2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yellooww cum hani geçen kış botlarından bahsetmiştikya,sen alınca haber ver demiştin bana;
ben aldım canım Scooter markanın Watertight modelini aldım 117 liraya,satıcıya sordum altı kayarmı karda kışta dedim yok dedi.
altı baya dişli
bide bağcıklı son ayları göze alarak bağcıklı kısa bot tercih ettim ayaklarımız şişincede bağcıklarını esneterek bağlamadan da giyebilirim diye.aynen öyle yaptım bağcıklarını esneterek giydim 1 no büyük oldu.

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba.ankarada oturanlar nerede doğum yapmayı düşünüyorsunuz acaba.iyi bir hastane bulamaya çalışıyorum.hemde ücret ödemek istemiyorum açıkcası.özel hastaneler 3 milyar falan istiyor.üniversitelerde de hoca kalmamış.inşallah o günlere gelirsek nerede doğum yapıcam hiç bilmiyorum.ikiz olduğu için bebeklerim daha da korkuyorum.her hastaneye güvenmiyorum.

benim ki martta daha 4 ayım var valla suyum gelcek bişey olucak diye çok korkuyorum ne zaman yukarı çıkıcak bu bebekler hala kasığımda benim

Kızlar lohusa ve hamilelik pijaması vs isteyenler, limangoda elija var. Kalitesi iyi midir bilmiyorum, ben de daybuydan aldım bir hafta önce ama hala kargoya bile vermediği için daybuyday denilen site, o yüzden kalitesini bilemiyorum, ama dükkan fiyatlarına göre daha uygun fiyatları. Ben aldığımın çok benzerini ebru maternatyde sordum 150 dedi, al tarafı bir pijama takımına:S
Daybuyday'i de kimseye tavsiye etmem, bir ayda elime ulaşacak herhalde aldıklarım:S

bende feyzadan aldım çok kaliteli vede uygun fiyatlar.bir tane daha alıcam...elijanın takımlarıda çok güzel sondaki mavıyı beğendım tam alacaktımkı onunde duğme yada çıtçıt yok emzırme açısından rahat olmaz

tamam canım bende bu modele bakıyım zaten benimde ayaklarım şimdiden biraz gezince şişiyor iyi yapmışsın 1 no büyük alarak
bende şu sıralar birkaç yere baktım ama istediğim gibi bulamadım
saol canım kendine ve bebişine dikkat et canım
benimde var cnım yamukluk bazen.geçen duşta farkettim karnımın yarısı düz diğer yarısı baya şişti.bebek heralde ayaklrını uzatıp yatıyo dedim

geçenlerde bende duş alırken farkettim tam vücudumun ortasında yukarıya doğru baktığımda göbek deliğim hafiften sağa doğru bakıyor.
genelde bebişimi bende sağda hissediyorum dra gittiğimde sorucam bakalım

skr1606 hoşgeldn cnm.. bebek odanızı almışsınız siz de. izmirden mi aldınız? biz hellobabyden aldık, yakında gelicek bekliyoruz bakalım.
hoşbulduk canım. evet izmirden tepe home dan aldık. bizim de kasım da gelicekti ama aralıkta eşimin sınavı var erteledik o yüzden cünkü eşimin çalışma masasını küçük odaya aktarıp büyük odayı bebeğe ayırmayı düşünüyorum. sınavı atlatsın diyorum adamcağızın düzenini bozmayım son 1 ay. o yuzden ocağın ilk haftası gelsin dedik. cok sabırsızlanıyorum ama...gelsin de cicilerini yerleştirelim artık...

ben tek pijama aldım şu an da ihtiyacım var zaten. giycem onu takım olarak nerden alacağımı bilmiyorum ama... bugün bi de unnado da şahinler in indirimi var sondaki el ayak baskılı olanı beğendim belki onu da alırım pembesi güzeldi.

iyi geceler kızlar benim bacaklarım çok şişti ellerim ve ayaklarımdad az şişlik var tuzu ve turşuyu kesmem lazım ama tuzdanmı oluyo onu anlamadım sanırım pazartesi dr bana güzel fırça atacak :18::18::18::18:

aaaaa bende balata yakınım bahsettiğin hastane şu deniz kenarında olan özel hastane değilmi
peki ne kadara yaptırdın

günaydın mart anneleri, hayırlı hafta sonları olsun inşallah. Pazar pazar sabahın köründe kalktık hep birlikte. Eşim İşe başladı bugün şükürler olsun. Kızım da çok şükür düzeliyor. ishali kusması bitti, birde yemek yemeye tam başlasa çok iyi olucak.
ben hafif atlatıyorum soğuk algınlığımı çok şükür.

bizden haberler böyle..

birde ZEYNEPPPPPP bende ankaradayım ve Keçiören eğitim araştırmaya gidiyorum. sende bi bak istersen, evin yakınsa.

