- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.921
dünkü simsiyah havaya göre bugün parlayan bir güneş var burada.içim ısınıdı resmen. herkese mutlu pazarlar diliyorum. sağlıklı sıhatli .
pollayyana güzel haberler vermişsin. iş, sağlık iyiye gidiyormuş. sevindim adına.
kızım olucak benim bu arada haberin olsun..
günaydın kızlar nasılsınız yiğenlerim nasıllar?? polyanna cnm eşin işe başlamış anladığım kadarıyla hayırlıuğurlu olsun inşallah..
kızlaaaarrrrrrrrrr çift çizgiyi gördüm çarşambaya kadar bekleyip kan testi yaptıracam bu defa biraz daha temkinliyim dua edin lütfen bebeğim benimle olsun.......
sağol canım çok teşekkür ederimPollycim geçmiş olsun.. Çok sevindim minik kızının iyileşmesine..
Zeyneppp ücret ödemek istemiyosan devlet hastanelerine gidebilirsin.. Yada özellerden ucuz olanları araştırman lazım.. Devlette Atatürk Hastanesini tavsiye ederim.. Özelde bende Koru'ya gidiyorum..
çok sağol şekercim, şükür uzun sürmedi. bayramda sağolsun bizim kız tüm marifetlerini gösterdi herkese, nazarda değdi tabigünaydın pollyannaaaa eşin için tebrik ederim. hayırlı uğurlu olsun yeni işi. çok sevindim. uzun sürmedi neyse ki. yeniden başladı. kızına da çok üzülmüştüm okuyunca. iyileşmeye başladığına sevindim. nazar mı değdi bayramda nedir? kusma bittiyse yemeye başlar yakın zamnda üzülme sen. kendine dikkat et.
ayyyyyyy canım canım canım nasıl sevindim anlatamam yaa.. Hadi gözün aydın gülüüüümmm.. inşallah kan testinde pozitif çıkar ve sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olur.günaydın kızlar nasılsınız yiğenlerim nasıllar?? polyanna cnm eşin işe başlamış anladığım kadarıyla hayırlıuğurlu olsun inşallah..
kızlaaaarrrrrrrrrr çift çizgiyi gördüm çarşambaya kadar bekleyip kan testi yaptıracam bu defa biraz daha temkinliyim dua edin lütfen bebeğim benimle olsun.......
sağol canım benim, ve kocaman AMİİİNNN..Günaydın canım, eşinin yeni işi hayırlısı olsun. İnşallah hep sizi mutlu eden bir iş olur. Kızına da maşşallah iyileştiğine çok sevindim, yakında iştahı açılır merak etme:)
dünkü simsiyah havaya göre bugün parlayan bir güneş var burada.içim ısınıdı resmen. herkese mutlu pazarlar diliyorum. sağlıklı sıhatli .
pollayyana güzel haberler vermişsin. iş, sağlık iyiye gidiyormuş. sevindim adına.
kızım olucak benim bu arada haberin olsun..
tşk ederim kızlar bu topik benim ilk gözağrım ve yeri bambaşkaaayazdıklarınızla da ayrıca mutlu oldum.. bende sizden güzel haberler duydukça çok mutlu oluyorum bundan sonra inşallah allah sağlıklı sıhatli bi gebelik yaşamamı sağlarsa çok başınızı ağrıtırımtecrübeli annelerimizi artık gözlem altına alıyorum özellikle şubatta gözüm bu topikte olacak inşallah sağlıklıca gelmeye başlarlar o zaman minik melekler... herkese sağlıklı güzel günler diliyorum...
günaydın mart anneleri, hayırlı hafta sonları olsun inşallah. Pazar pazar sabahın köründe kalktık hep birlikte. Eşim İşe başladı bugün şükürler olsun. Kızım da çok şükür düzeliyor.ishali kusması bitti, birde yemek yemeye tam başlasa çok iyi olucak.
ben hafif atlatıyorum soğuk algınlığımı çok şükür.
bizden haberler böyle..
birde ZEYNEPPPPPP bende ankaradayım ve Keçiören eğitim araştırmaya gidiyorum. sende bi bak istersen, evin yakınsa.
günaydın kızlar nasılsınız yiğenlerim nasıllar?? polyanna cnm eşin işe başlamış anladığım kadarıyla hayırlıuğurlu olsun inşallah..
canım gelmiş geçmiş olsun gözün aydın
inşallah bir daha hastalanmaz meleğin
Kızlar iyi pazarlar hepinize. Bizde yarın bebişlerimizi görmeye gidicez. İnşallah güzel haber haberlerle gelirim. Allahım hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah.
amin canımm aminn
inşallah güzel haberlerle geleceksin yarın
Polly kızının daha iyi olmasına sevindim inşallah hemen yemeye başlasın da daha çabuk iyileşsin kuzucuk. Eşinin işi de hayırlı olsun bereket getirsin evinize uzun sürmeden iyi sonuçlandı bu süreç ne güzel. Benim eşim 2010 yazında üç ay işsiz kalmıştı çok sıkıntı çektik Allah kimseye yaşatmasın çok zor.
Bu arada yarın bizim ayrıntılı ultrasonumuz var çok heyecanlıyım inşallah iyi poz verir benim oğlum da on gündür falan kendini iyice hissettirmeye başladı tekmeleriyle. En şiddetlilerini annemden dönerken yolda yedim rahatsız oldu yoldan sanırım paşam, rahatına düşkün olacak bizimki kesin.
çok çok teşekkür ederim canım. İnşallah hayırlı ve bereketli olur Allah'ın izniyle.
500 gr kadar ağırlıklarıyla nasılda hissettiriyorlar kendilerini dimi:)) Maşallah hepsine bebişlerimizin.
benimki de bazen alttan alttan, bazen göğsüme doğru vuruyor:)) alttan vurmaları idrar torbasına baskı yapıyor sanırım, wcye koşuyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?