- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #50.781
kontrol amaçlı yapılıyo canım zaten senede en az bi kez yapılması lazım smearin..
ben banyodan sonra vücuduna ve yüzüne de sürüyorum elimde kalanı.. alnına yanaklarına hafifce.. bepanten de iyidir bi dene bakalım inşallah geçer hemen..
normal doğum yapıp kaç kün sonra cinsellik yaşadınız???acıdımı??
[/I]
merhaba herkese... ben çok fena durumdayım... dün gece acile götürdüler beni... ateşi 39 çıktı... serum yedim. düşmedi... odaya kaldırdılar tamamen soyundurup her yerime soğuk suya havluyu batırıp her yerime koydular havluyu... 37 ye düşünce eve geldik... enfeksiyon kapmışım boğazlarım faranjit olmuş... aman sizler kendinize dikkat edin. çok fena salgın var...
canımm benim kızımda aynı durumda. krem olanını sürceksin bana öyle dedi doktor. isilikleri azaldı bzmkininde. kaslarının baslangıc yerleri kabuk smdi.sanki sarı sarı kabuk gbi. bepathene krem epey azalttı. banada doktor anne baharatlı yerse olur dedi,bende o dönem baharat yemiştim cidde fazlaca.
Bernysıta sende normal dogum yaptın dımı canım,pekı cınsel anlamda eskısı gıbımsn yanı nasıl desem hanı hep derlerya normal dogum yapan kadınların malum yerlerı deforme oldugundan hıcbıse eskısı gıbı olmazmıs,valla ben bı degısıklık goremedım...hos onu herıfcezıme sormak lazım:):)
valla öyle bi deformasyon söz konusu değil çok zor bi doğum olmasına rağmen..ama illaki kız oğlan kız değiliz yani :)) eskiden ilk etapta brz zorlanıyosam şimdi zorlanmıyorum o var yani :)) ama 2. 3. çocukta ne olur onu bilemem yapanlara sormak lazım..ama görüntü olrk hiç bi değişiklik yok hatta dr. kontrolde snde dikiş varmı diye sordu..belli olmuyo yani..ama sonuçta doğum yapmış bi kadından eskisinin aynısı olması beklenemez..bide şöyle bişey var başlarda aman bida normal yapmam fln diyodum ama o zor zmnlar çok çabuk geçtiği için hmn unutup eski hayatına dönüyosun bn unuttum bile çektiğim acıları şimdi yine normal yaparm diyorum ama sezeryan olsaydı öyle diyebilirmiydim onu bilmiyorum..sonuçta vajina kesilip iyileşmeye hazırlıklı bi organ doğumdan sonra Allah vergisi ama karın bölgesinde bu olası bişey olmadığı için yani buna hazırlıklı olmadığı için sanırım daha farklı olurdu belkide hala acılarını çekiyo olurdum..bilmiyorum durum böyle
2 gün sonraydı sanırım..40 çıktıktan sonra..iç tarafta kenarda bi dikiş olduğunu hissettm o acıdı brz sadece..ama herkesde olmayabilir..bnm içerde dikişim vardı..
merhaba herkese... ben çok fena durumdayım... dün gece acile götürdüler beni... ateşi 39 çıktı... serum yedim. düşmedi... odaya kaldırdılar tamamen soyundurup her yerime soğuk suya havluyu batırıp her yerime koydular havluyu... 37 ye düşünce eve geldik... enfeksiyon kapmışım boğazlarım faranjit olmuş... aman sizler kendinize dikkat edin. çok fena salgın var...
bizimde bugün 40ımız cıktı ama ben cok korkuyorum bendede içte dikişler var önce doktoramı göünsem acaba?
geçmiş olsun cnm. dikkat et kendine.
günaydın nasılsnız kızlar? doğumdan sonra kontrole gittinizmi? smearmı alyorlar? off acıcak diye cok korkuyrum.. birde temzilenme konusunda agda kullandınızmı ? normal doğum için soruyorum.. onada tırsıyorum, ilişkiyede, doktora gitmeyede...
birde bugün 3. gün kakasını yapamadı ne yapaagım kızlar? zeytin yagı içirdim poposundan sırıngayla zeytinyagıda gönderdim 3 gündür ama hala yokhastaneyemi götürsem. ıkınıp ıkınıp aglıyor... napsam ki?
hayırlı uğurlu olsun :) önümüzdeki maçlara bakalım artık :) 2. bebeği isteyen var mı hanımmmmmmmm :)))
şu anki düşüncemle, tek çocuk ile hayatımı sonlandırmak istiyorum :)
bu arada saat 11.20 de pınar hanımdayız
hayırlı uğurlu olsun :) önümüzdeki maçlara bakalım artık :) 2. bebeği isteyen var mı hanımmmmmmmm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?