- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.661
günaydıııın kızlaaarr...kızımın salıncağı gelicek birasdan veee rahat edicem inşallah sever küçük prensesim...
bu iki yorumu okuyunca geçmişi geleceği okumayı bırakıp hemen yorum yapayım dedim... biri aynı apartmanda biri 15 dk uzaklıkta vay bizim gibi gurbettekilerin halineeeeşaka bir yana Rabbim ailelerimizi başımızdan eksik etmesin...
yaaa bizim için dua ediiinde hayırlısı ile tayinimiz ankaraya çıksın, daha kucağımda iki aylık yavrumla göçebe gibi yaşıyoruz, artık yerleşeyim, düzenim otursun istiyorumRabbim biliyorum daha beter durumda olanlar var ve bu bir isyan değil, sadece bir yakarış:26:
nasılsınnnn şekerimmmm? keyfin yerinde mii?? yolda mısın?
bu iki yorumu okuyunca geçmişi geleceği okumayı bırakıp hemen yorum yapayım dedim... biri aynı apartmanda biri 15 dk uzaklıkta vay bizim gibi gurbettekilerin halineeeeşaka bir yana Rabbim ailelerimizi başımızdan eksik etmesin...
yaaa bizim için dua ediiinde hayırlısı ile tayinimiz ankaraya çıksın, daha kucağımda iki aylık yavrumla göçebe gibi yaşıyoruz, artık yerleşeyim, düzenim otursun istiyorumRabbim biliyorum daha beter durumda olanlar var ve bu bir isyan değil, sadece bir yakarış:26:
gidersem haziran sonu gibi gelecem canım,eğer uyarsa sana,tlf num. ya da mailimi vereyim sana görşürüz ordan
Berra'nın 4 ay doktor kontrolü ve aşıları bugün bitti.
5180 gr olmuş, 58 cm de boyu,
doktor oldukça iyi gördü, 15 gün sonra tekrar tartı kontrolüne gideceğiz, yeni doktorumuzuda çok sevdik ailecek, mama vermeyen, ilaç önermeyen, kendinden emin ve beni ikna eden bir doktor , ilk kez bir çocuk doktoruna teslim oldum :)
gerçi aşılar için ödeme yaparken başımdan aşağıya kaynar sular döküldü, telefonda 20 tl demişlerdi ve eminim buna ancak 210 tl ödedik, rota falan değil klasik karma ve pnomokok 2. dozları yapıldı, 2. ay aşılarının 2. dozuymuş.
bir kontrol 440 tl ye mal oldu , nasıl içime oturdu anlatamam...
selamm ne var ne yok kızlar? oğluşum 2 ay 1 haftalık 5200 kilosu 57 cm boyu az mı sizce? kusması hala fazlasıyla var ağzından burnundan geliyor ama 1 ayda 1 kilo aldıdoktorda kusmasına normal kilo alıyor çünkü dedi.
yaz için kısa kollu tulumlar aldım oğluşuma bugün internetten. oyun halısıda buldum alsam mı almasam mı kararsız kaldım. annem cok hareketli oynamaz yatıramazsın onda diyor ama duvardaki kelebeklerden gözünü alamıyor. ( duvarımda kelebekler var )
birde arkadaşımın 4 aylık bebeği var daha kafasını tutamıyor yüz üstü yatamıyor kafası sallanıyor yüz üstü yatınca, sağa solada dönemiyor acaba normal mi? ona birşey söylemedim de merak ettim. çünkü diğer arkadasımın da 4 aylık var o dönüyor falan.merakettim.
cinselliğe başladınız mı? benim gibi başlamayan var mı? adamla nerdeyse 1 senedir uzagız ben korkumdan yanaşmıyorum ama oda yanaşmıyorzaten fiziğim falan berbat. çatlaklarım varr göbeğim duruyor vs kendimi beğenmediğimden yanaşmıyorum adama. ama böylede sıkıntı gibi.. anlamadım.. napcam ben yaa.. aynaya bakmaktan ben hoşlanmıyorum adam niye bana bakmaktan hoşlansın değil mi ama
gamzecim maşallah Berraya niye aşılarını sağlık ocağında yaptırmadın?
IŞIL aden ishal oldu demiştin ne oldu düzeldimi... ishal değildir canım mert alide kakasını yapabildiği zamanlar hep öyle yapardı... normal bir durum gibi geldi bana...
AZERİ canım iş başı yapmışsın... kuzudan ayrı düştün ama daha sık bizimle olacaksın değilmi...
mert kudurdu sonra görüşürğz...
