- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #17.001
bizde bebişler için dolap ve şifonyere falan bakacagız ama daha erkenmi yoksa biraz daha beklememizmi gerekiyor bir türlü bilemedim vallahi sizce ne yapmalım kızlarrr biraz daha bekleyelim mi yoksa alalım mıııı ???????????:26::26::26::26:
Dr gelişimi çok iyi dedi canım ama bu boy kilo değişir bence her bebekte daha az ya da daha çok çıkabilir.İnş.güzel haberlerle gelirsiniz canım.Senin minik kızın da büyümüştür baya canım...
kızlar bu tetenoz aşısı ve şeker yüklemesi nezman yapılıyor birde malatyada olan var mı içinizde
banada büyümüş gibi geliyo çünkü çok kuvvetli tekmeliyo arka arkaya saydırıyo dediğin gibi her bebek aynı olmaz önemli olan sağlıklı olması
Canım bence bakmaya başlayın,biz de erken diye almak istemiyoduk ama zaten hemen getirmiyolarmış bi de mobilyaların havalandırılması var 1-2 ay öyle geçiyo nerdeyse.Biz bu ayın sonunda almayı düşünüyoruz kısmetse.
tşk. ederim canım haklısın eve geldikten sonra havalandırmakta lazım yavaş yavaş bakma zamanı geldi demekki hafta sonu bakalım ay sonuna kadar alırız herhalde bizde Allahım bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş..
poliycim kızının iyileşmesine çok sevindim.eşinin iş de tekrar hayırlı olsun.
Kızlar şekeri yüksek olanlar dr size neleri yasakladı?benim şeker yüklemesine daha var ama yediklerim migrenimi tetikliyo.ne yiyceğimi şaşırıyorum artık.tatlı zaten yasak.
beyaz olan herşey yasak canım...
aramıza hoşgeldin zezun.
yaş, bebek cinsiyeti, yaşadığın yer bilgilerini de verirsen sevinirim.
Onları zaten münkün olduğunca tüketmemeye çalışıyodum,meyve sebze için bişey yok değil mi?Bilmeden onlarda da var mı acaba yükselten?Üzüm ve muz dışında bilmiyorum ben.
Onları zaten münkün olduğunca tüketmemeye çalışıyodum,meyve sebze için bişey yok değil mi?Bilmeden onlarda da var mı acaba yükselten?Üzüm ve muz dışında bilmiyorum ben.
teşekkür ederim polyanna 27 yaşındayım ankaradayım ve kız bebek bekliyoruz
Poliycim kızının iyileşmesine çok sevindim.Eşinin iş de tekrar hayırlı olsun.
Kızlar şekeri yüksek olanlar dr size neleri yasakladı?Benim şeker yüklemesine daha var ama yediklerim migrenimi tetikliyo.Ne yiyceğimi şaşırıyorum artık.Tatlı zaten yasak.
teşekkür ederim polyanna 27 yaşındayım ankaradayım ve kız bebek bekliyoruz
Hoşgeldinnnn.. Bi Ankara daha.. Giderek artıyoruz yaşasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?