorum durum böyle

bende kesınlıkle bıda normal dogum yapmam dıodum ama suan tamamen ıyıkıde normal yapmısım ve 2.cocukta ınsallah yıne normal yapmak nasıp olur dıyorum,o feryatlarım aklıma gelıo olmasına ragmen:)

normalinde sezaryeninde zorlukları var sezaryenden sonra çok ağladım Allahım neden oldu die ama hayırlısı böleymiş dedim sonra çok istemiştim ama normali..sezaryende ayağa kalktım hemen hastaneden çıkınca doru düzgün yatmadım bile ama o çektiğim acılar şuan kesinlikle düşünemiyorum 2. çocuğu acılarımı unutmadan.1 ay geçti kendime öle gelebildim tabi içten içe ani hareketlerde acı oluyodu hala oluyo..berbat bişe hele o ilk ayağa kalkış ruhumu teslim edip tekrar geldim diyebilirm.zorrr ikiside zor anne olmak kolay değilmiş...

bizimde bugün 40ımız cıktı ama ben cok korkuyorum bendede içte dikişler var önce doktoramı göünsem acaba?
2 gün sonraydı sanırım..40 çıktıktan sonra..iç tarafta kenarda bi dikiş olduğunu hissettm o acıdı brz sadece..ama herkesde olmayabilir..bnm içerde dikişim vardı..

geçmiş olsun cnm. dikkat et kendine.

günaydın nasılsnız kızlar? doğumdan sonra kontrole gittinizmi? smearmı alyorlar? off acıcak diye cok korkuyrum.. birde temzilenme konusunda agda kullandınızmı ? normal doğum için soruyorum.. onada tırsıyorum, ilişkiyede, doktora gitmeyede...

birde bugün 3. gün kakasını yapamadı ne yapaagım kızlar? zeytin yagı içirdim poposundan sırıngayla zeytinyagıda gönderdim 3 gündür ama hala yok hastaneyemi götürsem. ıkınıp ıkınıp aglıyor... napsam ki?

Son düzenleme:

cnm önce dr.a git kontrolünü ol..bn dr.a gittim öyle yaptm..eşimde ztn kontrol olmadan dokunmam sna dedi :)) sonuçta normal doğum yaptk içerdeki dikşler ne alemde bilmen lazım..ağda konusunda bn 45. gün fln gittim bişey olmadı..

Lagrıma canım benım kızımında yapmadıgı zamanlar oluyodu,mudahale etmek ıstemıyodum ama cok aglayınca dayanamıodum,kulak pamugu copunu zeytınyagına batırıp popoyu hafıfce uyar,hemen yapıcaktır kakayı ozaman

KIZLAR BENİM OĞLAN SAPITTI:)))biberonu ısırarak mama yiyo artık..emmiyo..çiğniyo..e o ısırdıkça ucundan süt geliyo tabi oda öyle yiyo..korktum diş falan mı çıkarıcak benim dana oğlum diye:))doktoruyla mesajlaştık demin..diş 3 aydan itibaren çıkabilirmiş..ama salya iştah kaybı falan da olurmuş..bu geçiş dönemiymiş sabret dedi bana:))) eğer devam ederse görüşelim dedi..kesin karar verdim benim oğlan numune:)) demin bıcı bıcı yaptı..anneannesine sepetledim bende duş yaptım..bide çamaşır attım..o bitene kadar keyif yapiim azcık:)

yok bende 1 tane de kalmak istiyorum..bende tek çocuğum hiçte sıkıntısını çekmedim..Allah bunu layıkıyla büyütmeyi nasip etsin..çok masraflı bişey bu çocuk olayı..her ay milyar milyar para yiyo adam daha şimdiden..yok maması yok kakası yok doktoru yok giysisi..her ay dolap düzüyorum velete..bodyleri bitti 68-74 ler bugün geldi..onları yıkadım demin..neyse yazlık dolabını yaptım tosunumun:))) şortlarr tişortlarrr..küçük adam olcak paşam benim:)

yok bende 1 tane de kalmak istiyorum..bende tek çocuğum hiçte sıkıntısını çekmedim..Allah bunu layıkıyla büyütmeyi nasip etsin..çok masraflı bişey bu çocuk olayı..her ay milyar milyar para yiyo adam daha şimdiden..yok maması yok kakası yok doktoru yok giysisi..her ay dolap düzüyorum velete..bodyleri bitti 68-74 ler bugün geldi..onları yıkadım demin..neyse yazlık dolabını yaptım tosunumun:))) şortlarr tişortlarrr..küçük adam olcak paşam benim:)

kızlar zaten keyfim yon bebişiimin bi derdı var çözemedim uyumuyo 3 gundur,,bıraz önce komşum geldi diyor emzirirken öteki göğüsün akıomu? yo akmıoo dedim..he akması lazım sütün az demekki yetmıo doymuoo dedi...ağladım ya..akıyormu ya sizin benım ne gece ne gündüz hiç akmıo..ucunu sıkıom ozaman gelıoo ama fışkırmıoo yani.mama vermıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…