2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım bugun gittim.magnezyum ve kalsiyum verdi.bakalım bu gece nasıl geçecek.

korkutmak istemiyorum seni ama bebeğine de bişey olsun istemem belki normaldir bu haftalar da tam bilemiyorum ben kızımı 16.hafta bkramplarla gelen sancıyla kaybettim çok dikkat et kendine fazla hareket etme sancıların artarsa hemen doktoruna git

günaydın kızlarr hafta sonuna geldik öğl.sonra bol bol uyuyacagımm uykusuzummmmmm

selam arkadaslar.ben de bugun katıldım aranıza.benim bebeğim de 22 haftalık.çok fena kramplarım oluyor sizler ne durumdasınız?

hoşgeldin aramıza canım bendede kramplar oluyordu dr. banada kalsiyum ve mağnezyum verdi çok şükür geçti kramplarım daha iyiyim inş. seninkide geçerrr

Günaydınlarr biz geldikkkk
Efemmm uykumuz kaçtı kahvaltımızı yaptık ders çalışmamız lazım.
Herkesler iyidir umarım,malum bayram ertesi yorgunluk mevcut,pazartesi detaylı ultrasonumuz var meraktan çatladım çatlıcam
İyi haftasonları diliyorum,iyi bakın kendinize ve bebişlerinize

herkese günaydıınnnnn...
bayramda istanbuldaydık çarşamba döndük.çok akraba yok o yüzden gezmeye çokca vaktimiz oldu bol bol alışveriş yaptık oğluma. ciciler aldık... nerdeyse ihtiyaçları tamamladık sayılır. C&A ya, saraçhaneye, havuzlu han a zeytinburnunda bi outlet var görümcemin tavsiye ettiği... oralara gittik. odayı da almıştık bayrama gitmeden. ocakta gelince yerleştiririz artık. büyük olarak bi arabası ve ana kucağı kaldı. darisi başınıza çok zevkli bi şey. kendini unutuyo insan loğusa pijaması hariç bi çöp almadım zaten. hep ona almak istiyo insan. fırsat bulunca ciciler topiğine koyarım aldıklarımın fotoğraflarını... şimdi temizlik zamanı sonra görüşürüz.

Herkese iyi hafta sonları bugün tam 24. haftamızdayız... sabah kahvaltıdan sonra tekmelerimiz başladı. dün akşam türkiye maçında oğlum bir tekmeler attı klasik söz varya futbolcumu olacaksın öyle dedik babasıyla. yada bebiş futbolculara fena sinirlendi.

canım bu konu geçen gün konuşuldu çoğumuzda olan birşey bende banyo sonrası pul pul deri dökülmesi gibi soyulmalar oldu. çatlaklarda oluyor. bunun için kremler varmış. bende haftaya olacak kontrolümde doktordan krem istiyeceğim.

ohh güle güle kullansın bebişin canım. resimlerini eklersin. hastane çıkışını bende almak istiyorum ama 2 tane fazla değilmi. bir tane yeter diyorlar.

kızlarr ben 20. haftanın içindeyim ve hala acayip iştahsızım
sizde durumlar nasıl
işyerinde herkes ye ye el kadar bebek çıkarcan diyorlar :111:

canım o elin söylediği laflara bakma sen önemli olan bebeğine yarayan besinleri yemeliyiz bence. amaç kilo almak olmamalı faydalı besinlerle beslenmek olmalı. benimde aşırı iştahım olmuyor ama yeri geliyor çok fena bişeyler yemek istiyorum işte öyle bir an geldiğinde yiyebildiğini ye.

Günaydın kızlar,

sırt ağrısından dolayı uykusuz geçen bir gecenin ardından sabah 2-3 saat uyumuşum ve işte aranızdayım ama bugün kimsecikler yok gibi... hepimize iyi tatiller kızlar...

Günaydın kızlar,

sırt ağrısından dolayı uykusuz geçen bir gecenin ardından sabah 2-3 saat uyumuşum ve işte aranızdayım ama bugün kimsecikler yok gibi... hepimize iyi tatiller kızlar...

ya bende çok kötüyümmm( belim sırtım kopucak gibiii..eşime ovduruyorum falan ama yok yaniii...bütün gecede midem yandı..saçlarımı çıkmaya başladı veletin anlamadımkii..

günaydın hanımlarrr...

skr1606 ve Anneyimben, bebişleriniz güle güle giysin aldıklarınızı.. bebek alışverişi ne kadar zevkliymiş yaa, ben de artık odasını bekliyorum yerleşmek için. ufak tefek eksiklerimizi de bi ara tamamlarım artık. odamız 2 hafta sonra geliyor inşallah..

