- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.241
ben kastamonu tosyada oturuyorum, orada bebek eşyaları çok pahalı olduğu için alışveriş yapamadım, bayram için ankaraya geldik bayram arası yine yapamadım,şimdide termale gidecez fırsat bulamayacağım, eğer fırsat bulabilsem cinsiyetini bilmesem bile bebek eşyalarını görünce dayanamaz alışverişe dalardımevet canım ya hayırlısı artık erkek kız bı ogrensekte merakımız gıtse alısverıse baslasak :)))
semracım hosgeldın tatlım amanda aman hemende alısverısımız yapılmaya baslanmıs :))
canım ya benım de ıcımde sankı bısey kıpırdıyo gıbı ama erken dıyorum gaz falan donuyo karnımda sanırım dıyorum kendı kendı me :))
Güle güle kullanınGünaydın hanımlar..
arefe günü sipariş vermiştim E-bebek ten, dün geldiler.. içimize erkek doğuyo diye mavili sipariş etmiştim. kız olursa bunları birirlerine götürürüm diye düşündüm. çok ucuza geldi hemde. ilk alışverişimi yapmış oldum. diğer topiğe koydum resimleri. çoraplar 5li sadece 1 tl.idi
Güle güle kullanınGenelde anneler içine ne doğuyorsa bebek o oluyor, bende erkek hissediyorum, hayırlısı bakalım
E-Bebek internet sitesi mi, ya ben bu zamana kadar netten hiç alışveriş yapmadım, güvenemiyordum, ama yapanlar daha ucuza geldiğini söylüyor, bana güvenilir alışveriş siteleri yazarsanız çok sevinirim
Çok tşk ederim, hakikaten sitesine girdim, bazı şeyler daha ucuz, avantajlı, beğendiklerimi bende buradan alırım artıkevet canım internet sitesi. bende bu zamana kadar hiç güvenemiyordum. ama KKda da reklamı yapılan TRENDYOL var güvenilir. birde E-bebekten alışveriş yaptım işte. bu e-bebekten yaptığım 3.alışveriş oldu. güvenilir ve çok çabuk eline ulaşıyor. bugün sipariş veriyosun yarın elinde. oto koltuğumuzu da e-bebekten aldık oda çoook ucuza geldi.
ESMACIM ohh ne güzel sende iyi yapmışsın. bende 2 tane biri kısa kollu biri uzun kollu hamile tişörtü aldım e-bebekten.
Çok tşk ederim, hakikaten sitesine girdim, bazı şeyler daha ucuz, avantajlı, beğendiklerimi bende buradan alırım artık
slmm kızlarrr....nasılsınız görüşmeyeliii??
kızlar salı günü bizde ikili teste gidiyoruz,,,çok heyecanlıyım,inşlhh herşey yolunda gider,,,belki cinsiyetini de görmüş oluruzz,, :92:
kızlarr bebeğin ilk hareketleri kaçıncı haftada hissedilir?bende böyle seyirme gibi,sanki kuşun kanat çırpışı gibi bişiler hissediyorumm,,özellikle yatağa uzanınca oluyor arada,,,ve uzun sürüyo,,,,acaba bu bebeğimin hareketlerimi:26::26:
canım senin ilk gebeliğindi değilmi???
ilklerde en erken 16.hafta diyolar.çoğunlukla 18-20 haftalar arası oluyor.
evet canım ilkk gebeliğim,ablamda 2. bebeğine hamile şuan ve benden 1 ay önde gidiyor,o 2,5 aylıkken bebişin hareketlerini hissettiğini söylüyordu,,şimdi 16 haftalıkk,bir o tarafa bi bu tarafa gidiyo diyor,,,erken hissetti yanii,,,bakalım bizimki biraz daha büyüsün de o zaman anlarız bunlar bebişin hareketlerimi
ikinci gebeliği olan ve 13 hafta civarında olan arkadaşlar, bebişlerinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mı????
yaa ben bi kaç gündür aynı yerde 1-2 saniyelik bişey hissediyorum.acaba bebişimin hareketi diycem ama erken gibi geliyor. ikinci gebeliklerde en erken 14.haftada hissedilirmiş
nasıl yanicanım benimde ikinci hamilelim yatınca sanki hafif tekmeler hissediyorum iki kere hissettim ama kasları kuvvetli olmadığı için hissedilmezmiş ilkinde 15 16 haftalar arasında hissetmiştim eşimde dinliyo gittikçe sesler daha çok duyulmaya başlıyo diyo aranızda varmı eşine dinleten???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?