2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ben Aden nezaman uyanırsa ozaman mamasını veriyorum biliyorsun uykuda onların gelişimi için yedikleri kadar önemli hiç bölmüyorum o canı kaçta isterse ozaman kalkıyo ilk gece uykusu 5 yada 6 saat sürüyo zaten diğerleri 3 saatte bir kalkıp yiyo yatırma problemim hiç olmadı mamasını yiyor sonra kendisi yatağına koyunca uyuyor gazınıda çıkarmıyorum o kendi çıkarıyo...

cnm ben aden tooplasan 5 gün eldiven belki takdım elleri hep acıkdı yüzünü yolduda kanattıda ama cizikleri hemen geçti tırnaklarını uyurken kesiyorum ve bebekler merak etme kuzum ellerinden üşütmezler adenin elleride hep buz gibiydi ama şimdi sıcak ve oyuncaklarını tutuyo ilk zamanlar o gördüğün saçları varya onları yoluyodu ben yolmuşum gibi ağlıyodu ve uzun bir süre yani ben elini çekene kadarda yoluyodu ama şimdi hiç ellemiyo

slm kızlar bizde bugün göz dr giittik kızımın gözü hem akıyo hem çapaklanıyo sabah öğle akşam 15 kere masaj yapılacak 1 yaşına kadar geçmese ameliyat olacakmış ama yüzde 90 geçebilir dedi kalça çıkıklığınada baktırdık dr iyi çıkık yok dedi şuan 2 aylık olduk 6 kilo 59 cm olmuş oda geçen ay 1 kilo almış bu ayda 850 gr almışşş göz haricinde çok iyi Allaha şükürr

canım ben bi yerde okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama çok sık ve kuvvetle de temizlememek de lazımmış burun içini, doğal olan yani burnu koruyan sümükler de varmış, tahriş edebilirmişiz bebişin burnunu.

600 gramdan sonrası normal diye biliyorum, zaten artık ilk aydaki kadar kilo almayacaklarmış. bebeklerde bizler gibi bence, bünyeleri, kemik yapıları herşeyleri farklı kıyaslamamak lazım, sağlık sorunu yoksa kilosunu takma..

canım günde 9 diyor ama sen anne sütü de veriyorsan o kadar verme, benim kızım artık mama almıyor daha doğrusu biberon almıyor ama kullananlardan okuduğum kadarıyla mamayla beslenenler kabızlık yaşamasın diye su da veriyorlarmış.

alyaprenses önce duygulandırdın sonra güldürdün beni, aklıma havuza işeme sahnesi geldi

çalışan anneler bebeğinizle ne kadar vakit geçirdiğinizden ziyade o vakti nasıl geçirdiğiniz de önemli bence, az olur belki ama kaliteli olur. nice ev hanımları var ki tv. başında gününü geçiriyor, evladı bi köşede..siz bazı şeylerin kıymetini daha çok bileceksiniz belki de daha kuvvetli bi bağ kuracaksınız çocuklarınızla..yine de Rabbim kolaylık versin..

Nasılsın canımmm benim kızımda gece öyle uyuyor son 1 haftadır özellikle çok iyi düzene girdik 10 da uyuyor sabah 4 gibi uyanıp yiyor zaten emerken tekrar uyuyor 6:30 da kalkıyor saat 10 kadar bidaha da uyumuyor ama. Bende çok az taktım eldiven saçlarını yolmadı ama serçe parmağını hep burnuna sokuyordu sonrada çıkarmak için yukarı doğru çekiyor bide ağlıyordu yüzünü gözünü de çok çizdi ama dediğin gibi çabuk geçiyor çizikler onun alerjisi benim saçlarıma kucağıma aldığım gibi yapışıyor :)

Tamam kız ne sinirleniyon öyle bi duygusallaştık geçti gittiiiii

geçmiş olsn cnm ya aynısı bizdede var göz olayı yaa..bnde yapiim bari masaj..ameliyat mıı :18:

sıkıntıya girme kuzum benm sen sadece cok güzel duygularını aktardın bze, inan benm eşim şmdi dese bırakırım işimi, sna sonuna kadar katılıorum, ne demek istedini gayet ii anladk sen üzme kendini:)
yerim ben o saçlarıııııııııııııD tmm cnm madem cıkarim eldivenleri cidden

burun için sölediklerin cok mantıklı, bende kbb de çalştıgım için biliorum benm doktorlarda öyle diodu,
işeme sahnesi favorilerimden
son cümlelerine aşık oldum cnm bnm nekadar güzel ifade etmişsin içime az da olsa su serptin cidden cnm bm

