- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.701
lagrima 1 sene ne demek ya, bence biran evvel bu işe bi çözüm bul, hem bizim kendimizde gördüğümüz kusurların çoğunu erkekler farketmiyor bile, hele o kadar zaman geçmiş ne çatlağını görür ne kilonu sakın takma..bir de emziremiyorum diye bebeğim beni sevmiyor demişsin içim cız etti inan, psikolojini çok kötü bozmuşlar, onun senden başka kimsesi yok, canınla kanınla besledin onu, bebekler belli bir süre annelrini kendilerinden bile ayıramazlarmış seni sevmemesi mümkün değil nolur öyle düşünme..:
Ay inşallah gönlüne göre olur kuzum.bu iki yorumu okuyunca geçmişi geleceği okumayı bırakıp hemen yorum yapayım dedim... biri aynı apartmanda biri 15 dk uzaklıkta vay bizim gibi gurbettekilerin halineeeeşaka bir yana Rabbim ailelerimizi başımızdan eksik etmesin...
yaaa bizim için dua ediiinde hayırlısı ile tayinimiz ankaraya çıksın, daha kucağımda iki aylık yavrumla göçebe gibi yaşıyoruz, artık yerleşeyim, düzenim otursun istiyorumRabbim biliyorum daha beter durumda olanlar var ve bu bir isyan değil, sadece bir yakarış:26:
Aman da ne güzel, sevindim, tabi ya çalışan annenin biberondan başka ne çaresi var,İyiyim kuzum annemle konuştum kızım biberonu tutmuş ve annemle gezmeye gidiyorlarmış o yüzden bu gün gitmiyorum eve annem süslemiş kızımı resmini gönderdi yükleye bilirsem sizinle paylaşacam teyzoşlar :)
Keşke istanbulda olsaydımmmmmAnadolu Yakası;
Perşembe Saat 13.00 Caddebostan Sahil Buluşmasına Kimler Geliyor;
1-Gamze
2-dark_queen (müşra)
3-nln83
Merve,ayça ve mine'den haber bekliyorum, alev ile telefondan iletişime gireceğim malum pek girmiyor buraya, başla kim var ?
Geçmiş olsun, üzüldüm valla, haybeye harcanan paralara hep acırım, ama sağlık olsun artıkilk sağlık ocağı tecrübemiz çok kötü olduğundan, yaptırmama kararı almıştım, medical park ve hisar da ücretsiz olduğunuda biliyorum, burasıda telefonda 20 tl dediğinden yada ben öyle anladığımdan, yapılırkende doktra ekstradan sormadığımızdan ödemiş bulunduk o parayı.
aklıma geldikçe afakanlar basıyor ayyyy.....
ben süpürdüğüm evimi silmeye başlayayım, belki kafamın içinide temizlerim böylece...
Ya benimki de hep yanında istiyor bni, Allahtan arabasında karşımda dururken yemek yapabiliyorum o kadar yani, oyun halısı falan da almadım, ne yapacağımı ben de bilmiyorumgamze çoklu alıntıyı senden öğrendim teşekkür ederim..ben de kafam dağılsın diye temizlik yapardım ama şimdi evim darmadağın vakit bulup yapamıyorum, yemeği zor yetiştiriyorum. sorun bende galiba, arkadaşım kızını kendine çok bağımlı yapmışsın diye kızdı, iki aylık bebeğe ne yapabilirim ki, uyanıkken yalnız kalmak istemiyor, biraz oyalansa ağlamaya başlıyor yanında beni istiyor, sizin bebekleriniz yalnız oyalanıyor mu? oyun halısı alıcam inş. faydası olur, başka neler tavsiye edebilirsiniz?
Dert etme Özlemim, ben de uyurken tıkıveriyorum ağzına, babası çnce içmez uyuyor dedi, o bile şaşırdı, cork cork uyrken bitirdi, daha iyi oluyor benceya gamze ben dün johnsons baby'nin face sayfasında sacma sapan bi yazı okudum yani bana sacma sapan geldi şimdi sen uykusunda verdim diyince bi de sen yorum yap istedim...bak ordaki yazıyı aynen aktarıyorum
"bazı aileler bebekleri gece acıktıgı için uyanmasın diye bebek uyurken biberonla besliyorlar siz bu konu da ne üşünüyosunuz?"
ben bu soruda bu bazi ailelerle ilgili olumsuz düşünüldüğü msjını aldım bilmiyorum ben mi alınganlık yaptım ama ben de Naz'ı akşamları 9 da yatırıyorum kendisi uyuyo normalde 2 ya da 3 saatte bir beslediğim için 11--11.30 gibi acıkmış olabilecegini bildiğimden ve benim kızım zaten hem süt hem mamayla beslendiğinden o saatlerde mamasını hazırlayıp uykusunu bölmesini beklemeden veriyorum gayet güzel yiyo gazını cıkarıyo o sırada bile uyanmadan uykusuna devam ediyo böyle yatırırnca saat 4 gibi hareket ediyo beşiğinde biliyorumki acıktı alıp emziriyorum göğüslerim doldugu için süt yetiyo yine gaz cıkarıyo uyanmadan ve 7ye kadar da böle uyuyo sonra uyanıyo bi mama daha yerken yine uyuyakalıyo ve 9da tamamen uyanıyo şimdi ben böle bi düzen oturtmakla yanlış bişey mi yaptım acaba?
