- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #68.461
ÖzürrrrYeni gelen arkadaşlardan bi Rukiyeydi diye hatırlıyorum aklımda sen kalmışsın Sunacım yada o Rukiye diye biri gelmedi ben sallıyorum,bilmiyorum hepsi olabilir
Canım ne kadar su içiyor günlük?
Gülnihal su içmiyordu bi kaç gündür çok içmeye başladı, suyun bi zararı olmaz herhalde,küçük 30 cc biberonlar varya ondo içiyor su,bi tane kesmiyor bende bi daha dolduruyorum ama üçüncüye vermiyorum versem onu da içer:)
kızlar,
Arda'nın başı ve ayakları müthiş terliyor, bebeğim şıp şıp su damlatıyor neredeyse başından, ayaklar zaten hiç kurumuyor. çorap giydiriyorum sürekli terini emsin diye .böyle terleyen bebekler var mı, nedeni ne olabilir ki?
bir de, geceleri çorapla mı yatırıyorsunuz bebekleri? ben hala çıkaramadım da acaba çıkarmalı mıyım?
herkese merhabaaa
yoğun bir iş gününün sonundan yazıoyrum size :) çıkmadan bi bakayım dedim.. 3 gündür gündüz uykularımız 2 sefere düştü, bu da gece uykusunun uzamasına sebep oldu, bu sabah 9 da kalkmış Gökalpen geç 7 de kalkardı gündüz çok uyuyormuş demek bıdığımm..emekleme sürünme gibi aktiviteler hala yok :)) baba dede anne de demiyor, alkış da yapmıyor, sadece oyun istiyor ve gülüyor oğlum :))
AYSELCİĞİM, canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun bebeğinle eşinle bir ömür mutlu ol inşallah canımm..
olsun tatlım rukiye suna ayşe fatma ne farkeder
suyun zararı olurmu hiç sen zaten formül mama veriyorsun yanlış hatırlamıyorsam onun su içmeye anne sütü alan bebeklerden daha çok ihtiyacı var hemde ek gıdada alıyor artık bırak içsin
kızlar ya ben de Mart annesiyim,7 ay hala şişmanımçalışmaya başladım üstüme hala hiç bir kıyafetim olmuyor 2 tane pantolonu yıkayıp yıkayıp giyiyorum.5 kg verdim sadece onu da doğumdan sonra almıştım zaten :) feci depresifim bu konuda ...ne yapmak lazım yaa?
Ne kadar içerse vereyim o zaman yazık benim kuzumaa
Bende verdim 22 kilo kadar doğumdan sonra dediğin gibi hiç öyle durmuyordepresif olunmayacak gibi değil vallahi. ben hamilelik boyunca bir çığır açarak tam 24 kilo aldım:)) 3 kişi zor kaldırıyordu beni:)) başlarken zaten zayıf da değildim ,62 ile başladım 86 ile doğuma girdim:))
şu ana kadar 20 kiloyu geri verdim ama hiç de öyle 20 kilo gitmiş gibi görünmüyorum vallahi. göbek ve bel feci(
20 kiloyu vermek için de bol bol su içtim bolca yürüyüş yaptım oğluşumla ama spor şart vücudun forma girmesi için bence... e tabi şu homini gırtlaklığıma da dur demem lazım ama şuan bile çikolata yiyorum:))
Canım ne kadar su içiyor günlük?
Gülnihal su içmiyordu bi kaç gündür çok içmeye başladı, suyun bi zararı olmaz herhalde,küçük 30 cc biberonlar varya ondo içiyor su,bi tane kesmiyor bende bi daha dolduruyorum ama üçüncüye vermiyorum versem onu da içer:)
iyi gidiyo cnm.. 1 haftadır ağzıma hamur işi,ekmek ve şeker namına bişi sürmüyorm..meyve dahil..zatn bunun ihtiyacını da hissetmiorm..bn ve tatlısız bi gün..çokdan deli gömleği giydirip bakırköye tıkmış olamlılardı bni..ama işte akupunktur sayesnde hissetmiorm..ama unuttum ilk gittiimde tartılmadm..bilmiorm kaç kilo verdm..yrn 2.seansıma gircem..o zmn tartılcam..ztn ilk haftadn sonra vermeye başlarm heralde..
Kızlar cam damacana su satan firmalar varmı bildiğiniz? Gülnihale mama için pınarın cam şişe sularından alıyorum ama 1 lt bile değil 750 ml,çok tüketiyoruz mama yapmak için sebze püresi var çorbası var dayanmıyor ki hiç değilse cam damacanada alayım dah ekonomik olur.Bazen bitiyor markete çıkma şansımda olmuyor.
oğluşum annesinin bonesini takmıştı yazın..kardeşm yüklemş pc ye bnde paylaşiim dedm..kız gbi çıkmış
Eki Görüntüle 521467
Eki Görüntüle 521466
Eki Görüntüle 521468
maşallah selçuğaoğluşum annesinin bonesini takmıştı yazın..kardeşm yüklemş pc ye bnde paylaşiim dedm..kız gbi çıkmış
Eki Görüntüle 521467
Eki Görüntüle 521466
Eki Görüntüle 521468
oğluşum annesinin bonesini takmıştı yazın..kardeşm yüklemş pc ye bnde paylaşiim dedm..kız gbi çıkmış
Eki Görüntüle 521467
Eki Görüntüle 521466
Eki Görüntüle 521468
Bernadan önce cevaplıyorummmaşallah bernacım çok şirin nazar değmesin inşallaho kolundaki kızarıklık aşıdan dolayımı benim oğlumdada varda merak ettim yoksa ben mi yanlış gördüm ??
kızlar geçmişi okuyamadan hmen bişey sormam lazım size sabah kızımı rutin kontolü için hastaneye götürdük kalbinde üfürüm çıktı daha önce burda da okumuştum kalbinde üfürüm olan bebeklerimiz vardı bana istanbulda önerebileceğiniz bi hastane yada doktor var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?