2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar TSK ederim hepinize sagolun kucagimizada aldığımız günler bı gelse

Semracim sorma valla tatlım bunun sonu dunurluge doğru gidiyo :))

bilemiyorum yani:)))) Koç ve Aslan anlaşabilirmi ki?? Arda balıkmıydı koçmu??
Aslan çok zor bi burç

Son düzenleme:
arkadaşlar, hani geçen ay GOSBEBEĞİM bize bi yere üye oldum cinsiyet tahminlerine bakıyorum demişti de çoğumuz baktırmıştık... ee şimdi cinsiyetler öğrenildi çoğunlukla... tutanlar,tutmayanlar...

benim tutmadı mesela. tutmasını isterdim çünkü erkek demişti. Ama Rabbime şükürler olsun bana bi kız daha nasip ediyor hayırlısıyla.
Ayrıca çin takvimi de tutmadı benim.

Son düzenleme:
Herkese günaydın :)

Aslan çok zor bi burç
Valla ben aslanım ama kimse benim aslan olduğuma inanmıyordu, herkes balık diye düşünüyordu, bir arkadaşım burçlarıma ayrıntılı baktı, burcum aslan, yükselenim yengeç, ay burcum balık çıktı,
Duyguları ay burcu yönetirmiş, ve aslan burcu çok duygusal olmazmış, ben çok duygusal olduumdan kimse aslan olduğuma inanamıyordu, ay burcum balık olunca anlaşıldı niye duygusal olduğum

Son düzenleme:

Gözün aydın Allah gönlüne göre vermiş ne güzel. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Aslan çok zor bi burç

Koç ve Aslan iyi anlaşırlar ... Bende Aslan burcuyum valla şimdilik şikayet eden yok defne'yi daha bi sevdim şimdi :90: ama ardaya yazık olmasın Aslan kadını hakimiyeti elinde tutmayı çok sever . İkiside ateş grubu yanlarına yaklaşılmaz

Benim burcum Aslan yükselen Boğa ama ay burcunu bilmiyom bende duygusalımdır , kırılırım hemen. ama bazen çok asabi , agresif olabiliyorum. Birde bunu yaparım dersem mutlaka yaparım çıt kırıldım değilimdir hiç annem hep oğlum yok ama senin gibi kızım var der

canım ailecek tebrik ederim sizi, ne güzel ki gönlünüzde olanı başınıza geldi :)

canım bende miraç kandili akşamı içime doğdu, hiç umudum, beklentimde yoktu o sıralar üstelik, ertesi gün sabah eczeneyi ben açtım resmen kepenklerin kaldırılması yardım ettim o kadar yani ve o zamandan bu zamana 3 ay 1 hafta geçti inanılmaz...

o günkü duygularım aklıma geliyorda mevcut durumuma inanamıyorum, mucize....

GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER...

cinsiyeti öğrenen arkdaşlar çok tebrik ederim sizleri. allah kucağınıza almayı nasip etsin.
sizlerin cinsiyetleri kesinleştikce daha bir heyecan yapıyorum ya. bizimde bi kesinleşseydi. bana doktorum erkek gibi görünüyor dedi, radyolojı doktoru yok öyle bişi dedi, cmtesi günüde doktorum 1 ay sonra sölim çok kararsız kaldım dedi. ama bnde son kontrolde kız gibi gördüm sanki... ayy allahım ne verirse hayırlısını versin.

kızlar, ayrıntılı ultrason için randevu almaya başladınız mı? hangi doktorları seçiyor istanbuldaki gebeşler :)

meraba bayanlar.. aranızda eski kıyafetlerini giyemeyen var mı? ben giyebiliyordum bugün bayadır giymediğim bi kot vardı onu giydim düğmesi kapanmıyor... üst düğme açık şekilde giydim.... sizde durumlar nasıl.. göbeğimde pek belli değildi iki gün içinde birden çıktı.

Birkaç haftadan aradan sonra teekrar giriyorum.Bilmiyorum hatırlayan var mı antidepresan kullanırken hamile kalmıştım ve şu zamana kadar çok zor günler geçirdim.Son birkaç gündür kendimi iyi hissediyorum.Allah ın izniyle 11+5 oldum.Bu cuma ikili testim var.
Benden ileri hamile olanlara bir iki sorum olacak.Baş ağrısı ve başdönmeleri devam eden var mı ya da ne zaman bitti?Gece uykularınız nasıl?
BBayağı kişinin cinsiyeti belli olmuş,hepinizinki hayırlı uğurlu olsun.

canım, bilmiyorumki benim kızın yükseleni ne ay burcu ne?? ama bir tek bildiğim var çok zor bi çocuk ve acayip liderlik ruhu var.

amanıııınnn bende koçum.. bakalım ilerde ana kız iyimi anlaşıcaz.. aynen dediğin gibi canım daha 2 yaşında olmasına rağmen hakimiyet kurmaya çalışıyo. yönlendiriyor filan. gel,otur diye yer gösteriyo bide sıpa:)))

Ben hala giyiyoru,hiç kilo almadım ama ben biraz daha gerideyim sanırım sana göre ondandır belki.

canım hatırlıyorum tabiki. şuan iyi olmana çok sevinim. peki kullanmaya devam ediyomusun ilacı. Doktorla sürekli görüşme halinde misin?
İnşallah 2li testinin sonucuda güzel çıkarda kendini daha daha iyi hissedersin.
başdönmesi değilde, baş ağrım oluyor arada. Migrenim olduğu için alıştım artık. Ama şükürler olsun ilk gebeliğimdeki gibi dayanılmıycak ağrılar değil.

ben bayadır giyemiyorum eski kıyafetlerimi ( zaten aranızda en çok kilo alan benim sanıırm2:

ben giremiyorum kilomda bir artış yok ama göbek çıktığı için pantolonlar canımı acıtıyor bide düşük bel giyince direk kasıklara baskı yapıyor.

ben dar bi kotum vardı onu ilk zamanlarda çok sıktığı için giymedim ama diğerlerini giyiyorum şimdilik bi kotum biraz sıkmaya başladı aynı senin gibi 2 gün içinde karnım şişti sanki göbek deliğim büyüdü ağrılar başladı çok garip kilo alımıda yok üstelik en fazla 1 kilo falan aldım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…