- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.101
günaydın arkadaşlar.
ah ah alışmışım sabah kalkınca,sayfalarca okumaya.bugün çok eksiklik hissettimneyse herkes güzelce tatil yapıp,dinlenip sağlıkla dönsün inşallah.ama topiğimize de nazar değmesin olmuyor böyle.
canım ben diyetisyen kontrolündaa besleniyorum
sabah ssat 6,30 da(işe gittiğim için erken kalkıyorum) bir büyük bardak süt bir haşlanmış yumurta ve beyaz peynir
2 saat sonra domates salatalık dil peyniri biber yiyorum
2 saat sonra 10 fındık
öğlen yarım kase çorba(ezogelin ve mercimeği tavsiye ediyorlar), bir tabak ana yemek ve bir kase yoğurt
2 saat sonra 1 elma(bebişlerimizin astım hastası olmasını %70 engelliyormuş elma)
2 saat sonra 3 büyük tam ceviz
akşam balık et tavuk vs..
ben böyle besleniyorum
günaydın cici annelerrrrrrrrrrrrr
arkadaslar cuma gunu 2li testımı yaptırdım ense olcumu 1.2 cıktı dr normal dedı hayırlısınla kan sonucunu da 1 hafta sonra alırsam ıcım rahatlıycak yaptıran arkadaslardan da hayırlı haberlerı beklıyoruz yaptıracak arkadaslardan da tabıı kı cok heyecan verıcı bır durum bebıslerımız gun gectıkce buyuyorrrrrrrrrr :))))
30 eylule randevu verdı ve o gun AFP testı yapılacagını soyledı ne testı dedı omırılık ıcın onemlı kanda bakılacak dedı pekı dedım sızlerden de ısteyen var mı arkadaşlar?
anaaamm bunları ben yersem benim bebiş de önden öndden gider:))maaşallah cnm ya yiyebiliyorsan çok iyi ama ben başta süt,yumurta,beyaz peynir kaşar peynir yiyemiyorum kokusu midemi bulandırıyor sonra etli yemekler yiyemiyorum neden bilmiyorum ağzımda garip bir tat oluşturuyor bu saydıklarım..
ama onlar dışında fındık,ceviz elma yiyebilirim bir de yoğurt balık her hafta yemeye çalışıyorum 2 kere zaten bugün bayram alışverişine gidicem onlardan alayım barii sağol cnm yazdığın için menüyü:))
rica ederim
canım her hamile kadının mutlaka ama mutlaka süt yumurta ve beyaz peynir yemesi şart. kalsiyum açısından kendini biraz zorlamaya çalışsan
gözün aydın cnm genelde ense ölçümü normal çıkarsa test de normal çıkıyor o yüzden sevinebilirsin bana daha afp testi demedi doktorum bildiğim kadarıyla bu üçlü testin sınırlandırılmış hali oluyor yani alfa feto protein e bakıyorlar folic asit eksikliği varmı çocukta diye öyle bişey ama ben yaptırmayı düşünmüyorum...
sütü bazen ısıtıp içine bal koyarsam içebiliyorum ama yumurta ve peynir mümkün değil çok midemi bulandırıyor yoğurttan almaya çalışıyorum işte cnm kalsiyum u bir de folic plus ın içinde de var kalsiyum zaten artık hayırlısı..
kızlar valla ben bayram seyran hep burdayım tatile gitsem de gittiğim yerden girerim meraklanmayın siz:))
semra ya benim bebiş de ilk haftalar geç döllenme dediler 5 günlük geriliği vardı sonra 9 haftalıkken tam gününde çıktı yakalamıştı ama 2 li test için gittiğimde gene bu sefer 2 gün geriydi..valla böyle bir ileri bir geri ne oluyor anlamadım ama sanırım doktorlar bazen fazla bazen az ölçüyorlar yada ben bir ara ilaçlarımı düzenli alınca normale dönüyor da biraz boşlayınca geriliyor mu tam anlamadım ama bayramdan sonra 11 eylül de aöf sınavım var 12 eylül de de doktora gidicem cinsiyeti öğrenmeye bakalım o zamana kadar ne kadar fındık fıstık varsa yicem bakalım bir değişiklik olacak mı??
Semracim sagol canım inşallah bebeğimde oğluma benzer her yonden çok uysal ve soz dinleyen annesini hiç uzmeyen bı cocuk bak dünür olabiliriz :))
Evet canım 1 hafta onden gidiyoruz seninkide yetisir merak etme yakalartatlim hayirlisiyla alalım kucagimizada
Bende bayramın ilk gunü Antalya'ya anneme gideceğim bayramın 3 cu Günü'de Trabzon'a gezmeye gideceğiz anlamlar ve annemlerle
Merhabalar kızlar nasılsınız?
Geçen konuşmuştuk ya,
Doktorum ilk 4 ayda krem kullanmamı tavsiye etmedi, o arada çatlama olmaz zaten dedi, bebe yağı sür sadece duştan sonra dedi ben de öyle yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?