- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
- 0
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.281
ya ben bide erkek bebeğin daha çabuk hareket ettiğini duydum , bende bağırsak hareketi olmadığını düşünüyorum ,çünkü ikisi tamamen farklı ,,,biraz daha büyüdüklerinde iyice anlicazz bebek hareketi olup olmadığını,,benim genelde uzandığımda oluyo,,,eşimde merak ediyo ama bi denk gelemedilerr babasıyla..
mrb arkadaşlar ben 2011 mart annesiydim ve doğurdum şuan 6 aylık bi kızım var...o süreç nasıl geçti nasıl doğurdum nasıl büyüdü gerçekten anlamadan geçti...çok zor günlerimde oldu fakat kızımın bana verdiği annelik heycanı RABBİM in bana verdiği annelik gücü, sabrı sayesinde herşeyle baş etmemi sağladı 13 günlükken kızımla yalnız kaldım onu ben büyüttüm geceleri sadece ben uykusuz kaldım banyosunu ona bişi olucak korkusuyla dualar ederek ben yaptırdım ateşlendiğinde her 5 dakikada onun ateşini ben ölçüp onun için ben endişelendim aşısını yaptırdığımda onun o göz yaşlarına ben tanık oldum onunla ben ağladım sadece ben.....
ve normal doğum yaptım..tek başıma mücadele ettim şuan normal doğumdan korkanlar mutlaka vardır içinizde biliyorum...fakat sakın korkmayın korkulucak bi durum yok inanın bana artık türk filmlerindeki gibi kadınlar çarşafları yırtarak doğurmuyolar..hastane odasında sevdiklerinle sancını çekerek bebeğinin gelmesini bekliyorsun...yine olsa yine normal doğum yaparım şuan 20 yaşındayım ve fazladıyla olgunum...en yakın arkadaşımda hamile oda mart annesi olucak..RABBİM onun ve sizin yavrularınızı sağlıcakla kucaklamanızı nasip etsin...
ve bebek kadar değerli bişi yok bu hayatta RABBİM in bana verdiği bi mucize bu..ve ben yine anne olmayı çok istiyorum..
mrb arkadaşlar ben 2011 mart annesiydim ve doğurdum şuan 6 aylık bi kızım var...o süreç nasıl geçti nasıl doğurdum nasıl büyüdü gerçekten anlamadan geçti...çok zor günlerimde oldu fakat kızımın bana verdiği annelik heycanı RABBİM in bana verdiği annelik gücü, sabrı sayesinde herşeyle baş etmemi sağladı 13 günlükken kızımla yalnız kaldım onu ben büyüttüm geceleri sadece ben uykusuz kaldım banyosunu ona bişi olucak korkusuyla dualar ederek ben yaptırdım ateşlendiğinde her 5 dakikada onun ateşini ben ölçüp onun için ben endişelendim aşısını yaptırdığımda onun o göz yaşlarına ben tanık oldum onunla ben ağladım sadece ben.....
ve normal doğum yaptım..tek başıma mücadele ettim şuan normal doğumdan korkanlar mutlaka vardır içinizde biliyorum...fakat sakın korkmayın korkulucak bi durum yok inanın bana artık türk filmlerindeki gibi kadınlar çarşafları yırtarak doğurmuyolar..hastane odasında sevdiklerinle sancını çekerek bebeğinin gelmesini bekliyorsun...yine olsa yine normal doğum yaparım şuan 20 yaşındayım ve fazladıyla olgunum...en yakın arkadaşımda hamile oda mart annesi olucak..RABBİM onun ve sizin yavrularınızı sağlıcakla kucaklamanızı nasip etsin...
ve bebek kadar değerli bişi yok bu hayatta RABBİM in bana verdiği bi mucize bu..ve ben yine anne olmayı çok istiyorum..
Sadrazam Rabbim çocuğuna hayırlı ömür versin,
Bu arada bende 8-9 hafta arası doktora gittiğimde benim bebişte hareketliydi, herkes o zaman erkektir dedi, ama hayırlısı,
Bazen bende pıt pıtlar hissediyorum ama bebeğin hareketleridir diye düşünmemiştim hiç, ay valla bu yazıları okudukça acayip tatlı bir heyecan sarıyor beni
mrb canımm,Allah bebeğini analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşlhhh....
