- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.961
tam olarak çiğli denilemez yeni girne nin az üstünde. canım arabayla yanından hep geçiyoruz hatta bugun de geçerken konuştuk eşimle nasıldır denesek mi diye ama dr. umdan çok memnunum bırakamam. hastanenin sitesine baktım güzel bi yere benziyo ama giden biriyle falan da karşılaşşmadım. bi fikrim yok o yüzden.canım medical park ın yeni hastanesi çiğlide açılmış
doğum ücreti vb. konularda bilgin varmı
tam donanımlı iyi bir hastane olduğu söyleniyor :44:
aaaaa bende balata yakınım bahsettiğin hastane şu deniz kenarında olan özel hastane değilmi
peki ne kadara yaptırdın
kızlarr eğer bir aksilik olmazsa mart annelerinin en geç doğuranı ben olucam
27 mart görünüyor doğum tarihi :26:
neyse artık siz arada uğrar durumlardan haberdar edersiniz
canım " AYŞE ÖNER" diye emekli ebe bir kadın var, doğum koçluğu yapıyor ve çok güzel kitapları var hamilelik ve bebek bakımı üzerine, ben onun kitabında file kullanmanın bebek açısından çok iyi olmadığını suyun içinde suyu hissetmesi gerektiğini yazmıştı, sende bir araştır istersen ben o yüzden file veya sünger alma taraftarı değilim, yeni doğum yapan bir arkadaşımda kullanmaya başlamış ama bebeğin üşüdüğünü fark ettik ve kullanmayı bıraktık demişti....
günaydın kızlar nasılsınız yiğenlerim nasıllar?? polyanna cnm eşin işe başlamış anladığım kadarıyla hayırlıuğurlu olsun inşallah..
kızlaaaarrrrrrrrrr çift çizgiyi gördüm çarşambaya kadar bekleyip kan testi yaptıracam bu defa biraz daha temkinliyim dua edin lütfen bebeğim benimle olsun.......
günaydın güzel anneler bugün doktor randevumuz ve detaylı ulturasonumuz var bebeğimi görücem uzun bir aradan sonra umarım herşey yolunda olurrrrr
günaydın annişler...dün dışard öyle bi soğuk yağmur vardiki dondum valla..bugün güneş var en azından..kızlar sizde bebişleriniz hareket ettiğinde tekme attığında göbüşünüz oynuyomu dışardan belli oluyomu?
günaydın annişler...dün dışard öyle bi soğuk yağmur vardiki dondum valla..bugün güneş var en azından..kızlar sizde bebişleriniz hareket ettiğinde tekme attığında göbüşünüz oynuyomu dışardan belli oluyomu?
merhabalar aslında ara sıra girip okuyorum ama pek takılamıyorum.şey şu ticker nasıl yapılıyodu unuttum bende 22 hafta 5 günlük hamişim taşınmaydı yerleşmeydi anca
Güle güle kullanmak nasip olsun canım. hayırlı olsun bebişinizin takımı.slm kızlar bugünpazar kimse yok herkez gezmelerde biz gezdik oğluşumu gördük geldik ..şükür herşey yolunda....ve biz bir cılgınlık yaptık eşimle mobilya mağzalarını gezdik ben fikir olsun diye eşimide götürdüm daha önce baktıklarıma eşim bir tanesini beğendi ve eeeeeeeee aldık...benim sectiklerimin cok dışında bişy oldu eşim daha cocuksu olsun istemiyorum öle genç odası gibi dedi tam bebek odası oldu....rabbim hayırlısı ile içine yatırmayıda nasip etsin inş....isterseniz önümüzdeki ay teslim edelim dediler ben ocak ayına gelsin dedim 15 gibi çünkü ancak yıkar ütüler asarız...birazda pahalıya geldi eşimin cok beğendiğini görünce adam 100 tl bile zor indi nakit 2.800 içinde halı ve yatak dahil....
