2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Neva Alya iyiler efendim,tüm teyzelerinin ANNELER GÜNÜNÜ KUTLAR,ELLERİNDEN ÖPER kendileri:) çok güzel bir gün geçirdik bugün ailecek...

Neva Alya iyiler efendim,tüm teyzelerinin ANNELER GÜNÜNÜ KUTLAR,ELLERİNDEN ÖPER kendileri:) çok güzel bir gün geçirdik bugün ailecek...

hmmm Neva ilk ismi diyorsun yani Allah mutlulugunuzu daim etsin,agzınızın tadını bozmasın inşallahh. bizde kızımla tümm annelerin anneler gününü kutlarız.

Ronyacım seni gördüm aşağıda da yazmak istedim, senle konuştuktan sonra balık yağı tableti aldım gnc bulamadım solgarınkini aldım, bir de b12 aldım, her gün içtim ikisini de bu hafta bebiş ilk defa 400 gram aldı, normalde hep az alırdı çok mutlu oldum. Haplara bağlıyorum, tavsiye ettiğin sana çok teşekkür ediyorum ben de herkese tavsiye ediyorum.

kızlar bu 2. ay aşısına tek başına giden oldu mu, ben tek gitmek zorunda kalıcam da, nasıl olcak bilmiyorum hemşire orasını burasını tut diyor ben ağlıyorum siz nasıl yaptınız, aşıdan sonra kucakta falan taşıyabilir miyiz biryerleri acır mı, offf ben nasıl taşıycam onu, slinge falan da koyamam
özel hastanelere cumartesi gitsek yaptıramaz mıyız bu aşıları ya, özel hastanede yaptıran var mı?

minik alya hanımların güzel anneleri isimleriyle uzun uzun yaşasın yavrularınız

Alya cennetiD rabbim hepimizin cocuklarını isimleriyle yaşatsın ve inş kuzularımız büyüdüklerinde isimlerini cok begenirler :)

iş başa düştükten snra herşey yapılıyor kuzum
kucakda taşınır sadece aşı yerlerine değmemeye dikkat etmek lazım
sağlık ocaklarında belli gün ve saatlerde yapıldıgı için mantık yürüterek özellerde biraz zor bulunur gibime gelio:/
ama tabi bu bilgim dahilinde yaptıgım bi yorum dil cnm:/
keşke biri olsaymış yanında ama dedigim gibi iş başa düşmüş rabbm sana dayanma gücü versn
cesur olmak gerekio annelikte, mesela ben böceklerden daha dorusu hayvanlardan cok korkarım
gecen gün Alya kucagımdayken ayagımın önünde kurbaga zıpladı, normalde düşüp bayılmam gerekirdi
ama yavrum için gayet soguk kanlı olup hiç korkmadım ve bu yüzden kendimi alkışladım:)
inş dahada cesur olabiliriz:/

canım kesinlikle balık yağı ve elevite devam et
ben sürekli içiyorum bebişim ilk ay çok güzel kilo aldı
bu ay biraz az aldı enfeksiyondan dolayı ama yinede normal sınırlarda
ayrıca anne sütüyle alınan kilodan korkmamak gerek
yani aman bebek obez olur falan diye düşünme
canım birde hergün bir yumurta ye ve tahin pekmez ye
bak çok faydasını göreceksin inşallah yarasın kuzuna

selam kzlar bugün eşimle güzel bir gün geçirdik sabah kahvaltımızı yaptık ve babanneye gittik hediyesini götürdük annemi aradık anneler gününü kutladık eşimde beni güzel bir balıkcıya götürdü yiğenlerim aradı anneler günümü kutladılar en cok da beni duygulandıran annemin artık sende annesin seninde annler günün kutlu olsun demesiydi sağolsun kayınvalidem ona aldığım hediyeyi cok beğendi saatlerce dua etti şükürler olsun güzel bir gündü benim için umarım sizlerinde benim kadar güzel geçmiştir bu özel gününüz...

birde canım arkadaşımız özgeden mesaj geldi anneler günümü kutladı ve hepinize selam söylememi iletti...

