- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.301
herkese slm. hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum. ben güzel bi bayram geçiremedim kızlar. 20 lik dişim birden patlayıverdi ama çıkmıyoda damaklarım iltihaplandı. dra 3 gün sonra gitmeyi akıl ettim. 3 gün sadece çorba içtim. ve dişçi antibiyotik verdi. ben yine kullanmadım. ertesi gün iltihap bademciklerime kadar ilerleyince kadın doğum drumu aradım kullanabilirsin demesiyle başladım ilaca. ama hala içime sinmiyor.ve hala ilaç etki etmedi ağzımı açamıyorum. kızlar dr bişe olmaz kullan dedi ama içim içimi yiyo yaa... ilacıda yazayım agumentin bid 1000 mg. bizden güzel haber yok yani bayramdan hiç bişe anlamadım. 2 li sonucumuzuda pztesi alacaz. inşallah bi sıkıntı yoktur. hepinizi öpüyorum. ha bu arada ilaca başladığımda 13. haftamdaydım.
bu arada polyanna dönüşüm muhteşem olacak dedim ama hiçte olmadı( dişimle uğraşıp duruyorum ((
Tatlı annecikler tatilden döndüm ama çok hastayım halsizim galiba hava çarptı okadar dadikkat edttim yatıyorum boğazımda
ağrıyor ilaç da içmem bebeğime kıyamam
Ay canım tesadüfe bak, benim 20lik dişim de çok fena iltihap olmuş, yemek yiyemeyecek hale gelince doktora gittim dün aşırı kötüydüm ve bana da aynı ilacı verdi doktor. agumentin bir de ağrı için minoset verdi. Hamilelere zararı olmayan bir antibiyotikmiş çünkü. Benim de içim rahat etmedi ama doktorum bu aralar herkes grip hasta sürekli o antibiyotikten veriyoruz, korkma bebeğe bir zararı yok dedi.
Hem iltihap da bebeğe zarar verebilir, yememek te zarar verir. O yüzden içmeliyiz bence, ama sakın yarıda bırakma o zaman daha çok iltihap olurmuş.
Sen kaç haftalıksın canım, çektirmene gerek kalır dediler mi?
geçmişolsun canım boğazın için bir bardak sıcak sütün içerisine bir tatlı kaşığı bal ve bir tatlı kaşığı tarçın karıştırarak iç boğazı süper açıyor.geçene kadar yap bunu[/QUOT
ç0ok teşekkür ederim bu karışımı denicem herşeyden midem bulanıyor
ikinci gebeliği olan ve 13 hafta civarında olan arkadaşlar, bebişlerinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mı????
yaa ben bi kaç gündür aynı yerde 1-2 saniyelik bişey hissediyorum.acaba bebişimin hareketi diycem ama erken gibi geliyor. ikinci gebeliklerde en erken 14.haftada hissedilirmiş
Sanırım ben dahil çoğumuz hasta herkese geçmiş olsun ,dünden beri ölüyorum grip oldum sinüzitim azdı, dişlerim, kulaklarım, başım ağrıdan çatlıyor gece ballı süt yaptım,ıhlamur yaptım içtim banamısın demedi burnumda tıkalı minoset içtim akşam sabah işe yaramadı.
Sonra ilk hamileliğimdede birkez böyle olduğumu hatırladım o zaman doktorum bi ilaç vermişti 2-3 içmede düzelmiştim eşim eczaneden alıp geldi öğlende içtim şimdi daha iyiyim bide yatarken alıcam inş sabaha düzelmiş olarak uyanırım.
Evet annecikler grip aşısı mutlaka olmam lazım hamilelik kışın daha zor ilaç içmeden grip geçmez şimdi süt içiyorum
ballı tarçınlı inş.işe yarar bütün hamilelere geçmiş olsun
azda karabiber ekle iç sıcak sıcak terletiyo çok veya şöyle tavuksuyu çorbada süper olur bol karabiberli olsun terletsinki at mikrobunu canım
evelsi sene grip aşısı oldum hiç grip olmadım geçen yıl unuttum olmayı grip oldumki allah düşman başına vermesin hastaneye zor yetiştirdi eşim
sonrada eşim oldu 3 gün sonra
aşı olucam bende yine
Çok geçmiş olsun,Peki şu an nasıl oğluşunuz, dediğiniz gibi daha karnımızdayken endişeleniyoruz, bugün sabah kalktığımda grip olmuşum, sabahtan beri hapsırıyorum, kendimi düşündüğüm yok, bebişe birşey olacak diye korkuyorum ki doğup kucağımıza aldıktan sonra daha zor olur.... Rabbim kimseye evlad acısı yaşatmasın
sağol canım oğluşum erken doğdu 1 ay küvezde yaşadı şimdi cennette çok özlüyorum onu ilk gözağrımı koklayamadım bile inşallah karnımdaki bebişim abisinin yerini doldurur hep dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?