2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mrb arkadaşlar ben 2011 mart annesiydim ve doğurdum şuan 6 aylık bi kızım var...o süreç nasıl geçti nasıl doğurdum nasıl büyüdü gerçekten anlamadan geçti...çok zor günlerimde oldu fakat kızımın bana verdiği annelik heycanı RABBİM in bana verdiği annelik gücü, sabrı sayesinde herşeyle baş etmemi sağladı 13 günlükken kızımla yalnız kaldım onu ben büyüttüm geceleri sadece ben uykusuz kaldım banyosunu ona bişi olucak korkusuyla dualar ederek ben yaptırdım ateşlendiğinde her 5 dakikada onun ateşini ben ölçüp onun için ben endişelendim aşısını yaptırdığımda onun o göz yaşlarına ben tanık oldum onunla ben ağladım sadece ben.....
ve normal doğum yaptım..tek başıma mücadele ettim şuan normal doğumdan korkanlar mutlaka vardır içinizde biliyorum...fakat sakın korkmayın korkulucak bi durum yok inanın bana artık türk filmlerindeki gibi kadınlar çarşafları yırtarak doğurmuyolar..hastane odasında sevdiklerinle sancını çekerek bebeğinin gelmesini bekliyorsun...yine olsa yine normal doğum yaparım şuan 20 yaşındayım ve fazladıyla olgunum...en yakın arkadaşımda hamile oda mart annesi olucak..RABBİM onun ve sizin yavrularınızı sağlıcakla kucaklamanızı nasip etsin...
ve bebek kadar değerli bişi yok bu hayatta RABBİM in bana verdiği bi mucize bu..ve ben yine anne olmayı çok istiyorum..

Son düzenleme:

evet canım onu bende duymuştum
bende 3 aylıktan beri atma şeklinde hissediyorum gaz filan olamaz çünkü daha önce hiç böyle şeyler hissetmemiştim çünkü
dinlenirken hissediyorum bende
hareketliysem veya o gün yorulduysam ertesi günü tık yok saklanıyo sanki ama dinleniksem filan pıt pıt atıyo hep
6 haftalıkken kalp atışlarını duyduk 10 haftalıkken hareket ettiğini gördük
o hareketleri şimdilik pıtpıt atöa şeklinde yansıyo bize
ilerde daha çok olacakk

canım allah ikinciyide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
maşallah 6 aylık oolmuş ne tatlıdır şimdi o
ben hamile kaldığımı bilmeden vapurda bi bebek gördüm 6 aylıktı ve çok yaramazdı ama çoook tatlı bi oğlan çocuğuydu tombik sevimliydi
kucağıma aldımm çok sevdim eşimde çok sevdii normalde pek ilgilenmezdi ama onu görünce gülmeye başladı çok tatlıydı oyuncak bebek gibiydi
annesi dediki bana inşallah seninde olur dedi 1 hafta sonra 4 haftalık hamile olduğumu öğrendimm

mrb canımm,Allah bebeğini analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşlhhh....
bizde o günleri görürüz inşlhh,doğum benim şimdiden rüyalarıma giriyor,,,her iki doğum şeklide korkutuyo benii
rabbim kolay doğum nasip etsin hepimizee,,,

Sadrazam Rabbim çocuğuna hayırlı ömür versin,

Bu arada bende 8-9 hafta arası doktora gittiğimde benim bebişte hareketliydi, herkes o zaman erkektir dedi, ama hayırlısı,

Bazen bende pıt pıtlar hissediyorum ama bebeğin hareketleridir diye düşünmemiştim hiç, ay valla bu yazıları okudukça acayip tatlı bir heyecan sarıyor beni

doğuma gelince ben hiç korkmuyorum, ki zaten o anı düşünmeyede gerek yok, sonuçta biz bu çocuklarımızı istiyorsak o anı herhalükarda yaşayacağız, yeterki hayırlısıyla yaşayalım

