2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hani bize diyet listenin can alıcı noktalarını vercektin yaa ( burdan pilav patates yasak bunu mu anlıyoruz? (

Polyyimm yerim senin cadını.. Zaten buluşmak için ben şahsen sadece senin müsait olmanı bekliyorum, çünkü biz bi şekilde ayarlarız kendimizi ama önemli olan senin prensesin müsait olması.. O da geliyo o zaman yaşasınnn ne zaman müsait olursanız söyleyin bizde ayarlayalım kendimizi..

2.5 büyük başarı bende 8 kilo aldım bu arada ankaradaki anneler hangi hastaneye gidiyorsunuz bende ankaralıyım ama memurum ve yozgata atandım doğumu ankarada yapıcamm tavsiyeleriniz varmıı

Benim doğum Koru hastanesi görünüyo şu an Allah kısmet ederse..

hani bize diyet listenin can alıcı noktalarını vercektin yaa ( burdan pilav patates yasak bunu mu anlıyoruz? (

verriimm şekerimm alla alla sen iste...pilav makarna hamurişi beyaz ekmek..vs hepsi yasak...sebzelerden bezelye havuç patates kesinlikle yasak..meyve olarak muz üzüm incir yok..sabah kahvaltıda 2 3 dilim peynir ve mutlaka 1 yumurta..ara öğünde mutlaka süt..öğlen ızgara et tavuk bol ot..akşamda sebze yemeği..ama brokoli lahana karnıbahar yeme..mideni feci yakıyo..eğer onları yiceksen öğlenle akşamı yer değiştir...bide meyve yedikten sonra üstüne süt..süt şekerin emilimini engelliyomuş..

2.5 büyük başarı bende 8 kilo aldım bu arada ankaradaki anneler hangi hastaneye gidiyorsunuz bende ankaralıyım ama memurum ve yozgata atandım doğumu ankarada yapıcamm tavsiyeleriniz varmıı

Valla canım ben devlete gidiyorum. malum özeller çoook para.. bizimde onu karşılayacak gücümüz yok.
Keçiören eğitim araştırmaya gidiyorum

ben ilk doğumumu etlikte yaptım memnun kaldım.yine orada yapıcam.ama rutin kontroller için lokman hekime gidiyorum.

Pilav ve makarnaya bayılıyorum hadi onları tadımlık dereceye indirdim, bezelyede tamam ama havuç da çok seviom ben suyunu sıkıp içiorum iki üç günde bir üzüm incir tamam muzu da çok severim gerisi bana çok uyduuu Öbür hafta şeker testi bakalım ne dicek ama ben yine de bu yazdıklarına dikkat etcem yaa çok kilo alıyorum..

bende ilk havuca aşermiştim ama şimdi babayı yiyorum:))))) muzuda çok severim ama o deli gibi şekeri çıkarıyo..bigün yedim öle sonra şekerimi ölçtüm 150 çıkardı allah dedim s..çtık:) bidaha da ağzıma sürmüyorum..tatmak falan yok pilav makarna..hiç yapmicaksın bile..bulgur pilavı ye yiceksen..bide işlemniş et yok..sosis salam bilmemne yok..

Ahaa bi minik daha oldu kızlar migrosta falan mı buluşsak bebişleri de oyun parkına götürürüs onlara da yarar bari buluşma :))

oda olur valla.. Annemler iskitlerde oturuyor, yakın ankamalle.
buluşmak mesele değilde, benim kızı annemlere bırakabilirmiyim o mesele :26:
çünkü gerçekten bize rahat vermez. yanımda gelirse de arabasıyla durur mecburen

Bende patatese.. Sürekli patates yiyodum hala da bazı çeşitlerine zaafım büyük :)
Muz da tokluk hissi verio diye yiyodum ya iş yerinde iyi oluo.. artık yerine alternatif meyve bulayım.. Pilav ben yemeklerin yanına genelde yaparım eşim bulgur pilavı sevmiyo artık ikisinden azar azar yapıyım bari sosis salamı hiç yemedim hamileliği öğrendiğimden beri ama doktor ilk başta demişti sucuk sosis salam yeme diye.. Allahtan canım da istemiyo.. sadece sucuğa çözüm buldum eşime kızartıyorum aynı tavada kendime yumurta kırıyorum nefsi köreltiyo biraz :)))))

Yaaa polly bırakma gelsin bak Candyde de varmış, Ankamall de olursak onlarda eğlenir bizde sohbet ederiz.. Ama sen rahat edemem dersen sen bilirsin, gelirse problem yok bizim için daha iyi olur o hallerini de görmüş olalım :))

oldu o zaman sen kaşındın:)))) sonra çocuklardan soğumanı istemem:))

havalar daha da kötü olmadan buluşsak iyi olur.

beni tanımanız çok kolay olur.. yanımdaki cadıyı biliyosunuz zaten. birde ben S ve Z harf engelliyim. ona göre muhabbet etcez yani:)))))

Son düzenleme:

heee sucuğun yağına yumurta kır ye sen canım..sonra ay ben niye kilo alıyorummmmmm...sen almicanda ben mi alcam...kocanda yemesin..baba olmak kolay diill..bak benim kocam 125 kilo adam şimdi benle beraber ot yiyo sesi çıkmıyo garibimin...benim canım istemesin bişey diye eve bile almıyo..c.tesi pazara çıkmış 3 kilo brokoli almış...dedim naapcan bukadar brokoliyiii..haşlar haşlar yeriz diyo:)))))))))))) ii dedim hadi bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…