- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.481
Çatlak kremi olarak lierac kullanmayı düşünen varsa unnado da indirimde bilginiz olsun,bugün son günmüş.
dün gece kaşınmaktan uyuyamadım sizdede oluyormu dr aradım balmandol önerdi duydunuzmu hiç nasıl ??
evet arkadaşlar az önce doktordan geldik.
ve erkek anneleri yer açın birrprensessssssssssssssssssss daha geliyor.
Allahıma şükürler olsun ki kız olmasını çok istemiştim yarabbim gönlüme göre verdi
hamile kaldığımdan beri ismini bile düşünmüştüm kız olacak diye "BURÇE" koycaz inşallah.
Canım kızım benim aşkım biriciğim
şimdiden babişkon beni de katıyor araya iki cadıyla ben napacam diyor
Kizlar nasilsiniz biz iyiyiz sukur doktor kontrolumuz çok iyi gecti sukur gelecek kontrolumuzda detaylı ultrasona sokacakmış organlarını inceleyecekmis gene 1 hafta ileri çıktık 18 haftalık gözüküyor
Bu ara ikinci prensimmm geliyo :)) esim ve oglusum çok sevindi erkek istiyolardi zaten kalbimize göre verdi yüce rabbm
arkadaşlar, hani geçen ay GOSBEBEĞİM bize bi yere üye oldum cinsiyet tahminlerine bakıyorum demişti de çoğumuz baktırmıştık... ee şimdi cinsiyetler öğrenildi çoğunlukla... tutanlar,tutmayanlar...
benim tutmadı mesela. tutmasını isterdim çünkü erkek demişti. Ama Rabbime şükürler olsun bana bi kız daha nasip ediyor hayırlısıyla.
Ayrıca çin takvimi de tutmadı benim.
Hamileliğin 18. Haftasında gereğinden fazla kilo aldıysanız hamilelik çatlaklarınız oluşmaya başlayabilir. Bu durum aşırı kilo alıp vermekten de olur. Hamilelik çatlaklarını susam veya badem yağı sürebilirsiniz. Bunu önlemek için kremlere avuç dolusu paralar harcamanıza gerek yoktur. Pek işe yaradıkları söylenemez.
arkadaşlar bunu Gebelikte 18. Hafta | Hafta Hafta Gebelik bilgi kısmında okudum sizinle paylaşmak istedim bi bakın isterseniz.
Hamileliğin 18. Haftasında gereğinden fazla kilo aldıysanız hamilelik çatlaklarınız oluşmaya başlayabilir. Bu durum aşırı kilo alıp vermekten de olur. Hamilelik çatlaklarını susam veya badem yağı sürebilirsiniz. Bunu önlemek için kremlere avuç dolusu paralar harcamanıza gerek yoktur. Pek işe yaradıkları söylenemez.
arkadaşlar bunu Gebelikte 18. Hafta | Hafta Hafta Gebelik bilgi kısmında okudum sizinle paylaşmak istedim bi bakın isterseniz.
Ben hiç kilo almadım,göbeğim de yok daha ama kaşınmaya ve pul pul dökülmeye başladı.O yüzden bebe yağı,badem yağı,iş yerinde bepanten kullanıyorum.Kaşıntılarım geçti.Ama bi arkadaşım mustela kullanmış sadece ve hiç çatlağı olmamış.Göğsüne sürmediği için göğsü çatlamış sadece.Karnında hiç bişey yokmuş.
aynen katılıyorum badem yağı kullandım ben oğlumda çatlağım olmadı şükür..
doğal ürünleri kullanmak daha güzenli geliyor bana izmirden zeytinyağı getirdi annem karıştırdım ikisini sürüyorum zaten benim bekarlıktan olan çatlaklarım var zaten aşırı kilo alıp vermekten oluşan ama az ve esmer olduğum için pek belli olmuyor umarım hamilelikte de az çatlakla atlatırım.
canım esmerler daha az çatlarmış.. şanslısın bu konuda.
selam kızlar ben geldim çok kötü iki gün geçirdim evdeyim şuan bugün taburcu oldum çok yoğun kanamam oldu ultrasondan baktılar herşey normal gözüküyo ama düşük tehlikesi var dediler kanamam kesildi yatamam gerekiyomuş çok canım sıkıldı bunuda kaybedersem diye korkmaya başladım
arkadaşlar, hani geçen ay GOSBEBEĞİM bize bi yere üye oldum cinsiyet tahminlerine bakıyorum demişti de çoğumuz baktırmıştık... ee şimdi cinsiyetler öğrenildi çoğunlukla... tutanlar,tutmayanlar...
benim tutmadı mesela. tutmasını isterdim çünkü erkek demişti. Ama Rabbime şükürler olsun bana bi kız daha nasip ediyor hayırlısıyla.
Ayrıca çin takvimi de tutmadı benim.
Koc gibi delikanlı oğlum benim anlaşırlar tatlım :))
bilemiyorum yani:)))) Koç ve Aslan anlaşabilirmi ki?? Arda balıkmıydı koçmu??
Aslan çok zor bi burç
Canım benim TSK ederim yüce Rabbim herkezin gönlüne göre versin insallahhGözün
aydın Allah gönlüne göre vermiş ne güzel. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?