- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.761
büyüdüklerinde deriz gare senin sümüğün için bile dünya para harcadık die
kkelebek cnm eldivenleri cıkarmşdım ama bzm ev okadar sogukki,
mesela bize tanıdıklar geldigi zaman cocuklarını sıkı giydirip öyle getiriolar düşün
bizimki uyurken ellerinide teslim olmuş gibi yukarda tuttugu için buzz gibi oluo
o yüzden kıyamıorum yoksa bi saniye tutmam eldivenle, hissetmesi tanıması için eldivenle durması
hiç olumlu değil ama napim teyzesi sen söyle:26:
zaten eldiveni cıkarınca daha bi tatlı oluolar offf yaz gel artk yaaa nolurrrrrrrrrr
mrhba kızlar bişey sorucam bebekleriniz 1 ayda kaç gram aldılar.benimki 1 ayda 950 gram almış.acaba az mı diyorum.benim oğlum biraz zayıf doğdu 2900 gramdı doğduğunda.şimdi gören nekadar ufak bebeğin deyince moralim bozuluyor.950 gram azmı ki?
bana da aynısı çıktı canm
bu arada bernysita seni çok merak ediyorum ben
çat çat söyleyen çabuk kızan aklındaki neyse dilindeki de o olan biraz agresif kısaca huysuz ve tatlı kadın tarzında biriymişsn gibi geliyo yazdıklarından
mrhba kızlar bişey sorucam bebekleriniz 1 ayda kaç gram aldılar.benimki 1 ayda 950 gram almış.acaba az mı diyorum.benim oğlum biraz zayıf doğdu 2900 gramdı doğduğunda.şimdi gören nekadar ufak bebeğin deyince moralim bozuluyor.950 gram azmı ki?
Maaşallah kuzum, çok tatlısınmeraba teyzoşlarrr bakınn benn büyüyommmm:)
Evet ben de bazen örtüyorum, ellerini de sıkı sıkı utyorum öylece uyuyorbebeğinizi uyuturken yüzünü örtüyo musunuz?
bizimki ışığa ya da başka herhangi bi şeye dikkatle bakıyo o gözler bi türlü kapanmıo
tülbentle örtersem bi kaç saniye mızırdanıyo istemem gibilerinden sonra anında kapanan gözler ve uykuya dalış
Ay artık çıkar, ben hiç takmadım hemen hemen, artık haftada bir kesiyorum tırnaklarını, sıpanın tırnak dipleri bir pis oluyor ki, ben utanıyorum resmenkızlar ben daha bebeğimin eldivenini çıkarmadım kötümü ediyorum ya 2,5aylık olduk bi sefer çıkardım yüzünün heryerini çizdi saçını tuttu ağladı elini çekiyorum yine tutuyo yine ağlıyo
Çok güel bu kara kız ya, canım benimBen geldimmm yemek yedim sonra sağım yaptım sütü dolaba koydum akşam giderken götürürüm buda fıstığım süslenmişte gezmelere gidiyor ayyy yerim ben onu kara kızımmm benimmmm özledim ya
Çıkarın hadi, olmaz bi şeybende pek çıkarmıyorum. elleri buz gbin oluyo çıkarınca( demek çıkarmalymış.. ne yapsam bilemedim
İşte birkaç foto da bizden:)
Dilini ısır, k.ıçını kaşı, biz hasretiz uzun uykulara, sen ne diyonbenimki açlığını mı hissetmio anlamadımki bikaç kez ellemedim sabaha kadar uyumuşuz sonra üzüldüm aç kaldı die şimdi saat kurup kalkıyorum
Genelde oğlan koruyor beni, fırsat vermiyor baya ama yine de Koca prezerv. ile korunuyorkızlar sormam gereken bır sey var ve cok acıl cevaplamanız gerekıyor
doğum sonrası nasıl korunuyosunuz ben hala adet olmadım acaba ıkıncı bebısmı oldu yanlıslıkla
Ay tatlılığa bak, maaşallah, özlellikle son resme bayılıyorumBu da anneannesinin kuzuma yapmış olduğu tütüsü
Evet biz de aynısını düşündük, belki baba yapacak bu hafta sonu.bebek salıncağından bahsetmişsiniz
bizde pazar günü forum istanbuldaki e bebek mağzasına gittik
bebek hamaklarna bakmaya 199 tl ye çok güzel bi hamak vardı ellerinde 1 tane varmış oda teşhirdeki
ona da %10 indirim de yapıyorlardı nerdeyse alıyorduk sonra eşime dedim ki
yani uğur o kadar para vereceğimize neden duvara bir kanca asmıyorsun yaparız bi hamak oda salıncak oda salıncak sonuçta amaç aynı değil mi dedim tamam görsel olarak çok güzel havalı bişi ama sonuçta birkaç ay için de o parayı vermek istemedim
eve geldik eşim hemen koçtaşa gitti gerekli malzemeyi aldı ve çok pratik istediğimde kaldırabileceğim bir hamağı oldu oğlumun
kaça mal oldu dersiniz sadece 15 tl
Ay ya özendim resmen uyku gözümden akıyor ama oğlan 20 dklık uykularla akşamı ediyor, deli olacambnm velet sbhtan beri uyuyo özledim onu bee uyandırmayda kıyamıyorm..sbh öyle güzel yattıkki onu yastığın üstüne koydum kolumla sarmaladım yastığı bnde yanına sokuldum..böyle saçlarını koklaya koklaya uyumuşuz 12 buçua kdr..ayyy çok seviyorm baba gttkten sonra koyun koyuna yatmayı..şimdi kafasına bi ısırık atmayı istedim..
