- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.721
meraba teyzoşlarrr bakınn benn büyüyommmm:)
bben ağlayıp uyanmasını bekliyorum. zaten emzirmek için alınca uyanıyo. uykuda bebekler için önemli bişey. ben uyandığı için bekliyorum acıksın ve uyansın
kızlar ben daha bebeğimin eldivenini çıkarmadım kötümü ediyorum ya 2,5aylık olduk bi sefer çıkardım yüzünün heryerini çizdi saçını tuttu ağladı elini çekiyorum yine tutuyo yine ağlıyo
kızlar sormam gereken bır sey var ve cok acıl cevaplamanız gerekıyor
doğum sonrası nasıl korunuyosunuz ben hala adet olmadım acaba ıkıncı bebısmı oldu yanlıslıkla
hoş geldinizSlm güzel anneneler ve kuzucukları.
10 gündür evde yoktuk,anneannemize gittik,gezdik geldik:)Hepimizin kuzuların büyümüş fotolar süper hepsi birbirinden şeker olmuş yerim ben onları.Perşembe günü aşılarımız var.Umarım sorunsuz atlatırız.Salıncaktan bahsedilmiş biz de çok memnunuz hemen fotomuzu da ekleyelim.
afiyet olsun canımBen geldimmm yemek yedim sonra sağım yaptım sütü dolaba koydum akşam giderken götürürüm buda fıstığım süslenmişte gezmelere gidiyor ayyy yerim ben onu kara kızımmm benimmmm özledim ya
meraba teyzoşlarrr bakınn benn büyüyommmm:)
doğum sonrası nasıl korunuyosunuz ben hala adet olmadım acaba ıkıncı bebısmı oldu yanlıslıkla
ya gamze ben dün johnsons baby'nin face sayfasında sacma sapan bi yazı okudum yani bana sacma sapan geldi şimdi sen uykusunda verdim diyince bi de sen yorum yap istedim...bak ordaki yazıyı aynen aktarıyorum
"bazı aileler bebekleri gece acıktıgı için uyanmasın diye bebek uyurken biberonla besliyorlar siz bu konu da ne üşünüyosunuz?"
ben bu soruda bu bazi ailelerle ilgili olumsuz düşünüldüğü msjını aldım bilmiyorum ben mi alınganlık yaptım ama ben de Naz'ı akşamları 9 da yatırıyorum kendisi uyuyo normalde 2 ya da 3 saatte bir beslediğim için 11--11.30 gibi acıkmış olabilecegini bildiğimden ve benim kızım zaten hem süt hem mamayla beslendiğinden o saatlerde mamasını hazırlayıp uykusunu bölmesini beklemeden veriyorum gayet güzel yiyo gazını cıkarıyo o sırada bile uyanmadan uykusuna devam ediyo böyle yatırırnca saat 4 gibi hareket ediyo beşiğinde biliyorumki acıktı alıp emziriyorum göğüslerim doldugu için süt yetiyo yine gaz cıkarıyo uyanmadan ve 7ye kadar da böle uyuyo sonra uyanıyo bi mama daha yerken yine uyuyakalıyo ve 9da tamamen uyanıyo şimdi ben böle bi düzen oturtmakla yanlış bişey mi yaptım acaba?
tüm arkadaşlara soruyorum siz gece bebeğinizi beslemek için illaki tamamen uyanmasını aglamasını mı bekliyosunuz yoksa acıktıgını bildiğiniz saatte uykusunda besliyomusunuz
canım ben prima turuncu paket kullanıyorum 3 numara 6-9 kg fiyatı 14 Tl. 50 adet var...
4 no büyük gelmezmi...
cinselliğe biz de başladık ama dediğin gibi sırf kendimi beğenmediğimden eşim de beni beğenmiyo sanıyodum ki gecen gece oturdu uzun uzun konuştu benimle senin gözmdeki yerin asla değişmedi benim için daha güzelsün daha kıymetlisin bana dünya güzeli bişey doğurdun kendini beğenmemezl,ik edip durma döverim seni dedi:)) ondan sonra bana da bi iştah geldi ve eski günlere döndük cok sükür sen de kendi kendine böle düşünme inan beyler için durum öle olmayabilio...
oyy kıyamam ben o kuzuya ay bunlar bile bilio özlemeyi ya Allah hiç birimizi yavrularımızdan ayırmasın canım...ay sakın dökme sütlerini ya onların bi damlası bile nimet sütün yaradıgı için çiş yapıyo kızın ver nolucak emzirebildiğin yerde emzirirsin onun dısında taze ya da dolaptan sağdıgın sütü verirsin yapma dökme...
canım ya benim kız şuan 5800 ben hala 2 numara kullanıyorum kesme falan yapmıyo 3'e bile gecmedik yani senin kuzucuk kac kiloki 4 takıyosun cok mu gerdirerek baglıyosunki 3 kesiyo acaba ya da dediğin gibi çıtçıtlılar sıkıstırdıgından da kesmiş olabilir onları buyuk al yada bi kaç tane kilot al o da cok rahat oluyo böle fırfırlı falan şirin de duruyo cıtcıtlı gibi gerdirmiyo da...
kızlar ben bu ay günüm gelmesine rağmen regl olmadım korktum ya yoksa geçen ay olduğum regl değilmiydi? ama 1 hafta sürdü offff niye olmadım ya(
3 numara 74 lü olan paketten almıştım kuzum 23 tl veriyorum ama çok sıkıyor altını açtığımda bacakları kıpkırmızı iz oluyor 4 de büyük geldi turuncu paket alayım bari 4 kalsın biraz daha büyüdüğünde kullanayım
Kuzum benimki de 6200 ama kesiyor gerdirmeden bağlayıncada kakası çıkıyor batıyor ben bez bağlamayı beceremiyom mu yaa
Bu da anneannesinin kuzuma yapmış olduğu tütüsü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?