2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım büyümüş minik kızın

maaşallah cnmaramızda ilk sen doğurucan herhalde:)))

Gözün aydın canım inşallah şeker sonucun güzel çıkar. Ben de bugün gördüm oğlumu ama kısacık radyolojide de randevum var diye uzatmadı doktor. Radyolojide de randevular karıştı çarşamba dörde kaldı benim ayrıntılı neyse bugün gördüğüm iki gün yeter artık

Maşallah kocaman olmuş bizim doktor kilo boy söylemiyor. Baş, göbek, bacak ölçüyor makinenin ölçümüne göre bizimki genelde bir hafta büyük çıkıyor.

bebek 8 ayı bitirmeden odasını ayırmak gerekiyor diye duymuştum canım. ondan sonra ayırması zor oluyormuş.

bebek 8 ayı bitirmeden odasını ayırmak gerekiyor diye duymuştum canım. ondan sonra ayırması zor oluyormuş.

Belki zordur ama kesinlikle erkenden odasını ayırmak gerekiyo,görümcemin kızı 4 yaşında ama hala anne-babasıyla birlikte yatıyor.Ben 3-4 aylıkken annem odamı ayırmış hiç sorun yaşamamış.Ben de öyle yapmayı düşünüyorum.

ben şimdi oda yaparsam hiç almicam bizim yanımıza..naapim nasılsa kalkıcam yataktan..ha bu oda ha o oda ne farkederki..
40 ını cıkarsaydın bari ayçacım. hık mık sürekli bağırcak düzene girene kadar. yanında olsa az sallarsın falan beşiğini susar belki. hem üşütme odadan odaya giderken falan... loğusayken çok terleniyormuş geceleri dikkatli olmak lazım

ben de aynen öyle düşünüyorum canım. çok geciktirmemek lazım ne kadar erken o kadar iyi. sonra cok zor oluyo. psikolojisi için de iyi değil zaten anne babayla yatmak. aşırı bağımlı oluyorlar

ben de aynen öyle düşünüyorum canım. çok geciktirmemek lazım ne kadar erken o kadar iyi. sonra cok zor oluyo. psikolojisi için de iyi değil zaten anne babayla yatmak. aşırı bağımlı oluyorlar

Valla ben şu anda en fazla 2 ay yanımızda olur diyorum,zaten sonra havalarda ısınmaya başlar rahat olur diye düşünüyorum.

e okadar için şimdi sepet almak lazım..ufff bilmiyorum kafam çok karıştı o konuda..annemler beni hiç almamışlar odalarına mesela..hep kendim yatmışım..galiba en sonunda birleştiricem 2 sandalyeyi koyucam üstüne olcak bitcek:)))))))))))))

ilahi ayça alemsin valla... biz ahşap beşik aldık odasına 6 ayşına kadar yatabilecek. ama ilk zamanlar için de görümcemin kızına aldığı park yatak vardı onu istedim. pembe ama 2 ay idare ediversin oğluşum. ya da olmadı etrafını çarşafla kaplarım artık :)))

Bencede doyabilirsek 40ı çıkınca ayırmak en iyisi.. Bizim de yatak odasıyla bebek odası arasında oturma odası var ama.. Nası olcak bilmiyorum bana da bi bebek telsizi lazım :))

Seninki erkek adam her yerde yatar o :)) korkmaz da tek başına..

kan değerlerine(kansızlık demir eksikliği vb.), kanda enfeksiyon olup olmadığına ve tiroid(tsh) hormonuna bakarlar büyük ihtimalle.

polynacımm bak biz gardrop baktık kipadan şuan kalmamış ama 3 kapaklı çekmeceli 199 liraa beyazz (renkleri var biz bayaz alıcaz) bebiş dolapları çok pahalı cidden bi bbakın çok kullanışlı gelirse inş. hemen alıcaz onu

Bencede doyabilirsek 40ı çıkınca ayırmak en iyisi.. Bizim de yatak odasıyla bebek odası arasında oturma odası var ama.. Nası olcak bilmiyorum bana da bi bebek telsizi lazım :))

Biraz dayanmak lazım.Bizim de arada oturma odası var canım,telsiz şart bence görümcemde varmış o vercek bakalım telsizi bize.Zaten bizim evimiz dubleks o vermese de almam lazım.

Biraz dayanmak lazım.Bizim de arada oturma odası var canım,telsiz şart bence görümcemde varmış o vercek bakalım telsizi bize.Zaten bizim evimiz dubleks o vermese de almam lazım.

İyi canım zaten masrafımız azdı iyi oldu bi de telsiz çıktı :) neyse bi ay telsiz bi ay da sağma makinası alırım daha 3,5 ay var ne de olsa doğuma :))

kızlarr benimde bugün idrar kan sayımı şeker sayımı yapıldıı ama benm şeker sayımı şekerli su falan içmedimm iki tüp kan alındı biri kan sayımı biri şeker içinmiş bakıldıı çok şükür bişieycik çıkmadıı darısı başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…