2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydıııın kızlaaarr...kızımın salıncağı gelicek birasdan veee rahat edicem inşallah sever küçük prensesim...

hangisinden aldın canımm ? dayanamadın demek sende benim gibiii :) valla biz kızla gitmiştik orda deneme için salıncağa koyduk ve orda başlamıştı uyumayaaa inşallahhh sıkılmazlar da bizde şöylee ohh çekerizzz.
hadi hayırlı olsun kuzucummm sizee dee inşallah minik kızınn güzel güzel oynar uyur salıncağında

inşallahh canım Allahın izni ilee istedigin yere olur tayinin. sende düzenini kur güzel yavruşunla mutlu huzurlu yuvanda yaşa inşallah

amin canım amin...

gidersem haziran sonu gibi gelecem canım,eğer uyarsa sana,tlf num. ya da mailimi vereyim sana görşürüz ordan

bebeğim çok saol bnide düşündüğün için Allah razı olsun çok naziksin..ama dün eşime söyledim siparişi vermiş bile :)) bakalm hayırlısı geçer inş..elimize :))

gamzecim maşallah Berraya niye aşılarını sağlık ocağında yaptırmadın?

Anadolu Yakası;

Perşembe Saat 13.00 Caddebostan Sahil Buluşmasına Kimler Geliyor;

1-Gamze
2-dark_queen (müşra)
3-nln83

Merve,ayça ve mine'den haber bekliyorum, alev ile telefondan iletişime gireceğim malum pek girmiyor buraya, başla kim var ?

bnce oyun halısı al cnm boş duvarlara bakıcana ordaki oyuncaklara bakar tutabildiinde oyun oynar onlarla..kilosu boyuda iyi mrk etme..cinselliğe gelince yanlış yapıyosun o kdr uzak durma bnce kocandan..sn kendini beğen beğenme o istiyosa bunu sorun etme..nereye kdr uzak kalcaksınız iyice yabancılaşırsınz birbrinize..adamınkide can :)) kilo problemi çoğumuzda var önemli olan kilo verene kdr kndini güzel hissettircek şeyler yapman..kilolalar nasılsa gider..ama kocanı uzaklaştırma yani bu konu çok önemli..

gamzecim maşallah Berraya niye aşılarını sağlık ocağında yaptırmadın?

ilk sağlık ocağı tecrübemiz çok kötü olduğundan, yaptırmama kararı almıştım, medical park ve hisar da ücretsiz olduğunuda biliyorum, burasıda telefonda 20 tl dediğinden yada ben öyle anladığımdan, yapılırkende doktra ekstradan sormadığımızdan ödemiş bulunduk o parayı.

aklıma geldikçe afakanlar basıyor ayyyy.....

ben süpürdüğüm evimi silmeye başlayayım, belki kafamın içinide temizlerim böylece...

cnm ishal değilmiş ben birden kucağımda corrrrrr diye ses duyunca ishal oldu sandım bugüne kadar hiç duymamışdım korkdum meğersem hepsici corluyomu....

çok geçmiş olsun cnm..Allah şifa versin..oluyo işte bnde boazlardan muzdaribimm

cinselliğe biz de başladık ama dediğin gibi sırf kendimi beğenmediğimden eşim de beni beğenmiyo sanıyodum ki gecen gece oturdu uzun uzun konuştu benimle senin gözmdeki yerin asla değişmedi benim için daha güzelsün daha kıymetlisin bana dünya güzeli bişey doğurdun kendini beğenmemezl,ik edip durma döverim seni dedi:)) ondan sonra bana da bi iştah geldi ve eski günlere döndük cok sükür sen de kendi kendine böle düşünme inan beyler için durum öle olmayabilio...

