2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı akşamlar hepinize pek giremiyorum ama hepinizi çok özledim gelcem inşalah

majeziği bilmiyorum, bana minoset verdi ama hiç ağrı falan kesmiyor, çok fena ağrım var çene kemiğime doğru vuruyor, ben 11 haftalığım canım o yüzden çektiremiyorum. 3 ile 7 ay arasında mı ne çekyorlarmış, doktorum çektirme, bazen öyle şişer sonra uykuya girer hamilelik dişler, eğer sonradan yine şişer rahatsızlık verirse çektirirsin dedi. antibiyotiğin zararı yokmuş canım korkma, ama ağrı kesici çok dayanılmaz olmadıkça almıyorum ben zaten etki etmiyor
bu aralar grip salgını varmış hamilelerde çok yakanıyormuş vücut direncimiz düştüğünden gripte de veriyyorlarmış bu antibiyotikten.

selam kızlar..
ben hamileliğimin 10+3üncü günündeyim.çok şükür,maşallah,o kadar iyi gidiyor ki herşey!şu ana kadar ne bir bulantı,ne bir kusma,ne bir aşerme..allahım inşallah hep bu şekilde devam eder gebeliğim.
8.hafta kalp atışlarını duyduktan sonra tekrar gitmedim doktora.eylül 16da randevum var.
olması gereken doğum tarihimiz 28 mart.
tüm mart annelerinin allah yardımcısı olsun.
sevgiler...

tatlım hangi ilaçmış bu adını ver de bi doktoruma danışayım. emin ol senden daha kötü durumdayım

İlacın adı Brufen 600 mg canım ama sen mutlaka doktoruna danış benim doktorum verdi bende kendisine güvendiğim için ilk hamileliğimde kullandım o zamanda 8. haftada olmuştum çok şükür oğlumda hiç bir zararını görmedim.Şuan gayet iyiyim 2. hapı alıcam birazdan ve inanıyorum sabaha bişeyim kalmayacak.

Son düzenleme:
selam kızlar
tatilde pek fırsatım olmadı girmeye
bayram öncesi eşim geldi dağıtım iznine çok çabuk geçirdim günlerimi
birde bayram telaşı olunca hiç anlamadım nasıl geçti
2 gün önce de istanbula gitti çok özlüyorum şimdiden günleri sayıyorum say say bitmiycekmiş gibi geliyor
moralim çok kötü hiç iyi değilim
stres yapmayım diyorum bebeğe zarar diyorum ama elimde değil kendiliğinden dökülüyor yaşlar
Allahım sabır ver bana alışıyım eşimin yokluğuna...

mart annişleri günaydın bayramda bende buralarda değildim ama eve döndüm artık eskisi gibi güzel güzel paylaşımlar yaparız.bugün dr kontrolümüz vardı bebişimi gördüm...pıtı pıtı yatıyo ohhhhhhhh elleriniz ayaklarını uzatıı sonra hop yatış bayağı büyümüş sincabım veeeeeeeeeeeee ilk cinsiyet bizden gelsin sırasıyla rabbim güzel güzel paylaşmayı nasip etsin......oğluşum oluyo annişler....cicileride almaya başladık....rabbim hepimizin yavrusunu korusun 2 hafta sonra 4 lü testimiz var....bizden bukadar..

günaydın canım oğluşun olcakmış hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallah artık eşinle isim kavgasına başlarsınn

canım oğluşun oluyormuş hayırlısı olsun. Allahım bebişlermiizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Son düzenleme:
evet canımm ,,,sen o hastanedemi doğumunu yaptın,,,doğum öykünü de okumuştum,rabbim bizede kolay doğum nasip etsinn,,,sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşlh bizde..

hayır canım...o hastaneyi açıkçası pek beğenmemiştim ve olumsuz yorumlarda okudum ve doktorumunda yurtdışına gitmesi iyi bahane oldu benim için hastanemi değiştirdim ve esenlerdeki özel avicenna hastanesine gittim..burcu hanıma harika bi hastane ve harika bi doktor du..
çok konforlu bi doğum du benim için..gayet memnun kaldım ilgiden ve alakadan...
ayrıca bebeğim yoğunbakımda kaldı 1 hafta gerçekten çok donanımlı bir hastane tavsiye ederim

canım hayırlı olsun oğlusun oluyomuşşşş rabbım hayırlısınla kucagınada almayı nasıp eylesın cınsıyetler yavas yavas bellı olmaya baslıy0orrrrrrrrrrrr

benımde 2li testımın sonucu guzel cıktı dr telden ogrendım 30 eylulde randevum hayırlısınla bebısımın cınsıyetı o zaman bellı olucak :)))

gerçekten çook sevindim ne güzel bir haber Allah tamamına erdirsin canım darısı bizlerin başına :)))))))))))))

Ay canım hadi hayırlı olsun, alışverişe de başlamışsınız ohh ne güzel, maşşallah:) 4lü test de neye bakıyorlardı canım, kaçıncı haftada yaptırmamız lazım?

lachesis

cnm cok teşekür ederim 4 lü tes 3 testten daha önemli dedi dr 20 çeşit hastalığı kontrol ediyorlarmış ve 2 li tesle kıyaslıyoruz dedi 2 hafta sonra yapılıcak ozaman 17 haftalık oluyoruz...1 hafta önde gidiyoruzda

hamileyim
cok teşekkür ederim darısı başınıza inş.

dilaraela

cok cok sağol cnm hadi bakalım 30 eylülde bakalım seninkisi ne olucak

cilekw berkerdem

cok sağolun canlarım ewet biraz bişeyler almak en azından hevesimi bir nebze olsada rahatlattı rabbim hepimizin yavrusuna uzun ömürler versin sağlıcakla kucağımıza alalım inş.

sağol canım oğluşum erken doğdu 1 ay küvezde yaşadı şimdi cennette çok özlüyorum onu ilk gözağrımı koklayamadım bile inşallah karnımdaki bebişim abisinin yerini doldurur hep dua ediyorum
ya ben gerçekten çok özür dilerim, acını yaşattım yeniden,, çok üzüldüm yaaaa, inşaAllah bu sefer sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bebbişini kucağına alırsın...

ben onikinci haftaya gireceğim salı günü, ama daha hiç aşermedim, nasıl oluyor bu aşerme, ne zaman başlıyor....:44:

gözün aydın olsun canım,Allah hayırlı ,sağlıklı evlat nasip etsin,,,,çok erken öğrendin valla,darısı başımızaaa artıkk,bizde hayırlısıyla öğrenseydik alışveriş yapmak istiyorumm bebeğime...

Umutluyum 78 senin adına çok sevindim, hayırlısıyla bizde o günlere gelip bebişimizin cinsiyetini öğreniriz, içime erkek doğuyor ama hayırlısı,

bu arada ben dün ikindiden sonra Kastamonu tosyaya evime gittim, evraklarımı aldım, bu sabah geri ankaraya döndüm,, sağolsun kardeşim arabasıyla götrdü... veee yarında üniversiteye kaydımı yaptıracağım, çooook heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…