2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bben ağlayıp uyanmasını bekliyorum. zaten emzirmek için alınca uyanıyo. uykuda bebekler için önemli bişey. ben uyandığı için bekliyorum acıksın ve uyansın

benimki açlığını mı hissetmio anlamadımki bikaç kez ellemedim sabaha kadar uyumuşuz sonra üzüldüm aç kaldı die şimdi saat kurup kalkıyorum

canım cıkar cıkar cizsin cizdikçe öğrenecek çizmemesi gerektiğini tırnaklarını kesersin cok cabuk uzuyu tabi o ayrı kenarı kösesi çizerse de ertesi güne geciyo üzülme ellerini tanıması lazım ağzına alması cok cok emmesi lazım üşüyo filan zannetme 2 günde alışıyo eller parmaklar hareket edince kan dolasımı hızlanıyo ve ısınıyo bişeyler tutmayı da öğrenmesi lazı cıkar sen cıkar:)

hoş geldiniz
bizimde perşembe 2. ay aşılarımız var dediğin gibi inş. sorunsuz atlatırız

Ben geldimmm yemek yedim sonra sağım yaptım sütü dolaba koydum akşam giderken götürürüm buda fıstığım süslenmişte gezmelere gidiyor ayyy yerim ben onu kara kızımmm benimmmm özledim ya
afiyet olsun canım

meraba teyzoşlarrr bakınn benn büyüyommmm:)

bebişleriniz çok tatlı anneleri maaşallah allah nazardan korusun tüm yavruları

beren akşam 9 gibi uyuyo gece 2lerde kalkıyo kendi mızıldanıyo emziriyorum direk uyuyo bidaha sabaha karşı uyanıyo kendi tekrar emziriyorum uyuyo.1-2 defa gece hiç uyanmadı ben uyandım öle meme verdim.onun haricinde kendi uyanıyo

kızlar sormam gereken bır sey var ve cok acıl cevaplamanız gerekıyor

doğum sonrası nasıl korunuyosunuz ben hala adet olmadım acaba ıkıncı bebısmı oldu yanlıslıkla

yok güzelim dur naptın anaaam flaş haber olur topiğimize:)) adet olmamız 3 ayı bulabilirmiş hatta 6 ayı bulanlar da varmış benim doktor öle sölemişti ama adet olmamamız hamile kalmayacağımız anlamına gelmediği için mutlaka korunmamız gerekiyomuş valla ben ilaç da kullanamam vücuduma bişey de taktıramam bi zahmet kocacım korunuversin herseyi ben mi yapcam ya keyfinden taviz veriversin azcık

güneeşş ben o küçücük meleği yerim ya cok tatlı uyuyo maşallahh salıncağınız da bizimkinin aynısı sanki cok kullanışlı valla Allah icad edenden razı olsun:)

Bu da anneannesinin kuzuma yapmış olduğu tütüsü

Eklentiler

• $250520124946.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 27
  • $579574_10150877910082819_624382818_9921443_1924694077_n.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 57
  • $389706_10150784300972819_624382818_9775202_2091176491_n.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 42
kızlar ben bu ay günüm gelmesine rağmen regl olmadım korktum ya yoksa geçen ay olduğum regl değilmiydi? ama 1 hafta sürdü offff niye olmadım ya(

canım ben prima turuncu paket kullanıyorum 3 numara 6-9 kg fiyatı 14 Tl. 50 adet var...
4 no büyük gelmezmi...

3 numara 74 lü olan paketten almıştım kuzum 23 tl veriyorum ama çok sıkıyor altını açtığımda bacakları kıpkırmızı iz oluyor 4 de büyük geldi turuncu paket alayım bari 4 kalsın biraz daha büyüdüğünde kullanayım

Kuzum benimki de 6200 ama kesiyor gerdirmeden bağlayıncada kakası çıkıyor batıyor ben bez bağlamayı beceremiyom mu yaa

kızlar ben bu ay günüm gelmesine rağmen regl olmadım korktum ya yoksa geçen ay olduğum regl değilmiydi? ama 1 hafta sürdü offff niye olmadım ya(

yok güzelim regl diildir o büyük ihtimalle ara kanamalar olabilirmiş öle vücut hala doğumdan kalanları atıyomuş ama korunmayı da elden bırakmamak lazım

yok be güzelim beceremediğinden diil senin fıstıgın bacakları tombiştir belki her beebk aynı olmuyoki annesi en iisini sen bilirsin bebeğin için bi de o turuncu paketi dene bakalım nasıl olcak

bebek salıncağından bahsetmişsiniz

bizde pazar günü forum istanbuldaki e bebek mağzasına gittik
bebek hamaklarna bakmaya 199 tl ye çok güzel bi hamak vardı ellerinde 1 tane varmış oda teşhirdeki
ona da %10 indirim de yapıyorlardı nerdeyse alıyorduk sonra eşime dedim ki
yani uğur o kadar para vereceğimize neden duvara bir kanca asmıyorsun yaparız bi hamak oda salıncak oda salıncak sonuçta amaç aynı değil mi dedim tamam görsel olarak çok güzel havalı bişi ama sonuçta birkaç ay için de o parayı vermek istemedim

eve geldik eşim hemen koçtaşa gitti gerekli malzemeyi aldı ve çok pratik istediğimde kaldırabileceğim bir hamağı oldu oğlumun
kaça mal oldu dersiniz sadece 15 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…