2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kıslar herkes tatile çıkmış bakıyorum benim eşimde bugün yurtdışına gitti yalnız kaldım bebişimle ama bayramda anneme gidicem orda kalcam

günaydın arkadaşlar.
ah ah alışmışım sabah kalkınca,sayfalarca okumaya.bugün çok eksiklik hissettimneyse herkes güzelce tatil yapıp,dinlenip sağlıkla dönsün inşallah.ama topiğimize de nazar değmesinolmuyor böyle.

Semracim sagol canım inşallah bebeğimde oğluma benzer her yonden çok uysal ve soz dinleyen annesini hiç uzmeyen bı cocuk bak dünür olabiliriz :))
Evet canım 1 hafta onden gidiyoruz seninkide yetisir merak etme yakalartatlim hayirlisiyla alalım kucagimizada

Bende bayramın ilk gunü Antalya'ya anneme gideceğim bayramın 3 cu Günü'de Trabzon'a gezmeye gideceğiz anlamlar ve annemlerle

Kizlar topigimizi sessiz birakmyalim bayramda kolda girmeye çalışalım valla sessiz olunca ben çok üzülüyorum (

dimi ama yaaa.. bende girip girip bakıyorum kimsecikler yok.. ve şuan benden başka kimse yok.. alışmışım kalabalığa böylesi beni de üzüyor.

bayram dönüşü toplanırız yine inşallah.

anaaamm bunları ben yersem benim bebiş de önden öndden gider:))maaşallah cnm ya yiyebiliyorsan çok iyi ama ben başta süt,yumurta,beyaz peynir kaşar peynir yiyemiyorum kokusu midemi bulandırıyor sonra etli yemekler yiyemiyorum neden bilmiyorum ağzımda garip bir tat oluşturuyor bu saydıklarım..

ama onlar dışında fındık,ceviz elma yiyebilirim bir de yoğurt balık her hafta yemeye çalışıyorum 2 kere zaten bugün bayram alışverişine gidicem onlardan alayım barii sağol cnm yazdığın için menüyü:))

Son düzenleme:
herkese selam...

Bayram tatili başlamış galiba boş buralar. Bayramda görüşemezsek şimdiden herkesin bayramı kutlu olsun. Bebişlerimizle ve sevdiklerimizde güzel bir bayram geçirmek dileğiyle. Bu bayram hediyelerimiz Allahıma şükürler olsunki bebişlerimiz.Bu bayramın tadını çıkaralım....

İYİ BAYRAMLARRRRRRRRRRRRRRRRRR.

gözün aydın cnm genelde ense ölçümü normal çıkarsa test de normal çıkıyor o yüzden sevinebilirsin bana daha afp testi demedi doktorum bildiğim kadarıyla bu üçlü testin sınırlandırılmış hali oluyor yani alfa feto protein e bakıyorlar folic asit eksikliği varmı çocukta diye öyle bişey ama ben yaptırmayı düşünmüyorum...

ne kadar az kalmışız herkesler dünden çıktı galiba tatil yoluna. bizde yarın ikindi çıkacağız gelecek hafta pazartesi tekrar gelirim kaldığımız yerden devam ederiz

rica ederim
canım her hamile kadının mutlaka ama mutlaka süt yumurta ve beyaz peynir yemesi şart. kalsiyum açısından kendini biraz zorlamaya çalışsan

kızlar valla ben bayram seyran hep burdayım tatile gitsem de gittiğim yerden girerim meraklanmayın siz:))

semra ya benim bebiş de ilk haftalar geç döllenme dediler 5 günlük geriliği vardı sonra 9 haftalıkken tam gününde çıktı yakalamıştı ama 2 li test için gittiğimde gene bu sefer 2 gün geriydi..valla böyle bir ileri bir geri ne oluyor anlamadım ama sanırım doktorlar bazen fazla bazen az ölçüyorlar yada ben bir ara ilaçlarımı düzenli alınca normale dönüyor da biraz boşlayınca geriliyor mu tam anlamadım ama bayramdan sonra 11 eylül de aöf sınavım var 12 eylül de de doktora gidicem cinsiyeti öğrenmeye bakalım o zamana kadar ne kadar fındık fıstık varsa yicem bakalım bir değişiklik olacak mı??

rica ederim
canım her hamile kadının mutlaka ama mutlaka süt yumurta ve beyaz peynir yemesi şart. kalsiyum açısından kendini biraz zorlamaya çalışsan

sütü bazen ısıtıp içine bal koyarsam içebiliyorum ama yumurta ve peynir mümkün değil çok midemi bulandırıyor yoğurttan almaya çalışıyorum işte cnm kalsiyum u bir de folic plus ın içinde de var kalsiyum zaten artık hayırlısı..

saol canım bende anlamadım zaten doktorları anlamakta zor :)) gerçi doktorumu sevıyorum fakat bı dunyada test oldugu ıcın ınsan merak edıyor...

önceki hamilelimde süt peynir yoğurt bol bol yedim şimdikinde hiçbirini yiyemiyorum offf daha doğrusu hiç bişey yiyemiyorum nezaman geçecek çok bulantım var kız kardeşim armut ye diyo küçük boy cins armut bulantıya iyi geliyomuş

:) ye güzelim ye valla. bende kaç gündür ceviz yememişim bugün onu farkettim. köye gittiğimde bol bol getiririm. (inşallah vardır) fındık evde çekmecede kırılmayı bekliyor. ben ona bakıyorum o bana.. Valla DERİNin menü çok güzel maşallah. bizimde bi yerden başlamamız lazım. gerçi ben o listedekilerin hepsinden yiyebilirm, de üşengeçlik işte. yoksa öle bi oturuşta içmesemde, kızıma her süt verişimde bende bi kaç yudum içiyorum:)))

ben daha 2 kez kontrole gittim ikisindede aynıydı, 4 gün geri. ama doktor sat ile uyumlu dedi. bene hiç kafaya takmadım.. ama şimdi düşünüyorum da, nasılsa mecburen sezeryan olcam yine, şöyle tombiş tombiş doğsa fena mı olur:)) kızım 3500 gr doğmuştu, inşallah yine en az bu kadar doğurmak nasip olur. Eli ayağı düzgün sağlık olsunda.

ay maşşallah çok tatlı gözüküyor gerçekten de, öp benim için de oğluşunu:)

Merhabalar kızlar nasılsınız?

Geçen konuşmuştuk ya,
Doktorum ilk 4 ayda krem kullanmamı tavsiye etmedi, o arada çatlama olmaz zaten dedi, bebe yağı sür sadece duştan sonra dedi ben de öyle yapıyorum.

Merhabalar kızlar nasılsınız?

Geçen konuşmuştuk ya,
Doktorum ilk 4 ayda krem kullanmamı tavsiye etmedi, o arada çatlama olmaz zaten dedi, bebe yağı sür sadece duştan sonra dedi ben de öyle yapıyorum.

evet canım ilk dönem olmuyo çatlak. ama 4 ayda mutlaka yağ mağ bişeylere başlanması lazım. bende artık bayramdan sonra yavaştan başlarım. gerçi ilkden olan hafif çatlaklarımda var. inşallah çok eklenmez onların üstüne :44::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…