CITLENBİK canım o aspiratörden memnun kaldınmı bizimde sürekli burnumuz tıkalı... fiyatı ne kadara aldın netten baktım 50 tl fln diyor...
IŞIL yeni resim eklemişsin ya varya yerim ben bunu o saçlar inadına çim adam gibi uzuyor...
MİNE cim mevlüdünüz hayırlı olsun ya senin oğlun tıpatıp babası...maşallah çok tatlı...
MERVE cim salıncağını yeni gördüm ve bayıldım koca salıncağı alacağıma bunu alsaydım keşke diye pişman oldum fiyatıda harika... neyse kısmet... nankörüm he o koca salıncak sayesinde şuanda mışıl mışıl uyuyo...
bende çok kötü gribim 3 gündür kafamı kaldıramıyorum
atlas'a geçecek die korkuyorum kaç gündür öpüp koklayamadım kuzumu
onunlada ilgilenemiyorum zaten çok kötüyüm çoook hiçbir bitki fayda etmedi
cinselliğe başladınız mı? benim gibi başlamayan var mı? adamla nerdeyse 1 senedir uzagız ben korkumdan yanaşmıyorum ama oda yanaşmıyorzaten fiziğim falan berbat. çatlaklarım varr göbeğim duruyor vs kendimi beğenmediğimden yanaşmıyorum adama. ama böylede sıkıntı gibi.. anlamadım.. napcam ben yaa.. aynaya bakmaktan ben hoşlanmıyorum adam niye bana bakmaktan hoşlansın değil mi ama [/I]
konuşuyorum sevdiğimi söylüyorum oda bazen gülüyor ama daha küçük bana çok gülmüyor. yada dediğim gibi beni sevmiyor yavrum annesi olarak görmüyor. ne bileyim öyle hissediyorum.. anneme daha yakın gibi hissediyorum.psikolojime sçtılar yaaa offf.. kendimi kötü hissediyorum.. bu insanlar çileden çıkartır..
bende çok kötü gribim 3 gündür kafamı kaldıramıyorum
atlas'a geçecek die korkuyorum kaç gündür öpüp koklayamadım kuzumu
onunlada ilgilenemiyorum zaten çok kötüyüm çoook hiçbir bitki fayda etmedi
Günaydınnnn güzel anneler nasılsınız dün ilk çalışma günümü atlattım bi şekilde eve gittim kuzumu kucağıma aldım kedi gibi yaklaşık 5 dk sürtündü resmen oyyy kuzum benim öyle yapınca annem ağladı vah yavrum nasıl özlemiş diye akşam hiç meme vermedim hep sağdım biberonla verdim alışsın diye yoksa gün içinde aç kalıyor yemiyor biberonu bide annem dün kontrole götürmüş tekrar sormuş doktora kaka fazla yapıyor diye anne sütünü dondurup vermeyin demiş buzlukta tutmayın günlük dolapta aşağıda tutun demiş o kadar stok yapmıştım işe çıkacam diye boş kaldıkça sağdım attım buzluğa şimdi onları çöpe mi atayım size böyle bişey diyen oldu muu
Gamzecim bilglilendirdiğin için sağol
Duygu kuzum evet bundan sonra hergün burdayım :)
Kızlar bide kaç numara bez kullanıyorsunuz prima 3 bacaklarında çok iz yapıyor diye 4 numaraya geçtik oda büyük geldi bağlıyorum ama kuzum her kaka yapmasında taa beline çıkıyor geçen hafta aşırı derecede kıyafet batırdık bu yüzden çıtçıtlı badilerimiz artık çıtçıtlanmıyor sanki hep 0-3 kalacakmış gibi çoğunu 0-3 almıştım çıtçıtlı badi giydrince bezi de sıkı tutuyor normal gidirdim bez aşağı iniyor yaa hafta sonu çıtçıtlı badi almam lazım ne hızla büyüyorlar gerçektenn :)
biraz da annelerine benzeselerdi...
Slm kıslar
Gecen hafta sünnet olmuşlardı ya bugün dr'a görünelim dedik
Enes'inkinin altı iltihap geçmedi hala Eyüp'ün de bası yan dönük yan yan isiyo. Cocuk :)
Enes büyük oldugundan yarası geç iyileşirmis Eyüp'ün de doğuştan yamukmus.pipisi büyüyünce düzelir dedi aman kızlar oğlu olupta sünnet ettirmemiş olan varsa hemen yarın gidip randevu alın Eyüp 2aylik yarası 2gun sürdü ağlaması 2saat bile değil Enes 2yasinda yarası 1.5hafta gecti hala iyileşmedi ağlaması 2-3gun sürdü sizde geç kalmayın ...
