2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım.. Darısı başımıza :) Şeker sayımı ve şeker yüklemesi ayrı şeyler olabilir mi acaba? Şeker yüklesinde içiriyolarmış çünkü

İyi canım zaten masrafımız azdı iyi oldu bi de telsiz çıktı :) neyse bi ay telsiz bi ay da sağma makinası alırım daha 3,5 ay var ne de olsa doğuma :))

Telsiz çok işimize yarıycak bence,dediğin gibi bi ay birini bir ay birini alcaz artık.Sağma mak.nasıl alıcaksın karar verdin mi canım?

Gözün aydın canım,darısı başımıza artık.

Telsiz çok işimize yarıycak bence,dediğin gibi bi ay birini bir ay birini alcaz artık.Sağma mak.nasıl alıcaksın karar verdin mi canım?

Yoook hiç bakmadım özgecim yaa.. İnternetten araştırıp gidip mağazada pazarlık düşünüyorum ama :)) bildiğimiz marka olsun bence.. şimdi ucuz die dandik bişi alırız elimizde kalır işe yaramaz.. o yüzden aylara böldüm artık büyük eşyaları.. bişi bulursam yazarım sende yaz bakarsan olur mu

ya ben hamilelere 2 saatlik yapılıyo özellikle die biliyorum...kesin sonuç çıksın die..senin bu doktor sallamıyo dimi seni..

benim doktorum özellikle 1 saat diye belirtti. 50 mg 1 saat yapılacak bende korkuyorum valla gebelikten öncede biraz yüksek çıkıyodu şeker inş. Sorun yaşamam.

Gözün aydın canım.. Darısı başımıza :) Şeker sayımı ve şeker yüklemesi ayrı şeyler olabilir mi acaba? Şeker yüklesinde içiriyolarmış çünkü

sanırım öle çok korkarak gitmiştimm mide bulanıo falan filan diyee çok beklicez die gittimm çok şükürrr:)))

Tamam canım ben daha çok iyi araştırmadım ama avent iyi diyolar.Ben de bi araştırıyım haber veririm.

Cumartesi fındık kurdumu gördüm ayrıntılı usg çok şükür bişey çıkmadı herşey olması gerektiği gibi . Darısı diğer annelerin başına

çok tatlıydı birde vesikalık foto verdi doktor amcamız renkli usgden ağız burun çok şirin aynı babası .

Canım gözün aydın.. Darısı diğer gideceklere olsun inşallah..
Eeee vesikalığı da aldığına göre okul kaydını yaptırabilirsin 2 tane vesikalık istiyolar ben düşünüyorum ön kayıt :))))

Tamam canım ben daha çok iyi araştırmadım ama avent iyi diyolar.Ben de bi araştırıyım haber veririm.

yaaa ben de alıcam bakıyorum internetten yorumları falan okuyorum elektrikli olnlar pratikmiş.genelde medela ve ameda dan memnunlar. aveent de öyle...ama onlar da baya pahalı. arkadaşım manuel almış sonradan özellğini yitirdi zorlaştı baya manuel alacağına uygun fiyata elektrikli bi şey al daha iyi dedi. milkway var 90-100 civarı ona bakıyorum şu aralar netten ama stokta yok yazıyo. beklemedeyim bakalım... daha vakit var nasılsa

Ben de manuel mi elektrikli mi daha ona karar vermem lazım artık biraz daha araştırmaya devam edicem.Daha vakit var neyseki :)))

herkese merhabalar. öncelikle allah hepimizin bebeklerini sağ salim kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin. benim de sat 23 haziran tahmini doğum tarihi 29 mart ama benim gibi biraz geç doğarsa nisana da sarkabilir. ya da biraz erken gelip bana güzel bir doğum günü hediyesi verebilir (benim doğum tarihim 24 mart). siteyi yeni kullanıyorum da sizlere verdiğiniz cevapların altında çıkan gebelik hesaplayıcıyı nereden eklediğinizi soracaktım. ben de istiyorum:)) cevap verirseniz sevinirim.

Ben de manuel mi elektrikli mi daha ona karar vermem lazım artık biraz daha araştırmaya devam edicem.Daha vakit var neyseki :)))

bende alacagım ama karar vermiş değilim anlaşılan hepimiz aynı telaş içindeyiz iyi birşey bulursanız haberim olsun arkadaşlar

Arkadaşlar ben baya araştırdım avent elektirikli almaya karar verdim, işyerinde kolaylık olsun diye çantalısını alıcam. eninde sonunda ısı yalıtımlı bir çanta almak lazım olacak çünkü. Bugün e-bebek'e de gittim ürünü gördüm beğendim, hem elektirikli, hem pilli, hem manuel çalışıyor çok kullanışlı.
Manuel almayı düşünenler eğer çalışıyorsanız manuel asla size yetmez, elleriniz kopar ve azcık süt çıkar ve zaman kaybı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…