masiva cnm sana krılmadım yanlış anlama sadece bende duygularımı dile getirdim yoksa senin yazdıklarnda kötü bir niyet olmadığını biliyorum seni yakınen tanımamış olsamda neredeyse 1 senedir yazdıklarından nasıl bir insan olduğunu tahmin ediyorum bazen hepimiz söylemek istediğimzi yazıya dökerken eksik kalan şeyler oluyo buda yanlış anlamalara sebeb oluyo okadar bana kırılma ve tekrar burada ol lütfen zira bu beni daha cok üzer....Aden de üzülür

Çok haklısın canım, çok sağol yorumun için, cesur olmalıyız haklısın, ben normalde çok cesurumdur uzun süre yalnız yaşadım geceleri çıkar gezerim, laf atmaya kalkanı kovalarım, hırsızları tepelerim falan ama bebişimin bir yeri acıyacak diye içim gidiyor Eşimin o gün işyerinde önemli bir toplantısı var, annemler falan da yazlıkta iş başa düştü yani ne yapalım

saful canım nasılsın şimdi umarım iyisindir
sana gönül ferahlığı diliyorum Rabbimden
umarım sorunlarını halledersin

sağol canım benim bebiş sadece anne sütü almıyor malesef, önceden çok az kilo aldığı için mamaya başlatmıştı doktor. Şimdi mamayı azaltmaya çalışıyoruz ama alıştığı için doysada yiyor bebiş sonrada kusuyor eşşek sıpası:S Yavaş yavaş oyalaya oyalaya azaltıcaz inşallah. Bizimki hala normalden zayıf olduğundan şuan için obez olcak diye bir endişem yok, kilo almasına çok mutlu oldum. ballı tahin ya da helva yiyorum her gün, yumurtada 2 günde bir falan işte.

bende çok cesurumdur 19 yaşında ailemden ayrı vanda üniversite okumaya gittim tek başıma bir evde kaldım
hatta evime giren hırsıza rica edip nazik bir dille evimdem defetmişimdir
ama gel gelelim konu bebişler olunca birden dizlerimin bağı çözülüyor
bu arada laf atanı kovalamakta pek bir afilliymiş :)) süpersin

umudumm canım arkadaşım maşallah keyfinize

neyse kızlar benim bebiş uyudu ben de hemen uyuyayım ki gece uykusuz kalmıyım öptüm hepinizi:)

cnm bende yine herişi yanlız halletiğim gibi bu aşı işinede tek başıma gittimama ben tutmadım rica ettim hemşireler tuttu bende yanından oğlumla konuştum çünkü hemşire hiç kıpırdatmıycaksın dedi kendimde o cesareti bulamadım o ağlarken refleks olarak belki elimi çekerim falan diye ama cok ağlamıyolar korkma adeni daha masadan kaldırmamıştık ki susmuştu öyle orasın burasın tutmıyım da demedim koydum kankuruyu bide markat alışverişi yaptık eve geldik

umudumm canım arkadaşım maşallah keyfinize

sağol cnm ya nasılsın kızın nasıl daha iyiydir umarım bu ara pek burayı takip edemiyorum ara ara bakıyorum aden hep kucak istiyo yapışık bir şekilde dolanıyoruz birde bu ara zayıflama işiyle cozuttum yemek ve beslenme düzeni oluşturuyorum ve günlük 2 kez yürüyüş derken ben pert oluyorum tabi böle geçiyo işte arada diyet kafama vuruyo benimkine saldırıyorum hırsımı ondan alıyorum yapıyorum işte bişeyler bakalm umarım tez zamanda emeklerimin karşılığını alır ve bu sene pikinimlen denize girerim

valla kuzum sen bu azimle kesin mikinikiyi (kayınpederimin deyimiyle) giyersin
bende koca göbeğime takmış vaziyetteyim birde o boydan boya uzanan kara çizgim hala duruyor
umarım işe başlayana kadar bir an evvel gider fazlalıklar

üzülme kuzum benimde o kahve çizgim yeni gitti kıllı göbüşede ağda yaptırdım pırıl pırıl oldu kg verincede çatlaklar aşşağıya doğru inecek ozamnda süper olucak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…