- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.841
selam arkadaslar.ben de bugun katıldım aranıza.benim bebeğim de 22 haftalık.çok fena kramplarım oluyor sizler ne durumdasınız?
evet canım bugun gittim.magnezyum ve kalsiyum verdi.bakalım bu gece nasıl geçecek.
selam arkadaslar.ben de bugun katıldım aranıza.benim bebeğim de 22 haftalık.çok fena kramplarım oluyor sizler ne durumdasınız?
online arkadaşlar şu sorumada cevap verebilirlermi acaba?
göğüs ucumda toprak çatlaması gibi çatlamalar oluyo kızlar,gecen günde süt geldiğini farkettim,ve göğüs ucum galiba çatlamadan olsa gerek arada feci sızlıo,bu durumu yaşayan varmı?
kızlar mrb nasılsınız cok ozldım sızlrı valla cokkk ama dondum artık :))
bugun annanmız oglumun butun kıyaftlrını aldı park yatagını aldı ılkoglumdada bız bısy aldırmamıstı bundada oyl yaptı sagolsun :)))
2 hastan cıkısı aldım 10 lu olanlardan
1 tan 6 lı takım banyo takımı
8 tan uzun kollu badı
tulum pıjama corap battanıy alt acma mınderı salıncak v.s
kızlarr ben 20. haftanın içindeyim ve hala acayip iştahsızım
sizde durumlar nasıl
işyerinde herkes ye ye el kadar bebek çıkarcan diyorlar :111:
Günaydın kızlar,
sırt ağrısından dolayı uykusuz geçen bir gecenin ardından sabah 2-3 saat uyumuşum ve işte aranızdayım ama bugün kimsecikler yok gibi... hepimize iyi tatiller kızlar...
günaydın hanımlarrr...
skr1606 ve Anneyimben, bebişleriniz güle güle giysin aldıklarınızı.. bebek alışverişi ne kadar zevkliymiş yaa, ben de artık odasını bekliyorum yerleşmek için. ufak tefek eksiklerimizi de bi ara tamamlarım artık. odamız 2 hafta sonra geliyor inşallah..
Ronya cnm bnmde fazla iştahım yok. hatta yemem gerekenleri bile tam yiyemiyorum
ya bende çok kötüyümmm( belim sırtım kopucak gibiii..eşime ovduruyorum falan ama yok yaniii...bütün gecede midem yandı..saçlarımı çıkmaya başladı veletin anlamadımkii..
Herkese iyi hafta sonları bugün tam 24. haftamızdayız...sabah kahvaltıdan sonra tekmelerimiz başladı. dün akşam türkiye maçında oğlum bir tekmeler attı klasik söz varya futbolcumu olacaksın öyle dedik babasıyla. yada bebiş futbolculara fena sinirlendi.
canım bu konu geçen gün konuşuldu çoğumuzda olan birşey bende banyo sonrası pul pul deri dökülmesi gibi soyulmalar oldu. çatlaklarda oluyor. bunun için kremler varmış. bende haftaya olacak kontrolümde doktordan krem istiyeceğim.
ohh güle güle kullansın bebişin canım. resimlerini eklersin. hastane çıkışını bende almak istiyorum ama 2 tane fazla değilmi. bir tane yeter diyorlar.
canım o elin söylediği laflara bakma sen önemli olan bebeğine yarayan besinleri yemeliyiz bence. amaç kilo almak olmamalı faydalı besinlerle beslenmek olmalı. benimde aşırı iştahım olmuyor ama yeri geliyor çok fena bişeyler yemek istiyorum işte öyle bir an geldiğinde yiyebildiğini ye.
benim de çok ağrıyo canım yaaaa. ağrıdan uyuyamadım sabah 7 gibi uyandım 8 e kadar döndüm durdum gecer belki bi tarafa yattıysam ondandır dedima ama yok geçmedi ben de kalktım 8 gibi artık. şimdiden böyleyse sonrasını düşünemiyorum:18::18::18:Günaydın kızlar,
sırt ağrısından dolayı uykusuz geçen bir gecenin ardından sabah 2-3 saat uyumuşum ve işte aranızdayım ama bugün kimsecikler yok gibi... hepimize iyi tatiller kızlar...
slm güzel mart anneleri..pek giremiyorum nete evde değildim..geçmişide fazla okuyamadım inşallah herkes iyidir bi sorun yoktur..kızlar ben 62kg oldum53kg dum hamiş kaldığımda son aylarda halim ne olcak..neyseki tek tesellim kilomu göstermiyorum kimse inanmıyo 62 olduğuma..manken gibi hatundum 90-60-90 hamişlikten önceki ölçülerim..napalım kızım için feda olsun herşey
Selam.. 3 haftadır memleketteydim özlemişim mart annelerini...
Benim sırt ağrısı değilde diş ağrısıyla başım belada. 20 lik dişlerim yana doğru çıkmıştı şimdi de yanaklarıma sürtüne sürtüne orayı yara ediyor ve yemek yemek bir işkence halini aldı... Doktora gittik dişlerin alınması lazım dedi. Hamileliğin 4,5,6. ayları en uygun zamanmış. Ne yapacağım bilemiyorum...
Günaydın kızlarrr... Herkese iyi haftasonları...
Yaşasın benden bi tane dahaaa :)) bende 54-64 oldum :)) demek ki kız anneleri çok kilo alıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?