- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.941
günaydın kızlar nasılsınız yiğenlerim nasıllar?? polyanna cnm eşin işe başlamış anladığım kadarıyla hayırlıuğurlu olsun inşallah..
kızlaaaarrrrrrrrrr çift çizgiyi gördüm çarşambaya kadar bekleyip kan testi yaptıracam bu defa biraz daha temkinliyim dua edin lütfen bebeğim benimle olsun.......
slm kızlar bugünpazar kimse yok herkez gezmelerde biz gezdik oğluşumu gördük geldik ..şükür herşey yolunda....ve biz bir cılgınlık yaptık eşimle mobilya mağzalarını gezdik ben fikir olsun diye eşimide götürdüm daha önce baktıklarıma eşim bir tanesini beğendi ve eeeeeeeee aldık...benim sectiklerimin cok dışında bişy oldu eşim daha cocuksu olsun istemiyorum öle genç odası gibi dedi tam bebek odası oldu....rabbim hayırlısı ile içine yatırmayıda nasip etsin inş....isterseniz önümüzdeki ay teslim edelim dediler ben ocak ayına gelsin dedim 15 gibi çünkü ancak yıkar ütüler asarız...birazda pahalıya geldi eşimin cok beğendiğini görünce adam 100 tl bile zor indi nakit 2.800 içinde halı ve yatak dahil....
slm kızlar bugünpazar kimse yok herkez gezmelerde biz gezdik oğluşumu gördük geldik ..şükür herşey yolunda....ve biz bir cılgınlık yaptık eşimle mobilya mağzalarını gezdik ben fikir olsun diye eşimide götürdüm daha önce baktıklarıma eşim bir tanesini beğendi ve eeeeeeeee aldık...benim sectiklerimin cok dışında bişy oldu eşim daha cocuksu olsun istemiyorum öle genç odası gibi dedi tam bebek odası oldu....rabbim hayırlısı ile içine yatırmayıda nasip etsin inş....isterseniz önümüzdeki ay teslim edelim dediler ben ocak ayına gelsin dedim 15 gibi çünkü ancak yıkar ütüler asarız...birazda pahalıya geldi eşimin cok beğendiğini görünce adam 100 tl bile zor indi nakit 2.800 içinde halı ve yatak dahil....
Maşallah hepsineGeçen gün benim başıma geldi o dediğin pıt diye vurdu bizimki sanırım tam idrar torbamın orasıydı (biraz da doluydu sanırım )
şaşırdım kaldım ikinciyi de atınca yaramaz altıma kaçırıyorum sandım
insanın bebeğinin hareketlerini hissetmesi kadar güzel bişey yok benim kızım karnımın en alttarafından başlıyo göbüşmün soluna ordanda sağ tarafa geziyo vuruyo eşim elini koyunca çok şaşırıyo vuruyo bana diyo inşallah 9 aya geliriz ozaman daha çok belli olur
Kesinlikle çok güzel bir duygu ama benim eşim daha yaşayamadı çok kıskanıyor. Bizim oğlan arka arkaya devam etmiyor hareketlere. Ben tekme atıyor gel diyene kadar kesiyor hareketi. Biraz daha büyüyene kadar bekleyecek artık.
Canım bu arada bayramdan önceki buluşmanıza katlamadım o gün toplantı varadı okulda, yazdığım da arada kaynadı sanırım inşallah bir dahaki sefere katılmak istiyorum burada yazarsınız yine değil mi?
izmirde dışarda nerde balık yiyorsunuz canım. ne yiyorsun mesela dışarda? benim eşim yemiyo. tek kendime de zor geliyo bazen güzel bi yerse tavsiye edersen giderim belki.günaydınlar, iyi pazarlar hepinizeee
bugün eve tıkıldım kaldım, temizlik var, kadın ancak bugün gelebildi. eşim de çalışıyor bugün. akşam balık yemeye gidicez, biraz hava alırım ben de.. balıktan hoşlanmıyorum şu sıra. ama bebişim için katlanıyorum
hayırlı olsun canımmmm. güle güle kullanın güzel güzel uyusun oğluşun odasında. sen de attın başından oda sıkıntısını. rahatlıyo insan yük kalkmış gibi hissediyo. bi de daha fazla heyecan sarıyo. kuzucuklarımızı kucağımıza alacağımız zamanların yaklaştığını daha bi hissettiriyo. sağlıkla sıhhatle gelsinler inş.slm kızlar bugünpazar kimse yok herkez gezmelerde biz gezdik oğluşumu gördük geldik ..şükür herşey yolunda....ve biz bir cılgınlık yaptık eşimle mobilya mağzalarını gezdik ben fikir olsun diye eşimide götürdüm daha önce baktıklarıma eşim bir tanesini beğendi ve eeeeeeeee aldık...benim sectiklerimin cok dışında bişy oldu eşim daha cocuksu olsun istemiyorum öle genç odası gibi dedi tam bebek odası oldu....rabbim hayırlısı ile içine yatırmayıda nasip etsin inş....isterseniz önümüzdeki ay teslim edelim dediler ben ocak ayına gelsin dedim 15 gibi çünkü ancak yıkar ütüler asarız...birazda pahalıya geldi eşimin cok beğendiğini görünce adam 100 tl bile zor indi nakit 2.800 içinde halı ve yatak dahil....