Of ya sizi okuyunca benim oğlanın modelini merak ettim, bir alt model almışım ben onu, uyku modu olmayandansıpam uyurken 2 çeşit pasta yaptım bi tatlı bi tuzlu dahada yapasım var
Ama sen böyle yazınca ben hislendim kuzum yaa bende eşimi gönderip kızımla uyuyorduk taa 10-11 e kadar şimdi sabahın altısında kalkıyorum böhüüüüühem en azından kuzun yanında uyuyo olsada canım yaa
Kızlar çok sevindirik oldum sizle paylaşmak istedim bizim oranın haberlerine göz atayım dedim sovyetler zamanında bankalarda batan paraları veriyorlarmış eşimin babası o 3 yaşındayken ölmüş adam hastalığın çaresi olmadığını anlayınca bütün parasını çocukların adına bankaya yatırmış 18 de kullansınlar diye sonra batmış paralar şimdi o paralar iade ediliyormuş ordaki teyzemleri falan aradım doğruymuş 1 haziranda başlıyorlarmış kızım kısmetiyle geldi valla
Dilini ısır, k.ıçını kaşı, biz hasretiz uzun uykulara, sen ne diyon
gündüz bi gram uykumuz yok yarım saat uyuyup uyanıo. gecede 1de uyuyo zorla sallaya sallaya gece emziriorum 1kez sonra 6-6.30da biuyanıo tam uyanaıo.hala dilimi ısrıyım mı:)
bana da aynısı çıktı canm
bu arada bernysita seni çok merak ediyorum ben
çat çat söyleyen çabuk kızan aklındaki neyse dilindeki de o olan biraz agresif kısaca huysuz ve tatlı kadın tarzında biriymişsn gibi geliyo yazdıklarından
ama öyle demeeene diim kuzum herkesn bi hytı var kimisi çalışmk zorunda kimisi çlşmak zorunda olsa bile çalışmamakta :)) bnde gül gibi mesleğimi yapmıyorm gerçi hytımı kökten değiştren kararlar aldm oda etken ama bnm annemde çalışıyodu ve bn kreşte ananede babannede büyüdm..babannem hep derdi "öyle içlenirdinki annenin yokluğuna bi köşede sessiz sessiz ağlardın anneni özleyince" diye..ve bn o günleri htrlıyorm..herşeyimi verrdm annem yanımda olsn beslenme çantamı o hazrlayp bni okula o yollasın deli gibi özenrdm annesi evde olan çocuklara..o çok ayrı bişey ya bn yani yüreğimin derinlerinde hissettm o anneme en ihtiyacım olduu zmnlarda yanımda olmamasını onu koklayarak uyumanın özlemini...akşm geliyodu ztn kçk bi çock olrk bnde erkn yatıyodm fln filan öyle geçti..kardeşim doğunca istifa etti onun hep yanındaydı brzda o yzdn nefret ettm kardeşimden o zmnlar..neyse yaa eskilere döndüm kötü oldm bn bunu istedm her an oğlumun yanında olp onu koklayarak uyumak..şimdi şunu diyenler olablr kimse keyfnden çlşmıyo yada biz ekonomik açıdan rahatızda bn çlşmıyorm fln..inanki eşim komk bi rakam alıyo ve kiramız o rakama göre yüksek sayılır..ama ne olursa olsn bn başta kndime söz verdm anne olnca bn çocuma annemin bna yaptını yapmıcam..annem kötü bişey yapmadı elbet çalştı kazandı emekli oldu şimdi rahat..olsun bn emekli olmıycam belki çokda zorda kalcam ilerde ama Allah bna ömür verrse oğlumun en güzel anlarında yanında olcam..tabi bu bnm yaşadıklarım..hmn yanlış anlaşılmasın çalışan kazanan kadınlara saygım var herkes kendi rolünü oynuyo hayat sahnesinde..snn vesilenle brz döküldüm azericim :)) yani sna kesinlikle en ufak lafım yok..
