2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dünkü simsiyah havaya göre bugün parlayan bir güneş var burada.içim ısınıdı resmen. herkese mutlu pazarlar diliyorum. sağlıklı sıhatli .
pollayyana güzel haberler vermişsin. iş, sağlık iyiye gidiyormuş. sevindim adına.
kızım olucak benim bu arada haberin olsun..

Evet bugün hava güzel gözüküyor, biz de bugün kitap fuarına gidicez çok mutluyum:)

Hayırlı olsun prensesin tatlım, herkesin cinsiyetine bir siteden sen bakmıştın değil mi, nasıl doğru çıktı mı seninki, benimki doğru çıktı. :)

hoşgeldin canım biz iyiz bebişlerimiz kıpır kıpır hep aklımdasın senden haber bekliyodum yeni bebişin hayırlı olsun çok sevindimmmmm artık senide burda görmek isteriz

tşk ederim kızlar bu topik benim ilk gözağrım ve yeri bambaşkaaayazdıklarınızla da ayrıca mutlu oldum.. bende sizden güzel haberler duydukça çok mutlu oluyorum bundan sonra inşallah allah sağlıklı sıhatli bi gebelik yaşamamı sağlarsa çok başınızı ağrıtırım tecrübeli annelerimizi artık gözlem altına alıyorum özellikle şubatta gözüm bu topikte olacak inşallah sağlıklıca gelmeye başlarlar o zaman minik melekler... herkese sağlıklı güzel günler diliyorum...

sağol canım çok teşekkür ederim

çok sağol şekercim, şükür uzun sürmedi. bayramda sağolsun bizim kız tüm marifetlerini gösterdi herkese, nazarda değdi tabi(
ayyyyyyy canım canım canım nasıl sevindim anlatamam yaa.. Hadi gözün aydın gülüüüümmm.. inşallah kan testinde pozitif çıkar ve sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olur.
valla çok sevindim.
Günaydın canım, eşinin yeni işi hayırlısı olsun. İnşallah hep sizi mutlu eden bir iş olur. Kızına da maşşallah iyileştiğine çok sevindim, yakında iştahı açılır merak etme:)
sağol canım benim, ve kocaman AMİİİNNN..

sağol canım, listemizde yoksun sanırım.. bilgilerini verirsen ekleyim.

günaydınlar, iyi pazarlar hepinizeee

bugün eve tıkıldım kaldım, temizlik var, kadın ancak bugün gelebildi. eşim de çalışıyor bugün. akşam balık yemeye gidicez, biraz hava alırım ben de.. balıktan hoşlanmıyorum şu sıra. ama bebişim için katlanıyorum

Bundan güzel haber mi olur nasıll sevindimmm,tebrik ederim canım sağlıkla gelsin bebişin.Çok dikkat et kendinee çok ama çok
Bol bol dinlen no stres bol dinlenmece öptük kocaman seni

canım gelmiş geçmiş olsun gözün aydın
inşallah bir daha hastalanmaz meleğin

canımm gözümüz aydınn çok sevindimmm harika sorunsuz bi hamilelik geçirmen dileğiyle tekrar hoş geldin aramızaa bizi bırakmmmaaa:)

Kızlar iyi pazarlar hepinize. Bizde yarın bebişlerimizi görmeye gidicez. İnşallah güzel haber haberlerle gelirim. Allahım hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah.

merhaba kızlar renkli dopplere giren varmı ben renkli resim verirler diye düşünmüştüm ama vermediler

Canım tebrik ederim çok sevindim inşallah bu sever her şey yolunda gider de alırsın bebeğini kucağına. Hep güzel haberlerini alalım inşallah böyle.

Polly kızının daha iyi olmasına sevindim inşallah hemen yemeye başlasın da daha çabuk iyileşsin kuzucuk. Eşinin işi de hayırlı olsun bereket getirsin evinize uzun sürmeden iyi sonuçlandı bu süreç ne güzel. Benim eşim 2010 yazında üç ay işsiz kalmıştı çok sıkıntı çektik Allah kimseye yaşatmasın çok zor.

Bu arada yarın bizim ayrıntılı ultrasonumuz var çok heyecanlıyım inşallah iyi poz verir benim oğlum da on gündür falan kendini iyice hissettirmeye başladı tekmeleriyle. En şiddetlilerini annemden dönerken yolda yedim rahatsız oldu yoldan sanırım paşam, rahatına düşkün olacak bizimki kesin.

çok çok teşekkür ederim canım. İnşallah hayırlı ve bereketli olur Allah'ın izniyle.

500 gr kadar ağırlıklarıyla nasılda hissettiriyorlar kendilerini dimi:)) Maşallah hepsine bebişlerimizin.

benimki de bazen alttan alttan, bazen göğsüme doğru vuruyor:)) alttan vurmaları idrar torbasına baskı yapıyor sanırım, wcye koşuyorum:)))

Maşallah hepsine Geçen gün benim başıma geldi o dediğin pıt diye vurdu bizimki sanırım tam idrar torbamın orasıydı (biraz da doluydu sanırım)
şaşırdım kaldım ikinciyi de atınca yaramaz altıma kaçırıyorum sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…