- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.981
son doğum benım herhalde benım 30 mart gorunuyo artık mart ayının son annesı olurum belkı yada nısanın ılk annesı:):)bende cuma gunu tetanoz aşısının ılk dozunu oldum saglık ocagında bugunde 3 tup kan aldılar.hemogram,hormon bıde bıyokımya dıyodu bunlar nekı blgısı olan arkadaslar varsa acıklarmı meraktan catlıcam
korkma önemli şeyler diill...kan değerlerine bakıcaklar..kolestrol falan gibi..
pollyanna canım kızın hastalanmış çok geçmiş olsun..nasıl şimdi durumu iyimi?
Günaydın mart anneleri:) Tatil hiç bitmesin dedim ama işte pazartesi sendromu(( Havalar buz gibi oldu gerçekten.grip olmaktan korkuyorum..çok dikkatli olun kızlar..
Bu arada dün bebiş için biberondu emzikdi öle şeylere bakayım dedim ama karar veremedim kızlar....Biberon için iki farklı çeşit dediler: Gaz yapmayan ve anne memesine benzeyen...hangisi iyi ki?????? Siz naptınız aldınız mı??????
Ben kullanan arkadaşlarım tavsiye ettiği için gaz yapmayan aldım Dr Browns.. 1 küçük 1 büyük aldım..
Günaydın güzel anneler....
c.tesi günü oğluşumu gördüm 427gr olmuş boyu da 25cm.Büyümüş paşamBu sabah da aşı oldum ama şimdi çok midem bulanıyo aşıdan olabilir mi sizce?
c.tesi günü oğluşumu gördüm 427gr olmuş boyu da 25cm.Büyümüş paşamBu sabah da aşı oldum ama şimdi çok midem bulanıyo aşıdan olabilir mi sizce?
Canım google a kk etiket yazınca çıkıo resimli anlatımı
saol bişeyler yaptım ama oldumu bilmiyorum
Güle güle kullanmak nasip olsun canım. hayırlı olsun bebişinizin takımı.
Bizde cumartesi günü 2 tane baza aldık yarın teslim edilecek, kızımın şuan ki beşiğinde de kardeşi yatacak nasipse. kardeşi doğana kadar da kızım kendi bazasına alışsın istedik. hafta içi de gardırobumuzu alıcaz inşallah, fiyatta daha önce anlaşmıştık:)).
bizde bayağı bi dolaştık ve fiyatlar ne kadar pahalıymış gerçekten. 3 kapaklı çocuk gardırobu sorduk 1100 tl dedilerbiz 2 baza(yatak,başlık dahil), 1 gardırobu 1200 e hallettik:)
sağol cnm sizde hayırlı günlerde kullanın inşallah şimdi şu 3 ay geçsin diye daha da cıldırır oldum...
hemde nasıl belli oluyor geçen akşam arkadşlarla yemekteydik benimkiler tepinip duruyolardı karşıdan arkadaşım görmüş tepkisi çok hoştuu aaaa tekmeliyorlaaarrr diye çığlık attı toplu halde oldugumuz için utandımda açıkcası diğer arkadaşlardan ama elde değil belli oluyor artıkk çok güzel bir duygu ama....günaydın annişler...dün dışard öyle bi soğuk yağmur vardiki dondum valla..bugün güneş var en azından..kızlar sizde bebişleriniz hareket ettiğinde tekme attığında göbüşünüz oynuyomu dışardan belli oluyomu?
ahh canımm benimde muhtemelen haftaya olacak geçmiş günlerde ben yaptırmıştım gerçekten tatlı sevmeyen biri için o şekerli su çok kötü geliyor ardındanda 1 saat arayla 5 tüp kan alınmıştı oda ayrı bir işkence resmen ne yapalım mecbur işte yaptıracagız inş. güzel sonuölarla dönersin canım..Güzel bir hafta diliyorum herkese. bu hafta kontrolüm var perşembe günü gideceğim. onun heyecanı var halen. kızlar benim çok gazım var arada gaz sancıları saplanıyor karnıma. çok acıyor ama 2 dk içinde geçiyor. üşütüyorum sanırım. birde bana bu hafta şeker yüklemesi yapılacak o suyu nasıl içecem diye nasıl düşünüyorum. midem bulanıpta hastaneye rezil olmam inşallah...
Bu arada minikler yazını okudum canım. gözün aydın. kan değerinin sonucunu alınca hemen haber ver bize...
Olmuş hemde süper olmuş :) güle güle kullan..
günaydın canım oğluşun baya büyümüşpeki boyu ve gramı normalmiymiş bizde bugün gitçez dr sen benden 2 gün öndesin bakalım benim kızımın boyu gramı kaç çıkacak çok merak ediyorum inşaallah sağlıklıdırr
yapabilir aşı..zaten bikaç gün kolun ağricak şimdi..fazla hareket ettirme kolunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?