tüm arkadaşlara soruyorum siz gece bebeğinizi beslemek için illaki tamamen uyanmasını aglamasını mı bekliyosunuz yoksa acıktıgını bildiğiniz saatte uykusunda besliyomusunuz
gamze çoklu alıntıyı senden öğrendim teşekkür ederim..ben de kafam dağılsın diye temizlik yapardım ama şimdi evim darmadağın vakit bulup yapamıyorum, yemeği zor yetiştiriyorum. sorun bende galiba, arkadaşım kızını kendine çok bağımlı yapmışsın diye kızdı, iki aylık bebeğe ne yapabilirim ki, uyanıkken yalnız kalmak istemiyor, biraz oyalansa ağlamaya başlıyor yanında beni istiyor, sizin bebekleriniz yalnız oyalanıyor mu? oyun halısı alıcam inş. faydası olur, başka neler tavsiye edebilirsiniz?
ya gamze ben dün johnsons baby'nin face sayfasında sacma sapan bi yazı okudum yani bana sacma sapan geldi şimdi sen uykusunda verdim diyince bi de sen yorum yap istedim...bak ordaki yazıyı aynen aktarıyorum
"bazı aileler bebekleri gece acıktıgı için uyanmasın diye bebek uyurken biberonla besliyorlar siz bu konu da ne üşünüyosunuz?"
ben bu soruda bu bazi ailelerle ilgili olumsuz düşünüldüğü msjını aldım bilmiyorum ben mi alınganlık yaptım ama ben de Naz'ı akşamları 9 da yatırıyorum kendisi uyuyo normalde 2 ya da 3 saatte bir beslediğim için 11--11.30 gibi acıkmış olabilecegini bildiğimden ve benim kızım zaten hem süt hem mamayla beslendiğinden o saatlerde mamasını hazırlayıp uykusunu bölmesini beklemeden veriyorum gayet güzel yiyo gazını cıkarıyo o sırada bile uyanmadan uykusuna devam ediyo böyle yatırırnca saat 4 gibi hareket ediyo beşiğinde biliyorumki acıktı alıp emziriyorum göğüslerim doldugu için süt yetiyo yine gaz cıkarıyo uyanmadan ve 7ye kadar da böle uyuyo sonra uyanıyo bi mama daha yerken yine uyuyakalıyo ve 9da tamamen uyanıyo şimdi ben böle bi düzen oturtmakla yanlış bişey mi yaptım acaba?
tüm arkadaşlara soruyorum siz gece bebeğinizi beslemek için illaki tamamen uyanmasını aglamasını mı bekliyosunuz yoksa acıktıgını bildiğiniz saatte uykusunda besliyomusunuz
ya gamze ben dün johnsons baby'nin face sayfasında sacma sapan bi yazı okudum yani bana sacma sapan geldi şimdi sen uykusunda verdim diyince bi de sen yorum yap istedim...bak ordaki yazıyı aynen aktarıyorum
bizim babacıkta öyle gittik baktı bebiş uyudu içinde hemen aldı inşallahh çok sever minnoşunnn salıncağını. kurması da kolay zaten.
bebeğinizi uyuturken yüzünü örtüyo musunuz?
bizimki ışığa ya da başka herhangi bi şeye dikkatle bakıyo o gözler bi türlü kapanmıo
tülbentle örtersem bi kaç saniye mızırdanıyo istemem gibilerinden sonra anında kapanan gözler ve uykuya dalış
kızlar ben daha bebeğimin eldivenini çıkarmadım kötümü ediyorum ya 2,5aylık olduk bi sefer çıkardım yüzünün heryerini çizdi saçını tuttu ağladı elini çekiyorum yine tutuyo yine ağlıyo
meraba teyzoşlarrr bakınn benn büyüyommmm:)
alıştırmamışsın cnm ya kötü olmuş oda bu zmna kdr elleri kapalı olduundan açınca neye uğradığını şaşırıyo..elleri keşfetmesi ve zihinsel gelişimi için öenmliymiş..bn tırnaklarını iyice kesiyorm çizemiyo yüzünü yavaş yavaş alıştr artk eldivenlik halleri kalmadı..
ben acıktığını bildiğim saatte kalkıp uyku arasında emziriorum gazını çıkarıyorum sonra devam edio uykusuna..
bir haftadır örtmeye başladım böylece daha kolay uykuya dalıyobebeğinizi uyuturken yüzünü örtüyo musunuz?
bizimki ışığa ya da başka herhangi bi şeye dikkatle bakıyo o gözler bi türlü kapanmıo
tülbentle örtersem bi kaç saniye mızırdanıyo istemem gibilerinden sonra anında kapanan gözler ve uykuya dalış
ben eldivenlerini yaklaşık bi yirmi gün falan takmışımdır sonra hiç takmadımkızlar ben daha bebeğimin eldivenini çıkarmadım kötümü ediyorum ya 2,5aylık olduk bi sefer çıkardım yüzünün heryerini çizdi saçını tuttu ağladı elini çekiyorum yine tutuyo yine ağlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?