- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.441
inşaalllah canım öğrenirim
en son gittiğim drda şuan aşağıda gözükmüyor dedi ptesi gecesi sancılanınca hemen burdaki bir polikliniğe gittim ve oradaki dr sorun yok dedi ama ben biraz tedirginim
amin hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız
“Ayak tabanlarımızın yağı emen özel bir yapısı vardır. Bu nedenle eğer tabanınıza örneğin sarmısak sürerseniz yaklaşık 20 dakika sonra tadını ağzınızda alırsınız. Bunu bulan bilim adamları nedenini bilmiyor henüz ama bu etki bize bir tedavi olarak geri dönüyor.
Özellikle çocuklarda (ve tabi büyüklerde) gece uyutmayan şiddetli öksürük durumunda ayak tabanınıza güzelce Vicks merhem sürün ve kalın bir çorap giyin. Beş dakika içinde öksürüğün kendiliğinden geçtiğini göreceksiniz. Her zaman %100 çalışır ve çocuklara ağır öksürük ilaçları vermekten daha etkilidir.” ALINTIDIR.
arkadaşlar bilenleriniz vardır muhakkak ama kışın kendini yavaş yavaş göstermeye başladığı şu günlerde bunu paylaşmak istedim. biliyosunuz kızım hasta ve ilk öksürükle başlamıştı ki, hemen o gece tabanlarına viks sürüp çorap giydirdim ve şükürler olsun bi daha öksürmedi. küçük çocuğu olan annelere tavsiye ederim.(2 yaş üstü)
bizler içinde doktora danışmakta fayda var. bugünlerde doktora gidecek arkadaşlardan ricam doktorlarına bu konuyu sormaları. Şimdiden teşekkürler.
evet arkadaşlar az önce doktordan geldik.
ve erkek anneleri yer açın birrprensessssssssssssssssssss daha geliyor.
Allahıma şükürler olsun ki kız olmasını çok istemiştim yarabbim gönlüme göre verdi
hamile kaldığımdan beri ismini bile düşünmüştüm kız olacak diye "BURÇE" koycaz inşallah.
Canım kızım benim aşkım biriciğim
şimdiden babişkon beni de katıyor araya iki cadıyla ben napacam diyor
slm ben de karabük lüyüm
Kizlar nasilsiniz biz iyiyiz sukur doktor kontrolumuz çok iyi gecti sukur gelecek kontrolumuzda detaylı ultrasona sokacakmış organlarını inceleyecekmis gene 1 hafta ileri çıktık 18 haftalık gözüküyor
Bu ara ikinci prensimmm geliyo :)) esim ve oglusum çok sevindi erkek istiyolardi zaten kalbimize göre verdi yüce rabbm
evet arkadaşlar az önce doktordan geldik.
ve erkek anneleri yer açın birrprensessssssssssssssssssss daha geliyor.
Allahıma şükürler olsun ki kız olmasını çok istemiştim yarabbim gönlüme göre verdi
hamile kaldığımdan beri ismini bile düşünmüştüm kız olacak diye "BURÇE" koycaz inşallah.
Canım kızım benim aşkım biriciğim
şimdiden babişkon beni de katıyor araya iki cadıyla ben napacam diyor
günaydın herkese...6 ekimde randevum zaman geçmiyor sanki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?