- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #51.921
fotolarn çok profesyonel gözüküyo cnm..kızına maşallah
Maşallah size yaa.Ne güzel fotolar bunlar böyle.Seni tebrik ederim kızını da en güzel yerinden öperim canım
işte Alya'm güzel teyzoşları
Hepinizin anneler günü kutlu olsun güzel anneler:)
Alya'm hepinizin anneler gününü bu fotoyla kutluyor :)
kırk bir kere maşallah
tütüsüne tokasın bakkızın her şeyi tatlı
çok imrendm ben de böle pozlar çekmeye çalışcmprofesyonel gibi
Ayyy bu ne kadar güzel bir hediye böyle:)) cildiricam şimdi. Harika bir poz canım diğer fotolar da super maşallah alya bebeğe
çenem açıldı, bişey daha söylicem :) ablamın bir buçuk yaşındaki afacan oğlu bebiş için sağdığım sütü gizlice kaçırıp bi güzel içmiş....dolayısıyla benim süt oğlum olmuş oldu :) bu durum üzerine ablam da benim ufaklığı emzirdi :) kuzenler süt kardeş oldu böylece :) bundan sonra doğan çocuklar da süt kardeş oluyo tabi...neyse, kızlar olursa oğlanlarla kardeş olcaklar, haram-helal sorunu olmaz, tesettür filan da gerekmicek..büyüdüklerinde de rahat rahat gezer tozarlar kardeş kardeş....yani zaten gezerlerdi de şimdi daha rahat oldu :)
iiyi pazarlar kızlar kimsecikler yok herkezin anneler günü kutlu olsun bende bugün evdeyim eşim 3 te işe gitçek zaten geçen sene anneler gününde annesinin cenazesini kaldırdık biraz buruk geçiyo onun içinn
ilk anneler gününde kızmla yalnız evdeyiz..dün akşam pek güzel şeyler yaşanmadı evde..çarşamba günü annem gelcek eşim yakamızı bırakırsa annemlere gitmek istiyorum uzun bi sürede gelmemek..yalnızım ama ilk defa mutsuz değilim çünkü kızım var yanımda gözümün içine bakıp en saf en masum şekilde gülümseyen varsın başkası gülesin yüzüme..hayat herkes için güzel herkes için iyi herkes için adil olmuyor maalasef...
işte Alya'm güzel teyzoşları
benim kızımın güzel adaşı maşallahhh dünyalar tatlısı annesi bu yaafotografları cok güzel annesi süslüyo kızını alıyo kamera karsısına demekki,Alyam da masallah pek fotojenik kameralara poz veriyor baksana,ee böyle güzel annesi olunca kızıda güzel olur tabikii.
Alyaprenses masallah sızee,anne kız ne guzelsınız yaa,fotolar cok guzel,ozel bı teknık kullanıyosun herhalde
fujifilm yarı profesyonel makinamız var cnm,
ama makinanın iyi olmasından ziyade ışığı dogru açıdan yakalamak
önemli olan cnm,
mesela benm dandik bi cep telefonundan cekilmiş
görünüşte cok profesyonel bi fotom var, gören herkes prof makinadan sanıo,
haa bide fotograf düzenleyici bi program kullanıyorum onunda katkısı cok büyük cnm,
ayrıca begendigin içinde cokcokcok tşkr ederiz cnm bnm bende kızımda kocaman öpüoruz seni ve meleğini:)
kızımın güzell adaşının güzeller güzeli annesii ne de güzel şeyler söylemiş böyleee:)
bizde sizin güzel fotolarınızı görmek isteriz, bak kızım senin güzel adaşın bu derim:)
bu arada topikde 3 Alya var değil mi,
vaybe bu değişik isim bi topikde 3 kişide var süperya
genel olarak herkes begeniyor kızımın ismini cok şükür,
senin nasl aldıgın tepkiler cnm
merveeeee ...
tebrikler benden sana anneler günü hediyesi, eğitimi sen kazandın,
LeGa-Be-Be: HEDİYELİ YAZI: Esra Ertuğrul'dan Anne Sütü ve Emzirme Kursu
aaaa Gamze gerçekten süper bir hediye oldu bana,teşekkür ediyorummmhep aklımda sütüm var kızıma neden sütüm yaramıyor diye diyeee kendimi yiyordum smdi tamamenn aklımdan sorular silincek demekk ayy cok mutlu oldum yaa
bende genel olarak güzel tepkiler alıyorum kuzucum ama söylenmesi zor geliyor insanlara,2. adı Cemreyi kullanıyor eşimin tarafı bzm tarafta Alya. bende ikisi bir kullanılsın istiyorum. bakalım sonumuz ne olcak
ama ben bayılarak taktım bu ismi,sezeryanıma 1 gün kala karar kıldım Alya da iikide takmısız bu ismi . kızımın yeni fotolarını da eklicem yakında
aaaa Gamze gerçekten süper bir hediye oldu bana,teşekkür ediyorummmhep aklımda sütüm var kızıma neden sütüm yaramıyor diye diyeee kendimi yiyordum smdi tamamenn aklımdan sorular silincek demekk ayy cok mutlu oldum yaa
canım sevindiğine ve işine yaracağına çok seviniyorum, ve pazar günü tanışacak olmamızda heyecanlandırıyor beni :) eşinde gelebilir bu arada benim eşimde gelecek büyük ihtimalle , Esra hanım babalarında eğitimde olmasını özellikle istiyor
evet iyikide takmışız bu ismi:) fotolarınızı sabırsızlıkla beklioruz:)
bu arada hediyen içinde tbrk ederm süper bi hediye:)
o gün foto cekilirsiniz zaten mtlaka bzde görmüş iç geçirmiş oluruz:)
birileri kulaklarımızı mı çınlattı ne?:)))
ben de kızımın ismini çok seviyorum:)) sadece ALYA düşünürken seçeneklerimiz arasında olan anlamını çok beğendiğimiz NEVA ismini de son anda ekledik biz de..adlarıyla yaşasın kuzucuklarımız:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?