2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

renkli ultrasonu doktorunun istemsi lazım cnm.. benim dr um bikaç görüntüleme merkezinin numarasını verdi ben aradım randevu aldım gittim.. 220 tl idi 150 ye nakite yaptırdım,pazarlık yapılıyo yani eğer ist.av. yakasında isen radyomar gör. merk. tawsiye ederim ben çok memnun kaldım bebişimin resim çerçevesini cd sini verdiler. çerçevesi yatağımın ucunda duvarda asılı, her sabah ona günadın diyerek uyanıyoruz :)

Slm cnm benim doktorum istedi ama o hastanede 300 tl başka bi hastanede yaptırdım 175 tl ye

kuzum üzülme sen,bebişin iyi olsun kilolar nasıl olsa giider..ben 65 ile kaldım 73 kiloyum şuan.bende hiç kilo gözükmüyo inanmıyolar kiloma , allahtan:))

Ay canımmm benim hamile kalma kilom 64 şuan 68,5 olduk 4,5 aldık bebişim 410 gr cıkk

güle güle giysin bebeğin canım,gerçekten müthiş bi duygu bebişlere bişiler almak,her aldığım kıyafetle biraz daha yaklaştığımızı hissediyorum mutlu sona:) loğusa takımını nerden almayı düşünüyosun cnm ben de bakıyorum da bu aralar

hersabah günaydın diyerek uyanıyoruz dedin ya
beni duygulandırdın valla

avrupa yakasındayım bende
hangi semtte

Kuzum senmiydin tam hatırlamıyorum ama bir arkadaş daha vardı orda 150 tl fiyat verdikleri ben aradım 200 tl en son dedi bazı arkadaşlar 150 tl fiyatlarla yaptırmış dedim doktora özel dedi doktorumun ismini aldı sizin doktorunuza bir indrimimiz yok dedi anlamadım valla :44:

öyle şeymi olurmuş saçma
tutturabildiklerine demek

hersabah günaydın diyerek uyanıyoruz dedin ya
beni duygulandırdın valla

avrupa yakasındayım bende
hangi semtte

bakırköy de hayatım, çamlık hastanesinin karşısında.güzel bi yer,dr da çok ilgilendi 1 saat gözünü kırpmadı walla, yüzünü görelim diye de bebekle inatlaştı durdu,en sonunda yakaladı benim inatçı keçii oğlumun suratını:)

bendim tatlım bizede doktorumuzun ismini sordu, 150 olur dedi sonra, dr la anlaşmaları wardı demek.. sen yaptırdınmı peki?

Yaptırdım kuzum eyüpte balat hastanesinde yaptırdım evimede çok yakındı iyi oldu çok da memnun kaldım

iyi olmuş cnm sevindim bizde geçen cts yaptırdık, sonuçları kendi doktorumuza göstricez 1 hafta gecikmeli olarak, eşimin işten gelmesni bkliyorum dr a yetişicez..allah yawrularımıza sağlık sıhhat versin meleklerimizi korusun

ya bende çok kötüyümmm( belim sırtım kopucak gibiii..eşime ovduruyorum falan ama yok yaniii...bütün gecede midem yandı..saçlarımı çıkmaya başladı veletin anlamadımkii..

merhaba kızlar cnm benimde sırtım kopuyo bazen yemeğe giddik dün eşimle sandalyeden kalktım ayakta öle dikildim geçsin diye tabi millet bana bakıyo.... bu arada mide yanmasında öncelikle yediğin şeylere dikkat et bana hamur işleri yapıyo ekşimeyi özellikle poça açma simit vs bu tarz şeyler dr sordum bebek büyüdüğü için mideye baskı yaparmış ve yediklerimiz geri geliyo o yüzden az az yemek lazımmış mide tam dolu olunca ekşiy saçla ilgisi yokmuş...

ya bende çok kötüyümmm( belim sırtım kopucak gibiii..eşime ovduruyorum falan ama yok yaniii...bütün gecede midem yandı..saçlarımı çıkmaya başladı veletin anlamadımkii..

canım bendede mide yanması var ara ara, doktorum birşey önerdi onu yapıyorum geçiyor o yüzden ara ara yoksa çok fena hiçbirşey yedirtmiyor o yanma, zencefil , tarçın çubuğunu kaynat ve iç , zencefilin tazesini yada kökünü kullan tozu çok güvenilir değilmiş içine başka şeyler karıştırabiliyorlarmış, ben birde ıhlamurun içine bunlardan koyduğumdan çok rahat ediyorum.

sırt ağrısına henüz bir çözümüm yok, eşim sabah akşam masaj yapıyor bildiğin masörlör gibi yapıyor artık, evlendiğimizden beri adamın benim sırt ağrılarımdan çektiği kadar hiç birşeyden çektiği yok ama artık dahada dayanılmaz oldu bir gün ara ile uykusuz geceler geçiriyoruz, gece bir uyanıyor yanında karısı yok evin içinde beni arıyor zavallım...

canım " AYŞE ÖNER" diye emekli ebe bir kadın var, doğum koçluğu yapıyor ve çok güzel kitapları var hamilelik ve bebek bakımı üzerine, ben onun kitabında file kullanmanın bebek açısından çok iyi olmadığını suyun içinde suyu hissetmesi gerektiğini yazmıştı, sende bir araştır istersen ben o yüzden file veya sünger alma taraftarı değilim, yeni doğum yapan bir arkadaşımda kullanmaya başlamış ama bebeğin üşüdüğünü fark ettik ve kullanmayı bıraktık demişti....

selm hanımlar...hepinize hayırlı doğumlar dilerim
ben 2011 mart annesiyim geçen sene bu zamanlar 3,5ayım kalmıştı doğuma günler geçmek bilmiyordu:)
ama şimdi günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum:)kızım 8 ayını bitirdi bile

sağlıcakla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…