- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.161
kızlar ikili testini yaptıran varmı?? ben 2 gün sonra ikili teste gidicem, aç karnınamı gidiliyor biliyormusunuz?
kızlar ikili testini yaptıran varmı?? ben 2 gün sonra ikili teste gidicem, aç karnınamı gidiliyor biliyormusunuz?
kızlarrrrrrrr
ben de antibyotik kullanımından dolayı mantar oluştu.. ne yapmam gerekiyor.. bebeşe zararı oluyormu bir fikri olan var mıı....
offf sadece 4 tane içmiştim dr demişti iç diye
Mrb çok gecmis olsun eğer mantar oluşumu varsa hemen önlemini almalısın mantar eğer ilerlerse ki bu gebelikte mümkün keseyi delmeye kadar ilerler tedavisi küçük bir krem gecen gun bende kullandım tekrar gecmis olsun. Sakın ihmal etme
teşekkür edrerim bilgilendirme için ama benimkisi antibiyotik kullanımından kaynaklanan bir sorun...antibiyotiği bıraksam kendiliğinden geçeceğini düşünüyorum...
dr a şu günlerde gitmem imkansız da
bebeğe zarar verir mi gerçekten
geçmiş olsun canım.benimde bildiğim bebeğe zaralı olduğu.oğluma hamileyken bende olmuştum ve doktorum hemen tedaviye başlamıştı.
çok korktum şimdi yaaaa....eşim de evde yok ne yapsam ki....
tatlım bu kadar stres yapma o kadar da acil bir şey değil yarın doktorunla görüş.ihmal etmemen için uyarmak istedim sadece.
yokk canım anlıyorum benim için sölediniz teşekkür ederim...
ilk bebişimiz yaa çok üstüne duruyoruz.... bir şeklide geçmez ise sabaha kadar, mecbur dr a gidecez..
Mrb çok gecmis olsun eğer mantar oluşumu varsa hemen önlemini almalısın mantar eğer ilerlerse ki bu gebelikte mümkün keseyi delmeye kadar ilerler tedavisi küçük bir krem gecen gun bende kullandım tekrar gecmis olsun. Sakın ihmal etme
rica ederim canım.benim oğlumda 8 yaşında olduğu için bizimde sanki ilk bebeğimiz gibi pipirikliyiz.birde ilkinde sorun olunca daha da pipirikli oluyor insan.
limonlu kek stres yapma canım yarın gidersin doktora herşey yoluna girer Allahın izniyle
arkadaşlar beşik için nete baktımda oyun parkı var beşiğe benzeyen onda bebekler yatabiliyorlar mı yoksa sadece oyun için tasarlanmış bi şey mi
canım eğer tahmin ettiğim şey ise sadece oyun için diye biliyorum...
bu arada sen de mi yeni evlisin?
arkadaşlar beşik için nete baktımda oyun parkı var beşiğe benzeyen onda bebekler yatabiliyorlar mı yoksa sadece oyun için tasarlanmış bi şey mi
merhaba canım benim bildiğim oyun parkı hem beşik oluyor hem oyun parkı oluyor görümcemin 5 aylık kızı var ona aldı ben öyle biliyorum
kasımda 2 sene olcak canım senin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?