2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hüma ya gidiyorum cnm arzu hanıma çok bilmiyorum buraları herkes bişeyler söylüyor bazıları iyi diyor bazıları kötü diyor peki sen hangi hastaneye gidiyosun??

hadi yaaa bende hümaya gidiyorum canım erşat beye gidiyorum erşat bey içinde türlü türlü şeyler söylediler ama ben memnunum hekimliği gerçekten çok iyi 2li test için ekrana baktığında hiç bir sıkıntı yok değerlerin şunlar çıkar dedi ve gerçektende kandaki değerlerle aynı gibiydi dediği sonuç.oyüzden başkasının dediklerini sıkıntı yapma canım

haklısın cnm zaten değiştirmeyeceğim sanırım artık

canım sen kalbini ferah tut. değerler hakkında bilgim yok ama doktor bak ayrıntılıda bir sorun görmemiş. Dualarım seninle ve bebişinle...

merhaba güzel hamişler bu akşam saat 9 da bebişimizi görmeye cinsiyetini öğrenmeye gidecez.inşallah nazlı olmaz da hemen gösterir bebişim cinsiyetini.

canım sen kalbini ferah tut. değerler hakkında bilgim yok ama doktor bak ayrıntılıda bir sorun görmemiş. Dualarım seninle ve bebişinle...

teşekkür ederim cnm.. insanın içine bir kere kurt düşünce kendine engel olamıyorsun işte. ister istemez düşünüyorum sabahtan beri bir iş yaparken bile aklıma geliyor ya olursa die düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum.

Merhaba arkadaşlar cuma gününden beri girememiştim bugün arada okuyamadıklarımı tamamladım. Haftasonu Afyon'a arkadaşıma gittik. Dün sabah 5 gibi döndük Bursa'ya. Biraz uyuyup duş alıp okula gittim dersler bitmek bilmedi çıkışta da işlerim vardı eve gelemedim. 16.30'da randevum vardı bebişi gördük. Bağdaş kurmuş ters durmuş oturuyordu bizimki (Geçen sefer yüzü dönük uslu uslu yatıyordu) Bacakları hep kapalıydı, doktorla inatlaştı resmen. Doktorumuz tam vazgeçecekti ben yaaa şansa bak deyince çok mu merak ediyorsun dedi. Gözlerinin içine kendimi acındırıp bakarak EVEEEEEETTT dedim. İki gün önce rüyamda oğlum olduğunu görmüştüm kız beklentisinde olduğumuz halde o yüzden merak ettim çok. Neyse doktorumuz biraz daha gayretle uğraştı o anda bizimki bir anlık bacaklarını açtı. Yüzde doksan erkek dedi doktor şaşırıp kalmışız biz eşimle. Hemen herkese söylemeyin iki hafta sonra kesin görürüz dedi ama yüzde 90 yüksek bir ihtimal. Kız hayallerim suya düştü, belirtilerimden herkes kız tahmini yapıyordu eşimin tarafı hep erkek ( Kayınpederim iki erkek, eşim üç erkek, eşimin abisinin iki oğlu var, teyzeler de öyle) onlarda kız bekliyordu hiç erkek lafı geçmeyince beklentimiz o yöndeydi bizim de ama hiç önemli değil tabi ki sağlıklı bir bebeğim var Allah'a şükür. Bir dahakine inşallah. Zaten muayeneden önce kapıda beklerken eşim ne hissediyorsun diye sorunca hiç umrumda değil sağlıklı görelim deyiverdim Orada beklerken hep korkuyorum endişeli oluyorum pıt pıt kalbini görünce bir ohhhh çekiyorum ki sormayın.
Eşim hep kızım diye seviyordu ben de kızıyordum yapma çocuk ya erkekse diye şimdi bakalım oğluma nasıl dönecek bizimki Bizden haberler şimdilik bu kadar herkesi öptüm.

Bu arada sefy84 haberlerin iyi çok sevindim inşallah bir daha böyle korkular yaşamazsın.

Berkerdem geçmiş olsun umarım iyi haberleri alırız.

Pollyannaa kızın bayıldım maşallah Allah nazardan saklasın.

Anneyimben maşallah gördüğüm en güzel erkek çocuklardan oğlun. İnşallah benim oğlum da böyle yakışıklı olur.

Esperanza inşalla sen de içini rahatlatıp iyi haberler verirsin bize.

