2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kırk bir kere maşallah
tütüsüne tokasın bak kızın her şeyi tatlı
çok imrendm ben de böle pozlar çekmeye çalışcm profesyonel gibi

cok cok tşkr ederiz güzel teyzesiii:) keşke aynı şehirde olsaydık ben seve seve cekerdim senin kuzunun fotolarını:)
manisada yaşıorum ben sanırım tek manisada yaşayan benm bu topikde.
sen de çekersn cnm cok da güzel olur eminim cünkü modellerimiz cok tatlı

Ayyy bu ne kadar güzel bir hediye böyle:)) cildiricam şimdi. Harika bir poz canım diğer fotolar da super maşallah alya bebeğe

coookkk tşkr ederiz güzel teyzecimizeee:)
dedigim gibi manisada olan varsa ben seve seve cekerim:)
en kolay uyurken cekilio, uyanıkken neler cekioruz anlatamam

canımcım bayıldım bu olaya yaa, benimde bugün aklımdan geçmişti durduk yere baskasını emzirebilir miyim acaba dye düşünmüştüm,ne alaka ise kafam nasıl daldıysa neyse sütün yabancıya gitmemiş gerçekten süt kardes oldular. ben sonraki cocukların sütt kardes oldugu meselesini bilmiyordum bak ii oldu ögrenmiş oldum. ayrıca işe baslayana kdr uzak olacagına üzüldüm,güzeldik böyle muhabbet muhabbet. neyse sayılı gğn çabuk geçer

iiyi pazarlar kızlar kimsecikler yok herkezin anneler günü kutlu olsun bende bugün evdeyim eşim 3 te işe gitçek zaten geçen sene anneler gününde annesinin cenazesini kaldırdık biraz buruk geçiyo onun içinn

canım çok zor bi durum,benim eşimin anneside yeni vefat etti sayılır birkaç sne oldu,oglunun evlenmesini cok isterdi evlendigini göremedi,torununu göremedi. anneme hediye aldık eşimle ama içim cok kötü oldu. eşimi düşündükçe anneler günü gelmesin istiyorum. Allahım kimseye anne yoklugu yasatmasın. hayattayken kıymetlerini bilelim,onların hakkı ödenmez.

canım benim annenin yanına gitmen senin için en iyisi olur,haklısın. iki tarafta kafa dinler,düşünür,tartar,yapılan hatalar tartılır. yasadıgınız güzel bir aşktı,ozaman zamana bırakmak en güzeli. kimse birbirini yıpratmasın. sende kızına daha cok sarıl annesi,güzel yavrum senin sıcaklıgını hissetsin. işte o zaman tüm dertlerini unutursun bir süreligine. annelikten daha güzel bir duygu yok Rabbim bize bunu yaşatmış,binlerce kez şükürler olsun. bu zor zamanlarında dünyalar güzeli kızın sana umut olsun,mutluluk olsun inşallah,sen daha çok güçlü dur hayat karşısında.

işte Alya'm güzel teyzoşları

benim kızımın güzel adaşı maşallahhh dünyalar tatlısı annesi bu yaa fotografları cok güzel annesi süslüyo kızını alıyo kamera karsısına demekki,Alyam da masallah pek fotojenik kameralara poz veriyor baksana,ee böyle güzel annesi olunca kızıda güzel olur tabikii.

kızımın güzell adaşının güzeller güzeli annesii ne de güzel şeyler söylemiş böyleee:)
bizde sizin güzel fotolarınızı görmek isteriz, bak kızım senin güzel adaşın bu derim:)
bu arada topikde 3 Alya var değil mi,
vaybe bu değişik isim bi topikde 3 kişide var süperya
genel olarak herkes begeniyor kızımın ismini cok şükür,
senin nasl aldıgın tepkiler cnm