Ay çok sevindim ya, düşünsen aklına gelmez, bak allahın işine, kısmeti nasıl göndereceği belli olmuyor, bir an evvel alırsınız inşallah
ama öyle demeeene diim kuzum herkesn bi hytı var kimisi çalışmk zorunda kimisi çlşmak zorunda olsa bile çalışmamakta :)) bnde gül gibi mesleğimi yapmıyorm gerçi hytımı kökten değiştren kararlar aldm oda etken ama bnm annemde çalışıyodu ve bn kreşte ananede babannede büyüdm..babannem hep derdi "öyle içlenirdinki annenin yokluğuna bi köşede sessiz sessiz ağlardın anneni özleyince" diye..ve bn o günleri htrlıyorm..herşeyimi verrdm annem yanımda olsn beslenme çantamı o hazrlayp bni okula o yollasın deli gibi özenrdm annesi evde olan çocuklara..o çok ayrı bişey ya bn yani yüreğimin derinlerinde hissettm o anneme en ihtiyacım olduu zmnlarda yanımda olmamasını onu koklayarak uyumanın özlemini...akşm geliyodu ztn kçk bi çock olrk bnde erkn yatıyodm fln filan öyle geçti..kardeşim doğunca istifa etti onun hep yanındaydı brzda o yzdn nefret ettm kardeşimden o zmnlar..neyse yaa eskilere döndüm kötü oldm bn bunu istedm her an oğlumun yanında olp onu koklayarak uyumak..şimdi şunu diyenler olablr kimse keyfnden çlşmıyo yada biz ekonomik açıdan rahatızda bn çlşmıyorm fln..inanki eşim komk bi rakam alıyo ve kiramız o rakama göre yüksek sayılır..ama ne olursa olsn bn başta kndime söz verdm anne olnca bn çocuma annemin bna yaptını yapmıcam..annem kötü bişey yapmadı elbet çalştı kazandı emekli oldu şimdi rahat..olsun bn emekli olmıycam belki çokda zorda kalcam ilerde ama Allah bna ömür verrse oğlumun en güzel anlarında yanında olcam..tabi bu bnm yaşadıklarım..hmn yanlış anlaşılmasın çalışan kazanan kadınlara saygım var herkes kendi rolünü oynuyo hayat sahnesinde..snn vesilenle brz döküldüm azericim :)) yani sna kesinlikle en ufak lafım yok..
bana da aynısı çıktı, kopyalayıp eşime yolladım bakalım doğrumuymuş..kelebek gaz için zinco bana iyi geldi, bi kaç gündür gece ağlamaları bitti şükür..inş. sen de biran önce kurtulursun gazdan..bir de hala kusuyor mu kuzun?
Bunları okuyunca bi tuhaf oldum be kuzum ama başka bi ülkede binbirtürlü zorluklarla alınmış çalışma izni ve ona dayalı oturma izni olunca ve kızım benim pasaportuma ve iznime bağlı olunca onun geleceği için işi bırakamam bıraktığım an iznim biter ve kaçak durumuna geçerim inş. kızım büyüdüğü zaman bunları anlar ilk başta ben aldığım için izni eşimin de izni bana bağlı bi çıksam buradaki bütün hayatımız alt üst olur eşim yeni iş yeri açtı bide hepsi birbirine girer kuzum benim işe çıkmama çok tepki gösterenler var daha çok küçük bebek ne diye işe çıktın ama doğum iznim bitti ve işe gelmesem işime son verilir ah ahh bi anlatsam ama senin yazdıkların tam başka bi boyut ona belki çok iyi bi gelecek hazırlaya bilirim ama bazı şeyler yine eksik kalacak bu yüzden kendimi suçlu hiss ediyorum
İnşallah kuzumm ya
okadar duygulandırdınki beni
zaten bu günlerde okadar berbatımki çalşacagım aklıma geldkiçe fıttırıyorum
ben işten gelince eğer bebeğim dudagını büzüp ağlarsa ben kahrolurum mahvolurum
okadar mecburuzki benm çalşmama, ha dediğin gibi bende ii bi rakam almıorum ama
en azndan kızımın masraflarını bnm maaşımla karşılarız
ben istifa etmek istiorum ama eşim annem babam kayınvalidem kayınpederim beni mahvederler
yüzüme bile bakmazlar bida
işe başlayana kadar kıymetsizdim zaten işe girdikden snra kıymete bndim,
napsam acaba işyerinde şabanın kendini köyden kovdurması gibi bende kendimi işten kovdurmayamı çalşsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?