2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese slm. hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum. ben güzel bi bayram geçiremedim kızlar. 20 lik dişim birden patlayıverdi ama çıkmıyoda damaklarım iltihaplandı. dra 3 gün sonra gitmeyi akıl ettim. 3 gün sadece çorba içtim. ve dişçi antibiyotik verdi. ben yine kullanmadım. ertesi gün iltihap bademciklerime kadar ilerleyince kadın doğum drumu aradım kullanabilirsin demesiyle başladım ilaca. ama hala içime sinmiyor.ve hala ilaç etki etmedi ağzımı açamıyorum. kızlar dr bişe olmaz kullan dedi ama içim içimi yiyo yaa... ilacıda yazayım agumentin bid 1000 mg. bizden güzel haber yok yani bayramdan hiç bişe anlamadım. 2 li sonucumuzuda pztesi alacaz. inşallah bi sıkıntı yoktur. hepinizi öpüyorum. ha bu arada ilaca başladığımda 13. haftamdaydım.

bu arada polyanna dönüşüm muhteşem olacak dedim ama hiçte olmadı( dişimle uğraşıp duruyorum ((

Son düzenleme:

Ay canım tesadüfe bak, benim 20lik dişim de çok fena iltihap olmuş, yemek yiyemeyecek hale gelince doktora gittim dün aşırı kötüydüm ve bana da aynı ilacı verdi doktor. agumentin bir de ağrı için minoset verdi. Hamilelere zararı olmayan bir antibiyotikmiş çünkü. Benim de içim rahat etmedi ama doktorum bu aralar herkes grip hasta sürekli o antibiyotikten veriyoruz, korkma bebeğe bir zararı yok dedi.

Hem iltihap da bebeğe zarar verebilir, yememek te zarar verir. O yüzden içmeliyiz bence, ama sakın yarıda bırakma o zaman daha çok iltihap olurmuş.
Sen kaç haftalıksın canım, çektirmene gerek kalır dediler mi?

Tatlı annecikler tatilden döndüm ama çok hastayım halsizim galiba hava çarptı okadar dadikkat edttim yatıyorum boğazımda
ağrıyor ilaç da içmem bebeğime kıyamam

Tatlı annecikler tatilden döndüm ama çok hastayım halsizim galiba hava çarptı okadar dadikkat edttim yatıyorum boğazımda
ağrıyor ilaç da içmem bebeğime kıyamam

geçmişolsun canım boğazın için bir bardak sıcak sütün içerisine bir tatlı kaşığı bal ve bir tatlı kaşığı tarçın karıştırarak iç boğazı süper açıyor.geçene kadar yap bunu

sanada geçmiş olsun. diş dru bana drunda yazılı kağıt alıp gelirsen çekeriz ya da hamileliğinden sonra çekeriz dedi. ay durdu durdu şimdi buldu diyorum yaa sinir oldum başım ağrısa bile ilaç içmemeye çalışırdım uyurdum geçmesi için. ama napalım olacağı varmış. ben ilaca başladığımda 13 haftalıktım. bana ağrı kesici olarak majezik verdi ama hiç alamdım bile onu. ay bak sanada vermiş benim ilaçtan. drum hernekadar kullanabilirsin desede içim rahat değildi. demek ki genelde bu ilacı veriyolar. biraz daha rahatladım. evet antibiyotiği bitirmek gerekiyomuş. yarıda kesince yenileyebilir. 14 tane var için sabah akşam kullanıyorum ben. sen kaçıncı haftandasın?

geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar. ben de grip oldum.bayra<mın üçüncü günü nefes alamıyordum neredeyse boğazım acayip şişmişti. eşim acile götürdü. yapabileceğimiz bi şey yok dediler. parol verdiler ve gönderdiler. dayanılmaz baş ağrıları çekiyorum. kafamı kaldıramıyorum. parol marol hak getire... ıhlamur midemi bulandırıyor artık. öff ne zaman kurtulacağım şu hastalıktannn....

merhaba güzel anneler nasılsınızzz...
hasta olan arkadaşlar çok çok geçmiş olsun sizlere. inşallah biran önce iyileşirsiniz.
uzun bi tatilden sonra evimize geldik çok şükürr...
arkadaşlar 17 eylülde randevumuz var ama çok merak ediyorum bebeğimi bide saçma apan endişeler var içimde. sizde böyle şeyler hissediyomusunuz yoka ben kuruntularmı yapıyorum kendimce.
eşim her akşam karnıma başını koyup dinliyo ve kalp atışlarını duyduğunu söylüyo. bu mumkünmü çok merak ediyorum...

Sanırım ben dahil çoğumuz hasta herkese geçmiş olsun ,dünden beri ölüyorum grip oldum sinüzitim azdı, dişlerim, kulaklarım, başım ağrıdan çatlıyor gece ballı süt yaptım,ıhlamur yaptım içtim banamısın demedi burnumda tıkalı minoset içtim akşam sabah işe yaramadı.

Sonra ilk hamileliğimdede birkez böyle olduğumu hatırladım o zaman doktorum bi ilaç vermişti 2-3 içmede düzelmiştim eşim eczaneden alıp geldi öğlende içtim şimdi daha iyiyim bide yatarken alıcam inş sabaha düzelmiş olarak uyanırım.

geçmiş olsun kızlar birde süte karabiber ekleyip kaynatın sıcak sıcak için çok terletiyor iyi geliyor
bende grip aşısı yaptırmayı düşünüyorum
doktoruma söyleyeceğim

Bende sık değil ama birkaç gündür hafif kıpırdamalar hissediyorum canım maşallah bebişlere..

Evet annecikler grip aşısı mutlaka olmam lazım hamilelik kışın daha zor ilaç içmeden grip geçmez şimdi süt içiyorum
ballı tarçınlı inş.işe yarar bütün hamilelere geçmiş olsun

tatlım hangi ilaçmış bu adını ver de bi doktoruma danışayım. emin ol senden daha kötü durumdayım

Evet annecikler grip aşısı mutlaka olmam lazım hamilelik kışın daha zor ilaç içmeden grip geçmez şimdi süt içiyorum
ballı tarçınlı inş.işe yarar bütün hamilelere geçmiş olsun

azda karabiber ekle iç sıcak sıcak terletiyo çok veya şöyle tavuksuyu çorbada süper olur bol karabiberli olsun terletsinki at mikrobunu canım
evelsi sene grip aşısı oldum hiç grip olmadım geçen yıl unuttum olmayı grip oldumki allah düşman başına vermesin hastaneye zor yetiştirdi eşim
sonrada eşim oldu 3 gün sonra
aşı olucam bende yine

çok saol bitanem uygulucam bide meyve lazım direnç için

sağol canım oğluşum erken doğdu 1 ay küvezde yaşadı şimdi cennette çok özlüyorum onu ilk gözağrımı koklayamadım bile inşallah karnımdaki bebişim abisinin yerini doldurur hep dua ediyorum

sağol canım oğluşum erken doğdu 1 ay küvezde yaşadı şimdi cennette çok özlüyorum onu ilk gözağrımı koklayamadım bile inşallah karnımdaki bebişim abisinin yerini doldurur hep dua ediyorum

allah sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin canım
cennette seni bekleyen bir meleğin var

kızlarr en çok neye aşeriyosunuz
ben meyveye hergğn yemesem olmazz
bazen çok kaçıyo midem bulanıyo
hiiç şerbetli tatlı yemedim istemedim çok şükür meyve ve dondurma tatlı olarak yetiyo
çay kahve şekersiz içiyorum şekerli iöecek hiç içmiyorumm
en çok kavun ve şeftaliye düşkünüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…