- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.421
hüma ya gidiyorum cnm arzu hanıma çok bilmiyorum buraları herkes bişeyler söylüyor bazıları iyi diyor bazıları kötü diyor peki sen hangi hastaneye gidiyosun??
hadi yaaa bende hümaya gidiyorum canım erşat beye gidiyorum erşat bey içinde türlü türlü şeyler söylediler ama ben memnunum hekimliği gerçekten çok iyi 2li test için ekrana baktığında hiç bir sıkıntı yok değerlerin şunlar çıkar dedi ve gerçektende kandaki değerlerle aynı gibiydi dediği sonuç.oyüzden başkasının dediklerini sıkıntı yapma canım
haklısın cnm zaten değiştirmeyeceğim sanırım artık
günaydın kızlar
bu sabah üçlü test sonuçlarımı almaya gittim. sonuçlar iyi gibiydi ancak bir değer şüpheli çıkmış dr ayrıntılı ultrasona aldı beni. çok korktuk. eşimi daha önce okadar telaşlı hiç görmemiştim. ultrasona girmeyi beklediğim 20dk sanki 20 saat gibiydi. ultrasonda bebeğin normal ve sağlıklı göründüğünü söyledi dr. ikili testim de temizdi, ultrason da iyi çıkınca şuan bişey yok büyük ihtimal dedi.. ikili test üçlüden daha önemliymiş zaten. ama 3 hafta sonra mutlaka kontrole gelmem söylendi. 'birşeye bakıcam' dedi drum ama neye bakıcak onu söylemedi. tabi hala içimi bir kurt kemiriyor..şu an için sağlıklıymış bebeğim ama ne demek oluyor bu yani 3 hafta içinde bişeyler ters gidebilirmi? kalbimi ferah tutmak istiyorum ama elimde değil. madem sağlıklı madem bişey yok nie kontrole çağırdı ki beni? hala elim ayağım titriyor kızlar..
Selam annişler melek taşıyıcıları nasılsınız
merhaba güzel hamişler bu akşam saat 9 da bebişimizi görmeye cinsiyetini öğrenmeye gidecez.inşallah nazlı olmaz da hemen gösterir bebişim cinsiyetini.
canım sen kalbini ferah tut. değerler hakkında bilgim yok ama doktor bak ayrıntılıda bir sorun görmemiş. Dualarım seninle ve bebişinle...
bende aslen karedenizliyim safranbolu'dan kayseriye evlenince taşındım canım sevindim bir kayserili daha bulduğuma:))
aynı şekilde bende çiyköfteye aşerdim canım sen gibi eşimle çok araştırdık ve tatlıses ç.köfte yi bulduk öneririm içinde et yok ve et tadını yakalamk için ceviz koyuyorlarmış nasıl lezetli oluyor tavsiye ederim:))
arkadaşlarr yaaa ben feci çiğ köfte aşeriyorumm
ama doktorumm bu tür şeler yasak dedi kesinlikle yeme dedi
ama rüyalarıma giriyor duramıyorum ne yapsamki :97:
etsiz çiğ köftenin zararı olmaz diye dünüyorummm
sizce ne yapmalıyımm
Ayak tabanlarımızın yağı emen özel bir yapısı vardır. Bu nedenle eğer tabanınıza örneğin sarmısak sürerseniz yaklaşık 20 dakika sonra tadını ağzınızda alırsınız. Bunu bulan bilim adamları nedenini bilmiyor henüz ama bu etki bize bir tedavi olarak geri dönüyor.
Özellikle çocuklarda (ve tabi büyüklerde) gece uyutmayan şiddetli öksürük durumunda ayak tabanınıza güzelce Vicks merhem sürün ve kalın bir çorap giyin. Beş dakika içinde öksürüğün kendiliğinden geçtiğini göreceksiniz. Her zaman %100 çalışır ve çocuklara ağır öksürük ilaçları vermekten daha etkilidir. ALINTIDIR.
arkadaşlar bilenleriniz vardır muhakkak ama kışın kendini yavaş yavaş göstermeye başladığı şu günlerde bunu paylaşmak istedim. biliyosunuz kızım hasta ve ilk öksürükle başlamıştı ki, hemen o gece tabanlarına viks sürüp çorap giydirdim ve şükürler olsun bi daha öksürmedi. küçük çocuğu olan annelere tavsiye ederim.(2 yaş üstü)
bizler içinde doktora danışmakta fayda var. bugünlerde doktora gidecek arkadaşlardan ricam doktorlarına bu konuyu sormaları. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar dün doktoruma gittiğimde kan ve idrar tahlilleri de vermiştim, sonuçları bugün çıktı,Teyzem sonuçları alıp doktoruma göstermiş ve bende de idrar yollarında iltihap çıktı, ama sanırım bendeki başlangıcı olmalı ki Monural Saşe diye tek içimlik bir ilaç vermiş, anlaşılan o ki hamilelikte normaldekinin iki hatta üç katı dikkat etmemiz lazım kendimize:44:
canım evet sen başlangıç noktasındasın, ilacını iç deliler gibi su iç ve kızılcık suyu bol bol tüket, satın al yıka koy tencere üstüne suyu koy kaynat, taneleri ez ve süzgeçten geçir suyunu şeker koymadan afiyetle iç, içindeki bir madde hangisi ıolduğunu hatırlamıyorum, mesanedeki bakteri ve iltihabı öldürüyormuş.
slm mart anneleri
siz ve bebişleriniz iyidir inşallah ?
benim netim olmadığından giremiyordum ve arada net gidip geliyor
hemen hemen herkes bebişlerinin cinsiyetini öğrenmiş ben daha öğrenemedim bizimkinin kordonu bacak arasında olduğundan daha öğrenemedik en son gittiğimde de ayağını orasına koymuştu fındığım :d
birde bebek aşağıya inmişti ayakta çok durduğumdan o yüzden biraz endişelendim
bizden haberler böyle
evet arkadaşlar az önce doktordan geldik.
ve erkek anneleri yer açın birrprensessssssssssssssssssss daha geliyor.
Allahıma şükürler olsun ki kız olmasını çok istemiştim yarabbim gönlüme göre verdi
hamile kaldığımdan beri ismini bile düşünmüştüm kız olacak diye "BURÇE" koycaz inşallah.
Canım kızım benim aşkım biriciğim
şimdiden babişkon beni de katıyor araya iki cadıyla ben napacam diyor
tebriklerrrrrrrrrrrrrrr,gözünüz aydın canım,,, Allah gönlüne göre vermiş ,ne güzell,
rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş....
ayy banada kıza benziyor dedi 14. haftada emin değilim dedi,bakalım bizimde haftaya salı kesinleşicekk inşlhh...
Selam hoşgeldin, inşaAllah sende kısa zamanda öğrenirsin bebişinin cinsiyetini, öğrenmek hakikaten farklı oluyor, şimdi eşim, annem,babam, kardeşim Mehmet Akif diye seviyorlar bebişimibu arada bebiş aşağıda olduğu için inşaAllah bir sorunla karşılaşmazsın, Rabbim hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?