Cinsiyet öğrenen diğer arkadaşları da tebrik ederim gözden kaçırdığım şeyler olmamıştır inşallah.

ben de çok severim. hamile kalmadan önce de sık sık yerdik kaldıktan sonra da yedim. biz izmir de genellikle battalbey ve komagene diye iki çiğköfte satan firmanın küçük dükkanları var, oralardan alıyoruz. zaten etsiz satıyorlar. etli çiğköfte satmak da YASAK zaten... sağlık bakanlığı yasakladı diye biliyorum. çiğköftecinin önünden ne zaman geçsek gözüm kalıyo valla... tok olsam bile... hamilelikte çiğ et yemek yasak old. için dr.lar çiğköfte yasak diyorlar. etsiz olanların bi zararı yoktur. bulgur ve baharatın ( gaz yapmak dışında ) neye zararı olabilir ki?

canım benim bir arkadaşım da kızı öksürdüğünde ya da ciğerleri dolduğunda yatarken sırtına bal sürüyo. 1 bilemedin 2-3 günde hiç ilaç kullanmadan iyileşiyo. deneyebilirsiniz bence. bal çok faydalı bir şey her derde deva. etkisi oluyordur.

canım evet sen başlangıç noktasındasın, ilacını iç deliler gibi su iç ve kızılcık suyu bol bol tüket, satın al yıka koy tencere üstüne suyu koy kaynat, taneleri ez ve süzgeçten geçir suyunu şeker koymadan afiyetle iç, içindeki bir madde hangisi ıolduğunu hatırlamıyorum, mesanedeki bakteri ve iltihabı öldürüyormuş.

slm mart anneleri

siz ve bebişleriniz iyidir inşallah ?

benim netim olmadığından giremiyordum ve arada net gidip geliyor

hemen hemen herkes bebişlerinin cinsiyetini öğrenmiş ben daha öğrenemedim bizimkinin kordonu bacak arasında olduğundan daha öğrenemedik en son gittiğimde de ayağını orasına koymuştu fındığım :d

birde bebek aşağıya inmişti ayakta çok durduğumdan o yüzden biraz endişelendim
bizden haberler böyle

ya inanmıyorum bu kadar olur Bende bugün eşime Tosyaya dönünce (şu an ankarada annemlerdeyim) beş kilo kızılcık alıp buzluğa atalım diye söyleyip duruyordum, Kızılcığı çok seviyorum, özellikle yaş pasta yaparken kullanıyorum harika oluyor, Ama kızılcığın idrar yolları iltihabına iyi geldiğini bilmiyordum, öğrendiğim iyi oldu, biraz fazla alırım,bol bol içerim artık, Çok tşk ederim tavsiye için

Selam hoşgeldin, inşaAllah sende kısa zamanda öğrenirsin bebişinin cinsiyetini, öğrenmek hakikaten farklı oluyor, şimdi eşim, annem,babam, kardeşim Mehmet Akif diye seviyorlar bebişimi bu arada bebiş aşağıda olduğu için inşaAllah bir sorunla karşılaşmazsın, Rabbim hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

evet arkadaşlar az önce doktordan geldik.
ve erkek anneleri yer açın birr prensessssssssssssssssssss daha geliyor.
Allahıma şükürler olsun ki kız olmasını çok istemiştim yarabbim gönlüme göre verdi
hamile kaldığımdan beri ismini bile düşünmüştüm kız olacak diye "BURÇE" koycaz inşallah.
Canım kızım benim aşkım biriciğim
şimdiden babişkon beni de katıyor araya iki cadıyla ben napacam diyor

tebriklerrrrrrrrrrrrrrr,gözünüz aydın canım,,,Allah gönlüne göre vermiş ,ne güzell,
rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş....
ayy banada kıza benziyor dedi 14. haftada emin değilim dedi,bakalım bizimde haftaya salı kesinleşicekk inşlhh...

teşekür ederim canım.Amin inşallah Allahım seninkinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bana taa 12 haftalıkken kıza benzetti ama emin değilim demişti.seninkide kız dır o zaman büyük ihtimal

inşaalllah canım öğrenirim

en son gittiğim drda şuan aşağıda gözükmüyor dedi ptesi gecesi sancılanınca hemen burdaki bir polikliniğe gittim ve oradaki dr sorun yok dedi ama ben biraz tedirginim

amin hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…