- 14 Eylül 2010
- 1.140
- 0
- 106
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.521
günaydın mart anneleriii
berkerdem hoşgeldin cnm geçmiş olsun tekrar doktorun söylediklerinden şaşma sakın merak etme bu sefer sağ salim doğar bebişin inşallah...
ben de dün salça yaptım anam ne biçim iş anlamadım 10 kilo domatesten 1 küçük kavanoz salça çıktı şaştım kaldım valla:)))bir daha hiiiç denemeyeceğimm
ben geri sayıma da başladım tam 20 gün sonra bebişimi göreceğim inşallah o zamana kadar iyyiicene büyür artık siz de büyüdüklerini farkettiniz mi benartık hamile kıyafetlerimi aldım pazartesi günü çünkü pantolonlarım artık kapanmıyordu 3 alt 2 tane de üst aldım o kadar bayrama da aykkabı ve pelerin alıcam o kadar bütün kış bana yeter doğuma kadar yani..geri kalan alışverişleri oğlum ve kızım için yapıcammm..benim karnım çok çıktı yüzüstü yatamıyorum artık ama alışmaya başladım sola dönük uyumaya..gerçi bazen kramp giriyor hep aynı tarafa yattığım için ama o zaman da kısa kısa dönüşler yapıyorum:)))
canım özelliklemi sola yatıyorsun ?
selam kızlar ben geldim çok kötü iki gün geçirdim evdeyim şuan bugün taburcu oldum çok yoğun kanamam oldu ultrasondan baktılar herşey normal gözüküyo ama düşük tehlikesi var dediler kanamam kesildi yatamam gerekiyomuş çok canım sıkıldı bunuda kaybedersem diye korkmaya başladım
dün gece kaşınmaktan uyuyamadım sizdede oluyormu dr aradım balmandol önerdi duydunuzmu hiç nasıl ??
selam kızlar ben geldim çok kötü iki gün geçirdim evdeyim şuan bugün taburcu oldum çok yoğun kanamam oldu ultrasondan baktılar herşey normal gözüküyo ama düşük tehlikesi var dediler kanamam kesildi yatamam gerekiyomuş çok canım sıkıldı bunuda kaybedersem diye korkmaya başladım
cinsiyet öğrenen ve bebişlerinin sağlıklı güzel haberlerini alan arkdaşlarımı tebrik ediyorum allah cümlemizi tamamına erdirsin inşallah yavrularımıza sağsalim kavuşalım
merhaba arkadaşlar...
anneyim ben, çitlenbik tebrik ederim sizde öğrenmişsiniz cinsiyetleri,darısı diğer arkadaşlarımızın başına
:
cnm tebrik ederim rabbim seninde gönlüne göre vermiş......
:
GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER...
cinsiyeti öğrenen arkdaşlar çok tebrik ederim sizleri. allah kucağınıza almayı nasip etsin.
sizlerin cinsiyetleri kesinleştikce daha bir heyecan yapıyorum ya. bizimde bi kesinleşseydi. bana doktorum erkek gibi görünüyor dedi, radyolojı doktoru yok öyle bişi dedi, cmtesi günüde doktorum 1 ay sonra sölim çok kararsız kaldım dedi. ama bnde son kontrolde kız gibi gördüm sanki... ayy allahım ne verirse hayırlısını versin.
GÜNAYDIN arkadaşlar..
CİTLENBİK, AYSEN_K ve ANNEYİMBEN kutlarım kızlar, sizlerde öğrenmişsiniz cinsiyetleri..
esmacım senin 2 oğul benim 2 kız:)) bilemiyorum yani:)))))
Hadi hayırlı olsun cnm allah babaya sabırlar versin diyelim
Cutlenbik hayirli olsun canım kizin
Bizde oğlumun adı Arda kardesinede Tuna ismini vericez :)) artık dogsada hayirlisiyla bol bol kukladan bebisimi
tebrik ederim canım Allah gönlüne göre vermiş ne güzel, darısı öğrenemeyenlerin başına...
Kızlar bende çatlaklar için bodyshop tan kakao yağı aldım.Eltim tavsiye etmişti,onda hiç çatlak olmamış...hem vucut losyonu gibi..Tavsiye etmekteyim:))
slm kızlar,
bugün farklı bir hastanede konusunda oldukça iyi bir dra daha gittik, tekrar ayrıntılı usg çekildi ve bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu öğrendk. korkulacak bişey olmadığını herşeyin yolunda olduunu söyledi drumuz. testlerde bazen böyle sonuçlar çıkabiliyormuş bu kaydadeğer bişey değildir dedi, tabiki yaşınız 35in üstünde değilse. içimiz rahatladı, derin bir ohhh çektik. dün gecemiz çok kötü geçti ama, eşim de ben de uyuyamadık sabaha kadar. neyse Allah bi daha yaşatmasın. eşim de saolsun çok gevşek ağızlı olduğu için dün olanlardan bahsetmiş birinin yanında. bu şekilde ailesinin de kulağına gelmiş. annesi sabah biz evden çıkarken geldi ve demediğini bırakmadı eşime. nie haberi yokmumuş die, sanki ilgilendiği var. iice sinirlerim gerildi, sanki tartışma sırası. o an zaten ne kadar üzgün ve gerginiz yani. bide ona sinir olduk.
berkerdem cnm sana da çok geçmiş olsun
arkadaşlar geçmişolsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun çok zor hastanede yatmak bide yatan hastaların düşük oluyo insanın psikolojisi bozuluyo neden böyle oldu anlamıyorum durup dururken birden bardaktan boşalır gibi kan geldi hastaneye gidene kadar azaldı daha 6 ayım var rabbim bebeğimi sağlıklıysa almasın inşallah
selam bende dermomarketten aldım aynı fiyat unnado ile, 3lü aldım, 1 pkt zaten 2-3 haftada bitiyor. ama bu sitede satılanların gerçek olduğunu nsıl bilebiliriz ben daha önce eczaneden aldım fiyat yarı yarıya nerdeyse..
balmnadol mu aldın anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?