Ronya cnm bnmde fazla iştahım yok. hatta yemem gerekenleri bile tam yiyemiyorum

Son düzenleme:

aslında bebeşimin gelişimi normal doktorun dediğine göre
ama insanların lafları etkiledi biraz

ya bende çok kötüyümmm( belim sırtım kopucak gibiii..eşime ovduruyorum falan ama yok yaniii...bütün gecede midem yandı..saçlarımı çıkmaya başladı veletin anlamadımkii..

canm çok geçmiş olsun
biliyormusun benim bir arkadaş çok şiddetli mide yanması yaşadı
yemek yiyemez durumdaydı biz kesin çok saçlı bir çocuk gelecek dedik
bebiş bir doğdu ne saç ne kaş ne kirpik hiç bir şey yok sapsarı bişeydi
sanırım saçla alakalı bir durum değil :26:

canım çok haklısın önemli olan bebişin gelişimi

Günaydın kızlar,

benim de çok ağrıyo canım yaaaa. ağrıdan uyuyamadım sabah 7 gibi uyandım 8 e kadar döndüm durdum gecer belki bi tarafa yattıysam ondandır dedima ama yok geçmedi ben de kalktım 8 gibi artık. şimdiden böyleyse sonrasını düşünemiyorum:18::18::18:

slm güzel mart anneleri..pek giremiyorum nete evde değildim..geçmişide fazla okuyamadım inşallah herkes iyidir bi sorun yoktur..kızlar ben 62kg oldum 53kg dum hamiş kaldığımda son aylarda halim ne olcak..neyseki tek tesellim kilomu göstermiyorum kimse inanmıyo 62 olduğuma..manken gibi hatundum 90-60-90 hamişlikten önceki ölçülerim..napalım kızım için feda olsun herşey

skr1606 hoşgeldn cnm.. bebek odanızı almışsınız siz de. izmirden mi aldınız? biz hellobabyden aldık, yakında gelicek bekliyoruz bakalım.

Günaydın kızlarrr... Herkese iyi haftasonları...

Yaşasın benden bi tane dahaaa :)) bende 54-64 oldum :)) demek ki kız anneleri çok kilo alıyo

Selam.. 3 haftadır memleketteydim özlemişim mart annelerini...

Benim sırt ağrısı değilde diş ağrısıyla başım belada. 20 lik dişlerim yana doğru çıkmıştı şimdi de yanaklarıma sürtüne sürtüne orayı yara ediyor ve yemek yemek bir işkence halini aldı... Doktora gittik dişlerin alınması lazım dedi. Hamileliğin 4,5,6. ayları en uygun zamanmış. Ne yapacağım bilemiyorum...

Selam.. canım bence dayanabilirsen dayan doğuma kadar ( ben hamile kalmadan önce çektirdim, antibiyotiğe alerjim var kullanamadım ve uzun süre acısını çektim çünkü antibiyotik kullanmadan çekince iyileşmesi uzun sürüyo.. kendi kadın doğumcunla da bi görüş istersen.. 20lik çok fena bi diş geçmiş olsun şimdiden..

Slm kızlar bel ağrılarından konuşulmuş yalnız değilsiniz sabaha kadar uyuyamıyorum bende uykusuzluktan fenayım bütün gece döndüm durdum kızımda sabahtan beri çok hareketli karnımda davul çalınıyor sanki güm güm vuruyor doğduğu zamanda böyle olursa yandık birde bebek küveti aldınız mı kızlar file mi iyi sünger mi ben yarın bi aksilik olmazsa mahmutpaşaya gitmeyi düşünüyorum nasıl birşey alayım :44:

merhaba hanımlar
hepinize mutlu hafta sonları

aranızda renkli ultrasona giren varmı
varsa doktor kendimi istedi ve fiyatı ne kadardır

ben salı günü gireceğim ve nerede yapılır, fiyatı ne kadardır
bilgim yok, doktorum dışarıya gönderiyoruz dedi
o nedenle bilgi edinmek istiyorum

Günaydın kızlarrr... Herkese iyi haftasonları...

Yaşasın benden bi tane dahaaa :)) bende 54-64 oldum :)) demek ki kız anneleri çok kilo alıyo

yaşasın kilolar ayın sonunda randevum var doktora sorcam plates yapabilirmiyim die..bu gidişle son aylarda top gibi yuvarlanırız artık bazen bunalıyorum bazende aman insan özünde neyse ona dönüyo nasıl olsa doğumdan birsüre sonra önceki kilomuza döncez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…