- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.861
merhaba hanımlar
hepinize mutlu hafta sonları
aranızda renkli ultrasona giren varmı
varsa doktor kendimi istedi ve fiyatı ne kadardır
ben salı günü gireceğim ve nerede yapılır, fiyatı ne kadardır
bilgim yok, doktorum dışarıya gönderiyoruz dedi
o nedenle bilgi edinmek istiyorum
merhaba hanımlar
hepinize mutlu hafta sonları
aranızda renkli ultrasona giren varmı
varsa doktor kendimi istedi ve fiyatı ne kadardır
ben salı günü gireceğim ve nerede yapılır, fiyatı ne kadardır
bilgim yok, doktorum dışarıya gönderiyoruz dedi
o nedenle bilgi edinmek istiyorum
slm güzel mart anneleri..pek giremiyorum nete evde değildim..geçmişide fazla okuyamadım inşallah herkes iyidir bi sorun yoktur..kızlar ben 62kg oldum53kg dum hamiş kaldığımda son aylarda halim ne olcak..neyseki tek tesellim kilomu göstermiyorum kimse inanmıyo 62 olduğuma..manken gibi hatundum 90-60-90 hamişlikten önceki ölçülerim..napalım kızım için feda olsun herşey
yaşasın kilolarayın sonunda randevum var doktora sorcam plates yapabilirmiyim die..bu gidişle son aylarda top gibi yuvarlanırız artık bazen bunalıyorum bazende aman insan özünde neyse ona dönüyo nasıl olsa doğumdan birsüre sonra önceki kilomuza döncez..
herkese günaydıınnnnn...
bayramda istanbuldaydık çarşamba döndük.çok akraba yok o yüzden gezmeye çokca vaktimiz oldu bol bol alışveriş yaptık oğluma. ciciler aldık... nerdeyse ihtiyaçları tamamladık sayılır. C&A ya, saraçhaneye, havuzlu han a zeytinburnunda bi outlet var görümcemin tavsiye ettiği... oralara gittik. odayı da almıştık bayrama gitmeden. ocakta gelince yerleştiririz artık. büyük olarak bi arabası ve ana kucağı kaldı. darisi başınıza çok zevkli bi şey. kendini unutuyo insan loğusa pijaması hariç bi çöp almadım zaten. hep ona almak istiyo insan. fırsat bulunca ciciler topiğine koyarım aldıklarımın fotoğraflarını... şimdi temizlik zamanı sonra görüşürüz.
renkli ultrasonu doktorunun istemsi lazım cnm.. benim dr um bikaç görüntüleme merkezinin numarasını verdi ben aradım randevu aldım gittim.. 220 tl idi 150 ye nakite yaptırdım,pazarlık yapılıyo yanieğer ist.av. yakasında isen radyomar gör. merk. tawsiye ederim ben çok memnun kaldım bebişimin resim çerçevesini cd sini verdiler. çerçevesi yatağımın ucunda duvarda asılı, her sabah ona günadın diyerek uyanıyoruz :)
renkli ultrasonu doktorunun istemsi lazım cnm.. benim dr um bikaç görüntüleme merkezinin numarasını verdi ben aradım randevu aldım gittim.. 220 tl idi 150 ye nakite yaptırdım,pazarlık yapılıyo yanieğer ist.av. yakasında isen radyomar gör. merk. tawsiye ederim ben çok memnun kaldım bebişimin resim çerçevesini cd sini verdiler. çerçevesi yatağımın ucunda duvarda asılı, her sabah ona günadın diyerek uyanıyoruz :)
Slm cnm benim doktorum istedi ama o hastanede 300 tl başka bi hastanede yaptırdım 175 tl ye
Kuzum senmiydin tam hatırlamıyorum ama bir arkadaş daha vardı orda 150 tl fiyat verdikleri ben aradım 200 tl en son dedi bazı arkadaşlar 150 tl fiyatlarla yaptırmış dedim doktora özel dedi doktorumun ismini aldı sizin doktorunuza bir indrimimiz yok dedi anlamadım valla :44:
anladım canım sağol
illa doktorun dediği yerde olması
şart değil yani
hersabah günaydın diyerek uyanıyoruz dedin ya
beni duygulandırdın valla
avrupa yakasındayım bende
hangi semtte
Kuzum senmiydin tam hatırlamıyorum ama bir arkadaş daha vardı orda 150 tl fiyat verdikleri ben aradım 200 tl en son dedi bazı arkadaşlar 150 tl fiyatlarla yaptırmış dedim doktora özel dedi doktorumun ismini aldı sizin doktorunuza bir indrimimiz yok dedi anlamadım valla :44:
öyle şeymi olurmuş saçma
tutturabildiklerine demek
bendim tatlım bizede doktorumuzun ismini sordu, 150 olur dedi sonra, dr la anlaşmaları wardı demek.. sen yaptırdınmı peki?
Yaptırdım kuzum eyüpte balat hastanesinde yaptırdım evimede çok yakındı iyi oldu çok da memnun kaldım
ya bende çok kötüyümmm( belim sırtım kopucak gibiii..eşime ovduruyorum falan ama yok yaniii...bütün gecede midem yandı..saçlarımı çıkmaya başladı veletin anlamadımkii..
ya bende çok kötüyümmm( belim sırtım kopucak gibiii..eşime ovduruyorum falan ama yok yaniii...bütün gecede midem yandı..saçlarımı çıkmaya başladı veletin anlamadımkii..
Slm kızlar bel ağrılarından konuşulmuş yalnız değilsiniz sabaha kadar uyuyamıyorum bende uykusuzluktan fenayım bütün gece döndüm durdum kızımda sabahtan beri çok hareketli karnımda davul çalınıyor sanki güm güm vuruyordoğduğu zamanda böyle olursa yandık birde bebek küveti aldınız mı kızlar file mi iyi sünger mi ben yarın bi aksilik olmazsa mahmutpaşaya gitmeyi düşünüyorum nasıl birşey alayım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?