çok doğru..şimdi aklıma bi anı geldi..annem işten gelmiş..bnde çizgi film izliyodum..tv başına oturdu ve o zmnın hitlerinden olan yalan rüzgarı dizisini açtı izlemeye başladı..bn başladım ağlamaya salya sümük ağlıyorm..kadın açmadı ya çizgi filmi..kendisi çocuk gelişimi mezunu bir anaokul öğretmeni olrk bunu yaptı yani nasıl bi müptelaysa artık yalan rüzgarına :)) sonra baktm ilgi çekemiyorm sustum napcam..sümüklerimide üstüme sildim hep :)) yıllar yılı dert yolunda ne ilk nede sonuncuyum kahrediyor hayat bni acıların çocuguyum :)))

yok canım her zaman diil çok hışırtılı dolu olduğu zamanlarda alıyorum.3-4 sn yede iş bitiyor.kendimde denedim rüzgar esintisi gibi.
elektrik süpürgesi ne kadar hızlı çalışsa bile onu takınca alet kendi seviyesine indiriyor

Herkese slmmmmm
Kaç ay oldu bilmiyorum ama ben anca geldim :)
Internete girmek benim için lüks artık çok yaramaz bi oğlum var benim :)

ahh canım ahh seni o kadar ii anlıyorum ki benim kız da tam 1 ay emmedi beni ben veriorum o ağlıo almaya çalışıo almıo ben sinirleniorum o sinirlenio karşılıklı sinirlenip ağlıoduk kızımla :) her gelen bişey diodu daha da gıcık oluodum dr.ların biri kaşıkla biri biberonla biri bilmeme neyle ver dediler her kafadan ayrı bi ses çıktı 40ımız cıkana kadar yanımda kalanlar bile herşeye karışınca güya moral veriolar gel gör beni ne hale gelmiştim psikoloji mi kalmıştıki nerdeyse birilerini öldürecektim sinirimden sanki ben keyfimden vermiodum almıodu işte napayım ama sonra aldım kucağıma yastık kızı da üzerine oturttum dier elimlede alttan poposuna pış pış yaparak emzirmeyi denedim sadece 2 dk emdi o kadar mutlu oldum ki sanki o an anne olmuştum sabırla zamanla aldı çok sükür kızım da. ama az çektirmedi bana :) Allah senin de yardımcın olsun sen sevdiğini söylemeye devam et sen onun annesisin ne demek seni sevmio seni herkeslerden cok sevio ve herkeslerden cok sana ihtiyacı var onun moralini yüksek tut ki onun da keyfi yerinde olsun

Noluyuuu kuzumm ya depreşti bütün anıların :))

hehehehe kopardın beni:d
bnm de annem küçük kardeşimi alıp ankaraya gtmişdi,
ablam ben ve babam evde kalmştık, ben 4 yaşındaydım,
annem geldigi güne kadar ağlamştm,
yaprak desenli perdelerimiz vardı, onların arasına dolanıp hüngür hüngür ağlardm,
babam ağlama kızım cık ordan derdi bende kanepenin arkasına sıgınıp orda ağlardm,
ablam yazık oda daha 6 yaşndaydı ama beni teselli ederdi, gel ablacım ben varım
sen ne istersen yaparım al çikolatam senin olsun derdi((
ühühhühü offf ne acıklı bi gün oldu bugün böyleeeeee((((((((((

geçmiş olsn cnm ya aynısı bizdede var göz olayı yaa..bnde yapiim bari masaj..ameliyat mıı :18:

sanada geçmiş olsun canım gözle burun arasına yukarı aşağı masaj yapılması gerekiyomuş göz pınarları tıkalı yukardan aşağı aktığı için o şekil masaj yapılacakmış çocuk biraz ağlasın sadece sol gözünden yaş geliyo çok sulumuş çocuğun gözü benim bir arkadaşımın oğlu 2 yaşında onunda ölemiş hep geçer demişler ihmal etmiş şimdi uğraşıp duruyo çocuğun gözüne bişey sokup temizliyomuş dr tamponla galiba ve prefesörün kliniğine gidiyo her ay 350 tl veriyo para önemli değil yeterki iyi olsunlarrrr

Bunun üstüne bende anlatmasam olmaz ama
Babamın anaannesi öldüğünde annem beni yengeme bırakmış oraya götümemek için 1 hafta yas olmuş döndüğünde ben ne kucağına gitmişim ne sarılmışım anneme 3 yaşım varmış git sen benim annem değilsin diyormuşum annem anlatır hala da ağlar ben hatırlamıyorum o ayrı konu ama anı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…