- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #17.021
Hoşgeldinnnn.. Bi Ankara daha.. Giderek artıyoruz yaşasın
teşekkür ederim polyanna 27 yaşındayım ankaradayım ve kız bebek bekliyoruz
melike sen kendini ankaralı sayma:)) kızını alıcam mecbur sende istanbula gelcen peşinden:)))))
aslında hep okuyordum tanıyorum ben hepinizi :)) ve nihayet yazıyorumda :) ama işler çok yoğun sadece öğle araları ve akşamları girebiliyorum nete
Merhaba Polyanna, Bende 28 yaşındayım istanbuldayım ve erkek bebek bekliyoruz, benimde bilgilerime yazar mısın
Merhaba Polyanna, Bende 28 yaşındayım istanbuldayım ve erkek bebek bekliyoruz, benimde bilgilerime yazar mısın
Yani evet şimdilik ankara diyelim :))) kız olunca naparız bilmiyorum peşinden gelebiliriz istanbula :))
Ankara'nın neresinden zezun? Polly yazmış zaten o ve ben keçiören :)
gözün aydın :) darısı başımıza bende çok kilo almamış olmayı diliyorum..bende 2.doz tetanoz aşımı oldumda geldim 6 ay sonra tekrar olcakmışızzz bebişimin kalp atışlarını da dinledik cnım benim gümbür gümbürdü maşallah bu ay çok kiloda almamışım 2 kilo almışım sevindim topaç gibi olcam yoksa
bende ankaraaa:)) eryaman:) ama listeden ismim silinmiş işte nedense. araya bayram girdi bilgilerimi tekrar verim bari:)) 25 yaşındayım oğluşum olcak.11 mart tahmini doğum.
Yani evet şimdilik ankara diyelim :))) kız olunca naparız bilmiyorum peşinden gelebiliriz istanbula :))
Ankara'nın neresinden zezun? Polly yazmış zaten o ve ben keçiören :)
gözün aydın :) darısı başımıza bende çok kilo almamış olmayı diliyorum..
MELİKE keçiörenin neresindesin güzelim. Ben İncirli-Esertepe arasındayım.
kesin gelirsiniz:)) babası dayanamaz hasretinee...
bende ankaraaa:)) eryaman:) ama listeden ismim silinmiş işte nedense. araya bayram girdi bilgilerimi tekrar verim bari:)) 25 yaşındayım oğluşum olcak.11 mart tahmini doğum.
aayyyhhhhh durun bende söyliimm...gurur duyuyorum kendimleeeee...ben 500 gr kilo vermişimmmm:)))) bebişim büyüyo ben küçülüyorum yaşasınnn:)))))) böylece henüz toplamda 2.5 kilo almış oldumm
vay vay vayyy..
ne güzel maşallah. benim boğaz dur durak bilmiyor..ne olacak halim bilmiyorum :26::26::26:
Canım artık kızlar sürüklüyo peşlerine erkekleri :)) ben etimesguttayım biraz uzağız,, ankaraya bile
aayyyhhhhh durun bende söyliimm...gurur duyuyorum kendimleeeee...ben 500 gr kilo vermişimmmm:)))) bebişim büyüyo ben küçülüyorum yaşasınnn:)))))) böylece henüz toplamda 2.5 kilo almış oldumm
Canım tek araçlık mesafe yine de :)) yakınız bakma sen İstanbullular karşı taraf bu taraf 3-4 vasıta.. halimize şükür
Evet olmadı damadımızı Ankaraya alalım, benim kızın kaynanası çok tatlı ben dayanamıyorum ne dese tamam diyorum :))
2,5 X 4 bende :)) yakınız
Bende Çaldıran'dayım.. Keçiörene 6 ay oldu taşınalı çok heryerini bilmiyorum ama İncirli'yi biliyorum galiba :)) Benim iş yerim Havaalanı tarafında o yüzden Çaldırana taşındık Polly yakın olsun diye.. Fruko fabrikasını biliyosundur, ordan girince hemen uzun bloklar var karşıda sarı pembe.. onlardan sarı olan :)
bencede şimdiden merak edip arıyo sürekli doğunca yanından ayrılmaz turşunu kurar artık :))
Yaşasın bizde kesin buluşuruz o zaman İstanbul'dan neyimiz eksik? :)) Hemde Ankara küçük yani ortak noktamız tek: Kızılay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?