kız sen ne diyosun öle olurmu hiç öyle sey o seni sesinden kokundan dokunusundan bile tanır sen bambaşkasın onun için cocuk sana nasıl belli etsin sevdiğini daha cok küçük o annesi...annene daha yakın olması falan da mümkün diil aneannesi de olsa o şu dönemde bebeğin için tamamen yabancı birisi...bak böle düşünürsen cocugundan uzaklasırsın asıl o zaman tehlike canları calar lütfen dısarıya kulaklarını kapa ve bas bagrına cocugunu al koynunda uyut emmesin konusmasın gülmesin sadece koynunda uyusun onun buna ihtiyacı var...

canım cok cok gecmiş olsun bal zencefil limon sıcak su karısımını akşamları iç ve bolca terlemeye bak başka türlü gecmiyo evde mutlaka maske tak ve bol bol emzir korkma bebeğine gececeği varsa bile süt korur ama cok ağrın sızın varsa eklem agrısı gibi minoset içebilirsin dinçlestiriyo süte de gecmiyo Allah acil şifalar versin

oyy kıyamam ben o kuzuya ay bunlar bile bilio özlemeyi ya Allah hiç birimizi yavrularımızdan ayırmasın canım...ay sakın dökme sütlerini ya onların bi damlası bile nimet sütün yaradıgı için çiş yapıyo kızın ver nolucak emzirebildiğin yerde emzirirsin onun dısında taze ya da dolaptan sağdıgın sütü verirsin yapma dökme...

canım ya benim kız şuan 5800 ben hala 2 numara kullanıyorum kesme falan yapmıyo 3'e bile gecmedik yani senin kuzucuk kac kiloki 4 takıyosun cok mu gerdirerek baglıyosunki 3 kesiyo acaba ya da dediğin gibi çıtçıtlılar sıkıstırdıgından da kesmiş olabilir onları buyuk al yada bi kaç tane kilot al o da cok rahat oluyo böle fırfırlı falan şirin de duruyo cıtcıtlı gibi gerdirmiyo da...

İyiyim kuzum annemle konuştum kızım biberonu tutmuş ve annemle gezmeye gidiyorlarmış o yüzden bu gün gitmiyorum eve annem süslemiş kızımı resmini gönderdi yükleye bilirsem sizinle paylaşacam teyzoşlar :)

azeri çok sevindim senin adına, Rabbim çalışan annelerin yardımcısı olsun, dualrım sizi

biraz da annelerine benzeselerdi...

çok güzel kızlar maşallah, benim kızım da bana hiç benzemiyor aynı babası, aslında çok hoşuma gidiyor eşime aşkımı görüyorum onda ama kayınvalidem falan aynı bizim taraf diyince sinir oluyorum

alıntı yapamadıklarım: ronyacım geçmiş olsun..

masiva dualrın kabul olsun inş. düzenini oturtursun..

lagrima 1 sene ne demek ya, bence biran evvel bu işe bi çözüm bul, hem bizim kendimizde gördüğümüz kusurların çoğunu erkekler farketmiyor bile, hele o kadar zaman geçmiş ne çatlağını görür ne kilonu sakın takma..bir de emziremiyorum diye bebeğim beni sevmiyor demişsin içim cız etti inan, psikolojini çok kötü bozmuşlar, onun senden başka kimsesi yok, canınla kanınla besledin onu, bebekler belli bir süre annelrini kendilerinden bile ayıramazlarmış seni sevmemesi mümkün değil nolur öyle düşünme..

karadenizlilik konuşulmuş ben de rizeliyim..

nicegrl maşallah çok güel bir aile tablosu fotonuz, eşinin gözü de sende yandan bakışı hoşmuş..paylaşımların çok hoşuma gider,espirilerine hep gülerdim ama avatarındaki resmini tam seçemediğimden mi nedir görüntü olarak hep daha olgun birini hayal etmiştim çok çıtır bi anneymişsin

