2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hello kıtylerrrr nasılsınz bakalım Nolms sıze bellerınz agrıoo mınk kuslar? benım belım ayakta cok durunca agrıo normalde agrımıo cok sukr. Bugn hava cok kasvetlı bı degısık ıcım sıstı Mıde yanması benım 1 numaralı sıkıntım bn cok rahatsz olnca rennie alıorum ayrıca mıde problemlerı ıcın sol tarafa yatmak ıyı gelıoms ve sag tarafa yatmak ıyı degılms backtan kalbe donen damarlar ıslevını ıyı yapamıoms gebelk donemınde.. haberlerı sunduk tekrar gorusmek dılegıyle hoscakaln esen kalın:)))

bu aralar haberleri sunup sunup kaçıyorsun zaten :) geçen gün mailimi aldın mı hotmaile göndermiştim ?

kızlar nasılsınız benim bel ağrılarım geçti çok şükür otruşuma kalkışıma dikkat etmezsem yine başlıyo bizim ufaklık bu aralar çok hareketlenmeye başladı 22. haftanın içindeyiz bazen hareket ettiğinde tekmemi atıyo ne altım çıkacak gibi oluyo cız ediyo altım normalmi sizlerdede oluyomu

kızlarr eğer bir aksilik olmazsa mart annelerinin en geç doğuranı ben olucam
27 mart görünüyor doğum tarihi :26:
neyse artık siz arada uğrar durumlardan haberdar edersiniz

Nıye oyle dusunuosun benımkı 26 mart gozukuo ve ben martta dogm yapacgıma ınanmıorum kesın nısanda gelecek dıye dusunuorum:))) ama sezryn gıbı bısey olrsa mart olur tabısı:) bende bazn oyle dusunuorum mıllet patır patr dogrck ben sona kalcm dıorum ama onlrın tecburelrını dınlemekte guzel olcktır:)

bende ilk 10 da olucam gibi hatta martta değilde şubatta gelecekmiş gibi geliyor benim kızım, ben 15 şubattan sonra bekliyorum, martta gelsede adını bahar koyarsak bir anlamı olsa :)

canım aslında benim son adet tarihine göre 1 nisan
ama ultrasonda 27 mart görnüyor
birde ilk doğumum sezeryan olduğunda 21 mart gibide olabilir
neyse hayırlısı artık

bende ilk 10 da olucam gibi hatta martta değilde şubatta gelecekmiş gibi geliyor benim kızım, ben 15 şubattan sonra bekliyorum, martta gelsede adını bahar koyarsak bir anlamı olsa :)

canım bence martta gelir yani on gün geri gitmez herhalde
neyse sağlıkla vaktinde gelirler inşallah bıdıklar :))

Bel ağrım arada sırada oluyo benim Allah'tan devamlı değil ama yere yatıp tv seyredeyim diyorum tutuluyorum resmen zor kalkıyorum

Benim fındığımda çok hareketli maşallah heleki yatağa yatayım hiç durmuyor akşamları :)

benm de doğum tarihimi 20 şubat olarak belirledi drum, bakalım ne olacak. ben seni, aydınlatırım tecrübelerimle..
sen doğumunu hüseyin beylemi yapıcaksın cnm??

benm de doğum tarihimi 20 şubat olarak belirledi drum, bakalım ne olacak. ben seni, aydınlatırım tecrübelerimle..
sen doğumunu hüseyin beylemi yapıcaksın cnm??

canım ben artık hüseyin beye gitmiyorum
gebelik takibimi sermet sağol yapıyor
doğumuda medical park hastanesinde düşünüyorum
şuan yeni açıldığından fiyatlar süpermiş
muayane ücreti 10 tl ymiş tabi ultrasona falanda ödüyorsun
ama çok cüzzi rakamlarmış
sen egepolde yaptırcan herhalde demi

medical parka gitmeye başladınmı sen cnm?? bana çok yakın aslında orası, ama fazla bilgim olmadığı için kararsız kaldım, şimdilik egepole gidiyorum. medical parkın doğum fiyatlarını biliyormusun??

canım 26. haftadan sonra gitmeye başlıcam
doktorlarını falan araştırdım hepsi çok iyi
hastane tam donanımlıymış 35 tane yeni doğan küvezifalan varmış
telefonla aradım normal doğumu %100 karşılıyoruz dedi
zorunlu sezeryanında tamamını ödüyoruz dediler
doğum paketleri varmış mesela 300 tl lik paket alıyormuşsun
içinde bebeğin ilk aşıları kan alması lohusa şerbeti çikolatası vs. varmış
yani bu şekilde paketler varmış
sanırım hastane yeni açıldığından fiyatlar böyle
yakın zamanda artar diye düşünüyorum umarım biz doğum yapmadan artmaz

Son düzenleme:

e çok iyiymiş o zaman... ben de bir araştırayım bakalım. hatta gidip yüz yüze konussam daha iyi olur sanırım.

Bel ağrılarından bahsedilmiş... hepinizdeki gibi bendede var. Sırt üstü uzanınca kalkmam çok zor oluyor kalktıktan sonrada bir süre yürüyeiyorum kendime gelene kadar... Araştırmıştım sebebi ise göbek çıktıkça göbekteki kaslar esniyormuş belde bulunan kaslar ise göbek çıktıkça kısalıyormuş. hamilelikte bel ağrısının sebebi buymuş...

ben 22. haftamda gitmiştim... belli bir haftası oluyor onun... istanbul bakırköyde radyotom radyomar görüntüleme merkezine gitmiştim... 150 tl ye indirmiştim. güzel sonuçlar alman dileğiyle...

bende uyanır uyanmaz bakıyorum bebeğimin fotosuna... Allah kucağımıza almayıda nasip etsin...

merhaba mart anneleri nasılsınız? herkesler iyidir inşaallah

bel ağrılarından bahsetmişsiniz bende şnanılmaz ağrılar oluyor
bazen oluyorki yemekten sonra dik yüryemiyorum göbekten dolayı
birde benim karnımda hafif yamukluk var benim gibi olan var mı ?

nasıl bir yamukluk ki cnm belki bebişin bir tarafa dönmüştür

ben de en erken doğuranlardan olucam herhalde doktorum şubat 20den sonra alırız dedi biz size doğum maceralarımızı yazarız artık cnm yaa
ay çok komik yazmışsın ben de gaviscon içiyorum 1 ölçek mideme iyi geliyor hatta bugün acayip bir yanma var çünkü uykusuzum ve dışardan poğça aldım yedim öldü midem öldü

ah cnm benim durmadan ağrıyor kızımda çok rahattım ama bu oğlan hep doktora gittiğimizde ters duruyor her an çıkıverecekmiş gibi ve öyle olunca çok baskı yapıyormuş benim acayip bir baskı var bir de hareket etmeye başlayınca korkuyorum patlatıp çıkacak diye hemen sol yanıma yatıp dinleniyorum neyseki az kaldı şu ocak da bir gelse..

benimde var cnım yamukluk bazen.geçen duşta farkettim karnımın yarısı düz diğer yarısı baya şişti.bebek heralde ayaklrını uzatıp yatıyo dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…