- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.881
Hello kıtylerrrr nasılsınz bakalımNolms sıze bellerınz agrıoo mınk kuslar? benım belım ayakta cok durunca agrıo normalde agrımıo cok sukr. Bugn hava cok kasvetlı bı degısık ıcım sıstı Mıde yanması benım 1 numaralı sıkıntım bn cok rahatsz olnca rennie alıorum ayrıca mıde problemlerı ıcın sol tarafa yatmak ıyı gelıoms ve sag tarafa yatmak ıyı degılms backtan kalbe donen damarlar ıslevını ıyı yapamıoms gebelk donemınde.. haberlerı sunduk tekrar gorusmek dılegıyle hoscakaln esen kalın:)))
bu aralar haberleri sunup sunup kaçıyorsun zaten :) geçen gün mailimi aldın mı hotmaile göndermiştim ?
kızlarr eğer bir aksilik olmazsa mart annelerinin en geç doğuranı ben olucam
27 mart görünüyor doğum tarihi :26:
neyse artık siz arada uğrar durumlardan haberdar edersiniz
Nıye oyle dusunuosun benımkı 26 mart gozukuo ve ben martta dogm yapacgıma ınanmıorum kesın nısanda gelecek dıye dusunuorum:))) ama sezryn gıbı bısey olrsa mart olur tabısı:) bende bazn oyle dusunuorum mıllet patır patr dogrck ben sona kalcm dıorum ama onlrın tecburelrını dınlemekte guzel olcktır:)
Nıye oyle dusunuosun benımkı 26 mart gozukuo ve ben martta dogm yapacgıma ınanmıorum kesın nısanda gelecek dıye dusunuorum:))) ama sezryn gıbı bısey olrsa mart olur tabısı:) bende bazn oyle dusunuorum mıllet patır patr dogrck ben sona kalcm dıorum ama onlrın tecburelrını dınlemekte guzel olcktır:)
bende ilk 10 da olucam gibi hatta martta değilde şubatta gelecekmiş gibi geliyor benim kızım, ben 15 şubattan sonra bekliyorum, martta gelsede adını bahar koyarsak bir anlamı olsa :)
benm de doğum tarihimi 20 şubat olarak belirledi drum, bakalım ne olacak. ben seni, aydınlatırım tecrübelerimle..
sen doğumunu hüseyin beylemi yapıcaksın cnm??
canım ben artık hüseyin beye gitmiyorum
gebelik takibimi sermet sağol yapıyor
doğumuda medical park hastanesinde düşünüyorum
şuan yeni açıldığından fiyatlar süpermiş
muayane ücreti 10 tl ymiş tabi ultrasona falanda ödüyorsun
ama çok cüzzi rakamlarmış
sen egepolde yaptırcan herhalde demi
medical parka gitmeye başladınmı sen cnm?? bana çok yakın aslında orası, ama fazla bilgim olmadığı için kararsız kaldım, şimdilik egepole gidiyorum. medical parkın doğum fiyatlarını biliyormusun??
canım 26. haftadan sonra gitmeye başlıcam
doktorlarını falan araştırdım hepsi çok iyi
hastane tam donanımlıymış 35 tane yeni doğan küvezifalan varmış
telefonla aradım normal doğumu %100 karşılıyoruz dedi
zorunlu sezeryanında tamamını ödüyoruz dediler
doğum paketleri varmış mesela 300 tl lik paket alıyormuşsun
içinde bebeğin ilk aşıları kan alması lohusa şerbeti çikolatası vs. varmış
yani bu şekilde paketler varmış
sanırım hastane yeni açıldığından fiyatlar böyle
yakın zamanda artar diye düşünüyorum umarım biz doğum yapmadan artmaz
merhaba hanımlar
hepinize mutlu hafta sonları
aranızda renkli ultrasona giren varmı
varsa doktor kendimi istedi ve fiyatı ne kadardır
ben salı günü gireceğim ve nerede yapılır, fiyatı ne kadardır
bilgim yok, doktorum dışarıya gönderiyoruz dedi
o nedenle bilgi edinmek istiyorum
renkli ultrasonu doktorunun istemsi lazım cnm.. benim dr um bikaç görüntüleme merkezinin numarasını verdi ben aradım randevu aldım gittim.. 220 tl idi 150 ye nakite yaptırdım,pazarlık yapılıyo yanieğer ist.av. yakasında isen radyomar gör. merk. tawsiye ederim ben çok memnun kaldım bebişimin resim çerçevesini cd sini verdiler. çerçevesi yatağımın ucunda duvarda asılı, her sabah ona günadın diyerek uyanıyoruz :)
nasıl bir yamukluk ki cnm belki bebişin bir tarafa dönmüştürmerhaba mart anneleri nasılsınız? herkesler iyidir inşaallah
bel ağrılarından bahsetmişsiniz bende şnanılmaz ağrılar oluyor
bazen oluyorki yemekten sonra dik yüryemiyorum göbekten dolayı
birde benim karnımda hafif yamukluk var benim gibi olan var mı ?
ben de en erken doğuranlardan olucam herhalde doktorum şubat 20den sonra alırız dedi biz size doğum maceralarımızı yazarız artık cnm yaakızlarr eğer bir aksilik olmazsa mart annelerinin en geç doğuranı ben olucam
ay çok komik yazmışsın ben de gaviscon içiyorum 1 ölçek mideme iyi geliyor hatta bugün acayip bir yanma var çünkü uykusuzum ve dışardan poğça aldım yedim öldü midem öldüHello kıtylerrrr nasılsınz bakalımNolms sıze bellerınz agrıoo mınk kuslar? benım belım ayakta cok durunca agrıo normalde agrımıo cok sukr. Bugn hava cok kasvetlı bı degısık ıcım sıstı Mıde yanması benım 1 numaralı sıkıntım bn cok rahatsz olnca rennie alıorum ayrıca mıde problemlerı ıcın sol tarafa yatmak ıyı gelıoms ve sag tarafa yatmak ıyı degılms backtan kalbe donen damarlar ıslevını ıyı yapamıoms gebelk donemınde.. haberlerı sunduk tekrar gorusmek dılegıyle hoscakaln esen kalın:)))
kızlar nasılsınız benim bel ağrılarım geçti çok şükür otruşuma kalkışıma dikkat etmezsem yine başlıyo bizim ufaklık bu aralar çok hareketlenmeye başladı 22. haftanın içindeyiz bazen hareket ettiğinde tekmemi atıyo ne altım çıkacak gibi oluyo cız ediyo altım normalmi sizlerdede oluyomu
merhaba mart anneleri nasılsınız? herkesler iyidir inşaallah
bel ağrılarından bahsetmişsiniz bende şnanılmaz ağrılar oluyor
bazen oluyorki yemekten sonra dik yüryemiyorum göbekten dolayı
birde benim karnımda hafif yamukluk var benim gibi olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?