2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kan değerlerine(kansızlık demir eksikliği vb.), kanda enfeksiyon olup olmadığına ve tiroid(tsh) hormonuna bakarlar büyük ihtimalle.

Günaydın mart anneleri:) Tatil hiç bitmesin dedim ama işte pazartesi sendromu(( Havalar buz gibi oldu gerçekten.grip olmaktan korkuyorum..çok dikkatli olun kızlar..

Bu arada dün bebiş için biberondu emzikdi öle şeylere bakayım dedim ama karar veremedim kızlar....Biberon için iki farklı çeşit dediler: Gaz yapmayan ve anne memesine benzeyen...hangisi iyi ki?????? Siz naptınız aldınız mı??????

pollyanna canım kızın hastalanmış çok geçmiş olsun..nasıl şimdi durumu iyimi?

çok sağol sfulcum, çok kötü günler geçirdik ama çok şükür Rabbime iyileşiyor.
ama ben çok fena stres yapmışım, şuan elimde ayağımda siğil gibi şeyler çıkmaya başladı(( canımı yakıyolar(

Ben kullanan arkadaşlarım tavsiye ettiği için gaz yapmayan aldım Dr Browns.. 1 küçük 1 büyük aldım..

Günaydın güzel anneler....
c.tesi günü oğluşumu gördüm 427gr olmuş boyu da 25cm.Büyümüş paşamBu sabah da aşı oldum ama şimdi çok midem bulanıyo aşıdan olabilir mi sizce?

Güzel bir hafta diliyorum herkese. bu hafta kontrolüm var perşembe günü gideceğim. onun heyecanı var halen. kızlar benim çok gazım var arada gaz sancıları saplanıyor karnıma. çok acıyor ama 2 dk içinde geçiyor. üşütüyorum sanırım. birde bana bu hafta şeker yüklemesi yapılacak o suyu nasıl içecem diye nasıl düşünüyorum. midem bulanıpta hastaneye rezil olmam inşallah...

Bu arada minikler yazını okudum canım. gözün aydın. kan değerinin sonucunu alınca hemen haber ver bize...

c.tesi günü oğluşumu gördüm 427gr olmuş boyu da 25cm.Büyümüş paşamBu sabah da aşı oldum ama şimdi çok midem bulanıyo aşıdan olabilir mi sizce?

canım ne güzel. gözün aydın... ben aşı olmadığım için etki yaptığını bilmiyorum canım...

günaydın canım oğluşun baya büyümüş peki boyu ve gramı normalmiymiş bizde bugün gitçez dr sen benden 2 gün öndesin bakalım benim kızımın boyu gramı kaç çıkacak çok merak ediyorum inşaallah sağlıklıdırr

hemde nasıl belli oluyor geçen akşam arkadşlarla yemekteydik benimkiler tepinip duruyolardı karşıdan arkadaşım görmüş tepkisi çok hoştuu aaaa tekmeliyorlaaarrr diye çığlık attı toplu halde oldugumuz için utandımda açıkcası diğer arkadaşlardan ama elde değil belli oluyor artıkk çok güzel bir duygu ama....
ahh canımm benimde muhtemelen haftaya olacak geçmiş günlerde ben yaptırmıştım gerçekten tatlı sevmeyen biri için o şekerli su çok kötü geliyor ardındanda 1 saat arayla 5 tüp kan alınmıştı oda ayrı bir işkence resmen ne yapalım mecbur işte yaptıracagız inş. güzel sonuölarla dönersin canım..

maşallahhh canım gözün aydınnn olsunn aşıdan olabilri mide bulantısı geçer ama bugün yarınnn sıkıntı etme

bizde bebişler için dolap ve şifonyere falan bakacagız ama daha erkenmi yoksa biraz daha beklememizmi gerekiyor bir türlü bilemedim vallahi sizce ne yapmalım kızlarrr biraz daha bekleyelim mi yoksa alalım mıııı ???????????:26::26::26::26:

Dr gelişimi çok iyi dedi canım ama bu boy kilo değişir bence her bebekte daha az ya da daha çok çıkabilir.İnş.güzel haberlerle gelirsiniz canım.Senin minik kızın da büyümüştür baya canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…