- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.181
Slm herkese...
Uzun zamandır hastlıkla uğraşıyorum çok fenayım çok.Bu havada grip oldum öksürmekten içim dışıma çıkmış durumda.Doktor ilaç verdi prospektüsü okuduğumda ilk 3 ay kullanılmamalı ibaresini gördüm ıhlamur iç bal ye kaymak yee inanın fenalık geldi.Pazartesi kbb uzmanına gidicem ama hamileliğin ilk 3 ayında kullanabilinen şurup bilen var mı aranızda?
Yarın gidicem zaten bakalım ne dicek.Ben de ilaç kullanmama taraftarıyım ama 10 gündür düzelmedi daha kötüye gitti bakalım ne önericek doktor.canım hiç fikrim yok dr sor ben olsam ilaç kullanmam
Slm herkese...
Uzun zamandır hastlıkla uğraşıyorum çok fenayım çok.Bu havada grip oldum öksürmekten içim dışıma çıkmış durumda.Doktor ilaç verdi prospektüsü okuduğumda ilk 3 ay kullanılmamalı ibaresini gördüm ıhlamur iç bal ye kaymak yee inanın fenalık geldi.Pazartesi kbb uzmanına gidicem ama hamileliğin ilk 3 ayında kullanabilinen şurup bilen var mı aranızda?
kızlarrrrrrrr
ben de antibyotik kullanımından dolayı mantar oluştu.. ne yapmam gerekiyor.. bebeşe zararı oluyormu bir fikri olan var mıı....
offf sadece 4 tane içmiştim dr demişti iç diye
Kolay gelsin cnm yarın da inşaallah hayırlı güzel hbrlerle gelirsin...günaydın kızlar
ay çok heyecanlıyım akşama kayınvalidemler iftara gelicek yarın sabah da bebişime 2 li test yaptırmaya gideceğiz eşimle...inşallah iyidir sağlıklıdır yerindedir bebişim:18:
Çok geçmiş olsun ilacı doktora danışıp kullanman daha mantıklı,öneri üzerine ilaç kullanmamanı tavsiye ederim...Slm herkese...
Kolay gelsin berkerdem...günaydın kıslar bebişleriniz i,yidir inşallah ben bugün fazla takılamıcam iftara misafirim gelcek kendimi fazla yormamaya çalışçam kendinize iyi bakın
Çok geçmiş olsun sanırım kremle hemen geçer,antibiyotiği bırakabiliyorsan onu da bırak bence...
teşekkür ederim anatolia...dün akşam bıraktım antibiyotiği. şimdi ne kaşıntı ne de vs bir şey kalmadı çok şükür.
bana antibiyotik daha önce de yani evlenmeden öncede yapmıştı mantar.. sanırm alerjim var.. bırakınca kreme gerek kalmadan geçmişti...şimdi de geçti gibi yanii.
bakalım aşkam tekrar ederse gidecez dr a mecburen
iyi pazarlar kızlarrr :) salı günü 11+0 olacağım. kontrolüm bayrama geldiği için salı günü gitmek istiyorum doktora. gittiğimde ikili test yaparlar mı acaba, yani vakti gelmiş midir? bi de ben 55 kg ile hamile kaldım. şu an 58.8 kg.yim. acayip bir yeme isteği var. acı menemen artı acı biber turşusu yanında yine çok acı çiğ köfte yedim dün. üstüne de kocaman dondurmalı tatlı. durduramıyorum kendimi!!! mide bulantısı max. haftada bir kere ve de akşamları oluyor ama o da yememi durdurmuyor!!! 100 KG olucam bu gidişle....İMDATTTT!
slm arkadaşlar dr geliyorum 2li testtimiz yapıldı ense ölcümü 1.22 gayet güzel dedi dr Allaha şükür lakin henüz kan tahlililni yaptırmadım yarın yapılıcak bide bebeğim bugün öle yan gelip yattı ne yaptıysak oynamadı 2 kez ellerini kaldırdı ileri geri yaptı banamısın demedi okadar su ve çikolata pek işe yaramadı sanırım uyuyodu kuzucum....geçen haftaki gibi zıp zıp olsaydı belki cinsiyetinide görecekti dr ama ense ölçümünü zor yaptı ablama sordum o 3 tane doğurduğu için onun oğlan 7 aylıkken zor oynatmışlar ama kızlar fırıl fırıl oluyo diyo bakalım kısmet 2 hafta sonra cinsiyeti belli olurmuş...şimdilik bizden bu kadar sizlerde hayırlı haberlerle gelin inş....Nazar
Slm herkese...
slm arkadaşlar dr geliyorum 2li testtimiz yapıldı ense ölcümü 1.22 gayet güzel dedi dr Allaha şükür lakin henüz kan tahlililni yaptırmadım yarın yapılıcak bide bebeğim bugün öle yan gelip yattı ne yaptıysak oynamadı 2 kez ellerini kaldırdı ileri geri yaptı banamısın demedi okadar su ve çikolata pek işe yaramadı sanırım uyuyodu kuzucum....geçen haftaki gibi zıp zıp olsaydı belki cinsiyetinide görecekti dr ama ense ölçümünü zor yaptı ablama sordum o 3 tane doğurduğu için onun oğlan 7 aylıkken zor oynatmışlar ama kızlar fırıl fırıl oluyo diyo bakalım kısmet 2 hafta sonra cinsiyeti belli olurmuş...şimdilik bizden bu kadar sizlerde hayırlı haberlerle gelin inş....Nazar
Slm herkese...
Geçmiş olsun cnm senin adına sevindim...teşekkür ederim anatolia...dün akşam bıraktım antibiyotiği. şimdi ne kaşıntı ne de vs bir şey kalmadı çok şükür.
bana antibiyotik daha önce de yani evlenmeden öncede yapmıştı mantar.. sanırm alerjim var.. bırakınca kreme gerek kalmadan geçmişti...şimdi de geçti gibi yanii.
bakalım aşkam tekrar ederse gidecez dr a mecburen
iyi pazarlar kızlarrr :) salı günü 11+0 olacağım. kontrolüm bayrama geldiği için salı günü gitmek istiyorum doktora. gittiğimde ikili test yaparlar mı acaba, yani vakti gelmiş midir? bi de ben 55 kg ile hamile kaldım. şu an 58.8 kg.yim. acayip bir yeme isteği var. acı menemen artı acı biber turşusu yanında yine çok acı çiğ köfte yedim dün. üstüne de kocaman dondurmalı tatlı. durduramıyorum kendimi!!! mide bulantısı max. haftada bir kere ve de akşamları oluyor ama o da yememi durdurmuyor!!! 100 KG olucam bu gidişle....İMDATTTT!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?