- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #17.081
burdan hergün yayınlarız.
CANDYGIRL,MELYCHE,POLLYANNA,ZEZUN .. yokmu artıran?????
Gözün aydın canımmm.. Benim şekerde öbür hafta 1 saatlik bende kara kara düşünüyorum nası olcak diye.. Sonucu telefonda mı alcaksın? Hemen vermiyolar dimi?
ben artık şarkı dinletmiyorum..kendim söylüyorum...okadar cd aldım yok rahatlan müzik yok bilmemne müzik..benim velet onları duydumu sapıtıyo..bende kendim söylüyorum..favori şarkımız..bir kücücük aslancık varmış:)))))))))
ya ben hamilelere 2 saatlik yapılıyo özellikle die biliyorum...kesin sonuç çıksın die..senin bu doktor sallamıyo dimi seni..
oh bee sonunda evime gelebildim küçük erkeğiimi gördüm doktor bakarken bile rahat durmadı tekmeledi usg aletiniallahıma çok şükür böbreklerinde sorun kalmamış zaten yoktu da işte....koca göbişli benim oğlum 680gr olmuş şeker testimi yaptırdım ama cnm çıktı 3 kere kan alındı önce ilacı içmeden aldılar sonra içtim ilacı bir saat sonra aldılar sonra 1 saat sonra gene aldılar..aslında kızımda 1 saatlik test yapmışlardı ama bu sefer 2 saatlik yaptırdı doktor herhalde kilolu olduğum için bu sefer
testin temiz çıkacağını düşünüyorum o yüzden bir daha taaa 1 ay sonra gidicem gene benim geri sayım başladı...
o bulanık suyu nasıl içtiğime gelince valla 12 saat aç
olunca ne bulsam indirdim mideye eve gelir gelmez yedim yedim hala yiyorum:)))
Ya Ayça harbiden bizimki tekmelemeye başladığında şarkı söylüyorum hemen kesiyo, şarkı bitince tekrar başlıyo tekmeye :)) eşimde fark etti.. bizim favori şarkımız da küçük kurbaa küçük kurbaa kuyruğun nerede :))) demek ki bizim sesimizi daha net duydukları için ilgilerini çekiyo.. dışardan gelen seslere hiç tepki vermedi şimdiye kadar, belki biraz daha büyüdüklerinde verirler.. O zamana kadar "ses kontrol.. 1..2.. devam" :)
Aslında hemşiresi dedi, işlem bi saat sürüyo dedi bende o yüzden 1 saatlik diye düşünüyorum ama gidince iyice bi sorarım.. bencede 4 saat bekleyen varken benim 1 saat bana da garip geldi :S
aynen öyle..hatta rahatlatan müzik olarak ben kendi sesimi kaydetmeyi ve dinletmeyi düşünüyorum:))))))))
oh bee sonunda evime gelebildim küçük erkeğiimi gördüm doktor bakarken bile rahat durmadı tekmeledi usg aletiniallahıma çok şükür böbreklerinde sorun kalmamış zaten yoktu da işte....koca göbişli benim oğlum 680gr olmuş şeker testimi yaptırdım ama cnm çıktı 3 kere kan alındı önce ilacı içmeden aldılar sonra içtim ilacı bir saat sonra aldılar sonra 1 saat sonra gene aldılar..aslında kızımda 1 saatlik test yapmışlardı ama bu sefer 2 saatlik yaptırdı doktor herhalde kilolu olduğum için bu sefer
testin temiz çıkacağını düşünüyorum o yüzden bir daha taaa 1 ay sonra gidicem gene benim geri sayım başladı...
o bulanık suyu nasıl içtiğime gelince valla 12 saat aç
olunca ne bulsam indirdim mideye eve gelir gelmez yedim yedim hala yiyorum:)))
Mantıklı, ilerde işe giderken bırakırız bakan kişi dinletir bebiş de güzelce uyuuur :))
uyursa tabi:))))azarak bişi olursa diil cd dünyayı dinletsen işe yaramaz...benim eski işyerinden bi arkadaşım var..kızı 1 yaşına gelmek üzere..dokunmadan uyuyamıyomuş..saçına başına neresine gelirse artık..tutuyomuş öyle uyuyomuş..
Benimde kulak tutup uyuyan var bi tane arkadaşın kızı :)) yok anacım kesinlikle yan yana yatmıyoruz.. Dayanabilirsek tabi( alıştırmayın birlikte yatmaya falan diyolar doğruda aslında ayırmak için çok çekenleri de tanıyorum ilkokula gidio kız hala birlikte yatıyo :))) aklı ermezken biraz hevesimizi alsak yaa :))
aammannnnn benim kuzenin kızı öyleee..evlense çocuğu olcakkk..12 yaşında..hala annesiyle uyuyooo...diyorum koca ayı kadar oldun yat artık yatağında..yok uyuyamıyomuş...
Arı Vız Vız Vız çocuk şarkısı dinle, Arı Vız Vız Vız okul şarkısı dinle bak bu sitede güzel şarkılar var..ezberleyelim bari:)))))))
Çok güzelmiş siteee. Ezbere bilmiodum şarkıların çoğunu iyi oldu valla :)) eşim yandı iğrenç sesimle artık daha fazla şarkı söyliyceeeem
bende muhabbeti okudukça gaza geldim yarına diyetisyen randevusu aldım, suana kadar 6 kg almıs bulunmaktayımhele nerdeee 2 kgyu sdc bu ay aldım
saol cnm inşallah darısı başınızaGözün aydın canım,bebişin büyümüş maşallahTest sonucun da temiz çıkar inş.
tel ile söylerim dedi doktor ama ben aramayı düşünmüyorum şimdilik bişey varsa o arasınGözün aydın canımmm.. Benim şekerde öbür hafta 1 saatlik bende kara kara düşünüyorum nası olcak diye.. Sonucu telefonda mı alcaksın? Hemen vermiyolar dimi?
cnm evet akşam yemeğinden sonra bişey yememek lazım ama o kadar da değil su içebiliyorsun cnm12 saat açlıklamı gitmek gerekiyor şeker testine? bide bir arkadaşım şeker testini yaptıracağın geceden suda içmemelisin dedi??? ya bu doğrumu sanki amilyata girer gibi ben susuz yapamamki
mersi şekerim inşallah iyi çıkar zaten benim şekerim olduğunu hiç sanmıyyorum ama bakıcazgözün aydın olsun canım maşallah büyümüş oğluşun inş. test sonucunda güzel çıkarrr
Benim kader arkadaşım gelmiş.canım öncelikle kontrolünün iyi gemesine çok sevindim. Böbrek sorunuda atlatılmış şükür...
oğluşun tosun olmuş maşallah. şeker testini bende bu hafta yaptıracağım. bak 12 saat aç kalıncağını bilmiyordum...
o suyu nasıl içtin tadı nasıldı? 3 kere kanmı alındı annecimmmm gebelikte en zor test bu demekki ya. hayırlısıyla bizde atlatsak... test sonucu neaman çıkıyor canım?Geçmiş olsun atlattın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?