2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım medical park ın yeni hastanesi çiğlide açılmış
doğum ücreti vb. konularda bilgin varmı
tam donanımlı iyi bir hastane olduğu söyleniyor :44:
tam olarak çiğli denilemez yeni girne nin az üstünde. canım arabayla yanından hep geçiyoruz hatta bugun de geçerken konuştuk eşimle nasıldır denesek mi diye ama dr. umdan çok memnunum bırakamam. hastanenin sitesine baktım güzel bi yere benziyo ama giden biriyle falan da karşılaşşmadım. bi fikrim yok o yüzden.

iyi geceler hanımlarrr
bugün giren olmaz diye ben de hiiç girmedim ama baktım ki gene kaynamış ortalıkk

yarın kontrolüm var sabah 10 da artıkk gelince yazarım oğlumu acayip özledim hasretinden yanıyorum bir de şeker testi yaptırıcam sanırsam doktorum ööle demişti daha önce yaptıran varmıydı ilk benn mi olucam ya:44:

yarın benim için önemli bir gün inşallah herşey iyi olur hayırlı olur uyumam lazım ama heyecandan uyuyamıyorum

hepinize iyi uykular sabah mesajımı okuyunca beni hatırlayınız arkadişlerim

günaydın kızlar güzel bir hafta geçirelim inş....

Pollyannaaa canımmm eşin başlamış işe hayırlı uğurlu olsunnn kızında iyileşiyomuş çok şükür inş. bundan sonra stressiz daha rahat günler geçirirsiniz bebişinizle birlikteeee.........

miniklerrr gözün aydın çok sevindim canım dualarımız seninile inş.. daha güzel haberler verirsin bizleree

kontrole gidecek arkadaşlar güzel haberlerle gelirsiniz inş...

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr
Hava ne kadar soğuk, Ankara'da deli gibi rüzgar var.. Bi de inadına parlayan bi güneş.. Artık kış geldi iyice..
Herkese güzel bir hafta diliyorum

günaydın kızlar nasılsınız ? bugun burada da hava aşırı rüzgârlı . gece apartmanı sarsıyor gibiydi şiddetinden. artık bozuyor havalar soguklarda tek zorluk ise gelirken artık sarılıp gelcez.
kontrole gidecek ark.lar iyi haberlerle gelin. biz c.tesi gördük kizimizi. medical park c.tesileri de tam donanım çalışıyor diye çok yogun oluyor sanırım herkes eşiyle gelmek için tercih ediyo ama biz çalışan hamisler mecburiyetten oyle gidiyoruz. detayliys girdik kalbinden suphelenmisti yüzde 95 bir sorun yok gibi dedi . iki hafta Sonra bir daha incelicek . artık içim daha rahat. umarim hepiniz iyi haberlerle gelirsiniz özlem giderirsiniz.
bu arada gobeklere baktım herkesin buyumus benim de kocaman oldu artık çok belli

Herkeslere günaydın nasılsınız güzel bi hafta geçirmeniz dileğiyle güzel haberler gelmiş Pollycim gözün aydın cnm minikler tebrik ederim cnm dikakt et kendine kızım c.tesi çok fenaydı pıtı pıtı hiç durmadı gece bile pazar sabahı da o uyandırdı beni yoruldu artık yavrum galibe dünden beri iki pıt edip duruyor

aaaaa bende balata yakınım bahsettiğin hastane şu deniz kenarında olan özel hastane değilmi
peki ne kadara yaptırdın

Evet cnm o hastane 175 tl

kızlarr eğer bir aksilik olmazsa mart annelerinin en geç doğuranı ben olucam
27 mart görünüyor doğum tarihi :26:
neyse artık siz arada uğrar durumlardan haberdar edersiniz

Kuzum benimde 26 mart doğum tarihi muhtemelen en sonlara biz kalıcaz

Sağol cnm biraz araştırdım ve almamay karar verdim zaten dün alışverişimiz sevgili eltim yüzünden iptal oldu çat kapı geldiler 12 gibi akşama doğru gittiler

günaydın güzel anneler bugün doktor randevumuz ve detaylı ulturasonumuz var bebeğimi görücem uzun bir aradan sonra umarım herşey yolunda olurrrrr

cnm inan çok mutlu oldum Allah sağlıcakla hepimizin kucağına almayı nasip etsin

günaydın annişler...dün dışard öyle bi soğuk yağmur vardiki dondum valla..bugün güneş var en azından..kızlar sizde bebişleriniz hareket ettiğinde tekme attığında göbüşünüz oynuyomu dışardan belli oluyomu?

merhabalar aslında ara sıra girip okuyorum ama pek takılamıyorum.şey şu ticker nasıl yapılıyodu unuttum bende 22 hafta 5 günlük hamişim taşınmaydı yerleşmeydi anca

oynuyooo.. cumartesi günü kucağımda laptop vardı onu bile salladı.. :)

son doğum benım herhalde benım 30 mart gorunuyo artık mart ayının son annesı olurum belkı yada nısanın ılk annesı:):)bende cuma gunu tetanoz aşısının ılk dozunu oldum saglık ocagında bugunde 3 tup kan aldılar.hemogram,hormon bıde bıyokımya dıyodu bunlar nekı blgısı olan arkadaslar varsa acıklarmı meraktan catlıcam

Güle güle kullanmak nasip olsun canım. hayırlı olsun bebişinizin takımı.
Bizde cumartesi günü 2 tane baza aldık yarın teslim edilecek, kızımın şuan ki beşiğinde de kardeşi yatacak nasipse. kardeşi doğana kadar da kızım kendi bazasına alışsın istedik. hafta içi de gardırobumuzu alıcaz inşallah, fiyatta daha önce anlaşmıştık:)).

bizde bayağı bi dolaştık ve fiyatlar ne kadar pahalıymış gerçekten. 3 kapaklı çocuk gardırobu sorduk 1100 tl dediler biz 2 baza(yatak,başlık dahil), 1 gardırobu 1200 e hallettik:)

Sağol Esmacım, defnemiz hastaydı şükür iyileşiyor teyzesi. Eşimde başladı çok şükür işe.

aramıza hoşgeldin zezun.
yaş, bebek cinsiyeti, yaşadığın yer bilgilerini de verirsen sevinirim.

şuan büyük ihtimalle hala kontroldesin.. inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin sibelcim

Hülyacım çok çok sağol canım. AMİİİNNNN

günaydınn kızlarr soğuk çuk soğuuuuuuukkkk kasımıda yarıladık çok şükürr güzel bi hafta olur inşallahhh
ya evet yaa kasım çokmu çabuk geçti bana mı öyle geliyor. bayram bayram dedik bayramdanda bişey anlayamadık kızımdan dolayı. şurda Aralığa ne kaldıki:)) yakında yılbaşı olacak hamileliğimizin 4/3 ü çoktan bitmiş olacak Allahın izniyle.

Günaydın kızlarrr
Hava ne kadar soğuk, Ankara'da deli gibi rüzgar var.. Bi de inadına parlayan bi güneş.. Artık kış geldi iyice..
Herkese güzel bir hafta diliyorum
bııırrrr buz buz resmen Ankara. güneş içeriyi güzel ısıtıyor ama dışarı fena soğuk, resmen kesiyor!!

günaydın güzel anneler bugün doktor randevumuz ve detaylı ulturasonumuz var bebeğimi görücem uzun bir aradan sonra umarım herşey yolunda olurrrrr
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım.

ayaktayken veya otururken pek belli olmuyor ama uzandığım zaman bariz belli oluyor.

korkma önemli şeyler diill...kan değerlerine bakıcaklar..kolestrol falan gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…