Sağol Esmacım, defnemiz hastaydı şükür iyileşiyor teyzesi. Eşimde başladı çok şükür işe.Minikler canım İnan çok sevindim yüce Rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin inşallah haberlerini bekliyoruz canım
Semracim hayirdir defne mı hasta tatlım çok çok gecmis olsun esın ise başlamış hayirlioldun canım
Ben renkliyede girdim resimlerimiz dortbouytlu heryeri belli mümininin
aramıza hoşgeldin zezun.merhaba mart anneleri ,,
sohbetleriniz çok keyifli, bende uzun süredir ziyaretçi olarak takip ediyordum. Sonunda üye oldum.:)) bizim de sata göre 1 martta kızımız geliyor inşallah beni de listeye eklerseniz çok mutlu olurum.
iyi geceler hanımlarrr
bugün giren olmaz diye ben de hiiç girmedim ama baktım ki gene kaynamış ortalıkk
yarın kontrolüm var sabah 10 da artıkk gelince yazarım oğlumu acayip özledim hasretinden yanıyorum bir de şeker testi yaptırıcam sanırsam doktorum ööle demişti daha önce yaptıran varmıydı ilk benn mi olucam ya:44:
yarın benim için önemli bir gün inşallah herşey iyi olur hayırlı olur uyumam lazım ama heyecandan uyuyamıyorum
hepinize iyi uykular sabah mesajımı okuyunca beni hatırlayınız arkadişlerim
Hülyacım çok çok sağol canım. AMİİİNNNNgünaydın kızlar güzel bir hafta geçirelim inş....
Pollyannaaa canımmm eşin başlamış işe hayırlı uğurlu olsunnn kızında iyileşiyomuş çok şükür inş. bundan sonra stressiz daha rahat günler geçirirsiniz bebişinizle birlikteeee.........
miniklerrr gözün aydın çok sevindim canım dualarımız seninile inş.. daha güzel haberler verirsin bizleree
kontrole gidecek arkadaşlar güzel haberlerle gelirsiniz inş...
ya evet yaa kasım çokmu çabuk geçti bana mı öyle geliyor. bayram bayram dedik bayramdanda bişey anlayamadık kızımdan dolayı. şurda Aralığa ne kaldıki:)) yakında yılbaşı olacak hamileliğimizin 4/3 ü çoktan bitmiş olacak Allahın izniyle.günaydınn kızlarr soğuk çuk soğuuuuuuukkkk kasımıda yarıladık çok şükürr güzel bi hafta olur inşallahhh
bııırrrr buz buz resmen Ankara. güneş içeriyi güzel ısıtıyor ama dışarı fena soğuk, resmen kesiyor!!Günaydın kızlarrr
Hava ne kadar soğuk, Ankara'da deli gibi rüzgar var.. Bi de inadına parlayan bi güneş.. Artık kış geldi iyice..
Herkese güzel bir hafta diliyorum
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım.günaydın güzel anneler bugün doktor randevumuz ve detaylı ulturasonumuz var bebeğimi görücem uzun bir aradan sonra umarım herşey yolunda olurrrrr
ayaktayken veya otururken pek belli olmuyor ama uzandığım zaman bariz belli oluyor.günaydın annişler...dün dışard öyle bi soğuk yağmur vardiki dondum valla..bugün güneş var en azından..kızlar sizde bebişleriniz hareket ettiğinde tekme attığında göbüşünüz oynuyomu dışardan belli oluyomu?
son doğum benım herhalde benım 30 mart gorunuyo artık mart ayının son annesı olurum belkı yada nısanın ılk annesı:):)bende cuma gunu tetanoz aşısının ılk dozunu oldum saglık ocagında bugunde 3 tup kan aldılar.hemogram,hormon bıde bıyokımya dıyodu bunlar nekı blgısı olan arkadaslar varsa acıklarmı meraktan catlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?