2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bencede.. Bana her cumartesi pazar uyar.. Diğer günler malum işteyim Bu haftasonu tüm kızlara uyar mı acaba? Diğerlerine nasıl haber vercez?

Ben de nerde yanlış yapıyorum diyorum :))))
Ya benimki zaten zayıf Ayça, iyice kürdana dönmesin adam tamam ben yemem bi daha bari ona yapıyım yaa

3 kilo brokoli hee. maşallah.. benim kocam hayatta sürmez ağzına öyle sağlıklı şeyleri:)))

3 kilo brokoli hee. maşallah.. benim kocam hayatta sürmez ağzına öyle sağlıklı şeyleri:)))

benimkide etsiz yemezdi bişey..şimdi yiyo valla..doktor onun yanında söyleyince şeker çıakrsa böyle olur şöyle olur die..şimdi sesini çıkaramıyo..:)))) doktora giderken kocalarıda alın mutlaka..ozaman hiçbişeye ses çıkaramıyolar:))))

aayyyhhhhh durun bende söyliimm...gurur duyuyorum kendimleeeee...ben 500 gr kilo vermişimmmm:)))) bebişim büyüyo ben küçülüyorum yaşasınnn:)))))) böylece henüz toplamda 2.5 kilo almış oldumm

Tebrikler canım valla çok iyi,ben de toplamda 1kilo 700gr almışım ama düz 2 diyorumBen ara öğün olarak yarım muz bir bardakta süt içiyodum o zaman muz yerine başka meyve ekliycez tüh.Sen neler yiyiyorsun ara öğün olarak fikir olsun arada değiştiriyim ben de.Ben bi ara yazmıştım burdan ara öğünlerimi.bi de kuru meyveler de etkiliyo mu?(Ben ara öğün olarak yiyiyorum da hergün az miktarda)

ilk ara öğünde meyve ve süt ama muz yemiyorum kesinlikle..mandalina greyfurt falan getiriyorum evden...bide akşam 5 gibi ara öğünüm var..onda kepekli tost ve ayran..kuru meyve pek yeme dedi doktor..onun yerine ceviz badem fındık falan ye dedi..

Çok sağol canım ya,ben iş yerinin buzdolabına evden getirip koyuyorum.İlk ara öğün ben de meyve ve süt bazen de süt yerine yoğurt yiyiyorum.4 gibi falan tekrar bi ara öğün yiyiyorum onda da ayran ve tost-bazen de grisini (2tane).Kuru meyveyi de 2kayısı 8fındık öyle yiyiyorum.(ya da badem ceviz)

ooff var yaaa bi çocuk doğurucaz yeminle maymun olduk alemdeeeee...yok ondan 2 tane yok bundan 3 tane..ne bu yaaa...millet nasıl 8 10 tane doğuruyo hayret ediyorum..ben bitaneyi çıkaramadım dahaaaa...

oh bee sonunda evime gelebildim küçük erkeğiimi gördüm doktor bakarken bile rahat durmadı tekmeledi usg aletiniallahıma çok şükür böbreklerinde sorun kalmamış zaten yoktu da işte....koca göbişli benim oğlum680gr olmuş şeker testimi yaptırdım ama cnm çıktı 3 kere kan alındı önce ilacı içmeden aldılar sonra içtim ilacı bir saat sonra aldılar sonra 1 saat sonra gene aldılar..aslında kızımda 1 saatlik test yapmışlardı ama bu sefer 2 saatlik yaptırdı doktor herhalde kilolu olduğum için bu sefer

testin temiz çıkacağını düşünüyorum o yüzden bir daha taaa 1 ay sonra gidicem gene benim geri sayım başladı...

o bulanık suyu nasıl içtiğime gelince valla 12 saat aç
olunca ne bulsam indirdim mideye eve gelir gelmez yedim yedim hala yiyorum:)))

Son düzenleme:
ooff var yaaa bi çocuk doğurucaz yeminle maymun olduk alemdeeeee...yok ondan 2 tane yok bundan 3 tane..ne bu yaaa...millet nasıl 8 10 tane doğuruyo hayret ediyorum..ben bitaneyi çıkaramadım dahaaaa...

Sorma valla sayıyla yiyiyoruz.Akşam karşı konşum kek verdi tadına bakmak için azcık yedim hala başım ağrıyo.Bu 8 10 tane doğuranların hiç bişeyi olmuyo galiba.Gerçi o kadar çocuk doğuran da bizim kadar dra mı gidiyo.

Gözün aydın canım,bebişin büyümüş maşallahTest sonucun da temiz çıkar inş.

bende muhabbeti okudukça gaza geldim yarına diyetisyen randevusu aldım, suana kadar 6 kg almıs bulunmaktayım hele nerdeee 2 kgyu sdc bu ay aldım

belkide biz çok evhamlıyız..doğrusunu belkide onlar yapıyo..biz doktora gittikçe bişi çıkıyo...onlar öyle mi saldım çayıra mevlam kayıra..pırt pırt doğuruyolar

Gözün aydın canımmm.. Benim şekerde öbür hafta 1 saatlik bende kara kara düşünüyorum nası olcak diye.. Sonucu telefonda mı alcaksın? Hemen vermiyolar dimi?

12 saat açlıklamı gitmek gerekiyor şeker testine? bide bir arkadaşım şeker testini yaptıracağın geceden suda içmemelisin dedi??? ya bu doğrumu sanki amilyata girer gibi ben susuz yapamamki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…