2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun cnm iyice dinlenirsen bişeyin kalmaz inşş

canım geçmiş olsun bol bol dinlen o zaman eğer imkanın varsa kendini yormamaya çalış dilerim allah bebeğini korusun

Ben de öyle düşünüyordum ama krem ya da badem yağı -zeytin yağı kullanıpta hiç çalağı olmadığını duyuyorum ve bir kısmı da yakın çevremde(ki daha önceden vücudunda çatlağı olan kişiler bunlar)düzenli kullanılırsa çatlağı önliyeceğini düşünüyorum.

canım geçmiş olsun yatıp dinlen ve kafanıda rahat tut bebişin etkilenmesin rabbime emanet bebişin bende ilk bebişimi kaybettim ve seni çok iyi anlıyorum rabbim yokluklarını aratmasın hayırlsınla herkesin bebişlerini kucaklarına almayı nasıp eylesin hem bedenını hem ruhunu dınlendır canım olumsuz dusunme tatlı hamiş :)

Canım çok geçmiş olsun.İçini ferah tutmaya çalış inş.bişey olmaz bebişine sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın.

canım çok geçmiş olsun lütfen moralini yüksek tutmaya çalış.zaten ilkinden dolayı hep korkun vardı ama o geçti gitti.buna aynı şeyler olacak gibi düşünmek seni de bebeğini de olumsuz etkiliyor.yat dinlen kendini yorma yattığın yerden bol bol dua et.yakın zamanda benim de kanamam oldu ama senin ki kadar değildi.usg de bir sorun görünmüyor her şey normal.başka dr.a gittim alttan vajinal usg ile baktı muayene etti ve mantar çıktı ben de.dr içerde yara gibi bir durum olmasından şüphelenip baktı.şimdiçok şükür iyiyim.moralim de düzeldi kendimi daha iyi hissediyorum.kendini yorma ve sakın kötü şeyler düşünme.moral çok etkiliyor.hatta bu konuları konuşmamaya çalış düşünmemeye çalış.bebeğin için yapmaya çalış bunu.allah seni de bebeğini korusun canım

cnm geçmiş olsun

geçmiş olsun canım, kanaman olduğunu okumuştumda çok üzülmüştüm şimdilik sorun olmadığına sevindim ama düşük riski varmış canım sende yorma kendini bol bol dinlen ayakta kalma UMARIM KAYBETMEZSİN BEBEŞİ ALLAH SANA GÜÇ, KUVVET VE BEBİŞİNE UZUN ÖMÜR, SAĞLIK, SIHHAT VERSİN İNŞAALLAH.....

İnşallah öyle olur ben pek düzenli kullanamaıyorum işte çalıştığım için bazen çok yorgun oluyorum ve uğraşamıyorum

çok geçmiş olsun canım,çok korkuttun bizidee,,,Allah bir daha yaşatmasın canımm,,,kendine dikkat et,kötü şeyleri aklına getirme,bol bol dua et tatlımm

CAnım benim çok geçmiş olsun..allahın izniyle hiç bişe olmaz inşallah...kötü şeyler düşünmemeye çalış...

çok geçmiş olsun dr kalkma dediyse sakın kalkma cnm dinlen.

kızlar çatlak için badem yağının iyi olduğunu duydum yalnız tüylenme yapıyomuş heleki aylarca düzenli kullanımdan sonra.hamile olmadan önce bigin tv de bi doktor çatlak için keten yağı sürsün hamileler demişti..bende şuan sebamed losyon kullanıyorum ama keten yağını araştırcam...bide aktardan katı halde kakao yağı almıştım sabun kalıbı gibi küçük bi şeyin içine koyup güneşe bırakıyorum eriyo öle sürüyodum.bronzlaşmak için kullanırdım çok önceden ama çatlaklarada iyi geliyomuş

canım hoşgeldin. Bolbol yat dinlen, doktor ilaç vermedimi düşük önleyici filan. ama herşey normal gözüküyomuş bak ne güzel maşallah. iyi düşün iyi olsun ne olur.

arkadaşlar geçmişolsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun çok zor hastanede yatmak bide yatan hastaların düşük oluyo insanın psikolojisi bozuluyo neden böyle oldu anlamıyorum durup dururken birden bardaktan boşalır gibi kan geldi hastaneye gidene kadar azaldı daha 6 ayım var rabbim bebeğimi sağlıklıysa almasın inşallah

İnşallah öyle olur ben pek düzenli kullanamaıyorum işte çalıştığım için bazen çok yorgun oluyorum ve uğraşamıyorum

Düzenli kullanırsak faydası olur,tabi bide bol su içmemiz gerekiyor.Yediklerimiz çok önemli.Ben de çalışıyorum çok yoğun olmadığım için heralde öğlenleri bile fırsat bulup sürüyorum
vallaBenim cildim ilaçlardan mı neden bilmem çok kurudu karnım pul pul oldu o yüzden çok dikkat ediyorum.Düzenli kullanınca azalmaya başladı çünkü.İnş. çok çatlağımız olmaz:2:

canım hoşgeldin. Bolbol yat dinlen, doktor ilaç vermedimi düşük önleyici filan. ama herşey normal gözüküyomuş bak ne güzel maşallah. iyi düşün iyi olsun ne olur.

sağol canım progestan verdi onuda kendi dr verdi hastanede yatarken hiç ilaç vermediler ben orasını anlayamadım heralde tehlikeli durum olmadığı için vermediler

Badem yağı bazı ciltlerde tüylenme yapıyomuş,ben de yapmadı ama çok duydum.Cilt tipiyle ilgili sanırım.Kakao yağını da duydum ama hiç kullanmadım.düzenli kullanınca işe yarar.Bi de kayısı-badem-fındık-portakal yağı karışımı iyi gelirmuş.

çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın. sağlıkla gelsin bebeğin inş.
yat dinlen bol bol içinide ferah tut olumsuz düşünme sakın. allah yardımcın olsun.

günaydın mart anneleriii

berkerdem hoşgeldin cnm geçmiş olsun tekrar doktorun söylediklerinden şaşma sakın merak etme bu sefer sağ salim doğar bebişin inşallah...

ben de dün salça yaptım anam ne biçim iş anlamadım 10 kilo domatesten 1 küçük kavanoz salça çıktı şaştım kaldım valla:)))bir daha hiiiç denemeyeceğimm

ben geri sayıma da başladım tam 20 gün sonra bebişimi göreceğim inşallah o zamana kadar iyyiicene büyür artık siz de büyüdüklerini farkettiniz mi benartık hamile kıyafetlerimi aldım pazartesi günü çünkü pantolonlarım artık kapanmıyordu 3 alt 2 tane de üst aldım o kadar bayrama da aykkabı ve pelerin alıcam o kadar bütün kış bana yeter doğuma kadar yani..geri kalan alışverişleri oğlum ve kızım için yapıcammm..benim karnım çok çıktı yüzüstü yatamıyorum artık ama alışmaya başladım sola dönük uyumaya..gerçi bazen kramp giriyor hep aynı tarafa yattığım için ama o zaman da kısa kısa dönüşler yapıyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…