bizde o günleri görürüz inşlhh,doğum benim şimdiden rüyalarıma giriyor,,,her iki doğum şeklide korkutuyo benii
rabbim kolay doğum nasip etsin hepimizee,,,
10 haftalık olduk bizde bebişin kemik ve diş gelişimi için bol bol süt içmem lazım ama bi yudum aldığım anda geri çıkıyormeyve bile yiyemiyorum bebişim vitaminsiz kalcak diye hep bi endişe bi korku 12 eylül de doktora gidecez geçen defa gittiğimizde kalp atışlarını görmüştük inş. bu defa hareketlerini de görürüz birde bu hafta herhalde iki test olacak inş. birşey çıkmaz bu endişe hali beni öldürecekkk :85:
10 haftalık olduk bizde bebişin kemik ve diş gelişimi için bol bol süt içmem lazım ama bi yudum aldığım anda geri çıkıyormeyve bile yiyemiyorum bebişim vitaminsiz kalcak diye hep bi endişe bi korku 12 eylül de doktora gidecez geçen defa gittiğimizde kalp atışlarını görmüştük inş. bu defa hareketlerini de görürüz birde bu hafta herhalde iki test olacak inş. birşey çıkmaz bu endişe hali beni öldürecekkk :85:
kesinlikle, birde ben bu konularda o kadar cahildim ki, ultrasonda ilk bebişin kalp atışının görüldüğünü bilmiyordum, doktorum, kalp atışları başlamış bakın deyince hayretler içinde kaldım, mercimek kadar şeyin neresinde bu kalp demiştimonu ultrasonda hareket ederken görmek çok mutlu ediyo insanı değilmi
canım yoğurt yesen veya sade dondurmada olur bunları yiyebilirsin belkii
merak etme az daha sabret canım geçecek
canım bende senin gibi endişeliydim, teyzem ebe hemşire ona sordum, dedi ki ilk üç ay önemli değil dedi, çünkü ilk üç ay bebek bizden besleniyormuş, ama üç aydan sonra asıl beslenmemize çok dikkat etmeliymişiz, o zamana kadarda bulantılar iyice geçmiş olur, daha rahat içeriz diye düşünüyorum..... Ben normalde sütü çok severek içerdim, günde iki bardak içerdim, ama bulantılarımdan dolayı içemiyordum, ama artık yavaş yavaş içmeye başladım
cnm şuan kendini yemek yemek için zorlamana gerek yom zaten bebeğin şuan çok minik olduğu için senin kanınla besleniyo..bebeğinin vitaminsiz kalması imkansız yani..4 5 aydan sonra artık yediklerin bebeğine geçer..
mrb cnm sanırım seninle özel bilge hastanesi hakkında yorum yapmıştık eğer yanlış hatırlamıyorsam???
bu arada herkeze sağlıklı doğumlar diliyorum...bu zamanları gülümseyerek hatırlicaksınız..sizde 2013 mart annelerine tavsiyelerde bulunursunuz
ya ben bide erkek bebeğin daha çabuk hareket ettiğini duydum , bende bağırsak hareketi olmadığını düşünüyorum ,çünkü ikisi tamamen farklı ,,,biraz daha büyüdüklerinde iyice anlicazz bebek hareketi olup olmadığını,,benim genelde uzandığımda oluyo,,,eşimde merak ediyo ama bi denk gelemedilerr babasıyla..
Çok geçmiş olsun,Peki şu an nasıl oğluşunuz, dediğiniz gibi daha karnımızdayken endişeleniyoruz, bugün sabah kalktığımda grip olmuşum, sabahtan beri hapsırıyorum, kendimi düşündüğüm yok, bebişe birşey olacak diye korkuyorum ki doğup kucağımıza aldıktan sonra daha zor olur.... Rabbim kimseye evlad acısı yaşatmasınbenim ilkide erkekti çok hareket ediyodu azönce öylesine uzandım karnımı dinlemiyodum bile sol tarafa dönmüştüm hafifçe tekmeledi eminim bebişimin olduğuna sanırım erkek ama cinsiyet hiç önemli değil sağlıklı olsun yeterki ilk oğluşum gözlerimin önünde eridi gitti insan çocuğunu hasta olduğunu görmeye bile dayanamıyo inşallah şimdiki sağlıklı olur97::97::97::97::97:
ikinci gebeliği olan ve 13 hafta civarında olan arkadaşlar, bebişlerinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mı????
yaa ben bi kaç gündür aynı yerde 1-2 saniyelik bişey hissediyorum.acaba bebişimin hareketi diycem ama erken gibi geliyor. ikinci gebeliklerde en erken 14.haftada hissedilirmiş
slmm kızlarrr....nasılsınız görüşmeyeliii??
kızlar salı günü bizde ikili teste gidiyoruz,,,çok heyecanlıyım,inşlhh herşey yolunda gider,,,belki cinsiyetini de görmüş oluruzz,, :92:
kızlarr bebeğin ilk hareketleri kaçıncı haftada hissedilir?bende böyle seyirme gibi,sanki kuşun kanat çırpışı gibi bişiler hissediyorumm,,özellikle yatağa uzanınca oluyor arada,,,ve uzun sürüyo,,,,acaba bu bebeğimin hareketlerimi:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?