- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #17.041
yaw yesem dünyaları yerim ama şekerim çıkcak korkusuna gıdım gıdım yiyorum..diyetisyenin verdiği liste işe yaradı..bak şimdi mesela öğlende ızgara söyledim..yanında pilav patates bilmemne var..elimi sürmüyorum..yavan yavan yedim ölee ızgarayı:))))))))
ay nazar değirmeyim maşallah çok güzel geliyor kulağa, ben de henüz toplamda 8 kilo alarak dereceye oynuyorum bakalım.
Hepinize tatlı sohbetler diliyorum ben işe dönüyorum::
çook eskiden ortaokul zamanında servisle geçmişliğim var o fruko fabrikasının ordan, başka da hiç gitmedim..
uzakmış çalıştığın yer.
dimi yaaa istanbuldan neyimiz eksik.. hemde Kızılayda süper olur. tabi beni benim cadıyla kabul ederseniz.
çook eskiden ortaokul zamanında servisle geçmişliğim var o fruko fabrikasının ordan, başka da hiç gitmedim..
uzakmış çalıştığın yer.
dimi yaaa istanbuldan neyimiz eksik.. hemde Kızılayda süper olur. tabi beni benim cadıyla kabul ederseniz.
2.5 büyük başarı bende 8 kilo aldım bu arada ankaradaki anneler hangi hastaneye gidiyorsunuz bende ankaralıyım ama memurum ve yozgata atandımdoğumu ankarada yapıcamm tavsiyeleriniz varmıı
hani bize diyet listenin can alıcı noktalarını vercektin yaa( burdan pilav patates yasak bunu mu anlıyoruz? (
benide yanımdaki yaramasla:)))
2.5 büyük başarı bende 8 kilo aldım bu arada ankaradaki anneler hangi hastaneye gidiyorsunuz bende ankaralıyım ama memurum ve yozgata atandımdoğumu ankarada yapıcamm tavsiyeleriniz varmıı
Ahaa bi minik daha oldu kızlar migrosta falan mı buluşsak bebişleri de oyun parkına götürürüs onlara da yarar bari buluşma :))
tabiki, ekliyorum listemize senide:) ama tahmini doğum tarihini vermen lazım
verriimm şekerimm alla alla sen iste...pilav makarna hamurişi beyaz ekmek..vs hepsi yasak...sebzelerden bezelye havuç patates kesinlikle yasak..meyve olarak muz üzüm incir yok..sabah kahvaltıda 2 3 dilim peynir ve mutlaka 1 yumurta..ara öğünde mutlaka süt..öğlen ızgara et tavuk bol ot..akşamda sebze yemeği..ama brokoli lahana karnıbahar yeme..mideni feci yakıyo..eğer onları yiceksen öğlenle akşamı yer değiştir...bide meyve yedikten sonra üstüne süt..süt şekerin emilimini engelliyomuş..
Pilav ve makarnaya bayılıyorum hadi onları tadımlık dereceye indirdim, bezelyede tamam ama havuç da çok seviom bensuyunu sıkıp içiorum iki üç günde bir üzüm incir tamam muzu da çok severim gerisi bana çok uyduuu Öbür hafta şeker testi bakalım ne dicek ama ben yine de bu yazdıklarına dikkat etcem yaa çok kilo alıyorum..
havuç bezelye patates...üzüm muz zaten biliyosun..
tünaydın anneler...nasılsınız ?
kış meyveleri o kadar şekerli değildir ama portakal ve mandalini sıkarak değilde bütün olarak tüketmeye çalış. sonuçta lıkır lıkır gidiyo birden mideye
Ahaa bi minik daha oldu kızlar migrosta falan mı buluşsak bebişleri de oyun parkına götürürüs onlara da yarar bari buluşma :))
bende ilk havuca aşermiştim ama şimdi babayı yiyorum:))))) muzuda çok severim ama o deli gibi şekeri çıkarıyo..bigün yedim öle sonra şekerimi ölçtüm 150 çıkardı allah dedim s..çtık:) bidaha da ağzıma sürmüyorum..tatmak falan yok pilav makarna..hiç yapmicaksın bile..bulgur pilavı ye yiceksen..bide işlemniş et yok..sosis salam bilmemne yok..
oda olur valla.. Annemler iskitlerde oturuyor, yakın ankamalle.
buluşmak mesele değilde, benim kızı annemlere bırakabilirmiyim o mesele :26:
çünkü gerçekten bize rahat vermez. yanımda gelirse de arabasıyla durur mecburen
Yaaa polly bırakma gelsin bak Candyde de varmış, Ankamall de olursak onlarda eğlenir bizde sohbet ederiz.. Ama sen rahat edemem dersen sen bilirsin, gelirse problem yok bizim için daha iyi olur o hallerini de görmüş olalım :))
Bende patatese.. Sürekli patates yiyodum hala da bazı çeşitlerine zaafım büyük :)
Muz da tokluk hissi verio diye yiyodum ya iş yerinde iyi oluo.. artık yerine alternatif meyve bulayım.. Pilav ben yemeklerin yanına genelde yaparım eşim bulgur pilavı sevmiyo artık ikisinden azar azar yapıyım barisosis salamı hiç yemedim hamileliği öğrendiğimden beri ama doktor ilk başta demişti sucuk sosis salam yeme diye.. Allahtan canım da istemiyo.. sadece sucuğa çözüm buldum eşime kızartıyorum aynı tavada kendime yumurta kırıyorum nefsi köreltiyo biraz :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?