- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.741
kızlar sormam gereken bır sey var ve cok acıl cevaplamanız gerekıyor
doğum sonrası nasıl korunuyosunuz ben hala adet olmadım acaba ıkıncı bebısmı oldu yanlıslıkla
Özlem'cim ben de senin kuzuyu yerimm çok şeker maşallah.aynenn çok büyük rahatlık şu salıncak,hoş bazen hiçbirşey fayda etmiyor ama baya bir oyalanıyor güle güle kullansın kuzucuklarımız:)yok güzelim dur naptın anaaam flaş haber olur topiğimize:)) adet olmamız 3 ayı bulabilirmiş hatta 6 ayı bulanlar da varmış benim doktor öle sölemişti ama adet olmamamız hamile kalmayacağımız anlamına gelmediği için mutlaka korunmamız gerekiyomuş valla ben ilaç da kullanamam vücuduma bişey de taktıramam bi zahmet kocacım korunuversin herseyi ben mi yapcam ya keyfinden taviz veriversin azcık
güneeşş ben o küçücük meleği yerim ya cok tatlı uyuyo maşallahh salıncağınız da bizimkinin aynısı sanki cok kullanışlı valla Allah icad edenden razı olsun:)
hoş geldiniz
bizimde perşembe 2. ay aşılarımız var dediğin gibi inş. sorunsuz atlatırız
afiyet olsun canım
bebişleriniz çok tatlı anneleri maaşallahallah nazardan korusun tüm yavruları
ay maşallah annesine benziyo sanırım çok tatlı
eşime ve çocuma eşit davranıyomuşum.anne ve sevgili olmayı dengelemekte tam bi ustaymışım..çocukla ilgilendikten sonra eşimede vakit ayırabiliyomuşum :)) doğru
bnm velet sbhtan beri uyuyo özledim onu bee uyandırmayda kıyamıyorm..sbh öyle güzel yattıkki onu yastığın üstüne koydum kolumla sarmaladım yastığı bnde yanına sokuldum..böyle saçlarını koklaya koklaya uyumuşuz 12 buçua kdr..ayyy çok seviyorm baba gttkten sonra koyun koyuna yatmayı..şimdi kafasına bi ısırık atmayı istedim..
sıpam uyurken 2 çeşit pasta yaptım bi tatlı bi tuzlu dahada yapasım var
slm kızlar...
ay ne kadar kasvetli bi hava var dışarıda yaa içim karardı. işlerimi bitirip kızımı ancak uyutabildim bu saate kadar.
Alyaprenses kızın bir prenses olmuş gerçekten. yerim ben onun bantını...
alaprensesin eldivenlerini hala çıkarmadın mı annesi
Alya karar kuzum benim ya ne tatlı olmuş... kokoş alyacık...Allah seni nazarlardan korusun prensesim...
yerimmm ben onuuuuu ya maşallah kokoşşş
hoş geldiniz
bizimde perşembe 2. ay aşılarımız var dediğin gibi inş. sorunsuz atlatırız
afiyet olsun canım
bebişleriniz çok tatlı anneleri maaşallahallah nazardan korusun tüm yavruları
Ayy kuzum sizin ev nirde çaya geleyim iş çıkışı
bendeee kızlar nerdesınız il olarak ve ne iş yapyosunuz
Ayy kuzum sizin ev nirde çaya geleyim iş çıkışı
CITLENBİK canım o aspiratörden memnun kaldınmı bizimde sürekli burnumuz tıkalı... fiyatı ne kadara aldın netten baktım 50 tl fln diyor...
:
çok memnunum aşkım.önceden otribebe alacağıma keşke bundan alsaymışım dedim.otribebenin herzaman yedek uçlarınada para vermek gerekiyor hemde bebevak gibi hepsini almıyor müküslerin.bu yedek uçsuz fırçası var onunla yıkayıp kullanıyosun içinede bir tane yedek koymuşlar olurya kaybolursa felan diye.çok memnunum snyeler içersinde hemen olup bitiyor .kendimde denedim sanki rüzgar esiyo gibi bi sakıncası yok.fiyatı da 55 liraya kargo ücreti yok kapıda ödüyosun.sadece nette var eczanelere sordum depoda felan varmı diye yok.
BebeVak Burun Aspiratr Nasal Aspiratr - Akntsz Burunlar, Mutlu Bebekler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?