2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim sorun yok demis dr un ne guZel. Biraz dinlenmek ise yarayacaktir..

Günaydın. Bugün açılışı ben yapıyorum galiba. Geçmişin hepsini okuyamadım... Diş randevum var bugün erkenciyim yoksa şimdi uyuyor olacaktım ne güzel.

Yellow bende henüz öğrenemeyenlerdenim cnm. Çok meraklıyım ama doktorum ayın 10 una kadar yokmuş...

Ben bilmiyordum ve öğrendiğim iyi oldu. Evimiz kuzey cephe olduğu için soğuk, kızım da bu gece bir kaç kez öksürdü hemen bir kaşık bal verdim daha öksürmedi. Bana çok gerekecek bir bilgi cnm teşekkürler.

günaydınnn... dün akşam bizde test sonucunu almaya gitmiştik hastaneye.. dr kesin yoktur die düşünüyorduk oda nöbetçiymiş... sonucumuz iyi çıktı Allah a şükür.. eşim cinsiyete de bakabilirmiyiz dedi.. normalde sadece testi gösterip çıkmamız lazımdı.. dr da reddetmedi.. ama bizimki yine göstermedi.. öğrenemedik yine cinsiyeti.. ama dr kız olabilir kızlar biraz geç gösteriyor dedi.. bilmiyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah.. sağlıklı ve hayırlı olsun..

tebrik ederim canım Allah gönlüne göre vermiş ne güzel, darısı öğrenemeyenlerin başına...

Kizlar nasilsiniz biz iyiyiz sukur doktor kontrolumuz çok iyi gecti sukur gelecek kontrolumuzda detaylı ultrasona sokacakmış organlarını inceleyecekmis gene 1 hafta ileri çıktık 18 haftalık gözüküyor

Bu ara ikinci prensimmm geliyo :)) esim ve oglusum çok sevindi erkek istiyolardi zaten kalbimize göre verdi yüce rabbm

Cutlenbik hayirli olsun canım kizin

Bizde oğlumun adı Arda kardesinede Tuna ismini vericez :)) artık dogsada hayirlisiyla bol bol kukladan bebisimi

Hayırlı olsun cnm allah herkesin gönlüne göre versin

Hadi hayırlı olsun cnm allah babaya sabırlar versin diyelim

GÜNAYDIN arkadaşlar..

CİTLENBİK, AYSEN_K ve ANNEYİMBEN kutlarım kızlar, sizlerde öğrenmişsiniz cinsiyetleri..
esmacım senin 2 oğul benim 2 kız:)) bilemiyorum yani:)))))

Son düzenleme:
Kizlar TSK ederim hepinize sagolun kucagimizada aldığımız günler bı gelse

Semracim sorma valla tatlım bunun sonu dunurluge doğru gidiyo :))

28.06.2011 Miraç Kandili akşamı dayanamayıp test yapmıştım ve çok silikte olsa ikinci çizgiyi görmüştüm.. o günü o anı hiiiiiç unutamamam. Allah'ıma o mübarek günün hürmetine nasıl dualar etmiştim. o günden bu yana tam 3 ay geçmiş... şurda Allah'ın izniyle 3 gün sonra tam 4 aylık olucaz.. Şükürler olsun.. İnşallah kalan 5 ay da sorunsuz sağlıklı huzurlu bi şekilde geçer..
Önce sizlerin sonrada benim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…