2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hepinizin anneler günü kutlu olsun annecikler.Kuzularınızla birlikte nice güzel anneler günlerineee
Bizim misafirimiz vardı bugün arkadaşlarım ziyarete gelmişler.Ortaokul arkadaşı olunca gelen çok keyifliydi sohbetimiz,orta okul lise ve üniversiteden sonra bebişler kucağımızda emziriyorken pek mutlu olduk ikimiz de:)

Son düzenleme:

seninde anneler günün kutlu olsun prensesimmm. demek günün güzeldi ohhh ohhh Allah mutlulugunuzu artırsın inşallah. en kötü günün bugün gibi olsun.
ne güzeldir şimdi aradan yıllar geçmiş, minik minikken şimdi koskocaman olmuşsunuz kucagınızda minikleriniz

selam herkese, meleğini yarın bırakıp işe gitmek zorunda olan bi anneyim , duygularımı tarif edemiyorum , ağlıyorum şu an kimi yazdıklarınızın hüznüne ,kiminizin sevincine ,bir yanım kırık ,bir yanım eksik biliyorum yarın onsuz geçecek ilk günde heryanım eksik olacak ,ilk okula başladığımız günde ilk ders zilinde annemize koşmak isteriz ya ,muhtemelen bende gözüm saatte kavuşma anını bekleyeceğim , biliyorum onu benden daha iyi bakacak anneme emanet ediyorum ama daha iyi bakabilecek olması bile beni hüzünlendiriyor , başkasını ben zannedermi acaba söylemesi bile korkunç ben sabahtan akşama kadar nasıl dayanacağımı düşünürken yüce mevlam evladından ayrı düşenlerin yar ve yardımcısı olsun .

canım hastaneleri ara, ellerinde aşı olup olmadığını sor, yapılması gereken tarihte ve randevu al, yapıyor çünkü hastaneler

biz birazdan gitcez aşı olmaya..ama oğlumun öksürüğü hala tam anlamıyla geçmedi arada yine öksürüyo ama napiim çokda geçmesin zmnı..bn tek gitcem mecbur..mei taiye koycam gitcem..bebek arabasıyla gidemem merdivenleri yüksek sağlık ocağının..çok korkuyorm oğlumun canı yancak ateşi çıkcak diye

korkma canım benım,sen korkmakı bebegınde etkılenmesın,2 dk. Bıle surmuyo ıslem bıtınce yıne gulucukler sacıyolar etrafa,uzerını tek kat gıydır,atesı cıkmaz ınsallah,gıtmeden yarım saat once calpol verıcekmsn bız vermısık,cok sukur bı problem yasamadık

vermicem cnm..aile hekimi verme dedi..sanırım çıkarsa vercem..ay bilmiyorm elim ayama dolanıyo ya havada bi kavetliki içim karardı..giderken tüylü tulumunu giydircem çünkü ztn tam geçmedi öksürüğü korkuyorm daha kötü olur diye..eve gelir gelmez çıkartırm.yakın zaten 5 dk.lık yol..poffffffffff daraldımmmmmm

Herkese günaydın:)

Dünkü anneler günümüz kutlu olsun:) benim eşim her zaman ki gibi kutlamadı yav insa hiç degilse bir çift laf eder yaaa derken öğleden sonra pikniğe gittik, herkes bebeğinin açık havada uyuduğunu söylerken benim ki sürekli emmek istedi, bende diyorum buldu ya açık havayı keyf yapıyor beyefendimiz her memeyi almak istediğinde bu sefer mangal niyetine emiyor oğlum, bu sefer semaverde çay niyetine emiyor oğlum, bu sefer meyva niyetine emiyor oğlum tabi ama onların bizden ne eksiği var ki neyse sonra eve geldik vee saat 9 gibi ateşim çıkmaya başladı ama bizimki yine sürekli emmek istedi ,

sahi bu büyüme atağı ne kadr sürüyor ki:44:

ve sabeh 7den beri gaz sancımız vardı yavrum daha yenice sakinleşti ve kucağımda şu an.... benimde ateşim düşmüş çok şükür...

neyse ben geçmişi okuyayım

ama çok savunmasız çok tatlılar nasıl korkmayalım onlara birşey olcaak diye.

bizim sağlık ocağında tek hemşire var o da iğneyi yapan, o yüzden bana tut diyor:S Sen çok güzel üstesinden gelmişsin canım, süpersin.

ufff çok zor ben de aynı şeyleri yaşıycam bir de anneme değil hiç tanımadığım birine bırakıcam, Allah kolaylık versin bize.

canım hastaneleri ara, ellerinde aşı olup olmadığını sor, yapılması gereken tarihte ve randevu al, yapıyor çünkü hastaneler

Aradım randevuyu aldım bu cumartesiye, eşimle gidice yaşasın :) Sağol canım.

İnşallah kolay geçer, ateşi çıkmaz canım, güzel haberlerini bekliyoruz.