Enes'in kıskançlıkları 3gundur hat safhada
1-anne meme istooom diyo ağzına memeyi koyuyo 1-2sn Güluyo
2- Eyüp'ü kucağıma alsam anneeemm diyo bacağıma boynuma filan sariliyo bazen de tam tersi oluyo kucağıma alınca sırtımdan filan isiriyo Eyüp'e vuruyo
3- üç gündür Eyüp'ün ağzından emziği çıkarıp kendi emiyo nerde görse kapıyo hemen emdit diyo emiyo
4- üç gündür bütün yediklerini toplasak 1gunluk öğünü anca eder.
Bi psikologa filan gitsem enesle Bi faydası olurmu acaba kızsam olmuyo tatlı dilden anlamiyo yanlış Bi harekette de bulunmak istemiyorum ne yapmalıyım sizce Bi fikri olan lütfen yardımteşekkürler şimdiden
Biraz uzun oldu sanki kusura bakmayın artık :)
Duygu sorma ya, hala etkisindeyim, en olmayacak ayda böyle bir ödeme... Alternatifi olmasa bu kadar içime oturmayacaktı, ama işte offf offf...
Ateş ise çok şükür çıkmadı yine... Huysuzluğuda olmadı, hatta çok daha keyifli oldu akşam, vaktinde uyudu, gece uyanıp süt sağınca zaten uykusuzum erken kalkmasın acıktığı için diye düşünerek 60 cc süt verdim uykusunda içti ve sabah 10 da uyandı bu sayede, Berra'dan yana herşey iyi yanı, birde benim keyfim yerine gelse süper olacak.
Evi mi temizlese,kendimle mi ilgilensem , dolapta yemek yapacak malzeme kalmamış alışverişe mi gitsem bilemedim. Öyle salak salak oturuyorum...
İyiyim kuzum annemle konuştum kızım biberonu tutmuş ve annemle gezmeye gidiyorlarmış o yüzden bu gün gitmiyorum eve annem süslemiş kızımı resmini gönderdi yükleye bilirsem sizinle paylaşacam teyzoşlar :)
Anadolu Yakası;
Perşembe Saat 13.00 Caddebostan Sahil Buluşmasına Kimler Geliyor;
1-Gamze
2-dark_queen (müşra)
3-nln83
Merve,ayça ve mine'den haber bekliyorum, alev ile telefondan iletişime gireceğim malum pek girmiyor buraya, başla kim var ?
ya gamze ben dün johnsons baby'nin face sayfasında sacma sapan bi yazı okudum yani bana sacma sapan geldi şimdi sen uykusunda verdim diyince bi de sen yorum yap istedim...bak ordaki yazıyı aynen aktarıyorum
"bazı aileler bebekleri gece acıktıgı için uyanmasın diye bebek uyurken biberonla besliyorlar siz bu konu da ne üşünüyosunuz?"
ben bu soruda bu bazi ailelerle ilgili olumsuz düşünüldüğü msjını aldım bilmiyorum ben mi alınganlık yaptım ama ben de Naz'ı akşamları 9 da yatırıyorum kendisi uyuyo normalde 2 ya da 3 saatte bir beslediğim için 11--11.30 gibi acıkmış olabilecegini bildiğimden ve benim kızım zaten hem süt hem mamayla beslendiğinden o saatlerde mamasını hazırlayıp uykusunu bölmesini beklemeden veriyorum gayet güzel yiyo gazını cıkarıyo o sırada bile uyanmadan uykusuna devam ediyo böyle yatırırnca saat 4 gibi hareket ediyo beşiğinde biliyorumki acıktı alıp emziriyorum göğüslerim doldugu için süt yetiyo yine gaz cıkarıyo uyanmadan ve 7ye kadar da böle uyuyo sonra uyanıyo bi mama daha yerken yine uyuyakalıyo ve 9da tamamen uyanıyo şimdi ben böle bi düzen oturtmakla yanlış bişey mi yaptım acaba?
tüm arkadaşlara soruyorum siz gece bebeğinizi beslemek için illaki tamamen uyanmasını aglamasını mı bekliyosunuz yoksa acıktıgını bildiğiniz saatte uykusunda besliyomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?