- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.901
ah cnm benim durmadan ağrıyor kızımda çok rahattım ama bu oğlan hep doktora gittiğimizde ters duruyor her an çıkıverecekmiş gibi ve öyle olunca çok baskı yapıyormuş benim acayip bir baskı var bir de hareket etmeye başlayınca korkuyorum patlatıp çıkacak diye hemen sol yanıma yatıp dinleniyorum neyseki az kaldı şu ocak da bir gelse..
Kızlar lohusa ve hamilelik pijaması vs isteyenler, limangoda elija var. Kalitesi iyi midir bilmiyorum, ben de daybuydan aldım bir hafta önce ama hala kargoya bile vermediği için daybuyday denilen site, o yüzden kalitesini bilemiyorum, ama dükkan fiyatlarına göre daha uygun fiyatları. Ben aldığımın çok benzerini ebru maternatyde sordum 150 dedi, al tarafı bir pijama takımına:S
Daybuyday'i de kimseye tavsiye etmem, bir ayda elime ulaşacak herhalde aldıklarım:S
tamam canım bende bu modele bakıyım zaten benimde ayaklarım şimdiden biraz gezince şişiyor iyi yapmışsın 1 no büyük alarakyellooww cum hani geçen kış botlarından bahsetmiştikya,sen alınca haber ver demiştin bana;
ben aldım canım Scooter markanın Watertight modelini aldım 117 liraya,satıcıya sordum altı kayarmı karda kışta dedim yok dedi.
altı baya dişli
bide bağcıklı son ayları göze alarak bağcıklı kısa bot tercih ettim ayaklarımız şişincede bağcıklarını esneterek bağlamadan da giyebilirim diye.aynen öyle yaptım bağcıklarını esneterek giydim 1 no büyük oldu.
benimde var cnım yamukluk bazen.geçen duşta farkettim karnımın yarısı düz diğer yarısı baya şişti.bebek heralde ayaklrını uzatıp yatıyo dedim
nasıl bir yamukluk ki cnm belki bebişin bir tarafa dönmüştür
ben de en erken doğuranlardan olucam herhalde doktorum şubat 20den sonra alırız dedi biz size doğum maceralarımızı yazarız artık cnm yaa
ay çok komik yazmışsın ben de gaviscon içiyorum 1 ölçek mideme iyi geliyor hatta bugün acayip bir yanma var çünkü uykusuzum ve dışardan poğça aldım yedim öldü midem öldü
ah cnm benim durmadan ağrıyor kızımda çok rahattım ama bu oğlan hep doktora gittiğimizde ters duruyor her an çıkıverecekmiş gibi ve öyle olunca çok baskı yapıyormuş benim acayip bir baskı var bir de hareket etmeye başlayınca korkuyorum patlatıp çıkacak diye hemen sol yanıma yatıp dinleniyorum neyseki az kaldı şu ocak da bir gelse..
hoşbulduk canım. evet izmirden tepe home dan aldık. bizim de kasım da gelicekti ama aralıkta eşimin sınavı var erteledik o yüzden cünkü eşimin çalışma masasını küçük odaya aktarıp büyük odayı bebeğe ayırmayı düşünüyorum. sınavı atlatsın diyorum adamcağızın düzenini bozmayım son 1 ay. o yuzden ocağın ilk haftası gelsin dedik. cok sabırsızlanıyorum ama...gelsin de cicilerini yerleştirelim artık...skr1606 hoşgeldn cnm.. bebek odanızı almışsınız siz de. izmirden mi aldınız? biz hellobabyden aldık, yakında gelicek bekliyoruz bakalım.
ben tek pijama aldım şu an da ihtiyacım var zaten. giycem onu takım olarak nerden alacağımı bilmiyorum ama... bugün bi de unnado da şahinler in indirimi var sondaki el ayak baskılı olanı beğendim belki onu da alırım pembesi güzeldi.güle güle giysin bebeğin canım,gerçekten müthiş bi duygu bebişlere bişiler almak,her aldığım kıyafetle biraz daha yaklaştığımızı hissediyorum mutlu sona:) loğusa takımını nerden almayı düşünüyosun cnm ben de bakıyorum da bu aralar
Anlamadım bende işte kuzum hatta 2-3 defa aradım acaba telefona çıkan kişiler mi yalnış biliyorlar diye hep aynı şeyi söylediler sende bir araştır ben eyüp balat hastanesinde yaptırdım Mehmet bey çok ilgileniyor
günaydın mart anneleri, hayırlı hafta sonları olsun inşallah. Pazar pazar sabahın köründe kalktık hep birlikte. Eşim İşe başladı bugün şükürler olsun. Kızım da çok şükür düzeliyor.ishali kusması bitti, birde yemek yemeye tam başlasa çok iyi olucak.
ben hafif atlatıyorum soğuk algınlığımı çok şükür.
bizden haberler böyle..
birde ZEYNEPPPPPP bende ankaradayım ve Keçiören eğitim araştırmaya gidiyorum. sende bi bak istersen, evin yakınsa.
