2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

burdan hergün yayınlarız.
CANDYGIRL,MELYCHE,POLLYANNA,ZEZUN .. yokmu artıran?????

bende oğluşumu bırakabilrim aslında rahat verceklerini sanmıyorum ama :S benim perşembe cuma kesinleşir o zaman yazarım burdan gelip gelemeyeceğimi.büyük ihtimal cumartesi uygunum ama kesin bişi sölemeyim şimdi:)

Gözün aydın canımmm.. Benim şekerde öbür hafta 1 saatlik bende kara kara düşünüyorum nası olcak diye.. Sonucu telefonda mı alcaksın? Hemen vermiyolar dimi?

ya ben hamilelere 2 saatlik yapılıyo özellikle die biliyorum...kesin sonuç çıksın die..senin bu doktor sallamıyo dimi seni..

Ya Ayça harbiden bizimki tekmelemeye başladığında şarkı söylüyorum hemen kesiyo, şarkı bitince tekrar başlıyo tekmeye :)) eşimde fark etti.. bizim favori şarkımız da küçük kurbaa küçük kurbaa kuyruğun nerede :))) demek ki bizim sesimizi daha net duydukları için ilgilerini çekiyo.. dışardan gelen seslere hiç tepki vermedi şimdiye kadar, belki biraz daha büyüdüklerinde verirler.. O zamana kadar "ses kontrol.. 1..2.. devam" :)

ya ben hamilelere 2 saatlik yapılıyo özellikle die biliyorum...kesin sonuç çıksın die..senin bu doktor sallamıyo dimi seni..

Aslında hemşiresi dedi, işlem bi saat sürüyo dedi bende o yüzden 1 saatlik diye düşünüyorum ama gidince iyice bi sorarım.. bencede 4 saat bekleyen varken benim 1 saat bana da garip geldi :S

gözün aydın olsun canım maşallah büyümüş oğluşun inş. test sonucunda güzel çıkarrr

aynen öyle..hatta rahatlatan müzik olarak ben kendi sesimi kaydetmeyi ve dinletmeyi düşünüyorum:))))))))

Aslında hemşiresi dedi, işlem bi saat sürüyo dedi bende o yüzden 1 saatlik diye düşünüyorum ama gidince iyice bi sorarım.. bencede 4 saat bekleyen varken benim 1 saat bana da garip geldi :S

ya ben hamile kalmadan önce yükleme yaptırmıştım..4 saatlikti..benle birlikte bekleyen bisürü hamile vardı hepside 2 saatlikti..ne bilim 1 saat çok az geldi gözüme..

Benim kader arkadaşım gelmiş. canım öncelikle kontrolünün iyi gemesine çok sevindim. Böbrek sorunuda atlatılmış şükür...
oğluşun tosun olmuş maşallah. şeker testini bende bu hafta yaptıracağım. bak 12 saat aç kalıncağını bilmiyordum...
o suyu nasıl içtin tadı nasıldı? 3 kere kanmı alındı annecimmmm gebelikte en zor test bu demekki ya. hayırlısıyla bizde atlatsak... test sonucu neaman çıkıyor canım?Geçmiş olsun atlattın...

Son düzenleme:
Mantıklı, ilerde işe giderken bırakırız bakan kişi dinletir bebiş de güzelce uyuuur :))

uyursa tabi:))))azarak bişi olursa diil cd dünyayı dinletsen işe yaramaz...benim eski işyerinden bi arkadaşım var..kızı 1 yaşına gelmek üzere..dokunmadan uyuyamıyomuş..saçına başına neresine gelirse artık..tutuyomuş öyle uyuyomuş..

Benimde kulak tutup uyuyan var bi tane arkadaşın kızı :)) yok anacım kesinlikle yan yana yatmıyoruz.. Dayanabilirsek tabi ( alıştırmayın birlikte yatmaya falan diyolar doğruda aslında ayırmak için çok çekenleri de tanıyorum ilkokula gidio kız hala birlikte yatıyo :))) aklı ermezken biraz hevesimizi alsak yaa :))

aammannnnn benim kuzenin kızı öyleee..evlense çocuğu olcakkk..12 yaşında..hala annesiyle uyuyooo...diyorum koca ayı kadar oldun yat artık yatağında..yok uyuyamıyomuş...

Arı Vız Vız Vız çocuk şarkısı dinle, Arı Vız Vız Vız okul şarkısı dinle bak bu sitede güzel şarkılar var..ezberleyelim bari:)))))))

Çok güzelmiş siteee. Ezbere bilmiodum şarkıların çoğunu iyi oldu valla :)) eşim yandı iğrenç sesimle artık daha fazla şarkı söyliyceeeem

slm canım özel msj atamıyorum iyiyim seni takip ediyorum herşeyin yolunda olmasına çok sevindim aralık-ocak gibi başlıycaz inşallah başka çarem yok gibi şuanda mucizede olmadı bekliyorum hala

Gözün aydın canım,bebişin büyümüş maşallahTest sonucun da temiz çıkar inş.
saol cnm inşallah darısı başınıza
Gözün aydın canımmm.. Benim şekerde öbür hafta 1 saatlik bende kara kara düşünüyorum nası olcak diye.. Sonucu telefonda mı alcaksın? Hemen vermiyolar dimi?
tel ile söylerim dedi doktor ama ben aramayı düşünmüyorum şimdilik bişey varsa o arasın5 saat sonra çıkacak sonuç dediler ama 1 ay sonra gittiğimde alırım artık
12 saat açlıklamı gitmek gerekiyor şeker testine? bide bir arkadaşım şeker testini yaptıracağın geceden suda içmemelisin dedi??? ya bu doğrumu sanki amilyata girer gibi ben susuz yapamamki
cnm evet akşam yemeğinden sonra bişey yememek lazım ama o kadar da değil su içebiliyorsun cnm
gözün aydın olsun canım maşallah büyümüş oğluşun inş. test sonucunda güzel çıkarrr
mersi şekerim inşallah iyi çıkar zaten benim şekerim olduğunu hiç sanmıyyorum ama bakıcaz

suyun tadı tatlı cnm ya abartmamak lazım gayet güzel tadı var ama aç olduğun için tabiiki miden bulanabilir ben başka şeye odaklanıp dikiyorum zaten topu topu 1 bardakcık...evet ben de nasıl atlatıcam diye çok düşündüm neyseki kurtuldum 3 kere aynı koldan kan ver biraz canımı sıktı benim sadece sol koldan alabiliyorlar sağdan bugüne kadar damarımı bulan hemşire çıkmadı:)

selam arkadaşlar bugün kontrole gittim 24+6 olmusuz:) 840 gr boyumuzda 31 cm. drun dediğine göre kilosu boyu çok iyi. ama şeker yüklemesini 20 gün sonra gel ozaman yaparız dedi. yine dra soracam dediklerimi unuttum drun yanına gidince kızımıza bakmaktan sormayı unutuyorum:) 3 boyutluyla baktı güsel bi poz yakalayalım dedik ama pek bakmadı bize yan profilden bi resim çekti dr amcası:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…