Son düzenleme:
10 haftalık olduk bizde bebişin kemik ve diş gelişimi için bol bol süt içmem lazım ama bi yudum aldığım anda geri çıkıyor meyve bile yiyemiyorum bebişim vitaminsiz kalcak diye hep bi endişe bi korku 12 eylül de doktora gidecez geçen defa gittiğimizde kalp atışlarını görmüştük inş. bu defa hareketlerini de görürüz birde bu hafta herhalde iki test olacak inş. birşey çıkmaz bu endişe hali beni öldürecekkk :85:

onu ultrasonda hareket ederken görmek çok mutlu ediyo insanı değilmi

mrb cnm sanırım seninle özel bilge hastanesi hakkında yorum yapmıştık eğer yanlış hatırlamıyorsam???
bu arada herkeze sağlıklı doğumlar diliyorum...bu zamanları gülümseyerek hatırlicaksınız..sizde 2013 mart annelerine tavsiyelerde bulunursunuz

canım yoğurt yesen veya sade dondurmada olur bunları yiyebilirsin belkii
merak etme az daha sabret canım geçecek

canım bende senin gibi endişeliydim, teyzem ebe hemşire ona sordum, dedi ki ilk üç ay önemli değil dedi, çünkü ilk üç ay bebek bizden besleniyormuş, ama üç aydan sonra asıl beslenmemize çok dikkat etmeliymişiz, o zamana kadarda bulantılar iyice geçmiş olur, daha rahat içeriz diye düşünüyorum..... Ben normalde sütü çok severek içerdim, günde iki bardak içerdim, ama bulantılarımdan dolayı içemiyordum, ama artık yavaş yavaş içmeye başladım

cnm şuan kendini yemek yemek için zorlamana gerek yom zaten bebeğin şuan çok minik olduğu için senin kanınla besleniyo..bebeğinin vitaminsiz kalması imkansız yani..4 5 aydan sonra artık yediklerin bebeğine geçer..

onu ultrasonda hareket ederken görmek çok mutlu ediyo insanı değilmi
kesinlikle, birde ben bu konularda o kadar cahildim ki, ultrasonda ilk bebişin kalp atışının görüldüğünü bilmiyordum, doktorum, kalp atışları başlamış bakın deyince hayretler içinde kaldım, mercimek kadar şeyin neresinde bu kalp demiştim

Yüce rabbim sağsalim kucağımıca almayı nasip etsin inş. canım bütün anne adaylarına tek istediğim o vallahi hep dua ediyorum rabbim benim ve sizlerin bütün bebek bekleyen ailelerin bebişlerine sağlık sıhhat versin

Ya aslında o kadar okuyorum fln ama işte ne bileyim bi farklı duygu ya benim yüzümden ona bişey olursa hep bi suçluluk hissi oluyor

evet canımm ,,,sen o hastanedemi doğumunu yaptın,,,doğum öykünü de okumuştum,rabbim bizede kolay doğum nasip etsinn,,,sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşlh bizde..

benim ilkide erkekti çok hareket ediyodu azönce öylesine uzandım karnımı dinlemiyodum bile sol tarafa dönmüştüm hafifçe tekmeledi eminim bebişimin olduğuna sanırım erkek ama cinsiyet hiç önemli değil sağlıklı olsun yeterki ilk oğluşum gözlerimin önünde eridi gitti insan çocuğunu hasta olduğunu görmeye bile dayanamıyo inşallah şimdiki sağlıklı olur97::97::97::97::97:

Çok geçmiş olsun,Peki şu an nasıl oğluşunuz, dediğiniz gibi daha karnımızdayken endişeleniyoruz, bugün sabah kalktığımda grip olmuşum, sabahtan beri hapsırıyorum, kendimi düşündüğüm yok, bebişe birşey olacak diye korkuyorum ki doğup kucağımıza aldıktan sonra daha zor olur.... Rabbim kimseye evlad acısı yaşatmasın

şimdi sen de yazınca emin oldum dün hissetiklerimin bebek hareketi olduğuna ben de 2 gün sonra 14 hafta olucam cnm ve bayaa bir tekmeyi hissettim akşam saatiydi yemek yemiştim üstüne de çikolata yedim oturdum sağ taraftan güçlü bir tekme yedim çok harikaydı...:)

Al benden de o kadar canım aynen yazdıklarını okuyunca kendimi buldum.gece yatağa yatınca seyirme oluyor bendede baya bi uzun sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…