Eşini tebrik ederim yeni işi hayırlı olsun pollycim.Çok çok geçmiş olsun kızın rahatsızmış,kusma bittiyse yemek yemeye de başlar en kısa zamanda ama sen de kendine dikkat et,bu havalar çok kötü.
Günaydınlar ii pazarlar bugün annecik gelecek torununu yarın 4 boyultu da görmek içinPek mutlu ve güzel bi pazar bizi bekliyorr.Öptük hepinizi en kocamanından
canım aynen bende de şişkinlik başladı gece tuvalete kalktığımda ellerimi kapatırken bile acıdı şişko olmus ama sabah kalktığımda çok şükür inmiştiiyi geceler kızlar benim bacaklarım çok şişti ellerim ve ayaklarımdad az şişlik var tuzu ve turşuyu kesmem lazım ama tuzdanmı oluyo onu anlamadım sanırım pazartesi dr bana güzel fırça atacak :18::18::18::18:
arkadaşlar merhaba.ankarada oturanlar nerede doğum yapmayı düşünüyorsunuz acaba.iyi bir hastane bulamaya çalışıyorum.hemde ücret ödemek istemiyorum açıkcası.özel hastaneler 3 milyar falan istiyor.üniversitelerde de hoca kalmamış.inşallah o günlere gelirsek nerede doğum yapıcam hiç bilmiyorum.ikiz olduğu için bebeklerim daha da korkuyorum.her hastaneye güvenmiyorum.
günaydın mart anneleri, hayırlı hafta sonları olsun inşallah. Pazar pazar sabahın köründe kalktık hep birlikte. Eşim İşe başladı bugün şükürler olsun. Kızım da çok şükür düzeliyor.ishali kusması bitti, birde yemek yemeye tam başlasa çok iyi olucak.
bizden haberler böyle.. birde ZEYNEPPPPPP bende ankaradayım ve Keçiören eğitim araştırmaya gidiyorum. sende bi bak istersen, evin yakınsa.
bizden haberler böyle..
birde ZEYNEPPPPPP bende ankaradayım ve Keçiören eğitim araştırmaya gidiyorum. sende bi bak istersen, evin yakınsa.
günaydın kızlar nasılsınız yiğenlerim nasıllar?? polyanna cnm eşin işe başlamış anladığım kadarıyla hayırlıuğurlu olsun inşallah..
kızlaaaarrrrrrrrrr çift çizgiyi gördüm çarşambaya kadar bekleyip kan testi yaptıracam bu defa biraz daha temkinliyim dua edin lütfen bebeğim benimle olsun.......
bizden haberler böyle..
.
tam bi ayıcık olmuşum ben yaa 68 kiloyla hamile kaldım uzun zamandır tartılmıyodum bi tartıldım 76.7 çıktıı23 haftalık hamileyim bide bakalım tam bi ayı olucam mı sonunda ((( bide akşam 5-6 dan sonra sadece meyve yiyorum,2 haftadır yürüyemesemde yürümeye çalışıyorum..benim n yapmam lazımki anlamadım ben..tatlıya aşermiyorum hep meyve istiyo canım eeee anlatınca bi sıkıntı yok ama bu kilolar nerden geldi :44: doktor hamileliğin başında sen almazsın muhtemelen çok fazla 83-84 le bitiirirsin hamileliği dedi ama ben böyle gidersem ohohhooooo 93-94 le bitiricem ya bana bi akıl verseniz ben naapsam ki midemi mi aldırsam rejim yapsam kilo versem bebeğe zararı olur mu yada ben bu şekilde kilo verebilirmiym acaba bide o var tabi offf bana bi yardımm
günaydın kızlar nasılsınız yiğenlerim nasıllar?? polyanna cnm eşin işe başlamış anladığım kadarıyla hayırlıuğurlu olsun inşallah..
kızlaaaarrrrrrrrrr çift çizgiyi gördüm çarşambaya kadar bekleyip kan testi yaptıracam bu defa biraz daha temkinliyim dua edin lütfen bebeğim benimle olsun.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?