- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #51.961
Hepinizin anneler günü kutlu olsun annecikler.Kuzularınızla birlikte nice güzel anneler günlerineee
Bizim misafirimiz vardı bugün arkadaşlarım ziyarete gelmişler.Ortaokul arkadaşı olunca gelen çok keyifliydi sohbetimiz,orta okul lise ve üniversiteden sonra bebişler kucağımızda emziriyorken pek mutlu olduk ikimiz de:)
kızlar bu 2. ay aşısına tek başına giden oldu mu, ben tek gitmek zorunda kalıcam da, nasıl olcak bilmiyorum hemşire orasını burasını tut diyor ben ağlıyorumsiz nasıl yaptınız, aşıdan sonra kucakta falan taşıyabilir miyiz biryerleri acır mı, offf ben nasıl taşıycam onu, slinge falan da koyamam
özel hastanelere cumartesi gitsek yaptıramaz mıyız bu aşıları ya, özel hastanede yaptıran var mı?
kızlar bu 2. ay aşısına tek başına giden oldu mu, ben tek gitmek zorunda kalıcam da, nasıl olcak bilmiyorum hemşire orasını burasını tut diyor ben ağlıyorumsiz nasıl yaptınız, aşıdan sonra kucakta falan taşıyabilir miyiz biryerleri acır mı, offf ben nasıl taşıycam onu, slinge falan da koyamam
özel hastanelere cumartesi gitsek yaptıramaz mıyız bu aşıları ya, özel hastanede yaptıran var mı?
biz birazdan gitcez aşı olmaya..ama oğlumun öksürüğü hala tam anlamıyla geçmedi arada yine öksürüyo ama napiim çokda geçmesin zmnı..bn tek gitcem mecbur..mei taiye koycam gitcem..bebek arabasıyla gidemem merdivenleri yüksek sağlık ocağının..çok korkuyorm oğlumun canı yancak ateşi çıkcak diye
korkma canım benım,sen korkmakı bebegınde etkılenmesın,2 dk. Bıle surmuyo ıslem bıtınce yıne gulucukler sacıyolar etrafa,uzerını tek kat gıydır,atesı cıkmaz ınsallah,gıtmeden yarım saat once calpol verıcekmsn bız vermısık,cok sukur bı problem yasamadık
bende çok cesurumdur 19 yaşında ailemden ayrı vanda üniversite okumaya gittim tek başıma bir evde kaldım
hatta evime giren hırsıza rica edip nazik bir dille evimdem defetmişimdir
ama gel gelelim konu bebişler olunca birden dizlerimin bağı çözülüyor
bu arada laf atanı kovalamakta pek bir afilliymiş :)) süpersin
cnm bende yine herişi yanlız halletiğim gibi bu aşı işinede tek başıma gittimama ben tutmadım rica ettim hemşireler tuttu bende yanından oğlumla konuştum çünkü hemşire hiç kıpırdatmıycaksın dedi kendimde o cesareti bulamadım o ağlarken refleks olarak belki elimi çekerim falan diye ama cok ağlamıyolar korkma adeni daha masadan kaldırmamıştık ki susmuştu öyle orasın burasın tutmıyım da demedim koydum kankuruyu bide markat alışverişi yaptık eve geldik
selam herkese, meleğini yarın bırakıp işe gitmek zorunda olan bi anneyim , duygularımı tarif edemiyorum , ağlıyorum şu an kimi yazdıklarınızın hüznüne ,kiminizin sevincine ,bir yanım kırık ,bir yanım eksik biliyorum yarın onsuz geçecek ilk günde heryanım eksik olacak ,ilk okula başladığımız günde ilk ders zilinde annemize koşmak isteriz ya ,muhtemelen bende gözüm saatte kavuşma anını bekleyeceğim , biliyorum onu benden daha iyi bakacak anneme emanet ediyorum ama daha iyi bakabilecek olması bile beni hüzünlendiriyor , başkasını ben zannedermi acaba söylemesi bile korkunç ben sabahtan akşama kadar nasıl dayanacağımı düşünürken yüce mevlam evladından ayrı düşenlerin yar ve yardımcısı olsun .
canım hastaneleri ara, ellerinde aşı olup olmadığını sor, yapılması gereken tarihte ve randevu al, yapıyor çünkü hastaneler
biz birazdan gitcez aşı olmaya..ama oğlumun öksürüğü hala tam anlamıyla geçmedi arada yine öksürüyo ama napiim çokda geçmesin zmnı..bn tek gitcem mecbur..mei taiye koycam gitcem..bebek arabasıyla gidemem merdivenleri yüksek sağlık ocağının..çok korkuyorm oğlumun canı yancak ateşi çıkcak diye
Uff kotu olmus o kadar hazirlanip donmek, keske onceden soyleseymis hemsire
Canım benim yaa yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm, Rabbim yar ve yardımcın olsun, İnşaAllah en kısa zamanda problemleriniz çözülür...sadece kızımı alıp gitmek istiyorum sakin ve huzur dolu bir yere...ah kızım Allah hep bahtını şansını açık etsin...sen bana en güzel hediyesin..bunca çirkinliğin içinde güzel olan tek şey sensin...
