- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #17.061
oldu o zaman sen kaşındın:)))) sonra çocuklardan soğumanı istemem:))
havalar daha da kötü olmadan buluşsak iyi olur.
beni tanımanız çok kolay olur.. yanımdaki cadıyı biliyosunuz zaten. birde ben S ve Z harf engelliyim. ona göre muhabbet etcez yani:)))))
heee sucuğun yağına yumurta kır ye sen canım..sonra ay ben niye kilo alıyorummmmmm...sen almicanda ben mi alcam...kocanda yemesin..baba olmak kolay diill..bak benim kocam 125 kilo adam şimdi benle beraber ot yiyo sesi çıkmıyo garibimin...benim canım istemesin bişey diye eve bile almıyo..c.tesi pazara çıkmış 3 kilo brokoli almış...dedim naapcan bukadar brokoliyiii..haşlar haşlar yeriz diyo:)))))))))))) ii dedim hadi bakalım...
heee sucuğun yağına yumurta kır ye sen canım..sonra ay ben niye kilo alıyorummmmmm...sen almicanda ben mi alcam...kocanda yemesin..baba olmak kolay diill..bak benim kocam 125 kilo adam şimdi benle beraber ot yiyo sesi çıkmıyo garibimin...benim canım istemesin bişey diye eve bile almıyo..c.tesi pazara çıkmış 3 kilo brokoli almış...dedim naapcan bukadar brokoliyiii..haşlar haşlar yeriz diyo:)))))))))))) ii dedim hadi bakalım...
Bencede.. Bana her cumartesi pazar uyar.. Diğer günler malum işteyimBu haftasonu tüm kızlara uyar mı acaba? Diğerlerine nasıl haber vercez?
burdan hergün yayınlarız.
CANDYGIRL,MELYCHE,POLLYANNA,ZEZUN .. yokmu artıran?????
3 kilo brokoli hee. maşallah.. benim kocam hayatta sürmez ağzına öyle sağlıklı şeyleri:)))
Ben de nerde yanlış yapıyorum diyorum :))))
Ya benimki zaten zayıf Ayça, iyice kürdana dönmesin adam tamam ben yemem bi daha bari ona yapıyım yaa
aayyyhhhhh durun bende söyliimm...gurur duyuyorum kendimleeeee...ben 500 gr kilo vermişimmmm:)))) bebişim büyüyo ben küçülüyorum yaşasınnn:)))))) böylece henüz toplamda 2.5 kilo almış oldumm
Tebrikler canım valla çok iyi,ben de toplamda 1kilo 700gr almışım ama düz 2 diyorumBen ara öğün olarak yarım muz bir bardakta süt içiyodum o zaman muz yerine başka meyve ekliycez tüh.Sen neler yiyiyorsun ara öğün olarak fikir olsun arada değiştiriyim ben de.Ben bi ara yazmıştım burdan ara öğünlerimi.bi de kuru meyveler de etkiliyo mu?(Ben ara öğün olarak yiyiyorum da hergün az miktarda)
ilk ara öğünde meyve ve süt ama muz yemiyorum kesinlikle..mandalina greyfurt falan getiriyorum evden...bide akşam 5 gibi ara öğünüm var..onda kepekli tost ve ayran..kuru meyve pek yeme dedi doktor..onun yerine ceviz badem fındık falan ye dedi..
Çok sağol canım ya,ben iş yerinin buzdolabına evden getirip koyuyorum.İlk ara öğün ben de meyve ve süt bazen de süt yerine yoğurt yiyiyorum.4 gibi falan tekrar bi ara öğün yiyiyorum onda da ayran ve tost-bazen de grisini (2tane).Kuru meyveyi de 2kayısı 8fındık öyle yiyiyorum.(ya da badem ceviz)
ooff var yaaa bi çocuk doğurucaz yeminle maymun olduk alemdeeeee...yok ondan 2 tane yok bundan 3 tane..ne bu yaaa...millet nasıl 8 10 tane doğuruyo hayret ediyorum..ben bitaneyi çıkaramadım dahaaaa...
oh bee sonunda evime gelebildim küçük erkeğiimi gördüm doktor bakarken bile rahat durmadı tekmeledi usg aletiniallahıma çok şükür böbreklerinde sorun kalmamış zaten yoktu da işte....koca göbişli benim oğlum 680gr olmuş şeker testimi yaptırdım ama cnm çıktı 3 kere kan alındı önce ilacı içmeden aldılar sonra içtim ilacı bir saat sonra aldılar sonra 1 saat sonra gene aldılar..aslında kızımda 1 saatlik test yapmışlardı ama bu sefer 2 saatlik yaptırdı doktor herhalde kilolu olduğum için bu sefer
testin temiz çıkacağını düşünüyorum o yüzden bir daha taaa 1 ay sonra gidicem gene benim geri sayım başladı...
o bulanık suyu nasıl içtiğime gelince valla 12 saat aç
olunca ne bulsam indirdim mideye eve gelir gelmez yedim yedim hala yiyorum:)))
Tebrikler canım valla çok iyi,ben de toplamda 1kilo 700gr almışım ama düz 2 diyorumBen ara öğün olarak yarım muz bir bardakta süt içiyodum o zaman muz yerine başka meyve ekliycez tüh.Sen neler yiyiyorsun ara öğün olarak fikir olsun arada değiştiriyim ben de.Ben bi ara yazmıştım burdan ara öğünlerimi.bi de kuru meyveler de etkiliyo mu?(Ben ara öğün olarak yiyiyorum da hergün az miktarda)
Sorma valla sayıyla yiyiyoruz.Akşam karşı konşum kek verdi tadına bakmak için azcık yedim hala başım ağrıyo.Bu 8 10 tane doğuranların hiç bişeyi olmuyo galiba.Gerçi o kadar çocuk doğuran da bizim kadar dra mı gidiyo.
oh bee sonunda evime gelebildim küçük erkeğiimi gördüm doktor bakarken bile rahat durmadı tekmeledi usg aletiniallahıma çok şükür böbreklerinde sorun kalmamış zaten yoktu da işte....koca göbişli benim oğlum 680gr olmuş şeker testimi yaptırdım ama cnm çıktı 3 kere kan alındı önce ilacı içmeden aldılar sonra içtim ilacı bir saat sonra aldılar sonra 1 saat sonra gene aldılar..aslında kızımda 1 saatlik test yapmışlardı ama bu sefer 2 saatlik yaptırdı doktor herhalde kilolu olduğum için bu sefer
testin temiz çıkacağını düşünüyorum o yüzden bir daha taaa 1 ay sonra gidicem gene benim geri sayım başladı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?