- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.461
Kizlar TSK ederim hepinize sagolun kucagimizada aldığımız günler bı gelse
Semracim sorma valla tatlım bunun sonu dunurluge doğru gidiyo :))
Valla ben aslanım ama kimse benim aslan olduğuma inanmıyordu, herkes balık diye düşünüyordu, bir arkadaşım burçlarıma ayrıntılı baktı, burcum aslan, yükselenim yengeç, ay burcum balık çıktı,
bilemiyorum yani:)))) Koç ve Aslan anlaşabilirmi ki?? Arda balıkmıydı koçmu??
Aslan çok zor bi burç
Kizlar nasilsiniz biz iyiyiz sukur doktor kontrolumuz çok iyi gecti sukur gelecek kontrolumuzda detaylı ultrasona sokacakmış organlarını inceleyecekmis gene 1 hafta ileri çıktık 18 haftalık gözüküyor
Bu ara ikinci prensimmm geliyo :)) esim ve oglusum çok sevindi erkek istiyolardi zaten kalbimize göre verdi yüce rabbm
bilemiyorum yani:)))) Koç ve Aslan anlaşabilirmi ki?? Arda balıkmıydı koçmu??
Aslan çok zor bi burç
Herkese günaydın :)
Valla ben aslanım ama kimse benim aslan olduğuma inanmıyordu, herkes balık diye düşünüyordu, bir arkadaşım burçlarıma ayrıntılı baktı, burcum aslan, yükselenim yengeç, ay burcum balık çıktı,
Duyguları ay burcu yönetirmiş, ve aslan burcu çok duygusal olmazmış, ben çok duygusal olduumdan kimse aslan olduğuma inanamıyordu, ay burcum balık olunca anlaşıldı niye duygusal olduğum
Kizlar nasilsiniz biz iyiyiz sukur doktor kontrolumuz çok iyi gecti sukur gelecek kontrolumuzda detaylı ultrasona sokacakmış organlarını inceleyecekmis gene 1 hafta ileri çıktık 18 haftalık gözüküyor
Bu ara ikinci prensimmm geliyo :)) esim ve oglusum çok sevindi erkek istiyolardi zaten kalbimize göre verdi yüce rabbm
28.06.2011 Miraç Kandili akşamı dayanamayıp test yapmıştım ve çok silikte olsa ikinci çizgiyi görmüştüm.. o günü o anı hiiiiiç unutamamam. Allah'ıma o mübarek günün hürmetine nasıl dualar etmiştim. o günden bu yana tam 3 ay geçmiş... şurda Allah'ın izniyle 3 gün sonra tam 4 aylık olucaz.. Şükürler olsun.. İnşallah kalan 5 ay da sorunsuz sağlıklı huzurlu bi şekilde geçer..
Önce sizlerin sonrada benim inşallah.
kızlar, ayrıntılı ultrason için randevu almaya başladınız mı? hangi doktorları seçiyor istanbuldaki gebeşler :)
canım, bilmiyorumki benim kızın yükseleni ne ay burcu ne?? ama bir tek bildiğim var çok zor bi çocuk ve acayip liderlik ruhu var.Herkese günaydın :)
Duyguları ay burcu yönetirmiş, ve aslan burcu çok duygusal olmazmış, ben çok duygusal olduumdan kimse aslan olduğuma inanamıyordu, ay burcum balık olunca anlaşıldı niye duygusal olduğum
amanıııınnn bende koçum.. bakalım ilerde ana kız iyimi anlaşıcaz.. aynen dediğin gibi canım daha 2 yaşında olmasına rağmen hakimiyet kurmaya çalışıyo. yönlendiriyor filan. gel,otur diye yer gösteriyo bide sıpa:)))Koç ve Aslan iyi anlaşırlar ... Bende Aslan burcuyum valla şimdilik şikayet eden yok defne'yi daha bi sevdim şimdi :90: ama ardaya yazık olmasın Aslan kadını hakimiyeti elinde tutmayı çok sever . İkiside ateş grubu yanlarına yaklaşılmaz
meraba bayanlar.. aranızda eski kıyafetlerini giyemeyen var mı? ben giyebiliyordum bugün bayadır giymediğim bi kot vardı onu giydim düğmesi kapanmıyor... üst düğme açık şekilde giydim.... sizde durumlar nasıl.. göbeğimde pek belli değildi iki gün içinde birden çıktı.
Birkaç haftadan aradan sonra teekrar giriyorum.Bilmiyorum hatırlayan var mı antidepresan kullanırken hamile kalmıştım ve şu zamana kadar çok zor günler geçirdim.Son birkaç gündür kendimi iyi hissediyorum.Allah ın izniyle 11+5 oldum.Bu cuma ikili testim var.
Benden ileri hamile olanlara bir iki sorum olacak.Baş ağrısı ve başdönmeleri devam eden var mı ya da ne zaman bitti?Gece uykularınız nasıl?
BBayağı kişinin cinsiyeti belli olmuş,hepinizinki hayırlı uğurlu olsun.
meraba bayanlar.. aranızda eski kıyafetlerini giyemeyen var mı? ben giyebiliyordum bugün bayadır giymediğim bi kot vardı onu giydim düğmesi kapanmıyor... üst düğme açık şekilde giydim.... sizde durumlar nasıl.. göbeğimde pek belli değildi iki gün içinde birden çıktı.
meraba bayanlar.. Aranızda eski kıyafetlerini giyemeyen var mı? Ben giyebiliyordum bugün bayadır giymediğim bi kot vardı onu giydim düğmesi kapanmıyor... üst düğme açık şekilde giydim.... Sizde durumlar nasıl.. Göbeğimde pek belli değildi iki gün içinde birden çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?