2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

melike sen kendini ankaralı sayma:)) kızını alıcam mecbur sende istanbula gelcen peşinden:)))))

Yani evet şimdilik ankara diyelim :))) kız olunca naparız bilmiyorum peşinden gelebiliriz istanbula :))

aslında hep okuyordum tanıyorum ben hepinizi :)) ve nihayet yazıyorumda :) ama işler çok yoğun sadece öğle araları ve akşamları girebiliyorum nete

Ankara'nın neresinden zezun? Polly yazmış zaten o ve ben keçiören :)

bende ankaraaa:)) eryaman:) ama listeden ismim silinmiş işte nedense. araya bayram girdi bilgilerimi tekrar verim bari:)) 25 yaşındayım oğluşum olcak.11 mart tahmini doğum.

gözün aydın :) darısı başımıza bende çok kilo almamış olmayı diliyorum..

Yani evet şimdilik ankara diyelim :))) kız olunca naparız bilmiyorum peşinden gelebiliriz istanbula :))

Ankara'nın neresinden zezun? Polly yazmış zaten o ve ben keçiören :)

Canım artık kızlar sürüklüyo peşlerine erkekleri :)) ben etimesguttayım biraz uzağız,, ankaraya bile

MELİKE keçiörenin neresindesin güzelim. Ben İncirli-Esertepe arasındayım.

Bende Çaldıran'dayım.. Keçiörene 6 ay oldu taşınalı çok heryerini bilmiyorum ama İncirli'yi biliyorum galiba :)) Benim iş yerim Havaalanı tarafında o yüzden Çaldırana taşındık Polly yakın olsun diye.. Fruko fabrikasını biliyosundur, ordan girince hemen uzun bloklar var karşıda sarı pembe.. onlardan sarı olan :)

kesin gelirsiniz:)) babası dayanamaz hasretinee...

bencede şimdiden merak edip arıyo sürekli doğunca yanından ayrılmaz turşunu kurar artık :))

bende ankaraaa:)) eryaman:) ama listeden ismim silinmiş işte nedense. araya bayram girdi bilgilerimi tekrar verim bari:)) 25 yaşındayım oğluşum olcak.11 mart tahmini doğum.

Yaşasın bizde kesin buluşuruz o zaman İstanbul'dan neyimiz eksik? :)) Hemde Ankara küçük yani ortak noktamız tek: Kızılay

aayyyhhhhh durun bende söyliimm...gurur duyuyorum kendimleeeee...ben 500 gr kilo vermişimmmm:)))) bebişim büyüyo ben küçülüyorum yaşasınnn:)))))) böylece henüz toplamda 2.5 kilo almış oldumm

vay vay vayyy..
ne güzel maşallah. benim boğaz dur durak bilmiyor.. ne olacak halim bilmiyorum :26::26::26:

vay vay vayyy..
ne güzel maşallah. benim boğaz dur durak bilmiyor.. ne olacak halim bilmiyorum :26::26::26:

yaw yesem dünyaları yerim ama şekerim çıkcak korkusuna gıdım gıdım yiyorum..diyetisyenin verdiği liste işe yaradı..bak şimdi mesela öğlende ızgara söyledim..yanında pilav patates bilmemne var..elimi sürmüyorum..yavan yavan yedim ölee ızgarayı:))))))))

Canım artık kızlar sürüklüyo peşlerine erkekleri :)) ben etimesguttayım biraz uzağız,, ankaraya bile

Canım tek araçlık mesafe yine de :)) yakınız bakma sen İstanbullular karşı taraf bu taraf 3-4 vasıta.. halimize şükür
Evet olmadı damadımızı Ankaraya alalım, benim kızın kaynanası çok tatlı ben dayanamıyorum ne dese tamam diyorum :))

aayyyhhhhh durun bende söyliimm...gurur duyuyorum kendimleeeee...ben 500 gr kilo vermişimmmm:)))) bebişim büyüyo ben küçülüyorum yaşasınnn:)))))) böylece henüz toplamda 2.5 kilo almış oldumm

2,5 X 4 bende :)) yakınız

ay nazar değirmeyim maşallah çok güzel geliyor kulağa, ben de henüz toplamda 8 kilo alarak dereceye oynuyorum bakalım.

Hepinize tatlı sohbetler diliyorum ben işe dönüyorum::

sen daha dikkat etme löp löp ye..yuvarlanıcaksın yakında...inşallah şeker falan çıkmazda bari kurtarırsın..yoksa sende benim gibi otlamaya başlarsın

çook eskiden ortaokul zamanında servisle geçmişliğim var o fruko fabrikasının ordan, başka da hiç gitmedim..
uzakmış çalıştığın yer.

dimi yaaa istanbuldan neyimiz eksik.. hemde Kızılayda süper olur. tabi beni benim cadıyla kabul ederseniz.

2.5 büyük başarı bende 8 kilo aldım bu arada ankaradaki anneler hangi hastaneye gidiyorsunuz bende ankaralıyım ama memurum ve yozgata atandım doğumu ankarada yapıcamm tavsiyeleriniz varmıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…