- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #50.801
canım kabuk gibi dediğin şey elleyince pötür oötür gelen bir hisse bizimde olmuştu... doktoruna sorduğumda öpmekten dedi... ama böyle tatlı çocuk öpülmezde ne olur dedi... her bebekte olur dedi... ilaç sordum krem tarzı gerek yok dedi... öpme işini kesince birde ben arada hametan sürmüştüm pişik ve cilt tahrişleri için düzeldi...
Arkadaşlar geçmiş olsun yazılarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürler... iyiki varsınız...
kızlar zaten keyfim yon bebişiimin bi derdı var çözemedim uyumuyo 3 gundur,,bıraz önce komşum geldi diyor emzirirken öteki göğüsün akıomu? yo akmıoo dedim..he akması lazım sütün az demekki yetmıo doymuoo dedi...ağladım ya..akıyormu ya sizin benım ne gece ne gündüz hiç akmıo..ucunu sıkıom ozaman gelıoo ama fışkırmıoo yani.mama vermıorum
biri bana cevap versin lütfen iyi bişi duymaya ihtiyacım var........................
kızlar zaten keyfim yon bebişiimin bi derdı var çözemedim uyumuyo 3 gundur,,bıraz önce komşum geldi diyor emzirirken öteki göğüsün akıomu? yo akmıoo dedim..he akması lazım sütün az demekki yetmıo doymuoo dedi...ağladım ya..akıyormu ya sizin benım ne gece ne gündüz hiç akmıo..ucunu sıkıom ozaman gelıoo ama fışkırmıoo yani.mama vermıorum
biri bana cevap versin lütfen iyi bişi duymaya ihtiyacım var........................
emzırdıkten sonra doydugunu dusunup bıraktıgında aglıyomu?
canım bide bebişin kusuyomu benimki emzirdikten sonra mutlaka kusuyoo bide çok kaka yapıyo ben çocuk doktoruna sormuştum emziriyorum ama doyduğunu sütümün yettiğini nasıl anlıcam diye kaka yapıyosa doyuyodur dedi ben kızımın altını 3 yada 4 saatte bir açıyorum ne zaman açsam kaka yapmış oluyooo seninki nasılll kaka durumuu bide doğduktan sonra kaç kilo aldıı
selam güzel anneler kaç zamandır giremiyorum en son mardine evimize gidiyoruz demek için girmiştim 10 gün oldu.geldiğimden beri iş güç of mahvoldum ama bitirdim çok şükür oğluşumun eşyeları odasını yerleştirmek çok keyifliydi ikea dan aldığım etijer,perde cibindirik hepsi çok güzel oldu:) şimdi misafirlerimi ağırlamak için bebişim uyudukca hazırlıklarımı yapıp derin dondurucuma atıyorum süper rahatlık oluyo anladım ki çlışan bir anneye derin dondurucu şartmış :) en güzel hazırlığıma başladım oğluşum için kurabiyelerimi yapmaya başladım :) bu arada 14 mayıs benim için çok daha özel artık ilk anneler günüm :)) kocamdan güzel bir süpriz bekliyorum bakalım ne yapcak ??
insanın evi gibisi yokmuş kızlar ne anne ne kaynana evi en güzel ev kendi evin....evimizde oğluşumuzla hep daima mutlu olalıl işallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?