- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #17.101
selam arkadaşlar bugün kontrole gittim 24+6 olmusuz:) 840 gr boyumuzda 31 cm. drun dediğine göre kilosu boyu çok iyi. ama şeker yüklemesini 20 gün sonra gel ozaman yaparız dedi. yine dra soracam dediklerimi unuttum drun yanına gidince kızımıza bakmaktan sormayı unutuyorum:) 3 boyutluyla baktı güsel bi poz yakalayalım dedik ama pek bakmadı bize yan profilden bi resim çekti dr amcası:)
selam arkadaşlar bugün kontrole gittim 24+6 olmusuz:) 840 gr boyumuzda 31 cm. drun dediğine göre kilosu boyu çok iyi. ama şeker yüklemesini 20 gün sonra gel ozaman yaparız dedi. yine dra soracam dediklerimi unuttum drun yanına gidince kızımıza bakmaktan sormayı unutuyorum:) 3 boyutluyla baktı güsel bi poz yakalayalım dedik ama pek bakmadı bize yan profilden bi resim çekti dr amcası:)
oh bee sonunda evime gelebildim küçük erkeğiimi gördüm doktor bakarken bile rahat durmadı tekmeledi usg aletiniallahıma çok şükür böbreklerinde sorun kalmamış zaten yoktu da işte....koca göbişli benim oğlum 680gr olmuş şeker testimi yaptırdım ama cnm çıktı 3 kere kan alındı önce ilacı içmeden aldılar sonra içtim ilacı bir saat sonra aldılar sonra 1 saat sonra gene aldılar..aslında kızımda 1 saatlik test yapmışlardı ama bu sefer 2 saatlik yaptırdı doktor herhalde kilolu olduğum için bu sefer
testin temiz çıkacağını düşünüyorum o yüzden bir daha taaa 1 ay sonra gidicem gene benim geri sayım başladı...
o bulanık suyu nasıl içtiğime gelince valla 12 saat aç
olunca ne bulsam indirdim mideye eve gelir gelmez yedim yedim hala yiyorum:)))
bebek 8 ayı bitirmeden odasını ayırmak gerekiyor diye duymuştum canım. ondan sonra ayırması zor oluyormuş.Benimde kulak tutup uyuyan var bi tane arkadaşın kızı :)) yok anacım kesinlikle yan yana yatmıyoruz.. Dayanabilirsek tabi( alıştırmayın birlikte yatmaya falan diyolar doğruda aslında ayırmak için çok çekenleri de tanıyorum ilkokula gidio kız hala birlikte yatıyo :))) aklı ermezken biraz hevesimizi alsak yaa :))
bebek 8 ayı bitirmeden odasını ayırmak gerekiyor diye duymuştum canım. ondan sonra ayırması zor oluyormuş.
maaşallah cnmaramızda ilk sen doğurucan herhalde:)))
bebek 8 ayı bitirmeden odasını ayırmak gerekiyor diye duymuştum canım. ondan sonra ayırması zor oluyormuş.
40 ını cıkarsaydın bari ayçacım. hık mık sürekli bağırcak düzene girene kadar. yanında olsa az sallarsın falan beşiğini susar belki. hem üşütme odadan odaya giderken falan... loğusayken çok terleniyormuş geceleri dikkatli olmak lazımben şimdi oda yaparsam hiç almicam bizim yanımıza..naapim nasılsa kalkıcam yataktan..ha bu oda ha o oda ne farkederki..
Belki zordur ama kesinlikle erkenden odasını ayırmak gerekiyo,görümcemin kızı 4 yaşında ama hala anne-babasıyla birlikte yatıyor.Ben 3-4 aylıkken annem odamı ayırmış hiç sorun yaşamamış.Ben de öyle yapmayı düşünüyorum.
ben şimdi oda yaparsam hiç almicam bizim yanımıza..naapim nasılsa kalkıcam yataktan..ha bu oda ha o oda ne farkederki..
ben de aynen öyle düşünüyorum canım. çok geciktirmemek lazım ne kadar erken o kadar iyi. sonra cok zor oluyo. psikolojisi için de iyi değil zaten anne babayla yatmak. aşırı bağımlı oluyorlar
40 ını cıkarsaydın bari ayçacım. hık mık sürekli bağırcak düzene girene kadar. yanında olsa az sallarsın falan beşiğini susar belki. hem üşütme odadan odaya giderken falan... loğusayken çok terleniyormuş geceleri dikkatli olmak lazım
e okadar için şimdi sepet almak lazım..ufff bilmiyorum kafam çok karıştı o konuda..annemler beni hiç almamışlar odalarına mesela..hep kendim yatmışım..galiba en sonunda birleştiricem 2 sandalyeyi koyucam üstüne olcak bitcek:)))))))))))))
e okadar için şimdi sepet almak lazım..ufff bilmiyorum kafam çok karıştı o konuda..annemler beni hiç almamışlar odalarına mesela..hep kendim yatmışım..galiba en sonunda birleştiricem 2 sandalyeyi koyucam üstüne olcak bitcek:)))))))))))))
kan değerlerine(kansızlık demir eksikliği vb.), kanda enfeksiyon olup olmadığına ve tiroid(tsh) hormonuna bakarlar büyük ihtimalle.
Bencede doyabilirsek 40ı çıkınca ayırmak en iyisi.. Bizim de yatak odasıyla bebek odası arasında oturma odası var ama.. Nası olcak bilmiyorum bana da bi bebek telsizi lazım :))
Biraz dayanmak lazım.Bizim de arada oturma odası var canım,telsiz şart bence görümcemde varmış o vercek bakalım telsizi bize.Zaten bizim evimiz dubleks o vermese de almam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?