2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben bebek kıyafetlerine bayılıyorum çıtçıtlı atletler aldım patikli takım aldım filan bişeyler aldım birde bebek battaniyesi ana kucağı filan aldım dayanamadım
tabiki cinsiyetini bilmediğimden renkler yeşil turuncu filan alıyorum
4. aya girdik inşallah çok inat etmez saklamaz öğreniveririz cinsiyetini

güle güle kullan canım bakıcam şimdi cicilerine

canım her gebelikte farklı oluyo sanırım çünkü ben bir aydır ara ara atma hissediyorum karnımda
önceleri yok değildir daha ufak diyordum ama bariz atma hissediyorum
10 haftalıkken ultrasonda bebeğimin hareket ettiğini görmüştümm çok garip gelmiştii kollarını oynatıyo ayaklarını oynatıyo dans ediyo gibiydii
ufak olduklarından çok hissedilmesede atma şeklinde hissediliyo

aynı yerde yine oldu şimdi..pıt pıt.. ayyy çok güzel yaaa..
Rabbim sen sağlık sıhhat ver kuzucukalarımıza

bebiş uğurlu geldi bize tertemiz yepyeni kendi evimize taşınacağız pazartesi günü allah nasip ederse bebişin odasını hazırlamak çok keyifli olacak

Rabbim bebişini hayırlısıyla kucağına alıp, o güzel kıyafet ve eşyaları güle güle ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin, bu arada senin cinsiyetini öğrenmene az kalmış

:))) insan nasıl heyecanlanıyor dimi:)

İnşallah bebeğimin hareketleridir. 4 gün kaldı randevuya. hayırlısıyla yavrumuzu görüp kalp atışlarını duysaydım.

alt karın bölgem iyice sertleşti artık. bebişim büyüyordur inşallah sağlıklı bi şekilde

Son düzenleme:
Rabbim bebişini hayırlısıyla kucağına alıp, o güzel kıyafet ve eşyaları güle güle ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin, bu arada senin cinsiyetini öğrenmene az kalmış

13. haftamıza girdik canım
allah herkesin bebişine hayırlısı ile giydirmeyi nasip etsin
çok şükür çoğu şikayette geçti bulantı yorgunluk uyku hissi
uykudan başımı kaldıramıyordum günlük işlerimi yapacak halim kalmıyordu o derece uyku halim vardı
allahtan taşınacağız diye evi önceden toplaamışım böylece temizlik derdi çok olmadı taşıncaz diye yoksa temizlik yaparken uyuyakalırdım
ilk 3 ay ve son 3 ay en çok şikayet edilen dönemmiş şimdi rahatlama dönemiymiş
hakikatende 3 gündür rahatım gezebiliyorum uyuklamadan durabiliyorum
annem hep dediki bu çocuk çok fena olacak annesini ayakta uyutuyo dedi hep
rahim genişlemesinden dolayı ufak ağrı tarzı şeyler oluyo sadece ama çok rahatsız edici değil çok şükür
aşermelerimde bitti sağlıklı sebze yemeklerine döndüm çok şükür tiksintilerde geçti
çok rahatladım
hep erkek olacak gibi geliyo banada kız olursa çok şaşırırım heralde eşim kız ben erkek istiyorum ama cinsiyetini sadece eşya almak için merak ediyorum diyebilirim allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yeterki cinsiyeti hiç önemli değil
3 ayı doldurduğum için yürüyüşlerime başlıcam evimize taşınınca günlük 45 dakika filan artı hamile pilatesi yapıcam inşallah
öncesinde çok spor yağpıyordum bianda 3 ay yapamayınca bünyemde şaştı tuhaf oldu
hamilelikte faydalı sporlar yapacağım inşallah zavkle

ayy ne gezel yaa, Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin, Darısı bize ve bizim gibi evi olmayanlara

inşallah canım gerçekten benim için çok iyi oldu kiradaydım aile apartmanıydı kim aidat veriyo kim vermiyo belli değil kışın kaloriferi doğru dürüst yakmadılarr ev eskiydi çocuk odası yoktu filan birde bunca olumsuzluğa rağmen zam istedilerr babamda tesadüf yeni ev aldı biz taşınalım dedikk
eski ev çok zor temizle temizlik yapılmışmı yapılmamışmı belli bile olmuyo
çok çektim bu evden ama sonunda kurtulacağım inşallah

:)) dediğin gibi, evi önceden toparlaman iyi olmuş, ben 11. haftamdayım, hala uyuklama ve arada sırada bulantım oluyor, bulantıda iki hafta önceki gibi değilim allahtan,çünkü çok zayıflamıştım, üç haftadır tartılıyorum hala 51.5 kiloyum, bu arada spor çok önemli gerçekten, bizde eşimle her akşam evin önündeki parkta yürüyüş yapıyor, onun haricindede kendim spor yapıyordum, ama şimdi hiç yapamıyorum, biraz yürüyeyim hemen yoruluyorum, inşaAllah bence 12 hafta bitsin düzenli yürüyüş ve spora başlayacağım...

birde şunu soracaktım hamile platesini nereden yapacaksın, internet sitesi varsa verirsen çok mutlu olurum...

senin ne kadarlık oldu şimdi canımm
bebiş rahimde büyüdükçe ufak ufak kramp tarzı veya hafif ağrı şeklinde hissediyosun ama tam olarak nerede ağrı oluyo onu tam olarak tarif edemiyosun
garip bir duygu

amiiin amiiin, ne heyecan verici bir duygu, Rabbim isteyen herkese yaşatsın

bu arada bu takla atan bebek smile çok hoşuma gitti

12 haftalık bebeğin anne karnında tırmandığını dans eder şekilde hareket ettiğini kafa üzeri filan durduğunu okumuştumm
netten hafta hafta gebelik takibi yapıyorum hoşuma gidiyoo
pazartesi taşınacağız bikaç gün ev yerleştirme sürer annem gelecek yardıma beraber yerleştireceğiz sonrasında hemen doktora gideceğim ikili tarama testi yapılacak

canım bu şikayetlerin 12. hafta sonunda tamamen kayboluyo diyebilirim çok rahatlayacaksıın
bende hiç spor yapamadım çabuk yoruluyodum ayrıca belim çok ağrıyodu geçti şimdi
hamile pilatesi cdsi alayım diyorum ebru şallının cdsini 15 liraydı sanırım fiyatı ama bulamazsamda artık netten araştırıp parça parça yapıcamm

Son düzenleme:
inşaAllah darısı bulantısı ve sıkıntısı olan arkadaşlara, hayırlısıyla bizde oh çok şükür rahatladık deriz, bende şimdi netten araştırıyorum, Ebru şallının hamilelik platesleri var, bende oradan yaparım artık

ya ben bide erkek bebeğin daha çabuk hareket ettiğini duydum , bende bağırsak hareketi olmadığını düşünüyorum ,çünkü ikisi tamamen farklı ,,,biraz daha büyüdüklerinde iyice anlicazz bebek hareketi olup olmadığını,,benim genelde uzandığımda oluyo,,,eşimde merak ediyo ama bi denk gelemedilerr babasıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…