Canım nihayet sevde evine döneceksin, inan insanın kendi evi gibisi yok, Rabbim yar ve yardımcın olsunbu arada bu akşam eşim geliyo inşallah, yarın da evimize dönücez....ve evde internet yokyani işbaşı yapana kadar bu benim topicte son günüm merak edersiniz belki nerelerde diye haber veriyim dedim...eve internet alma fikrini çok düşündüm ama etrafımda gördüğüm onlarca kötü örnek nedeniyle almamamya karar verdim...evde interneti dengeli kullanabilen erkek çok az çünkü...oyuna vs ye dalıp başından kalkmıyolar..ne aile kalıyo ne ortak paylaşım...o yüzden almıcam...ama sizleri de çok özlicem...
ayyy kuzuya bakın , canım benim yaa çok güldüm okurkençenem açıldı, bişey daha söylicem :) ablamın bir buçuk yaşındaki afacan oğlu bebiş için sağdığım sütü gizlice kaçırıp bi güzel içmiş....dolayısıyla benim süt oğlum olmuş oldu :) bu durum üzerine ablam da benim ufaklığı emzirdi :) kuzenler süt kardeş oldu böylece :) bundan sonra doğan çocuklar da süt kardeş oluyo tabi...neyse, kızlar olursa oğlanlarla kardeş olcaklar, haram-helal sorunu olmaz, tesettür filan da gerekmicek..büyüdüklerinde de rahat rahat gezer tozarlar kardeş kardeş....yani zaten gezerlerdi de şimdi daha rahat oldu :)
canım benim yaa gitmem ki buradan, çünkü hepinizi çoook seviyorum, ama Adeni daha çoook seviyorum, kuzuyu benim için öpselam kzlar bugün eşimle güzel bir gün geçirdik sabah kahvaltımızı yaptık ve babanneye gittik hediyesini götürdük annemi aradık anneler gününü kutladık eşimde beni güzel bir balıkcıya götürdü yiğenlerim aradı anneler günümü kutladılar en cok da beni duygulandıran annemin artık sende annesin seninde annler günün kutlu olsun demesiydi sağolsun kayınvalidem ona aldığım hediyeyi cok beğendi saatlerce dua etti şükürler olsun güzel bir gündü benim için umarım sizlerinde benim kadar güzel geçmiştir bu özel gününüz...
birde canım arkadaşımız özgeden mesaj geldi anneler günümü kutladı ve hepinize selam söylememi iletti...
masiva cnm sana krılmadım yanlış anlama sadece bende duygularımı dile getirdim yoksa senin yazdıklarnda kötü bir niyet olmadığını biliyorum seni yakınen tanımamış olsamda neredeyse 1 senedir yazdıklarından nasıl bir insan olduğunu tahmin ediyorum bazen hepimiz söylemek istediğimzi yazıya dökerken eksik kalan şeyler oluyo buda yanlış anlamalara sebeb oluyo okadar bana kırılma ve tekrar burada ol lütfen zira bu beni daha cok üzer....Aden de üzülür
Canım benim yaa, daha dün doğum izin raporları almak için uğraşılıyordu ve burada fikir-bilgi alışverişi yapılıyordu, günler ne çabuk geçiyor, izinler ne çabuk bitti, Rabbim yar ve yardımcınız olsun, evletlarımızın yokluğumu bize göstermesinselam herkese, meleğini yarın bırakıp işe gitmek zorunda olan bi anneyim , duygularımı tarif edemiyorum , ağlıyorum şu an kimi yazdıklarınızın hüznüne ,kiminizin sevincine ,bir yanım kırık ,bir yanım eksik biliyorum yarın onsuz geçecek ilk günde heryanım eksik olacak ,ilk okula başladığımız günde ilk ders zilinde annemize koşmak isteriz ya ,muhtemelen bende gözüm saatte kavuşma anını bekleyeceğim , biliyorum onu benden daha iyi bakacak anneme emanet ediyorum ama daha iyi bakabilecek olması bile beni hüzünlendiriyor , başkasını ben zannedermi acaba söylemesi bile korkunç ben sabahtan akşama kadar nasıl dayanacağımı düşünürken yüce mevlam evladından ayrı düşenlerin yar ve yardımcısı olsun .
Bebisim 40 gunlukken ufak bir gezi yaptik.. Ankaradan cikip konya antalya adana mersin seklinde gezdikkızlar ,
biz seyehate çıkıyoruz, konya-adana-mersin şeklinde, eşimin iş seyehatine kızım ve bende salça olduk :) cuma gününe kadar yokum , merak etmeyin bizi, telefondan girerim belki ama yazmak çok zor oluyor, ayrıca gün gün yaşadıklarımızın notunu alacağım ve blogda bebişle farklı destinasyonlu tatil nasıl oluyormuş anlayacağız :)
dua edin bizim için, sağ salim dönelim, ayrıca gideceğimiz şehirlerde olan var ise görüşmek isterim, mail atın bana haberleşebilelim,
gamze.malkoc@gmail.com yada ayça dan tel numaramı isteyin :)
çok çok öptüm hepinizi, kendinize çok iyi bakın ve üzmeyin kendinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?