2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Slm herkese...
Uzun zamandır hastlıkla uğraşıyorum çok fenayım çok.Bu havada grip oldum öksürmekten içim dışıma çıkmış durumda.Doktor ilaç verdi prospektüsü okuduğumda ilk 3 ay kullanılmamalı ibaresini gördüm ıhlamur iç bal ye kaymak yee inanın fenalık geldi.Pazartesi kbb uzmanına gidicem ama hamileliğin ilk 3 ayında kullanabilinen şurup bilen var mı aranızda?

günaydın kıslar bebişleriniz i,yidir inşallah ben bugün fazla takılamıcam iftara misafirim gelcek kendimi fazla yormamaya çalışçam kendinize iyi bakın

canım hiç fikrim yok dr sor ben olsam ilaç kullanmam

geçmiş olsun cnm tam olarak neyin var?sadece öksürüyorsan karabiberle balı karıştırıp yut bir de bol bol portakal suyu yada limon suyu iç zencefille balı da karıştırıp yutabilirsin aklıma başka bişey gelmiyor soğuk algınlığı için bir de ayaklarını kaynak suya sok dayanmaya çalış dayanabildiğin kadar sok çıkar böylece soğuk algınlığı çabuk geçiyor ama ateşin fln varsa mutlaka hamilelikte içilebilen ilaçlar var doktora söylersin onlardan verir cnm..

kızlarrrrrrrr

ben de antibyotik kullanımından dolayı mantar oluştu.. ne yapmam gerekiyor.. bebeşe zararı oluyormu bir fikri olan var mıı....

offf sadece 4 tane içmiştim dr demişti iç diye

Çok geçmiş olsun sanırım kremle hemen geçer,antibiyotiği bırakabiliyorsan onu da bırak bence...
günaydın kızlar
ay çok heyecanlıyım akşama kayınvalidemler iftara gelicek yarın sabah da bebişime 2 li test yaptırmaya gideceğiz eşimle...inşallah iyidir sağlıklıdır yerindedir bebişim:18:
Kolay gelsin cnm yarın da inşaallah hayırlı güzel hbrlerle gelirsin...
Çok geçmiş olsun ilacı doktora danışıp kullanman daha mantıklı,öneri üzerine ilaç kullanmamanı tavsiye ederim...
günaydın kıslar bebişleriniz i,yidir inşallah ben bugün fazla takılamıcam iftara misafirim gelcek kendimi fazla yormamaya çalışçam kendinize iyi bakın
Kolay gelsin berkerdem...

iyi pazarlar kızlarrr :) salı günü 11+0 olacağım. kontrolüm bayrama geldiği için salı günü gitmek istiyorum doktora. gittiğimde ikili test yaparlar mı acaba, yani vakti gelmiş midir? bi de ben 55 kg ile hamile kaldım. şu an 58.8 kg.yim. acayip bir yeme isteği var. acı menemen artı acı biber turşusu yanında yine çok acı çiğ köfte yedim dün. üstüne de kocaman dondurmalı tatlı. durduramıyorum kendimi!!! mide bulantısı max. haftada bir kere ve de akşamları oluyor ama o da yememi durdurmuyor!!! 100 KG olucam bu gidişle....İMDATTTT!

ye kız valla canımı çektirdin. yanlız çiğ köfteyi etsiz yiyin. etli çiğköfte bebeğe zarar veriyormuş. çiğ etten olduğu için. buna dikkat edin.

canımssın :) gel sana da ikram edeyim. evin yakınlarında bi market var. en iyi yapanı o. ordan alıyorum. etsiz, sağlıklı :) gece sahurda eşim bitirmiş ( az sonra gönderirim gene almaya :)

slm arkadaşlar dr geliyorum 2li testtimiz yapıldı ense ölcümü 1.22 gayet güzel dedi dr Allaha şükür lakin henüz kan tahlililni yaptırmadım yarın yapılıcak bide bebeğim bugün öle yan gelip yattı ne yaptıysak oynamadı 2 kez ellerini kaldırdı ileri geri yaptı banamısın demedi okadar su ve çikolata pek işe yaramadı sanırım uyuyodu kuzucum.... geçen haftaki gibi zıp zıp olsaydı belki cinsiyetinide görecekti dr ama ense ölçümünü zor yaptı ablama sordum o 3 tane doğurduğu için onun oğlan 7 aylıkken zor oynatmışlar ama kızlar fırıl fırıl oluyo diyo bakalım kısmet 2 hafta sonra cinsiyeti belli olurmuş...şimdilik bizden bu kadar sizlerde hayırlı haberlerle gelin inş....Nazar

hayırlı olsun ccanımm ozaman senkiisi de erkek baksana...tabi sağlıklı sıhhatli doğsun da bebişlerimiz...

darısı diğerlerinin başına inşallah...

geçmiş olsun canım,epeydir görünmüyordun demek ki bu yüzdendi...
bence de en güzeli doktora görünmek..bazı bitkisel çözümler bile hamilelikte önerilmeyebiliyor..

dikkat et kendine

gözün aydın canım...ne güzel yüreğine su serpilmiştir..inşallah hep böyle devam eder güzel haberlerle gelirsin...
ne diyelim darısı bizlerin başına..

ben de yarın gidicem kontrole daha 2li teste çok da..
gitmeden bir heyecan,stres sarıyor...dualarınızı esirgemeyin

canım geçmiş olsun...
ben de kistimin alındıktan sonra antibiyitiğe başladım eğer mecbur kalmasaydım içmezdim...bence sen doğal yollardan dene şansını bakalım.. annem karabiberle balı karıştırır verirdi eskiden sonra bir 5 dk su falan içmezdik ki boğazımzda kalsın diye

ama hamişlikte ne kadar doğru bir yöntem açıkcası bilmiyorum...bazen bekarken yaptığımz bazı doğal yöntemler hamişken bebeğe zararı dokunabilyor diyenler var...

açıkcası sen tekrardan doktoruna bir danış

tekrardan çok geçmiş olsun...

Geçmiş olsun cnm senin adına sevindim...

Maşallah cnm yarasın,sağlıcakla doğsunlar da kilo verilir:)

Son düzenleme:
Kızlar mantar olduğunu nasıl anlıyorsunuz, kaşıntıdan falan mı, başka şeyler de kaşıntı yapabilir yani. limonlu kekcim antibiyotiğini doktora sormadan kesme bence, birden kesince ters etki yapabiliyor bazen. Belki mantar değil ufak bir alerjin vardır.

hayır canım yapmıyorlar, 12 olman ya da çok yaklaşman lazım, benim doktorum olmaz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…