canımmmmmm.... nasıl sevindim anlatamam. umarım kan testinde de güzel sonuçlar çıkar. sen de kavuşursun yavruna. 2 bebeğini kaybetmiş biri olarak şu anki heyecanını o kadar iyi anlıyorum ki... dikkat et kendine. temkinli davran emi?günaydın kızlar nasılsınız yiğenlerim nasıllar?? polyanna cnm eşin işe başlamış anladığım kadarıyla hayırlıuğurlu olsun inşallah..
kızlaaaarrrrrrrrrr çift çizgiyi gördüm çarşambaya kadar bekleyip kan testi yaptıracam bu defa biraz daha temkinliyim dua edin lütfen bebeğim benimle olsun.......
canım sen öğretmensin sanırım nerde oturuyodun biz bayramdan sonra gene çıkalım demiştik kızlar önce yemeğe sonra alış verişe çıkarız dediler buradan yazarlar artık senide mutlaka bekleriz
izmirde dışarda nerde balık yiyorsunuz canım. ne yiyorsun mesela dışarda? benim eşim yemiyo. tek kendime de zor geliyo bazen güzel bi yerse tavsiye edersen giderim belki.
hayırlı olsun canımmmm. güle güle kullanın güzel güzel uyusun oğluşun odasında. sen de attın başından oda sıkıntısını. rahatlıyo insan yük kalkmış gibi hissediyo. bi de daha fazla heyecan sarıyo. kuzucuklarımızı kucağımıza alacağımız zamanların yaklaştığını daha bi hissettiriyo. sağlıkla sıhhatle gelsinler inş.
canımmmmmm.... nasıl sevindim anlatamam. umarım kan testinde de güzel sonuçlar çıkar. sen de kavuşursun yavruna. 2 bebeğini kaybetmiş biri olarak şu anki heyecanını o kadar iyi anlıyorum ki... dikkat et kendine. temkinli davran emi?
Polly kızının daha iyi olmasına sevindim inşallah hemen yemeye başlasın da daha çabuk iyileşsin kuzucuk. Eşinin işi de hayırlı olsun bereket getirsin evinize uzun sürmeden iyi sonuçlandı bu süreç ne güzel. Benim eşim 2010 yazında üç ay işsiz kalmıştı çok sıkıntı çektik Allah kimseye yaşatmasın çok zor.
Bu arada yarın bizim ayrıntılı ultrasonumuz var çok heyecanlıyım inşallah iyi poz verir benim oğlum da on gündür falan kendini iyice hissettirmeye başladı tekmeleriyle. En şiddetlilerini annemden dönerken yolda yedim rahatsız oldu yoldan sanırım paşam, rahatına düşkün olacak bizimki kesin.
Kızlar iyi pazarlar hepinize. Bizde yarın bebişlerimizi görmeye gidicez. İnşallah güzel haber haberlerle gelirim. Allahım hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah.
Evet canım öğretmenim Altıparmak tarafında oturuyorum ben Kent Meydanında buluştunuz aslında okula çok yakındı o gün gelmeyi çok istedim ama olmadı bu sefer gelmek istiyorum inşallah
canım bende dışarıda yemek istiyorum ancak doktor dışarıdan kesinlikle salata yeme dedi
bende salata yeşillik falan olmayınca balığı yiyemiyorum
acaba evden yapıp götürsem çokmu gülerler bana
canım bu arada kızlarağası hanının karşısında yol üstü bir yer var süper lezzetli ve tazecik balıkları
birde biz bornovada bir yerde yiyoruzz
ama bende yeni alternatiflere açığım
tavsiyelerin için tşk ederim ben çiğli de oturuyorum canım kızlarağası bana uzak kalır balık için oraya gidene kadar evde yaparım. ancak kemeraltına gittiğimizde acıkırsak o zaman uğrarım. aralık sonu gibi gitmeyi planlıyorum. o zaman belki denerim.
Bizim de yarın ayrıntılı ultasonumuz var, bir aydan sonra görücez oğluşumu çok özledik. Hepimizin çok iyi geçer inşallah, güzel haberle geliriz:)
Güle güle kullansın oğluşun canım. Bence gayet iyi bir fiyata almışsın, hepsini birden de halletmiş olmuşsunuz ne güzel:)
Evet benimki son iki haftada daha çok büyüdü sankibende kçk balıklıda oturuyorum o gün gelseydin tanışırdık ama bidahakine tanışırız artık bu sefer göbüşlerimiz daha büyümüş olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?