2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm cok sevindim rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inş...

slm kızlar bugünpazar kimse yok herkez gezmelerde biz gezdik oğluşumu gördük geldik ..şükür herşey yolunda....ve biz bir cılgınlık yaptık eşimle mobilya mağzalarını gezdik ben fikir olsun diye eşimide götürdüm daha önce baktıklarıma eşim bir tanesini beğendi ve eeeeeeeee aldık... benim sectiklerimin cok dışında bişy oldu eşim daha cocuksu olsun istemiyorum öle genç odası gibi dedi tam bebek odası oldu....rabbim hayırlısı ile içine yatırmayıda nasip etsin inş....isterseniz önümüzdeki ay teslim edelim dediler ben ocak ayına gelsin dedim 15 gibi çünkü ancak yıkar ütüler asarız...birazda pahalıya geldi eşimin cok beğendiğini görünce adam 100 tl bile zor indi nakit 2.800 içinde halı ve yatak dahil....

Maşallah oğluşuna bizim buluşmamız da yarın ayrıntılı randevumuz var öğleden sonra.
Güle güle güzel günlerde kullansın bebişiniz inşallah biz sadece beşik alacağız şimdilik kendi evimize taşınana kadar beşiklere bakmak bile heyecanlandırıyor beni bir an önce alasım geliyor zor tutuyorum kendimi bir de oda olsa işin içinde ne yaparım bilmem

bebişin çok şanslı doğmadan odası olacak benim çocuk odam olmadığı için sadece beşik alcaz hayırlısı olsun oğluşun bebişin sağlıkla kullansın

insanın bebeğinin hareketlerini hissetmesi kadar güzel bişey yok benim kızım karnımın en alttarafından başlıyo göbüşmün soluna ordanda sağ tarafa geziyo vuruyo eşim elini koyunca çok şaşırıyo vuruyo bana diyo inşallah 9 aya geliriz ozaman daha çok belli olur

Kesinlikle çok güzel bir duygu ama benim eşim daha yaşayamadı çok kıskanıyor. Bizim oğlan arka arkaya devam etmiyor hareketlere. Ben tekme atıyor gel diyene kadar kesiyor hareketi. Biraz daha büyüyene kadar bekleyecek artık.
Canım bu arada bayramdan önceki buluşmanıza katlamadım o gün toplantı varadı okulda, yazdığım da arada kaynadı sanırım inşallah bir dahaki sefere katılmak istiyorum burada yazarsınız yine değil mi?

canım sen öğretmensin sanırım nerde oturuyodun biz bayramdan sonra gene çıkalım demiştik kızlar önce yemeğe sonra alış verişe çıkarız dediler buradan yazarlar artık senide mutlaka bekleriz

izmirde dışarda nerde balık yiyorsunuz canım. ne yiyorsun mesela dışarda? benim eşim yemiyo. tek kendime de zor geliyo bazen güzel bi yerse tavsiye edersen giderim belki.

hayırlı olsun canımmmm. güle güle kullanın güzel güzel uyusun oğluşun odasında. sen de attın başından oda sıkıntısını. rahatlıyo insan yük kalkmış gibi hissediyo. bi de daha fazla heyecan sarıyo. kuzucuklarımızı kucağımıza alacağımız zamanların yaklaştığını daha bi hissettiriyo. sağlıkla sıhhatle gelsinler inş.

canımmmmmm.... nasıl sevindim anlatamam. umarım kan testinde de güzel sonuçlar çıkar. sen de kavuşursun yavruna. 2 bebeğini kaybetmiş biri olarak şu anki heyecanını o kadar iyi anlıyorum ki... dikkat et kendine. temkinli davran emi?

canım sen öğretmensin sanırım nerde oturuyodun biz bayramdan sonra gene çıkalım demiştik kızlar önce yemeğe sonra alış verişe çıkarız dediler buradan yazarlar artık senide mutlaka bekleriz

Evet canım öğretmenim Altıparmak tarafında oturuyorum ben Kent Meydanında buluştunuz aslında okula çok yakındı o gün gelmeyi çok istedim ama olmadı bu sefer gelmek istiyorum inşallah

canım bende dışarıda yemek istiyorum ancak doktor dışarıdan kesinlikle salata yeme dedi
bende salata yeşillik falan olmayınca balığı yiyemiyorum
acaba evden yapıp götürsem çokmu gülerler bana
canım bu arada kızlarağası hanının karşısında yol üstü bir yer var süper lezzetli ve tazecik balıkları
birde biz bornovada bir yerde yiyoruzz
ama bende yeni alternatiflere açığım

Kızlar iyi pazarlar hepinize. Bizde yarın bebişlerimizi görmeye gidicez. İnşallah güzel haber haberlerle gelirim. Allahım hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah.

Bizim de yarın ayrıntılı ultasonumuz var, bir aydan sonra görücez oğluşumu çok özledik. Hepimizin çok iyi geçer inşallah, güzel haberle geliriz:)

Güle güle kullansın oğluşun canım. Bence gayet iyi bir fiyata almışsın, hepsini birden de halletmiş olmuşsunuz ne güzel:)

Minikler canım İnan çok sevindim yüce Rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin inşallah haberlerini bekliyoruz canım

Semracim hayirdir defne mı hasta tatlım çok çok gecmis olsun esın ise başlamış hayirlioldun canım

Ben renkliyede girdim resimlerimiz dortbouytlu heryeri belli mümininin

Evet canım öğretmenim Altıparmak tarafında oturuyorum ben Kent Meydanında buluştunuz aslında okula çok yakındı o gün gelmeyi çok istedim ama olmadı bu sefer gelmek istiyorum inşallah

bende kçk balıklıda oturuyorum o gün gelseydin tanışırdık ama bidahakine tanışırız artık bu sefer göbüşlerimiz daha büyümüş olarak

tavsiyelerin için tşk ederim ben çiğli de oturuyorum canım kızlarağası bana uzak kalır balık için oraya gidene kadar evde yaparım. ancak kemeraltına gittiğimizde acıkırsak o zaman uğrarım. aralık sonu gibi gitmeyi planlıyorum. o zaman belki denerim.

canım medical park ın yeni hastanesi çiğlide açılmış
doğum ücreti vb. konularda bilgin varmı
tam donanımlı iyi bir hastane olduğu söyleniyor :44:

İnşallah dediğin gibi hepimizin iyi geçer canım

merhaba mart anneleri ,,
sohbetleriniz çok keyifli, bende uzun süredir ziyaretçi olarak takip ediyordum. Sonunda üye oldum.:)) bizim de sata göre 1 martta kızımız geliyor inşallah beni de listeye eklerseniz çok mutlu olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…