2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrrrrr

ben de antibyotik kullanımından dolayı mantar oluştu.. ne yapmam gerekiyor.. bebeşe zararı oluyormu bir fikri olan var mıı....

offf sadece 4 tane içmiştim dr demişti iç diye

kızlarrrrrrrr

ben de antibyotik kullanımından dolayı mantar oluştu.. ne yapmam gerekiyor.. bebeşe zararı oluyormu bir fikri olan var mıı....

offf sadece 4 tane içmiştim dr demişti iç diye

Mrb çok gecmis olsun eğer mantar oluşumu varsa hemen önlemini almalısın mantar eğer ilerlerse ki bu gebelikte mümkün keseyi delmeye kadar ilerler tedavisi küçük bir krem gecen gun bende kullandım tekrar gecmis olsun. Sakın ihmal etme

teşekkür edrerim bilgilendirme için ama benimkisi antibiyotik kullanımından kaynaklanan bir sorun...antibiyotiği bıraksam kendiliğinden geçeceğini düşünüyorum...

dr a şu günlerde gitmem imkansız da
bebeğe zarar verir mi gerçekten

geçmiş olsun canım.benimde bildiğim bebeğe zaralı olduğu.oğluma hamileyken bende olmuştum ve doktorum hemen tedaviye başlamıştı.

tatlım bu kadar stres yapma o kadar da acil bir şey değil yarın doktorunla görüş.ihmal etmemen için uyarmak istedim sadece.

yokk canım anlıyorum benim için sölediniz teşekkür ederim...

ilk bebişimiz yaa çok üstüne duruyoruz.... bir şeklide geçmez ise sabaha kadar, mecbur dr a gidecez..

yokk canım anlıyorum benim için sölediniz teşekkür ederim...

ilk bebişimiz yaa çok üstüne duruyoruz.... bir şeklide geçmez ise sabaha kadar, mecbur dr a gidecez..

rica ederim canım.benim oğlumda 8 yaşında olduğu için bizimde sanki ilk bebeğimiz gibi pipirikliyiz.birde ilkinde sorun olunca daha da pipirikli oluyor insan.

rica ederim canım.benim oğlumda 8 yaşında olduğu için bizimde sanki ilk bebeğimiz gibi pipirikliyiz.birde ilkinde sorun olunca daha da pipirikli oluyor insan.

limonlu kek stres yapma canım yarın gidersin doktora herşey yoluna girer Allahın izniyle

gecenin şu saatinde bile birbirimizin derdini dinleyip hiç üşenmeden cevap atıyorsunuz yaaaa

teşekkür ederim kızlarrrrr

öpüyorum....:119::119::119::119::119::119::119:

arkadaşlar beşik için nete baktımda oyun parkı var beşiğe benzeyen onda bebekler yatabiliyorlar mı yoksa sadece oyun için tasarlanmış bi şey mi

arkadaşlar beşik için nete baktımda oyun parkı var beşiğe benzeyen onda bebekler yatabiliyorlar mı yoksa sadece oyun için tasarlanmış bi şey mi

merhaba canım benim bildiğim oyun parkı hem beşik oluyor hem oyun parkı oluyor görümcemin 5 aylık kızı var ona aldı ben öyle biliyorum

merhaba canım benim bildiğim oyun parkı hem beşik oluyor hem oyun parkı oluyor görümcemin 5 aylık kızı var ona aldı ben öyle biliyorum

merhaba canım teşekürler az önce araştırdım bebeğimiz bunda rahat uydu diyolar bazı netteki sayfalarda.zaten içine yatak koyunca yatabiliyolamış bebişler

günaydın kızlar
ay çok heyecanlıyım akşama kayınvalidemler iftara gelicek yarın sabah da bebişime 2 li test yaptırmaya gideceğiz eşimle...inşallah iyidir sağlıklıdır yerindedir bebişim:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…