evt haklısın bzde sünnet ettrcez..baktk dün babayla sünnet derisi geri gitmiyo ve babası kaç dk sıcak suyun altında geriye doğru uğraştı yavaş yavaş açmak için ama of içim bi tuhaf oldu dedm bırak sünnet ettirelm bian önce..off selçük selçük ne ç..kmüş kardeşim diye söyleniyom oğluma :)) bu arada sanırım büyük oğlun küçüü kıskanıyo bu çok normal..büyük oğluna çok fazla ilgi göster diğeriylede ilgilenmiyomuş gibi yap..nasılsa anlamıyo fazla..bnde kardeşim doğduunda çok kıskanmıştm çünkü bütün ilgi onun üstündeydi hatta günlüğüme fln hep ölsede kurtulsam nefret ediyorm ondan fln yazmışım :))

gamze çoklu alıntıyı senden öğrendim teşekkür ederim..ben de kafam dağılsın diye temizlik yapardım ama şimdi evim darmadağın vakit bulup yapamıyorum, yemeği zor yetiştiriyorum. sorun bende galiba, arkadaşım kızını kendine çok bağımlı yapmışsın diye kızdı, iki aylık bebeğe ne yapabilirim ki, uyanıkken yalnız kalmak istemiyor, biraz oyalansa ağlamaya başlıyor yanında beni istiyor, sizin bebekleriniz yalnız oyalanıyor mu? oyun halısı alıcam inş. faydası olur, başka neler tavsiye edebilirsiniz?

ya gamze ben dün johnsons baby'nin face sayfasında sacma sapan bi yazı okudum yani bana sacma sapan geldi şimdi sen uykusunda verdim diyince bi de sen yorum yap istedim...bak ordaki yazıyı aynen aktarıyorum

"bazı aileler bebekleri gece acıktıgı için uyanmasın diye bebek uyurken biberonla besliyorlar siz bu konu da ne üşünüyosunuz?"

ben bu soruda bu bazi ailelerle ilgili olumsuz düşünüldüğü msjını aldım bilmiyorum ben mi alınganlık yaptım ama ben de Naz'ı akşamları 9 da yatırıyorum kendisi uyuyo normalde 2 ya da 3 saatte bir beslediğim için 11--11.30 gibi acıkmış olabilecegini bildiğimden ve benim kızım zaten hem süt hem mamayla beslendiğinden o saatlerde mamasını hazırlayıp uykusunu bölmesini beklemeden veriyorum gayet güzel yiyo gazını cıkarıyo o sırada bile uyanmadan uykusuna devam ediyo böyle yatırırnca saat 4 gibi hareket ediyo beşiğinde biliyorumki acıktı alıp emziriyorum göğüslerim doldugu için süt yetiyo yine gaz cıkarıyo uyanmadan ve 7ye kadar da böle uyuyo sonra uyanıyo bi mama daha yerken yine uyuyakalıyo ve 9da tamamen uyanıyo şimdi ben böle bi düzen oturtmakla yanlış bişey mi yaptım acaba?

tüm arkadaşlara soruyorum siz gece bebeğinizi beslemek için illaki tamamen uyanmasını aglamasını mı bekliyosunuz yoksa acıktıgını bildiğiniz saatte uykusunda besliyomusunuz

ohhh canım çok sevindim demek senin bıdığın düzene girmeye başladı,biberonu aldı. anneciğinde gezdirir güzelce,yorulur minnoş evde de güzelce uyurr. her arada git emzir gel sana da yazık vallahiii

ben katılamıyorum Gamzecim,kontrolümüz var Perşembe maalesef. Bir dahaki sefere inşallah.

bizde durum acıkınca mızırdanıyo ben uyanıp emziriyorum o sırada göğsüm de uyuyakalsa bile çok gazlı bi bebek oldugu için gaz çıkarma faslında uyanıyo ondan sonra da uyutmaya çalışıyorum eğer gazını çıkarmadan uyuyo diye yatırırsam maksimum on dakka uyur on dakkanın sonunda feryat figan gaz çıkarmaya çalışırız
bi bebek gazını kendi nasıl çıkarır yaşamadıgım için hayretler içinde okudum yazını çok şanslısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…