Günaydıınnn herkese tekrar anneler gününüz kutlu olsun güzel anneler
Haftasonumuz süper geçti sabah erken kalkıyoruz eşime sen kızımızla ilgilen ben banyoya giriyorum dedim ben banyoya girince kızımla bana çiçek almaya gitmişler bi çıktım eşim kucağına kızım ve çiçekler anneler günün kutlu olsunnnn dedi çok duygusallaştım bi dünya ağladım ayy bende anneolmuşum sonra da kızıma alışverişe çıktık yazlık birşeyler almadığımı fark ettim kızıma çok güzel ciciler aldık çook kokoşta bi mayo aldıkk kızımın mayolu resmi çook yakındaa bide ben fb li eşim gs li c.tesi iş çıkışı gs store den bi sürü sarı kırmızı kıyafet alıp kızımı resmen sarı kırmızıya boyayan eşim şampiyonluğu kızımızın uğuruna bağlıyor yine de en büyük fb

offffffffff aşı günleri salıymışşşş.yrn yine gitcem..ulan o kdr stres yaşadm gidene kdr kalbim yerinden fırlıcaktı tabi cnm oğlum kalbimin o müthiş temposunda kendini yeniden karnımda gibi hissetti ve çok güzel uykulara daldı..amaaa gelgelelim yrn yine aynı stressss..hemşirede bni biliyo" gel senin izlemini şimdi yapiim yrn direk aşıya gelirsin çünkü sn pimpiriklisin" dedi yaa napabilirm orda postu delinen bnm canımdan can yani içim gidiyo saçının teline toz değcek diye..

Kizlar gobekler ne alemde benim azicik kaldi. Malum sezeryan dikisleri yuzunden spor yapamiyorum gobegim icin. Ayrica hamilelik cizgisi hic gecmeyecek gibi geliyodu bana. Ve simdi silinik bi halde yani belli belirsiz.

Minik kusum artik ileri dogru atiliyor. Yatarkende kendini kaldirmaya cabaliyor.
Sut icerkende etrafi inceliyor basini cevirerek. Tatlim benim gunden gune degisiyor

günaydın kızlar,, bugün doktorum programında diyet uzmanı faydalı besinlerden bahsediyordu çörekotunu günde 1 tatlı kaşığı tüketin diyor yoğurtla beraber felan..vücuttaki iltihapları yokediyomuş ve tabi bağışıklık içinde çok iyimiş..anne sütünüde artırıyomuş..buarada yel elmasıda sütü artırıyo meyva gibi soyup yada yemeğide oluyo ben meyva gibi yedim ogün gerçekten sütüm çok fazlaydı..bide gece emzirmek gündüz süt miktarını belirliyo..gündüz çok süt olsun istiyosanız gece emzirin..gece 2 kere emzirdiğimde gündüz sütüm çok oluyo..ki kadın doğum doktorum demişti bana sütünün olmasını istiyosan gece emzir..

Canım benim yaa yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm, Rabbim yar ve yardımcın olsun, İnşaAllah en kısa zamanda problemleriniz çözülür...

Canım nihayet sevde evine döneceksin, inan insanın kendi evi gibisi yok, Rabbim yar ve yardımcın olsun

ayyy kuzuya bakın , canım benim yaa çok güldüm okurken

canım benim yaa gitmem ki buradan, çünkü hepinizi çoook seviyorum, ama Adeni daha çoook seviyorum, kuzuyu benim için öp

Canım benim yaa, daha dün doğum izin raporları almak için uğraşılıyordu ve burada fikir-bilgi alışverişi yapılıyordu, günler ne çabuk geçiyor, izinler ne çabuk bitti, Rabbim yar ve yardımcınız olsun, evletlarımızın yokluğumu bize göstermesin

kızlar ,

biz seyehate çıkıyoruz, konya-adana-mersin şeklinde, eşimin iş seyehatine kızım ve bende salça olduk :) cuma gününe kadar yokum , merak etmeyin bizi, telefondan girerim belki ama yazmak çok zor oluyor, ayrıca gün gün yaşadıklarımızın notunu alacağım ve blogda bebişle farklı destinasyonlu tatil nasıl oluyormuş anlayacağız :)

dua edin bizim için, sağ salim dönelim, ayrıca gideceğimiz şehirlerde olan var ise görüşmek isterim, mail atın bana haberleşebilelim,

gamze.malkoc@gmail.com yada ayça dan tel numaramı isteyin :)

çok çok öptüm hepinizi, kendinize çok iyi bakın ve üzmeyin kendinizi...

Bebisim 40 gunlukken ufak bir gezi yaptik.. Ankaradan cikip konya antalya adana mersin seklinde gezdik

Hic sikinti yasamadim sadece sicak biraz rahatsiz etti malum arabanin icinde anakucaginda iki buklum pek rahat edemiyo ama genel olarak guzel bir geziydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…