2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bence bakmaya başlayın,biz de erken diye almak istemiyoduk ama zaten hemen getirmiyolarmış bi de mobilyaların havalandırılması var 1-2 ay öyle geçiyo nerdeyse.Biz bu ayın sonunda almayı düşünüyoruz kısmetse.

Dr gelişimi çok iyi dedi canım ama bu boy kilo değişir bence her bebekte daha az ya da daha çok çıkabilir.İnş.güzel haberlerle gelirsiniz canım.Senin minik kızın da büyümüştür baya canım...

banada büyümüş gibi geliyo çünkü çok kuvvetli tekmeliyo arka arkaya saydırıyo dediğin gibi her bebek aynı olmaz önemli olan sağlıklı olması

banada büyümüş gibi geliyo çünkü çok kuvvetli tekmeliyo arka arkaya saydırıyo dediğin gibi her bebek aynı olmaz önemli olan sağlıklı olması

Artık çok hızlı büyüyolar bir hafta önce detaylı için gitmiştik o zaman yüz gr daha eksikti.bir haftada 100 gr almış.Hareketleri de daha çok hissediliyo zaten artık.

tşk. ederim canım haklısın eve geldikten sonra havalandırmakta lazım yavaş yavaş bakma zamanı geldi demekki hafta sonu bakalım ay sonuna kadar alırız herhalde bizde Allahım bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş..

Poliycim kızının iyileşmesine çok sevindim.Eşinin iş de tekrar hayırlı olsun.
Kızlar şekeri yüksek olanlar dr size neleri yasakladı?Benim şeker yüklemesine daha var ama yediklerim migrenimi tetikliyo.Ne yiyceğimi şaşırıyorum artık.Tatlı zaten yasak.

Onları zaten münkün olduğunca tüketmemeye çalışıyodum,meyve sebze için bişey yok değil mi?Bilmeden onlarda da var mı acaba yükselten?Üzüm ve muz dışında bilmiyorum ben.

kış meyveleri o kadar şekerli değildir ama portakal ve mandalini sıkarak değilde bütün olarak tüketmeye çalış. sonuçta lıkır lıkır gidiyo birden mideye

Çok sağol canım benim teşekkür ederim.

benim şeker testim 27.haftada yapılacak. ilk gebeliğimde bişey çıkmamıştı inşallah bunda da çıkmaz.
bende de migren var ama bi kaç gündür çikolataya dadandım resmen. bitter yemeye çalışıyorum, şükür fazla etkilemiyor.

bende 2.doz tetanoz aşımı oldumda geldim 6 ay sonra tekrar olcakmışızzz bebişimin kalp atışlarını da dinledik cnım benim gümbür gümbürdü maşallah bu ay çok kiloda almamışım 2 kilo almışım sevindim topaç gibi olcam yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…