2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sormam gereken bır sey var ve cok acıl cevaplamanız gerekıyor

doğum sonrası nasıl korunuyosunuz ben hala adet olmadım acaba ıkıncı bebısmı oldu yanlıslıkla

kociş korunuyor kuzum bizde bende öyle bi panik olmuştum doğum sonrası ilk finkfink korunmadan olduydu kanamam bittikten 4 gün sonra yine 2 gün kanamam oldu ki ben zaten normalde adetim 3 gün olur bu ay olmadı 10 gün geçti hemen test yaptım sorun yok demek ki adet değilmiş o kanama :)

Özlem'cim ben de senin kuzuyu yerimm çok şeker maşallah.aynenn çok büyük rahatlık şu salıncak,hoş bazen hiçbirşey fayda etmiyor ama baya bir oyalanıyor güle güle kullansın kuzucuklarımız:)

kimsede problem olmadı okuduğum kadarıyla,inşallah ateşsiz atlatırız bizler de.

bnm velet sbhtan beri uyuyo özledim onu bee uyandırmayda kıyamıyorm..sbh öyle güzel yattıkki onu yastığın üstüne koydum kolumla sarmaladım yastığı bnde yanına sokuldum..böyle saçlarını koklaya koklaya uyumuşuz 12 buçua kdr..ayyy çok seviyorm baba gttkten sonra koyun koyuna yatmayı..şimdi kafasına bi ısırık atmayı istedim..

eşime ve çocuma eşit davranıyomuşum.anne ve sevgili olmayı dengelemekte tam bi ustaymışım..çocukla ilgilendikten sonra eşimede vakit ayırabiliyomuşum :)) doğru

bana da aynısı çıktı canm
bu arada bernysita seni çok merak ediyorum ben
çat çat söyleyen çabuk kızan aklındaki neyse dilindeki de o olan biraz agresif kısaca huysuz ve tatlı kadın tarzında biriymişsn gibi geliyo yazdıklarından

Ama sen böyle yazınca ben hislendim kuzum yaa bende eşimi gönderip kızımla uyuyorduk taa 10-11 e kadar şimdi sabahın altısında kalkıyorum böhüüüüühem en azından kuzun yanında uyuyo olsada canım yaa

mrhba kızlar bişey sorucam bebekleriniz 1 ayda kaç gram aldılar.benimki 1 ayda 950 gram almış.acaba az mı diyorum.benim oğlum biraz zayıf doğdu 2900 gramdı doğduğunda.şimdi gören nekadar ufak bebeğin deyince moralim bozuluyor.950 gram azmı ki?

alaprensesin eldivenlerini hala çıkarmadın mı annesi

Alya karar kuzum benim ya ne tatlı olmuş... kokoş alyacık... Allah seni nazarlardan korusun prensesim...

yerimmm ben onuuuuu ya maşallah kokoşşş

tşrkler teyzeleri:) hepimizin bebişleri prenses ve prens:) bebek olurda çirkin olurmu hiç,
maymunların yavrusu bile ne güzel oluo

kkelebek cnm eldivenleri cıkarmşdım ama bzm ev okadar sogukki,
mesela bize tanıdıklar geldigi zaman cocuklarını sıkı giydirip öyle getiriolar düşün
bizimki uyurken ellerinide teslim olmuş gibi yukarda tuttugu için buzz gibi oluo
o yüzden kıyamıorum yoksa bi saniye tutmam eldivenle, hissetmesi tanıması için eldivenle durması
hiç olumlu değil ama napim teyzesi sen söyle:26:
zaten eldiveni cıkarınca daha bi tatlı oluolar offf yaz gel artk yaaa nolurrrrrrrrrr

CITLENBİK canım o aspiratörden memnun kaldınmı bizimde sürekli burnumuz tıkalı... fiyatı ne kadara aldın netten baktım 50 tl fln diyor...

:

çok memnunum aşkım.önceden otribebe alacağıma keşke bundan alsaymışım dedim.otribebenin herzaman yedek uçlarınada para vermek gerekiyor hemde bebevak gibi hepsini almıyor müküslerin.bu yedek uçsuz fırçası var onunla yıkayıp kullanıyosun içinede bir tane yedek koymuşlar olurya kaybolursa felan diye.çok memnunum snyeler içersinde hemen olup bitiyor .kendimde denedim sanki rüzgar esiyo gibi bi sakıncası yok.fiyatı da 55 liraya kargo ücreti yok kapıda ödüyosun.sadece nette var eczanelere sordum depoda felan varmı diye yok.
http://www.bebevak.com.tr/

Son düzenleme:

büyüdüklerinde deriz gare senin sümüğün için bile dünya para harcadık die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…