2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben 2. aydan beri pantolon giymiyorum, baskı yapıp kan dolaşımını azalttığı için ve göbeğim hassalaştığın canımı acıttığından, kilo olarak henüz pek bir değişiklik yok gibi , aylardır tayt giyiyorum ben, evdede bir tane hamile eşofman altı almıştım h&m den galiba tam hatırlamıyorum, onu giyiyorum o yıkanırkende gecelik :) eski eşofman altlarıhep düşük bel rahatsız ediyor

ama üstlerimin hepsini giyiyorum, ama dar olanları değil çünkü göğüslerim 2,5 beden büyüdü :)

dün gece kaşınmaktan uyuyamadım sizdede oluyormu dr aradım balmandol önerdi duydunuzmu hiç nasıl ??

Hiç duymadım,ama mutlaka bişey kullan çünkü kaşınmaya başlayınca çatlıyomuş.Kaşımamamya çalışın diyolar.Ben de oldu hemen krem sürdüm geçti şimdi.Ben sabah akşam hatta yetmiyo iş yernde de bepanten sürüyorum.Çatlak olmasın diye

cnm tebrik ederim rabbim seninde gönlüne göre vermiş......

cnm senide tebrik edrim oğluşunu görmüştüm cokta yakışıklıydı sende fit bir anneydin....2.ci bebişinde erkekmiş ismiyle gelsin inş...

SAĞLIK OCAĞI

bu arada kızlar sağlık ocağına gittim kaydımı yaptırdım cokta memnun kaldım tansiyonuma baktılar kg ölçtüler veeeeee bebeğin kalp atışlarınıda dinledik beraber.... ve hemşire canın ne zaman isterse kendini ne zaman huzursuz hissedersen gel dedi....

bu arada ayrıntılı usg benim kenndi dr yapıcak zaten usg si 4 d boyutlu haftaya pazar....bizden bu kadar...

Hamileliğin 18. Haftasında gereğinden fazla kilo aldıysanız hamilelik çatlaklarınız oluşmaya başlayabilir. Bu durum aşırı kilo alıp vermekten de olur. Hamilelik çatlaklarını susam veya badem yağı sürebilirsiniz. Bunu önlemek için kremlere avuç dolusu paralar harcamanıza gerek yoktur. Pek işe yaradıkları söylenemez.

arkadaşlar bunu Gebelikte 18. Hafta | Hafta Hafta Gebelik bilgi kısmında okudum sizinle paylaşmak istedim bi bakın isterseniz.

benimde tutmadı.çin takvimide tutmadı.%100 kız demişti çin takvimide öyle demişti erkek olcak ama:)) bende kız olsun çok isterdim:) hayırlısı tabi.

Ben hiç kilo almadım,göbeğim de yok daha ama kaşınmaya ve pul pul dökülmeye başladı.O yüzden bebe yağı,badem yağı,iş yerinde bepanten kullanıyorum.Kaşıntılarım geçti.Ama bi arkadaşım mustela kullanmış sadece ve hiç çatlağı olmamış.Göğsüne sürmediği için göğsü çatlamış sadece.Karnında hiç bişey yokmuş.

merhaba arkadaşlar...

anneyim ben, çitlenbik tebrik ederim sizde öğrenmişsiniz cinsiyetleri,darısı diğer arkadaşlarımızın başına

ben de az önce çatlaklar için müstela alacaktım bulamadım,biraz daha araştırıcam,umarım bulabilirim...

kıyafet konusuna değinilmiş..ben de çok kilo almadım ama pantolonlarda sıkıntı yaşamaya başladım..haftasonu 2 pantolon aldım..paçaları yapılsın giyicem onlardan inşallah...hamile pantolonu almadım ama beli geniş lastikli bir model aldım,karın büyüdükçe rahat kullanımı olcak inşallah

berkerdemden hala haber yok heralde,merak ettim inşallah iyidir:26:

Son düzenleme:

aynen katılıyorum badem yağı kullandım ben oğlumda çatlağım olmadı şükür..

Çatlak tamamen vücutla alakalı bişey ne kullanırsak kullanalım vücudumuz catlak için elverişli ise fayda etmicek en azından daha doğal şeyler kullanmaya çalışıyorum ben badem yağı ve zeytinyağı kullanıyorum sadece tetbir amaçlı umarım işe yarar diyorum kendimce

aynen katılıyorum badem yağı kullandım ben oğlumda çatlağım olmadı şükür..

doğal ürünleri kullanmak daha güzenli geliyor bana izmirden zeytinyağı getirdi annem karıştırdım ikisini sürüyorum zaten benim bekarlıktan olan çatlaklarım var zaten aşırı kilo alıp vermekten oluşan ama az ve esmer olduğum için pek belli olmuyor umarım hamilelikte de az çatlakla atlatırım.

canım esmerler daha az çatlarmış.. şanslısın bu konuda.

selam kızlar ben geldim çok kötü iki gün geçirdim evdeyim şuan bugün taburcu oldum çok yoğun kanamam oldu ultrasondan baktılar herşey normal gözüküyo ama düşük tehlikesi var dediler kanamam kesildi yatamam gerekiyomuş çok canım sıkıldı bunuda kaybedersem diye korkmaya başladım

çok geçmiş olsun.. hiçbirşey olmaz içini ferah tut.dua et.yat dinlen.Allahım sana ve tüm hamilelere yardımcı olsun.acı yaşatmasın inşallah..

bana % 100 erkek demişti doğru çıktı şu an ki duruma göre,çin takvimi de doğru çıktı canım

bilemiyorum yani:)))) Koç ve Aslan anlaşabilirmi ki?? Arda balıkmıydı koçmu??
Aslan çok zor bi burç
Koc gibi delikanlı oğlum benim anlaşırlar tatlım :))

Gözün
aydın Allah gönlüne göre vermiş ne güzel. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım benim TSK ederim yüce Rabbim herkezin gönlüne göre versin insallahh

Malkoc ve diğer kıymetli arkadaslarım TSK ederim Tek tek darısı ogreneneyenlerin basına

cinsiyet öğrenen ve bebişlerinin sağlıklı güzel haberlerini alan arkdaşlarımı tebrik ediyorum allah cümlemizi tamamına erdirsin inşallah yavrularımıza sağsalim kavuşalım

Berker canım çok cok gecmis olsun yüce Rabbim beterinden saklasın inşallah bisey olmaz bebis sıkı sıkı tutunur annesine sen icini ferah tut bol bol dinlen

merhabalr ben diğer topikteyim ama bu topiği de beğendim özellikle listeniz çok detaylı ve hoş olmuş bebek isimleride ekleyebilrsiniz. benim doğumum 3 martta olacak cinsiyeti erkek ve pıtpıtlar kendini iiyice hissettiriyor. oğlışumuzun ismini tuna koymak istiyoruz...herkese sağlıklı bebişler diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…