Son düzenleme:

Eşini tebrik ederim yeni işi hayırlı olsun pollycim.Çok çok geçmiş olsun kızın rahatsızmış,kusma bittiyse yemek yemeye de başlar en kısa zamanda ama sen de kendine dikkat et,bu havalar çok kötü.
Günaydınlar ii pazarlar bugün annecik gelecek torununu yarın 4 boyultu da görmek için Pek mutlu ve güzel bi pazar bizi bekliyorr.Öptük hepinizi en kocamanından

çok teşekkür ederim canım benim, Allah razı olsun.

Pazarınız çooook çok güzel geçsin inşallah.

canım aynen bende de şişkinlik başladı gece tuvalete kalktığımda ellerimi kapatırken bile acıdı şişko olmus ama sabah kalktığımda çok şükür inmişti

Pollycim geçmiş olsun.. Çok sevindim minik kızının iyileşmesine..

Zeyneppp ücret ödemek istemiyosan devlet hastanelerine gidebilirsin.. Yada özellerden ucuz olanları araştırman lazım.. Devlette Atatürk Hastanesini tavsiye ederim.. Özelde bende Koru'ya gidiyorum..

tam bi ayıcık olmuşum ben yaa 68 kiloyla hamile kaldım uzun zamandır tartılmıyodum bi tartıldım 76.7 çıktıı 23 haftalık hamileyim bide bakalım tam bi ayı olucam mı sonunda ((( bide akşam 5-6 dan sonra sadece meyve yiyorum,2 haftadır yürüyemesemde yürümeye çalışıyorum..benim n yapmam lazımki anlamadım ben..tatlıya aşermiyorum hep meyve istiyo canım eeee anlatınca bi sıkıntı yok ama bu kilolar nerden geldi :44: doktor hamileliğin başında sen almazsın muhtemelen çok fazla 83-84 le bitiirirsin hamileliği dedi ama ben böyle gidersem ohohhooooo 93-94 le bitiricem ya bana bi akıl verseniz ben naapsam ki midemi mi aldırsam rejim yapsam kilo versem bebeğe zararı olur mu yada ben bu şekilde kilo verebilirmiym acaba bide o var tabi offf bana bi yardımm

günaydın pollyannaaaa eşin için tebrik ederim. hayırlı uğurlu olsun yeni işi. çok sevindim. uzun sürmedi neyse ki. yeniden başladı. kızına da çok üzülmüştüm okuyunca. iyileşmeye başladığına sevindim. nazar mı değdi bayramda nedir? kusma bittiyse yemeye başlar yakın zamnda üzülme sen. kendine dikkat et.

günaydın kızlar nasılsınız yiğenlerim nasıllar?? polyanna cnm eşin işe başlamış anladığım kadarıyla hayırlıuğurlu olsun inşallah..

kızlaaaarrrrrrrrrr çift çizgiyi gördüm çarşambaya kadar bekleyip kan testi yaptıracam bu defa biraz daha temkinliyim dua edin lütfen bebeğim benimle olsun.......

ayyy çok sevindim ben. geçen bayramdan önce mi ne yazmışsın okum. bekliyodum bu güzel haberi...
hayırlı uğurlu olur inşallah..hepimiz sağlıcakla kucağımnıza alırız bebişleri..

Günaydın canım, eşinin yeni işi hayırlısı olsun. İnşallah hep sizi mutlu eden bir iş olur. Kızına da maşşallah iyileştiğine çok sevindim, yakında iştahı açılır merak etme:)

Canım öyle oluyor nedense ilaçlardan mıdır, hamilelik de vücudun depo etmesinden midir nedir. Kilo vermeyi pek önermiyorlar ama kilo alımını durdurmak için fazladan yürüyüş yapıp, karbonhidrat ve tatlıyı aza indirmeye çalışabilirsin belki. Bu arada muz gibi meyvelerde de baya kalori var, ben bir ara muzdan zarar gelmez diye çok yiyordum hızlı kilo aldım. Günde biri geçmemek lazım.

Ayy canım nasıl sevindim anlatamam, sabah günışığı gibi geldi haberin. İnşallah bu sefer sorun yaşamazsın canım, doktorunu iyi seç, kendine de çok iyi bak olur mu? Bizi bırakıp başka topiklere de gitme sakın:) İnşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın canım, ay çok heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…