2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

berkerdem çok geçmiş olsun çok çok dikkat et yat dinlen kaybetme korkusunun ne demek olduğunu bende ilk bebeğimi kaybederek öğrendim canım rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almayı nasip eder dikkat et kendine

canım özelliklemi sola yatıyorsun ?

canım çok geçmiş olsun iyi olmana çok sevindim Allah bi daha göstermesin inş.

berkerdem canım iyi olmana çok sevindim..eminim çok zor olduğuna,ama kendini üzmemeye ve yormamaya çalış..bir sorun olmadığını söylemiş doktor.. kanama olabiliyor bazı hamileliklerde..ama çok şükür sonunda sağlıklı bebekleri oluyor...Rabbim seni ve bebeğini korusun

dün gece kaşınmaktan uyuyamadım sizdede oluyormu dr aradım balmandol önerdi duydunuzmu hiç nasıl ??

selam bende dermomarketten aldım aynı fiyat unnado ile, 3lü aldım, 1 pkt zaten 2-3 haftada bitiyor. ama bu sitede satılanların gerçek olduğunu nsıl bilebiliriz ben daha önce eczaneden aldım fiyat yarı yarıya nerdeyse..

cnm cok geçmiş olsun rabbim kimseye yaşatmasın inş...

cinsiyet öğrenen ve bebişlerinin sağlıklı güzel haberlerini alan arkdaşlarımı tebrik ediyorum allah cümlemizi tamamına erdirsin inşallah yavrularımıza sağsalim kavuşalım

merhaba arkadaşlar...

anneyim ben, çitlenbik tebrik ederim sizde öğrenmişsiniz cinsiyetleri,darısı diğer arkadaşlarımızın başına
:

cnm tebrik ederim rabbim seninde gönlüne göre vermiş......

:

GÜNAYDIN arkadaşlar..

CİTLENBİK, AYSEN_K ve ANNEYİMBEN kutlarım kızlar, sizlerde öğrenmişsiniz cinsiyetleri..
esmacım senin 2 oğul benim 2 kız:)) bilemiyorum yani:)))))

Hadi hayırlı olsun cnm allah babaya sabırlar versin diyelim

Cutlenbik hayirli olsun canım kizin

Bizde oğlumun adı Arda kardesinede Tuna ismini vericez :)) artık dogsada hayirlisiyla bol bol kukladan bebisimi

tebrik ederim canım Allah gönlüne göre vermiş ne güzel, darısı öğrenemeyenlerin başına...

sevgili hamiş arkadaşlarım hepinize tek tek teşekkür ederim.cinsiyet öğrenmek de bi başka tatlı oluyor.bu gün kızıma ciciler aldım cici topiğine eklerim birazdan

Kızlar bende çatlaklar için bodyshop tan kakao yağı aldım.Eltim tavsiye etmişti,onda hiç çatlak olmamış...hem vucut losyonu gibi..Tavsiye etmekteyim:))

cok geçmiş olsun canım, bebişini Allah size bağışlasın...

merhaba hanımlar yeni üyeyim =) 16 haftalık hamileyim doktor önce erkeğe benziyor dedi eşim havalara uçtu ama sonra cinsiyeti kesin kız dendi eşim biraz buruk :))))

slm kızlar,

bugün farklı bir hastanede konusunda oldukça iyi bir dra daha gittik, tekrar ayrıntılı usg çekildi ve bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu öğrendk. korkulacak bişey olmadığını herşeyin yolunda olduunu söyledi drumuz. testlerde bazen böyle sonuçlar çıkabiliyormuş bu kaydadeğer bişey değildir dedi, tabiki yaşınız 35in üstünde değilse. içimiz rahatladı, derin bir ohhh çektik. dün gecemiz çok kötü geçti ama, eşim de ben de uyuyamadık sabaha kadar. neyse Allah bi daha yaşatmasın. eşim de saolsun çok gevşek ağızlı olduğu için dün olanlardan bahsetmiş birinin yanında. bu şekilde ailesinin de kulağına gelmiş. annesi sabah biz evden çıkarken geldi ve demediğini bırakmadı eşime. nie haberi yokmumuş die, sanki ilgilendiği var. iice sinirlerim gerildi, sanki tartışma sırası. o an zaten ne kadar üzgün ve gerginiz yani. bide ona sinir olduk.

berkerdem cnm sana da çok geçmiş olsun

Gözün aydın cnm boşver insanları sen kendine ve bebeğine iyi bak dikkat et başkaları hep bişeyler yapar sen canını hiç sıkma

canım allah yardımcın olsun bebeğine sağlık versin sende hep iyi düşün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…