Alyaprenses masallah sızee,anne kız ne guzelsınız yaa,fotolar cok guzel,ozel bı teknık kullanıyosun herhalde

fujifilm yarı profesyonel makinamız var cnm,
ama makinanın iyi olmasından ziyade ışığı dogru açıdan yakalamak
önemli olan cnm,
mesela benm dandik bi cep telefonundan cekilmiş
görünüşte cok profesyonel bi fotom var, gören herkes prof makinadan sanıo,
haa bide fotograf düzenleyici bi program kullanıyorum onunda katkısı cok büyük cnm,
ayrıca begendigin içinde cokcokcok tşkr ederiz cnm bnm bende kızımda kocaman öpüoruz seni ve meleğini:)

ayyy ne guzel bı enerjın var oyle masallah...bızde kızımla sızı opelım en mucuklusundan...

bende genel olarak güzel tepkiler alıyorum kuzucum ama söylenmesi zor geliyor insanlara,2. adı Cemreyi kullanıyor eşimin tarafı bzm tarafta Alya. bende ikisi bir kullanılsın istiyorum. bakalım sonumuz ne olcak
ama ben bayılarak taktım bu ismi,sezeryanıma 1 gün kala karar kıldım Alya da iikide takmısız bu ismi . kızımın yeni fotolarını da eklicem yakında

merveeeee ...

tebrikler benden sana anneler günü hediyesi, eğitimi sen kazandın,

LeGa-Be-Be: HEDİYELİ YAZI: Esra Ertuğrul'dan Anne Sütü ve Emzirme Kursu

aaaa Gamze gerçekten süper bir hediye oldu bana,teşekkür ediyorummm hep aklımda sütüm var kızıma neden sütüm yaramıyor diye diyeee kendimi yiyordum smdi tamamenn aklımdan sorular silincek demekk ayy cok mutlu oldum yaa

canım sevindiğine ve işine yaracağına çok seviniyorum, ve pazar günü tanışacak olmamızda heyecanlandırıyor beni :) eşinde gelebilir bu arada benim eşimde gelecek büyük ihtimalle , Esra hanım babalarında eğitimde olmasını özellikle istiyor

evet iyikide takmışız bu ismi:) fotolarınızı sabırsızlıkla beklioruz:)
bu arada hediyen içinde tbrk ederm süper bi hediye:)
o gün foto cekilirsiniz zaten mtlaka bzde görmüş iç geçirmiş oluruz:)

:) minik kızım ve bende sizinle tanışmak için geri sayıma başladık an itibari ile eşimde gelcek gelmez mii babası kızını yalnız bırakmaz,Esra hanımdan eğitim almak vayy bee aklıma bile gelmezdi.

evet iyikide takmışız bu ismi:) fotolarınızı sabırsızlıkla beklioruz:)
bu arada hediyen içinde tbrk ederm süper bi hediye:)
o gün foto cekilirsiniz zaten mtlaka bzde görmüş iç geçirmiş oluruz:)

teşekkür ediyorum canım,çok şaşırdım çok mutlu oldum. 2 aylık olduk kızımla,ne zaman aklımda soru işareti olsa bi baktım ki Gamze yazmıs cevabını,şimdiye kadar ek bir kaynak gerekmedi sagolsun,bende çok hakkı var. en çok sevindigim nokta eşiminde bizzat sesli olarak öğrenecegi bazı şeyleri. ben nekdr söylesemde bi tarafıyla dinliyor gibi bir his var içimde,belki Esra hanım zorla sokar kafasına
fotograf çekmeyi asla ihmal etmem

birileri kulaklarımızı mı çınlattı ne?:)))
ben de kızımın ismini çok seviyorum:)) sadece ALYA düşünürken seçeneklerimiz arasında olan anlamını çok beğendiğimiz NEVA ismini de son anda ekledik biz de..adlarıyla yaşasın kuzucuklarımız:)))

aaa efendim sizde mi burdaydınız
Gerçekten çok güzel minnoşlarımızın isimleri yaa zaten güzel isimler sınırlı,herkes genelde düşünüyor ortak isimleri. Neva da aklımızdan geçmişti bizim Derin ve Defne de aklımızı zorladı epeyy. sonraaa Alya da karar kıldık iikidee olmus eee Alya Neva nasıllar bakalım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…