- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #17.121
kızlarr benimde bugün idrar kan sayımı şeker sayımı yapıldıı ama benm şeker sayımı şekerli su falan içmedimm iki tüp kan alındı biri kan sayımı biri şeker içinmiş bakıldıı çok şükür bişieycik çıkmadıı darısı başınıza
İyi canım zaten masrafımız azdı iyi oldu bi de telsiz çıktı :) neyse bi ay telsiz bi ay da sağma makinası alırım daha 3,5 ay var ne de olsa doğuma :))
kızlarr benimde bugün idrar kan sayımı şeker sayımı yapıldıı ama benm şeker sayımı şekerli su falan içmedimm iki tüp kan alındı biri kan sayımı biri şeker içinmiş bakıldıı çok şükür bişieycik çıkmadıı darısı başınıza
Telsiz çok işimize yarıycak bence,dediğin gibi bi ay birini bir ay birini alcaz artık.Sağma mak.nasıl alıcaksın karar verdin mi canım?
ya ben hamilelere 2 saatlik yapılıyo özellikle die biliyorum...kesin sonuç çıksın die..senin bu doktor sallamıyo dimi seni..
Gözün aydın canım.. Darısı başımıza :) Şeker sayımı ve şeker yüklemesi ayrı şeyler olabilir mi acaba? Şeker yüklesinde içiriyolarmış çünkü
Yoook hiç bakmadım özgecim yaa.. İnternetten araştırıp gidip mağazada pazarlık düşünüyorum ama :)) bildiğimiz marka olsun bence.. şimdi ucuz die dandik bişi alırız elimizde kalır işe yaramaz.. o yüzden aylara böldüm artık büyük eşyaları.. bişi bulursam yazarım sende yaz bakarsan olur mu
sanırım öle çok korkarak gitmiştimm mide bulanıo falan filan diyee çok beklicez die gittimm çok şükürrr:)))
Cumartesi fındık kurdumu gördüm ayrıntılı usg çok şükür bişey çıkmadı herşey olması gerektiği gibi . Darısı diğer annelerin başına
çok tatlıydı birde vesikalık foto verdi doktor amcamız renkli usgden ağız burun çok şirin aynı babası .
Tamam canım ben daha çok iyi araştırmadım ama avent iyi diyolar.Ben de bi araştırıyım haber veririm.
Cumartesi fındık kurdumu gördüm ayrıntılı usg çok şükür bişey çıkmadı herşey olması gerektiği gibi . Darısı diğer annelerin başına
çok tatlıydı birde vesikalık foto verdi doktor amcamız renkli usgden ağız burun çok şirin aynı babası .
yaaa ben de alıcam bakıyorum internetten yorumları falan okuyorum elektrikli olnlar pratikmiş.genelde medela ve ameda dan memnunlar. aveent de öyle...ama onlar da baya pahalı. arkadaşım manuel almış sonradan özellğini yitirdi zorlaştı baya manuel alacağına uygun fiyata elektrikli bi şey al daha iyi dedi. milkway var 90-100 civarı ona bakıyorum şu aralar netten ama stokta yok yazıyo. beklemedeyim bakalım... daha vakit var nasılsa
Ben de manuel mi elektrikli mi daha ona karar vermem lazım artık biraz daha araştırmaya devam edicem.Daha vakit var neyseki :)))
bende alacagım ama karar vermiş değilim anlaşılan hepimiz aynı telaş içindeyiz iyi birşey bulursanız haberim olsun arkadaşlar
kızlarr yaa benim bebiş bugün hiç oynamadı
acayip canım sıkıldı karnımı salladım falan ama tık yok :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?